Skocz do zawartości
IGNORED

Faszyści wszystkich krajów łączcie się

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Żakowski: Hordy faszyzującej młodzieży - to efekt naszego systemu oświaty. "Slow school" naprawi polską edukację. Bez testów i przymusu

- System edukacji skrajnie demoralizuje nauczycieli i dzieci - mówił w Radiu TOK FM Jacek Żakowski. Publicysta był gościem Daniela Passenta, z którym rozmawiał o problemach polskich szkół. - Obserwujemy na ulicach hordy młodzieży o faszyzujących poglądach. To jest produkt naszego systemu oświatowego - wskazywał Żakowski.

Daniel Passent: Planuje pan utworzenie Społecznej Akademii Kultury Jacka Żakowskiego. Już sam tytuł brzmi zagadkowo. O co chodzi?

Jacek Żakowski: To nie jest mój pomysł, ja zostałem zaproszony przez Krzysztofa Czyżewskiego, kuratora programu Europejskiej Stolicy Kultury we Wrocławiu, do poprowadzenia cyklu debat.

Podebatować zawsze warto.

skynyrd

Onegdaj próbowaliście udowonić tezę,że faszyści to byli tak naprawdę lewicowcy.Czyli co?Pisaliście wtedy nieprawdę czy też zmieniłeś poglądy na lewicowe?

• Użytkownicy+

Panowie, a może by tak dla odmiany merytorycznie?

fox wytrzeźwiej choć na tyle, żebyś później nie musiał przepraszać...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Wątek jest oczywiście prowokacyjny.

Bełkotów lewicowych, pieprzenia z Millera itd - szkoda gadać.

Foxom się w głowie zaburzyło? Trudno.

Jesteś mało sostrzegawczy - po strolowaniu ostatnim, obiecałem, że nic nie napiszę.

Do Gustawa, Magusa, itd - daleko Ci parobku - trzeba urodzić się w dobrej rodzinie - albo niesamowicie pracować nad sobą.

Twoje wnuki wyjmą wtedy słomę z butów.

Hitler to taki operetkowy nie był!Jak wytrzeźwiejesz to rzeczywiście powinieneś pójść do szkoły.Albo wrócić do Korei Płn. gdzie jest silne państwo.

Mnie , głupi cymbale faszyzm kojarzy się wyłącznie z nieszczęściami i Oświęcimiem. I wal się z twoimi chorymi teoriami , idioto.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Zaraz dostane bana od paltona. I to za co ? bo debila którego jozwa trzymał na postronku, spuściłeś

?

Nic z tych rzeczy - trza mieć klasę, jak warszawiak. (zwróć kapuściarzu uwagę na trza) - po kutasa ci ban? żebyś się lepiej czuł?

Najlepszym i tak nie dorównasz. Płyń frajerze.

Hitler to taki operetkowy nie był!Jak wytrzeźwiejesz to rzeczywiście powinieneś pójść do szkoły.Albo wrócić do Korei Płn. gdzie jest silne państwo.

A kto mówi o Hitlerze?

Nie rzucaj się na mnie, bo gdybym miał cokolwiek do ukrycia, to nie napisałbym o tym.

Inteligentny z Ciebie facet, a zachowujesz się jak przygłup. - Odpowiem na wszystkie pytania. Nawet, co podnieca wladza - moja cinkciarska kariera.

Faszyzm nie kojarzy się z operetką ale z przemocą,nietolerancją,totalitaryzmem.

Zadałem ci pytanie ale nie odpowiedzialeś.Chodzi o twoje wyjazdy zagraniczne za komuny co stoi w sprzeczności z działalnością dysydencką.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Mnie , głupi cymbale faszyzm kojarzy się wyłącznie z nieszczęściami i Oświęcimiem. I wal się z twoimi chorymi teoriami , idioto.

Tak Ci wmówiła komuna.

Dlaczego Ci się tak kojarzy? Postudiuj - odkryj nowe wiadomości. I wy***rdalaj - mam już dość pierdolenia się z kretynami

Faszyzm nie kojarzy się z operetką ale z przemocą,nietolerancją,totalitaryzmem.

Zadałem ci pytanie ale nie odpowiedzialeś.Chodzi o twoje wyjazdy zagraniczne za komuny co stoi w sprzeczności z działalnością dysydencką.

Wojciecu - traktujesz mnie jak prokurator. spowiedzi życia ci nie zrobię - ale opowiem Ci o mojej karierze zagranicznej.

W 1986 przyszed łem do działu personalnego Minexu

Nie zwracajcie sprawy na literówki

Zatrudniłem się jako magazynier, po wypełnieniu 159 listy.

Przez 3 lata byłem uważany za kogoś ważnego.

Nikt mi nie wierzył, że przyszedłem z zewnątrz - nawet nie byłem przyjęty.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Oczywiście model Franco

Ale pytanie bezsensowne

I może Wojciechu, bo uważasz mnie za oszusta

Jesteś tropicielem - a może dokopałbyś się... - do powstańca?

Rozumiem,że to dobra pora do przesłuchań( ach ten mroczny pokój,mała lampka,stół,dwa krzesła i dwie osoby po obu stronach!).Ale może innym razem.

Który faszyzm preferujesz?

A TY? Tak poza szablonem.

cb7f5313aa5e7872b4a45ebb0f297730,2,0.jpg5fd00e5f65cb8bc8381bebac1de98ad1.jpg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Na Wyspach Kanaryjskich wszędzie są ulice i place im. gen. Franco.

Jakoś mają miłego monarchę zamiast złego dyktatora a ulice sobie zostały...

A w Berlinie nie słychać o Adolf Hitler Straße -więc może ten Franco jednak nie był taki zły?

Chodzi mi o to, że reżim reżimowi nierówny i może by tak nie wrzucać wszystkich do jednego worka.

Bo jeszcze się pogryzą...

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kompletnie nie kumam o co chodzi w tym wątku i zdaje się nie jestem w tym odosobniony.

Domyślam się, że miał być prowokacją ale wszystko poszło nie tak i została jedynie farsa.

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Tobie Skynysynu żadna szkoła nie pomogla i nie pomoże. Wracaj pod jubilera i czendż manej.

Aż miło na duchu - zarobiłem na takich frajerach jhak ty , tyle kasy...

I robiłem kapitalizm gdy ty szczałeś w pieluchy.

To się nazywa - brak inicjatywy - jeżeli cokolwiek pamięasz z PRL - to pracowe niewolnictwo.

Czy to skynyrd jest faszystowską, antysemicką, kołtuńską gnidą, czy coś pomyliłem?

Ależ nie - nic nie pomylieś.Jesteś w domu Gender - spytaj słoiku Mamci i Tatka, czy jakiś sympatyczny sąsiad (który dzisiaj jest wójtem aka - co wy tam macie - sołtysem)

nie wpierdolił im szpilek pod paznokcie?

Kompletnie nie kumam o co chodzi w tym wątku i zdaje się nie jestem w tym odosobniony.

Domyślam się, że miał być prowokacją ale wszystko poszło nie tak i została jedynie farsa.

Jak zwykle :)

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

To miłe, że wzbudziłem tyle faszystowskich emocjii - szczególnie wśród idiotów :).

I myśleć - wytężyć umysł - bo można zostać półgłówkiem jak np. Szub, który używa kalki z GW

Rozumiem. Farsa jak zwykle.

Widzisz - dla hamów temat jest za duży.

Niech sobie spokojnie umrze..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.