Skocz do zawartości
IGNORED

Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA

mczaj

Rekomendowane odpowiedzi

A , jak wszem i wobec wiadomo - najlepsza whisky , pita z umiarem - nawet po piątej flaszce nikomu krzywdy nie uczyni !!!:) (...)

Nawet na bocznicy od czasu do czasu można znaleźć myśl mądrą, głęboką i ponadczasową :-).

Jestem Europejczykiem.

Gość partick

(Konto usunięte)

No to - zdążyłem przed zamknięciem !!!!/) uffff...

ja też ;)

frywolnemu znowu się flaki będą wywracać, ale 0,7 Grants'a za £10 nie mogłem sobie odmówić - nadal zresztą jest w Morrisons - jakby ktoś pytał :)

Bezlitosna Niusia, moderacja już grzebie przy Tobie za podkopywanie Megakonstruktora.

Już widać po dacie posta #1139:Napisano 09.09.2009 - 03:04

Słuchajcie , słuchajcie !!! Pr....

Jak nic trafisz w otchłań tego forum za swoje karygodne zachowanie z resztą nieprzychylnych treści! Tylko kultura tu będzie.

Sam konstruktor ma na drzwiach tabliczkę "branża" z niewidocznym dopiskiem "protekcja" i przyznaje, że uczestniczy w opisach technicznych, czy czymś takim, będącym materią nam nieznaną, dostępną tylko dla oświeconych umysłów.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Bezlitosna Niusia, moderacja już grzebie przy Tobie za podkopywanie Megakonstruktora.

Nie, daty i czas się chyba na całym forum wywalił.

Jak nic trafisz w otchłań tego forum za swoje karygodne zachowanie z resztą nieprzychylnych treści! Tylko kultura tu będzie.

Sam konstruktor ma na drzwiach tabliczkę "branża" z niewidocznym dopiskiem "protekcja" i przyznaje, że uczestniczy w opisach technicznych, czy czymś takim, będącym materią nam nieznaną, dostępną tylko dla oświeconych umysłów.

Nie może to być !!!:) Szanowna Cenzura zarabia pesos nawet na takich drobnych żuczkach , jak ja ?:)) Coś w tym jest , co piszesz... Nawet na moim "ajchonie" , jak mawia mój czteroletni syn - kazali się znowuż zalogować. I takie tam inne ich głupoty. Tyle , jeśli chodzi o ich ewentualną "kulturę". Teraz zapytam Pana Cenzora - czy słowo "k*tas" Pana mierzi ?:) Jeśli tak - walnij bana !!! Pozdrawiam mądrych - Jacek.

Jacuchna, Ty znów zbytnio dryfujesz. Wprost pałasz chęcią dostąpienia zbanowania, męczennikiem chcesz zostać, czy zwykłe internowanie Cię zadowoli?-) Zacząłeś ubliżać ludziom których nie znasz. To tylko poza, mniemam, bo do byłego belfra troszkę nie pasuje.

Serdecznie jak zwykle i z nadzieją na opamiętanie pozdrawiam.

Włodek.

To tylko poza , rzecz jasna. A "dryf" i jak mu tam - 'frędzel" - to przyzwoite , polskie słowa :) Pozdrawiam , przepraszając , jeślim w czymkolwiek uraził organ słuchowy Waszeci :) Idę sobie włączyć Janerkę. Piosenka "Reformator" jest zaiste - zacna. Z winyla - ma się rozumieć :) - przynajmniej w stereo...

A "dryf" i jak mu tam - 'frędzel" - to przyzwoite , polskie słowa :)

Jacek a co nam to, czy polskie, czy spolszczone? Ty siedzisz z jednej strony kanału, ja z drugiej i takimi drobiazgami przejmować się nie będziemy:-) Jednak z tym kutasem choćby w rzeczy samej o frędzel ci chodziło, to przegiąłeś:-(

Pozdrawiam. W.

chciałem przypomnieć, że środa.

A ja chciałem... Co to ja chciałem ? Aha !!! - coś się Państwu Redaktorstwu daty i godziny mylą. Coś jeszcze ... Aaa! Pozdrawiam - Jacek

Kiedy ranne wstają zorze

I podrywam się: do broni!

Słychać huczne komentarze:

Dźwięk się sam obroni

Potem idę do łazienki

Bo od rana już mnie goni

A zza ściany słyszę jęki:

Dźwięk się sam obroni

No a kiedy przy śniadaniu

Kiełbasę trzymam w dłoni

Do mej żony wołam: Aniu!

Dźwięk się sam obroni

No a w pracy jak to w pracy

Zlewne poty na mej skroni

Hasło lepsze mam od płacy:

Dźwięk się sam obroni

A wieczorem, gdy już leżę

Księżyc się za chmurą schroni

I zasypiam w jasnej wierze:

Dźwięk się sam obroni

Po przeczytaniu takiego wierszyka troszkę się rozmarzyłem............a wiecie moi drodzy o czym tak marzę sobie?..........o gramiaku Zagra!!

Ciekawe ile korporacja Zagra potrzebowała by czasu na zbudowanie czegoś w stylu Drapak Peezeta...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ciekawe ile korporacja Zagra potrzebowała by czasu na zbudowanie czegoś w stylu Drapak Peezeta...

Gramofon by był zacny miażdżył wszystko do 30 000 rubli tylko silnik by trochę wylatał

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

I jego szczęście bo by już tego świata nie oglądał:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nieprawda , że dwa dni...Nachodzić się , nalatać po tych różnych porębach i tartakach - to nie takie szybkie jest ! Potem te szyny powydzierać z podkładów i szlifować w pocie czoła ...I te rupiecie elektroniczne z wiader wyszperać ...Nie - zbyt długo trzebaby czekać ...:)

Po przeczytaniu takiego wierszyka troszkę się rozmarzyłem............a wiecie moi drodzy o czym tak marzę sobie?..........o gramiaku Zagra!!

Biorąc pod uwagę zamiłowanie konstruktora do car-audio należałoby się spodziewać, że talerz będzie z alufelgi od golfa IIII.

Np taki?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pasowałby do reszty,pod nazwą ZAGRĘCONY

Ukryta Zawartość

Np taki?

Ukryta Zawartość

Pasowałby do reszty,pod nazwą ZAGRĘCONY

A ramię wykonane Z GRABEK

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.