Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie o audio.

piano

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BOBSAPP

(Konto usunięte)

(edit)

A nic ci nie odpowiem.

Nie warto.

Kiedyś byłeś równy gość ale to już czas przeszły.

Co się stało ...strasznie " skapciałeś " ...ostatnio...coś promujesz ???

Oczami nowego użytkownika widać doskonale co tutaj się dzieje, nowi nie chcą pisać, bądź starają się trzymać z daleka od wątków w których głos zabierają takie osoby jak Ty, Szymon1, Patrick.mc, Bum1234, Rydz czy rafal735r itp.

Widzę, że umieściłeś mnie w gronie osób, których nie lubisz.

Ciekawe, że są to osoby, które (jeżeli pamięć mnie nie myli) niezbyt przychylnie wypowiadały się o działalności Pana Mudy, któremu prowadzisz fanklub.

Przypadek?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale czad!!!

Ukryta Zawartość

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość BOBSAPP

(Konto usunięte)

Widzę, że umieściłeś mnie w gronie osób, których nie lubisz.

Ciekawe, że są to osoby, które (jeżeli pamięć mnie nie myli) niezbyt przychylnie wypowiadały się o działalności Pana Mudy, któremu prowadzisz fanklub.

Przypadek?

Ale czad!!!

Wiadomo rząd się zmienił ...ale żeby aż taki był żal....dziwne...

ps.

Wiadomo nie jest pro-prawniczy....ale to nie powód.

Co się stało ...strasznie " skapciałeś " ...ostatnio...coś promujesz ???

Od zawsze promuję nie uleganie modzie i forumowym trendsetterom.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Politycznie - dobre...:)

Na pewno lepsze niż wielotygodniowe sadzenie głupot o cudowności chińskiego Korga.

Gość rydz

(Konto usunięte)

A teraz, po raz kolejny powtórzę Ci iż założyłem ten wątek od siebie i co jeszcze ciekawsze zanim spotkałem Marcina.

Pierwsze czytam byś po raz kolejny powtarzał mi że założyłeś wątek , a drugą częścią zdania kompromitujesz się jeszcze bardziej bo , nie znając człowieka obiecujesz mu że jego nick będzie rozpoznawalny tylko pozytywnie .

Dla przypomnienia twoja rozmowa z nim .

http://images72.fotosik.pl/584/b882f17da4460b47.png

a po 4 godzinach zakładasz temat .

Klub właścicieli sprzętu modyfikowanego przez kolegę muda44

Ps . Za słowa dziękuję i pozdrawiam w Twoim wpisie , też Cię serdecznie pozdrawiam .

Pierwsze czytam byś po raz kolejny powtarzał mi że założyłeś wątek , a drugą częścią zdania kompromitujesz się jeszcze bardziej bo , nie znając człowieka obiecujesz mu że jego nick będzie rozpoznawalny tylko pozytywnie .

Dla przypomnienia twoja rozmowa z nim .

a po 4 godzinach zakładasz temat .

Klub właścicieli sprzętu modyfikowanego przez kolegę muda44

Ps . Za słowa dziękuję i pozdrawiam w Twoim wpisie , też Cię serdecznie pozdrawiam .

Rydzu, po raz kolejny powtarzam Ci, że założyłem wątek z własnej woli i to była moja propozycja. Masz i dalej powtarzaj już zgodnie z prawdą:

Nie ma w moim poście żadnej treści, że temat ma posiadać tylko pozytywne opinie.

Wniosek? Nie dopierdzielaj się do szczegółu, jeśli nie znasz całości... I jeżeli nadal będziesz stosował swoje pomówienia dotyczące mojej osoby, to przypominam Ci, iż istnieje coś takiego jak Art. 212. § 1. Kodeksu Karnego, oraz że nie jesteś anonimowy w sieci.

