Skocz do zawartości
IGNORED

Zbiórka pieniędzy na pokój DiY na wystawie Audio Show.

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogę się powstrzymać.... te zbieranie kasy na pokój na Audio Show jest żenujące i chyba nie na miejscu. Czy mało jest reklam na Audiostereo? Czy dobrze wyposażony salon w centralnej Polsce nie ma klientów dzięki forum? Inni sprzedawcy też mają korzyści z działania Audiostereo. Tylko po co sięgać do własnej kieszeni skoro można do innej :-)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

W takiej sytuacji wydaje się być zasadne nie nazywanie pokoju - pokojem "audiostereo" tylko pokojem DIY lub DIY cośtam bez "reklamowania" portalu.

Chyba się z tym zgadzacie?

te zbieranie kasy na pokój na Audio Show jest żenujące i chyba nie na miejscu

A to czemu? Portal ma niewiele wspólnego z grupą zapaleńców-dłubaczy, którzy chcą pokazać swoje urządzenia.

Nie widzę nic żenującego w zbiórce drobnych sum aby im to umożliwić.

Mnie się podoba, świadczy to dobrze o ofiarodawcach w jakiś sposób integruje środowisko!

Kolega Akim03 nie zdaje sobie chyba sprawy że nie wszyscy wystawiający w ramach DIY będą później prowadzić działalność gospodarczą.

Dla wielu to dalej hobby!

Co do samego pokoju to przecież było wiadome ze będzie co roku i dla tego taki mały pokój to złośliwość ze strony branży a może zawiść :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

A to czemu? Portal ma niewiele wspólnego z grupą zapaleńców-dłubaczy, którzy chcą pokazać swoje urządzenia.

Nie widzę nic żenującego w zbiórce drobnych sum aby im to umożliwić.

Trochę źle zostałem odebrany, cieszę się, że kilka osób będzie mogło pokazać swoje konstrukcje.

Sam jestem ich bardzo ciekawy.

Tylko uważam, że sam portal powinien im to umożliwić, bez zbierania kasy. Zadbać o dobre warunki i ułatwić wystawę sprzętu. Przecież portal istnieje dzięki nam wszystkim miłośnikom Audio w każdej postaci.

Popieram też pomysł, że skoro jest zbiórka od forumowiczów, to nie powinno być reklamy audiostereo.

Co do samego pokoju to przecież było wiadome ze będzie co roku i dla tego taki mały pokój to złośliwość ze strony branży a może zawiść :)

Chlopaki z DIY, depczcie depczcie zachodnim tuzom audio po pietach jestem z wami. Nie konkurujcie miedzy soba, konkurujcie z zagraniczna konkurencja - tu jest pole do walki! Ja trzymam kciuki za kazdego DIY-owca ktory wejdzie w branze, Wam proponowalbym to samo.

I Kolejna, na ktorej jestem co roku. Hotel HolidayInn. Cena biletu na samym dole (Eintritt Frei) tlumaczyc chyba nie trzeba. Jest tak jak napisal moreno mozna wstapic ot tak z ulicy spontanicznie.

Mamy tu w HH jednak spory kryzys wiec nie ma o czym mowic. :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Uff... Mam tylko 5km bez kosztów piechotą i jak wejście za darmo, to chyba sobie pójdę posłuchać. ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość masza1968

(Konto usunięte)

Uff... Mam tylko 5km bez kosztów piechotą i jak wejście za darmo, to chyba sobie pójdę posłuchać. ;)

Tak Wam dobrze płacą za Odrą? :)

Tak Wam dobrze płacą za Odrą? :)

Widocznie tak, skoro musi być za free, żeby ktokolwiek przyszedł. Was stać też na płatne odsłuchy u nas zapraszają z płytami na pół dnia też za darmo, wiedzą że z kasą u ludzi tutaj kiepsko. Dużo by pisać jak się tu biednie żyje. ;) Jakby niemal wszystko nie było tańsze niż w Polsce, to nie wiem ale chyba jakieś protesty na ulicach by były.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Dużo by pisać jak się tu biednie żyje. ;)

To zaimportujcie sobie Donka z Rostkowskim to będziecie mieli na bogato :)

Dobra, koniec bo po banie dostaniemy a u mnie to już taka świecka tradycja, że co roku przed AS (w wątku poświęconym) dostaję ;)

Zrozumiałem aluzje i dokładam stówkę mimo,źe akurat wzmacniacz mnie nie interesuje ale chyba Amare bedzie mieć coś co mnie zainteresuje....oby!

