Skocz do zawartości
IGNORED

Ksiądz infułat Józef Wójcik, wystosował list otwarty do premiera RP Donalda Tuska.

Jacchusia

Rekomendowane odpowiedzi

Zresztą na więcej Cię nie stać - fiksacja analna w pełnej krasie.

Przypominasz mi pewnego starego dziwaka z małego miasteczka po zawodówce który uważał się za inteligenta bo wszyscy dookoła nie mówili do niego jasniepanie...

jak widać aź się z tego samozachwytu nad własną elokwencją... posrałeś w gacie... fiksacyjnie i analnie, tyle że jamą gębową ci poszło.

żałosny pajacu

Fakt, pocięte na okrągłe kawałki z naczynia łatwiej. ;)

i z popitką... tylko kto tam popija?

<br />Przypominasz mi pewnego starego dziwaka z małego miasteczka po zawodówce <br />

Wuj, teść, szwagrowski? Wracaj do korzeni półinteligencie, czy raczej jaśnie Panie od siedmiu boleści.

aaaa miszcz ryczy.On zawsze ryczy jak ma podniesiona lewa noge.

i bohatersko postawiony ogon.Trzeba mu go tylko lekko ...przyciac.

<br />prosze o pisanie na temat któremu ten wątek został poświęcony.<br />
A jaki to w gruncie rzeczy temat , któremu ten wątek został nomen omen - poświęcony ? Ten , że klecha pisze głupoty ?:)) Czy ten , że wikary mu przyklaskuje , bo musi ?

A jaki to w gruncie rzeczy temat , któremu ten wątek został nomen omen - poświęcony ?

Jak na razie temat dwóch debili emerytów - muła z czubkiem dwudziestym - robiących zawody, który słodziej drugiemu pierdnie pod nos.

A tak wracajac do tematu:

"Moim moralnym obowiązkiem jest, aby napisać ten list otwarty do Pana Premiera, gdyż widzę, jak są poniewierani i dyskryminowani ludzie wierzący w Polsce, jak znieważane są przedmioty kultu. Tego samego doznawałem ja i moi parafianie w czasach komunizmu"

Czyżby abp. Leszek Sławoj "Flaszka" Głódź ostatnio głodował? Czy prześladowane i obrażane są będące obiektem kultu religijnego daniele?

Jestem Europejczykiem.

Jak na razie temat dwóch debili emerytów - muła z czubkiem dwudziestym - robiących zawody, który słodziej drugiemu pierdnie pod nos.

nie ma co ukrywac ze gdyby miszcowi przeszla kolo nosa fucha z staniem na podium to generalnie miszcz zostalby infulatem i pisal takie same dyrdymaly.

do płemiera.

ta sama KLASA.

"Moim moralnym obowiązkiem jest, aby napisać ten list otwarty do Pana Premiera, gdyż widzę, jak są poniewierani i dyskryminowani ludzie wierzący w Polsce, jak znieważane są przedmioty kultu. Tego samego doznawałem ja i moi parafianie w czasach komunizmu"

Czyżby abp. Leszek Sławoj "Flaszka" Głódź ostatnio głodował? Czy prześladowane i obrażane są będące obiektem kultu religijnego daniele?

Wracasz do tego co już było....piszesz obok tematu...manipulując faktami i plotkami...dodając swoje brednie.

Co ma wspólnego cytat z Twoim wpisem?

Ciekawe jak nazwiesz język jakim raczy się tu nieraz zdeklarowanych katolików, księży itp.

Prześledź wątki gdzie pisze się o KK a znajdziesz uzasadnienie tego cytatu.

Tyle tylko żeby to zauważyć trzeba tego chcieć i nie nakręcać spirali nienawiści!

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Maju od prawdy patriotyczno -katolickiej . Czyta taki swoje niezależne i ma ten chlew w łbie nie potrafiąc faktów od manipulacji odróżnić .

" "Jestem wściekły!"

My także skontaktowaliśmy się z prof. Josephem R. Lakowiczem. Zapytaliśmy go o to, jak dokładnie wyglądało spotkanie. Oto cała odpowiedź prof. Lakowicza:

"Jestem wściekły na te doniesienia. Spotkałem się z panem Macierewiczem w ostatniej chwili, na życzenie pana Nowaczyka. Myślałem, że pan Macierewicz chciał się ze mną spotkać ze względu na moją reputację. Był wtedy w drodze z Nowaczykiem do Waszyngtonu i przejeżdżali koło mojego domu, gdzie akurat pracowałem. To było krótkie spotkanie. Macierewicz podziękował mi za

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Nowaczyka. Nie odpowiedziałem na to podziękowanie, ponieważ nie chciałem wprowadzić mojego współpracownika w zakłopotanie. Ale też nie wyraziłem w żaden sposób zadowolenia z zaangażowania Nowaczyka w działania Macierewicza. Szybko zmieniłem temat.

Powiedziałem Nowaczykowi, że to w żaden sposób nie jest związane z jego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Nie akceptuję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Nowaczyka w tej sprawie, ale nie mogę kontrolować tego, co robi w swoim prywatnym czasie. Wcześniej już mówiłem mu przy kilku okazjach, że nie ma zgody na wymienianie mojego nazwiska, mojego laboratorium lub uniwersytetu w tej kwestii. Poinstruowałem go, żeby każdą dyskusję lub rozmowę rozpoczynał od tego, że to jest jego opinia, a nie uniwersytetu lub moja. Oświadczyłem to zdecydowanie, bez żadnych dwuznaczności, przy kilku okazjach.