Bo widzisz, czasami nie znasz człowieka i jest coś dzięki czemu mu ufasz. Ciebie również nie znam a jestem pewny, że zaufać Ci raczej nie można - choćby przez Twoją złośliwość wobec mnie już od pierwszej konwersacji. W przypadku rozmowy z muda44 nigdy się z tym nie spotkałem...

Nader gorąco pozdrawiam :)

A skąd Ty wytrzasnąłeś taki obrazek...?

Bez obaw, Rydz nie pozyskał tego obrazka w nielegalny sposób :)

Ale czad!!!

Patrz wyżej, teraz to dopiero czad...

Patrz wyżej, teraz to dopiero czad...

Uważajcie bo się zatrujecie ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Wniosek? Nie dopierdzielaj się do szczegółu, jeśli nie znasz całości... I jeżeli nadal będziesz stosował swoje pomówienia dotyczące mojej osoby, to przypominam Ci, iż istnieje coś takiego jak Art. 212. § 1. Kodeksu Karnego, oraz że nie jesteś anonimowy w sieci.

To nie takie łatwe jak ci się wydaje.

Ściganie z oskarżenia prywatnego to nie kaszka z mleczkiem.

Musisz mieć papugę - inaczej raczej nie dasz rady.

No i nieco funduszy - także.

To nie takie łatwe jak ci się wydaje.

Ściganie z oskarżenia prywatnego to nie kaszka z mleczkiem.

Musisz mieć papugę - inaczej raczej nie dasz rady.

No i nieco funduszy - także.

Dzięki, to nie jest nowy temat dla mnie - już to przechodziłem i sprawę wygrałem. I nie jest to o tyle trudne, co czasochłonne.

I nie jest to o tyle trudne, co czasochłonne.

Pod warunkiem że znajdziesz prawnika, który potwierdzi to że to nie takie trudne. Chyba że będzie chciał Ciebie "wydoić" bez efektów pozytywnych. Tylko amatorom wydaje się że prawo to taka prosta i logiczna, z naszego punktu widzenia, sprawa.

Spokojnie też jestem amatorem ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pod warunkiem że znajdziesz prawnika, który potwierdzi to że to nie takie trudne. Chyba że będzie chciał Ciebie "wydoić" bez efektów pozytywnych.

W interesie osoby poszkodowanej jest znalezienie doświadczonego w takich sprawach prawnika.

W interesie osoby poszkodowanej jest znalezienie doświadczonego w takich sprawach prawnika.

Zgadza się, ale jak sprawdzić że to prawda ? Prawnik to jedno a sąd i jego procedury logiczne to drugie. Oczywiście dobry prawnik zna procedury logiczne sądu.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Rydzu, po raz kolejny powtarzam Ci, że założyłem wątek z własnej woli i to była moja propozycja.

To dla mnie nie ma znaczenia , znaczenie ma twoja wymiana zdań z muda którą przytoczyłem , koniec .

Ciąganie się po sądach po prostu przemilczę .

Nie zaczepiaj też wielu osób i nie prowokuj , w tym mnie .

Użytkownik tomekkk1 dnia 23.09.2016 - 23:31 napisał

Oczami nowego użytkownika widać doskonale co tutaj się dzieje, nowi nie chcą pisać, bądź starają się trzymać z daleka od wątków w których głos zabierają takie osoby jak Ty, Szymon1, Patrick.mc, Bum1234, Rydz czy rafal735r itp.

Ale to już czas przeszły, obecna filozofia premiowania chamstwa skłoniła mnie do zaprzestania jakiejkolwiek działalności merytorycznej.

I słusznie. Trudno nazwa merytorycznymi wpisy o bezpiecznikach płytkach holfi i minerałach na wysokotonowcach.

Rynek jest pełen małych firm, które są łatwym celem tego typu osobników. Problem w tym, że tego typu praktyki nie są od samego początku piętnowane. Jakby wszyscy otwartym tekstem pisali zaraz po takich "propozycjach" że miały one miejsce to ten mały cwaniaczek zostałby szybko wyeliminowany z branży. Zresztą jaka z niego branża. Garażowy składacz wydmuszek udających rozwiązania akustyczne, z karykaturalnie przerośniętym ego i bez jakiejkolwiek znajomości akustyki.

