Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No to czekamy do 6.II.201... czy ZAGRA w koncu zagra czy tylko po raz wtory na nerwach :)

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Zostałem zbanowany w klubie poświęconym wyrobom darkula. Od założyciela tego klubu, jak i tego wątku wiem, że on nie ma nic z tym wspólnego. Co ciekawe, z rana napisał do mnie moderator MLB, któremu darkul się na mnie poskarżył. Moderator MLB poprosił o "wyjaśnienie" mojej postawy wobec darkula, zaznaczając jednocześnie, że jest "nieakceptowalna". Dziwne, bo nie zauważyłem, żeby moje wpisy były usuwane przez moderację, podczas gdy wybitnie chamskie wpisy Darkula znikają raz po raz. Tak czy inaczej, moderator MLB nie czekając na moją odpowiedź zbanował mnie w tamtym klubie.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Panowie, darkul jest fajny dotrzymuje zawsze slowa, robi fajne, estetyczne sprzety i to nieprawda, ze przycina na kasie. Nie banujcie nas :-)

Edytowane przez frywolny trucht
Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Przyrzekam, że podoba mi się jak głośniki nie mieszczą się w obudowie, nie chcę odchodzić, nie, nie, nie!!!

Nie podniesiecie chyba ręki na kruchą Koreankę, hę ?

post-32153-0-96106500-1359228612_thumb.jpg

post-32153-0-61822600-1359228632_thumb.jpg

Edytowane przez frywolny trucht

I mbl tesz fajny jezd!

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Będzie tak: parę ostatnich postów za chwilę wyparuje, pana Darek poprosi MLB o kolejną interwencję, dostanę bana i tutaj. I jeden "utrudniający" zostanie wyeliminowany na amen.

wchodzą do zakładki stereo nie da się ominąć tego tematu.

założyciel tematu ślepo broni tych produktów, nie wiadomo dlaczego?

w głębokim prl-u może produkt by przeszedł ale dziś....

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Megakonstruktorem ;-)

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Jest wolność słowa?, a wy tylko o tym banowaniu.To kto tu zostanie, specjaliści od Mp3, komputerów ?

Audio sie starzeje, tak jak my, i przestaje być modne, co nie znaczy że pasjonatów trzeba eliminować?

Może Sejm uchwalił po cichu jakie nowe zasady obowiązujące na AudioStereo?.Pozdr.

Edytowane przez kiza

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Wykrzeszcie więcej entuzjazmu Panowie.....

Tak powinny wyglądać kolejne wpisy:

Jezu!!! Ale te paczki są piękne !!! "Mówi się", że grają również cudnym dźwiękiem !!! Brawo !!! Brawo !!!

Inaczej już po Was...:(

http://www.youtube.com/watch?v=wZ1TxnYf8Vc

Gość rochu

(Konto usunięte)

Zachowanie moderacji wskazuje na to że nasz bohater znalazł się z powrotem pod jej parasolem.

Przypomina mi to wielki come back megakonstruktora sprzed dwóch lat, gdzie przy okazji jego powrotu skasowano wiele wątków na jego temat i bardzo wnikliwie tępiono nieprzychylne mu wpisy.

Skasowaniu wtedy uległa min Bożonarodzeniowa Trylogia Mr. Z.

Co ciekawe zbiegło się to z zaistnieniem w systemie jednej z szych Audiostereo preampa będącego dziełem naszego bohatera.

To była zapewne całkiem przypadkowa i niezamierzona koincydencja osób, rzeczy i zdarzeń.

Zastanawiam się czy jednak mogła się ona teraz powtórzyć?

Trzy hasła na dziś:

1) Dobry dźwięk sam się obroni!

2) Będzie pan zadowolony!!

3) Będzie pan zbanowany!!!

Zachowanie moderacji wskazuje na to że nasz bohater znalazł się z powrotem pod jej parasolem.

http://www.youtube.com/watch?v=PdlrgGlsJx8

Przypomina mi to wielki come back megakonstruktora sprzed dwóch lat, gdzie przy okazji jego powrotu skasowano wiele wątków na jego temat i bardzo wnikliwie tępiono nieprzychylne mu wpisy.

Skasowaniu wtedy uległa min Bożonarodzeniowa Trylogia Mr. Z.

Co ciekawe zbiegło się to z zaistnieniem w systemie jednej z szych Audiostereo preampa będącego dziełem naszego bohatera.

To była zapewne całkiem przypadkowa i niezamierzona koincydencja osób, rzeczy i zdarzeń.

Zastanawiam się czy jednak mogła się ona teraz powtórzyć?

Teraz też się chyba wielki come-back szykuje, bo zapowiada się wejście smoka na rynek kolumn. W tej sytuacji oczywiście moje pytania o rzekomo zaginioną paczkę ze wzmacniaczem dla forumowicza Damjana czy o nr listu przewozowego są "niekaceptowalne". Oczywiście megakonstruktor może wyzywać wszystkich po kolei w co drugim poście - i to jest jak najbardziej akceptowalne, przynajmniej dla moderatora MLB, bo z tego co pamiętam Fr@ntz był innego zdania.

Banda ignorantów wpadła do tego wątku. Nowatorskie rozwiązania nie zawsze są piękne, a później każdy takie rozwiązania stosuje.

Dobry dźwięk sam się obroni!

A Wy dalej naganiajcie klientów, podobno dobrą robotę robicie.

tematem watku sa 'wyroby',na ktory u3muje sie wysoki popyt.

Darkul ma problem.to potencjalna zyla zlota dla inwestora,ktory przejalby calosc kontaktow z rynkiem i organizacje produkcji.Darkul-wylacznie praca koncepcyjna, kontrola jakosci.i piece szlyby znakomicie.ten,ktory mialem bez zadnych zaliczek,zbalansowana integra z dacem,byl znakomity!

Gość rochu

(Konto usunięte)

O ile dobrze przypominam sobie przygodę sprzed lat z wyrobami bohatera niniejszego wątku to ja się mojej integry i słuchawkowca pozbyłem ze sporym poczuciem ulgi.

Znakomitymi na pewno bym ich nie nazwał.

W sumie to się dziwiłem, iż znalazł się jeleń, który chciał nabyć to-to drogą kupna.

Kupiłem sobie w zamian Amplifona WT40 II i było na pewno fajniej.

Edytowane przez rochu
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.