Czuję, że zostałem wystawiony albo oszukany - zostałem poproszony o zgodę na spotkanie kurtuazyjne, a potem zostało to przedstawione, jakbym był zaangażowany w te prace. Nie wiedziałem, kim jest Macierewicz i jaka jest jego pozycja. Nie chcę mieć z tą sprawą nic wspólnego i upomnę Nowaczyka za to poważne naruszenie instrukcji, jakie dałem, i zaufania. Cenię swoją reputację naukową i nie chcę, aby została ona naruszona poprzez powiązanie mnie z tą sprawą. Proszę to wysłać panu Macierewiczowi, jeżeli on całą tę sytuację widzi inaczej.

Chciałbym, aby moje zaangażowanie w śledztwo zostało wymazane i sprostowane". Jak dodał, "praca prof. Nowaczyka w moim laboratorium nie jest związana z samolotami lub lotnictwem".

ale Maju prawdą objawioną obdarowany rozum ma w pupie a tym bardziej....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dwa razy sprawdzałem czy nie pomyliłem wątków...a to wladz coś znowu pomylił....wylej swoje żale....ulży ci.

Czyżby spotkanie z pancerną brzozą zaszkodziło?

Weź przykład ze mnie ja ją omijam szerokim łukiem. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

nie Maju , pomyliłeś prawdę z kłamstwem , jedyny problem .

P.S.

tylko mechanizm twoich mediów ukazuję , jak takich jak ty urabiają . Jakoś nie mogę się doczekać ukazania manipulacji GW w wklejonych linkach

nie Maju , pomyliłeś prawdę z kłamstwem , jedyny problem .

Uwielbiam gdy mi się to zarzuca - bo jeszcze nigdy nikt mi tego nie udowodnił! ;)

...tylko mechanizm twoich mediów ukazuję , jak takich jak ty urabiają...

Moich?

Tu się mylisz bo takich nie mam. Tego mechanizmu urabiania "moich mediów" też nie widziałem.

Jest jakiś inny jak Twoich? Skuteczniejszy? ;)

Jakoś nie mogę się doczekać ukazania manipulacji GW w wklejonych linkach

Nie nauczyli rozpoznać manipulacji....szkoda....moi uczyli. ;)

Za to sam z manipulacją oswojony...ciekawy paradoks.

Jeśli coś takiego zarzuciłem GW i obiecywałem wykazać to na pewno przedstawiłem swoje racje lub dowody! Nie mam zwyczaju kłamać.

niemożliwe , taki katolik i patriota . Nawet bohater .... nie obarczaj siebie namiastką myślenia . Kup młotek i rodaków poglądy wyklep .

P.S.

może w GW o tobie napiszą

Kup młotek i rodaków poglądy wyklep .

Dlaczego ja i dlaczego młotkiem? Nawet do tego trzeba fachowca by uderzyć tam gdzie trzeba.

To delikatne sprawy są, a Wy do nich z młotkiem, nic dziwnego że protestują. ;)

Uwielbiam gdy mi się to zarzuca - bo jeszcze nigdy nikt mi tego nie udowodnił! ;)

On też to uwielbiał, ...

... [ale się przeliczył.

Tyle tylko żeby to zauważyć trzeba tego chcieć i nie nakręcać spirali nienawiści!

O czym ty Maju bredzisz? Jakiej spirali nienawiści???

Czy ja tu pisze o zwykłych księżach czy ich owieczkach?

Pisze o kościelnych szwindlach, z pewnością widzisz różnice ale chowasz łeb w piasek i odwracasz kota ogonem. Typowe.

Jestem Europejczykiem.

On też to uwielbiał, ...

Były szef?

Pewnie szkoda Ci chłopa? ;)

Widzisz mogę i tak.

Tylko co to ma do tematu i tego co pisałem?

Pisze o kościelnych szwindlach, z pewnością widzisz różnice ale chowasz łeb w piasek i odwracasz kota ogonem. Typowe.

Fakt piszesz!

To po co cytujesz coś z listu, co nie ma z tym nic wspólnego? Tego też nie chcesz zauważyć?

Może to ty odwracasz kota ogonem? ;)

Były szef?

Pewnie szkoda Ci chłopa? ;)

Widzisz mogę i tak.

Przecież nic innego tu nie robisz.

Nieważne co napiszesz, ważne kim jesteś.

Tak to widzisz?

A ja inaczej, by nie powiedzieć na odwrót.

Ciekawe.

Tylko co to ma do tematu i tego co pisałem?

Piszą o Tobie , Maju. "Śnieg w maju ???" Z tym coś zrób a nie laskę klechom w permanencji...

A czy ty na jego punkcie masz fioła? Bo jakoś nijak się to ma do tematu poruszonego w liście.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Ja nie jestem zanadto kościelny ani radiomaryjny ale wiem jedno: cała ta nagonka na Kościół, jaka trwa obecnie, jest ważnym elementem pozbawiania ludzi ich korzeni, kultury, tradycji i świadomości ( w tym - narodowej).

Kościół ma swoje za uszami, ale zastanówcie się: gdy już wymordujecie wszystkich księży, albo totalnie zamkniecie im usta - czym Polska wówczas będzie się różnić od Białorusi?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

doktorku

Nie wiedziałem,że jesteś przeciwnikiem zamykania ust!Twoja wypowiedź to szczyt hipokryzji.

ale skad /On nie jest niczego przeciwnikiem pod warunkiem ze mu zaplacą.

a generalnie ...psychoza polska.

doktorku

A czemu to KK w Polsce nie miałby zajmować takiej pozycji jak w Irlandii?Czy tam u was też jest nagonka na biednych księży?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.