Pewnie. Lepiej sprzedawać klocki na różnych portalach. Może już czas najwyższy zmienić napis "Audio Show Supremo" na "Audio Sales Supremo" - wtedy wszyscy będą wiedzieć z kim mają do czynienia.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Ale on ma tu fanów!! Prawdziwych podziwiających...mam wymienić?...I jak się teraz Panowie czujecie?....Pan Paweł Skurzewski, Pan Rochu, Pan Neomammut, Pan Plastik itd.

Jakieś dowody panie Szeryfie??? A jak bedziesz wyglądał kiedy się okaże,że elberoth nałgał? Wszystko co tu teraz przeczytałem na temat rzekomej działalności Szymona,zostało opisane przez jednego usera,bez podania dowodów, w dodatku usera,w mojej opinii,posiadającego marną reputację. Paru gości,dziwnym trafem sami userzy zaangażowani w nowe forum,napisali tak poważne oskarżenia,że zachodze w głowę,jakim cudem bez podania dowodów,tak łatwo to poszło-szok! Nikt nawet się nie zająknął,żeby może poczekać z linczem do wyjaśnienia sprawy. Czekam na rozwój wypadków,to co się tu wydarzyło,jest po prostu bez precedensu.

Nie muszę sugerować się opiniami Elba, bo mam swoje informacje bezpośrednio od osoby, którą też to dotknęło. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Wyraźnie to opisałem. Opinie które zamieścił Elb potwierdzają ten mechanizm.

To dla mnie nie ma znaczenia , znaczenie ma twoja wymiana zdań z muda którą przytoczyłem , koniec .

...A raczej fragment, który tylko Tobie pasował. Dla Ciebie może mieć jakiekolwiek znaczenie - o ile nie afiszujesz się z nim, przy okazji oczerniając innych. I to wszystko.

Ciąganie się po sądach po prostu przemilczę .

Nareszcie jakiś progres godny uszanowania...

Nie zaczepiaj też wielu osób i nie prowokuj , w tym mnie .

Nawet mi to do głowy nie przyszło - ale zgodzisz się, że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie odnośnie tego, co się tutaj wyprawia i między innymi kto za taki stan jest odpowiedzialny. Zwłaszcza oczyma nowych użytkowników, którzy poprzez chęć posiadania wiedzy i odpowiedzi na trapiące ich pytania zasadniczo wpływają na ruch na każde Forum. A tacy na tutaj "dzień dobry" często są wyśmiewani, czy wręcz oczerniani...

To które Forum jest swoistą izolatką? To, które jest zamknięte z zewnątrz aby tacy jak oni nie mieli czego rozwalać, czy to w którym i owszem, można się zarejestrować bez problemu - z tym, że zostaniesz potraktowany jak frajer przez "owe kółko wzajemnej adoracji, blisko władzy", bo nie śpiewasz jak oni?

Nie muszę sugerować się opiniami Elba, bo mam swoje informacje bezpośrednio od osoby, którą też to dotknęło. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Wyraźnie to opisałem. Opinie które zamieścił Elb potwierdzają ten mechanizm.

Czyli tylko plotki, ploteczki, plotunie o Boski?

Kochamy je?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Panie Sylwestrze nic nie potwierdzają,bo nikt tu nie przytoczył dowodów,dlatego pytam co będzie jeśli to pomówienia? Nie bronię Szymona,dla mnie są to zaskakujące informacje,ale dopóki nie zobaczę dowodów nie dam wiary opisom elberotha.

Jeśli bezpośrednie informacje to dla ciebie plotki to cóź. Co to dodać. Najlepiej nic.

Informacją jest treść plus podanie jej źródła.

Inaczej jest to plotka czyli la callunnia, o Boski.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.