Amare pewnie ma swój pokój a tu tylko wspierają DIY

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

>Sly

Chłopaki z Amare Musica nie wystawiają się w ramach DIY, tylko osobno, razem z Bodnar Audio. Od trzech dni słucham u siebie wzmacniacza, który będą wystawiać. Bardzo dobrze to gra, chce się wstawać z fotela tylko po to, żeby puścić kolejną płytę.

Wiem ale rozumiem ż Amare jest odpowiedzią na moje wcześniej postawione pytanie o sens DIY. Dlatego się dołożę.

>Sly

Chłopaki z Amare Musica nie wystawiają się w ramach DIY, tylko osobno, razem z Bodnar Audio. Od trzech dni słucham u siebie wzmacniacza, który będą wystawiać. Bardzo dobrze to gra, chce się wstawać z fotela tylko po to, żeby puścić kolejną płytę.

Przejdz na pliki, nie bedziesz musial wstawac z fotela:)

Konto w trakcie usuwania

Będzie musiał. Ipada też trzeba podpinać pod ładowanie a poza tym czasem sprzęt do plików trzeba zresetować.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Będzie musiał. Ipada też trzeba podpinać pod ładowanie a poza tym czasem sprzęt do plików trzeba zresetować.

Można resetować zdalnie a co do iPada, ponieważ ciągle mi dużego dzieciaki zabierały to z myślą wyłącznie o funkcji pilota dokupiłem jeszcze iPada mini. A ten wytrzymuje spokojnie dwa dni ciągłej pracy jako sterowanie do odtwarzacza.

Przejdz na pliki, nie bedziesz musial wstawac z fotela:)

Mam już prawie 2000 płyt. Nie chce mi się ripować ich wszystkich. :) Poza tym ten ceremoniał wkładania płyty - choć mocno uproszczony w porównaniu z winylem - bardzo mi odpowiada.

Wiem ale rozumiem ż Amare jest odpowiedzią na moje wcześniej postawione pytanie o sens DIY. Dlatego się dołożę.

Lepiej zrobisz, jak kupisz ten wzmacniacz. :)

Nie, ten wzmacniacz nie jest mi potrzebny. Jestem bardzo zadowolony z tego co mam. Mogę jedynie poeksperymentować jeszcze z jakimś DAC-iem i transportem plików.

Mam już prawie 2000 płyt. Nie chce mi się ripować ich wszystkich. :) Poza tym ten ceremoniał wkładania płyty - choć mocno uproszczony w porównaniu z winylem - bardzo mi odpowiada.

Jasne, to byl taki zarcik. Jedyny powod jaki winien sklaniac audiofila do przejscia na pliki jest jakosc dzwieku. U mnie akurat tak jest , ze ripy plyt graja lepiej, a wygoda i funkcjonalnosc sa tylko bonusem.

Rozumiem, ze nie jest to powszechne doswiadczenie - tj ze ripy graja lepiej od plyt - dlatego tylko sobie zartuje :)

Konto w trakcie usuwania

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A tam... żadne radio nie przyniesie tyle uniesień i audiofilskich wzlotów co sampler :)

Muzyki, której nie ma wydanej na samplerach praktycznie nie ma :)

Opublikowano · Ukryte przez palton, 5 Października 2013 - wpis nie na temat
Ukryte przez palton, 5 Października 2013 - wpis nie na temat

To walcie z tym do Elba.To ekspert od samplerów.Ma ponoć sporą...."kolekcję"... :-)

To walcie z tym do Elba.To ekspert od samplerów.Ma ponoć sporą...."kolekcję"... :-)

Nie stać go na oryginały?

Na gwiazdkę mu coś podeślę............tylko nie wiem co woli samplerka czy cuś oryginalnego.

A co dostał za darmo czy ściągnął z netu?

Proszę mi się tu nie śmiać z kolegi Adama bo i tak nie macie racji. Całą rację ma TYLKO ELB NIRVANA audio skrzypki i smyki sp. z o.o.

MSB RULEZ reszta świata się nie zna, ja też mam chłam i Ty drogi czytający też. Jedyne co mnie dziwi to, że Elb nie ma jeszcze kabli Oracle przecież z niego chodząca wyrocznia!

Tak jest bidulek zaganiany i zajęty pianiem peanów na temat MSB, że zapomniał kolegom załatwić pokój na AS zamiast komórki na babcine weki.

To raczej koledzy zapomnieli poprosić we właściwym momencie.

Chlopaki z DIY, depczcie depczcie zachodnim tuzom audio po pietach jestem z wami. Nie konkurujcie miedzy soba, konkurujcie z zagraniczna konkurencja - tu jest pole do walki! Ja trzymam kciuki za kazdego DIY-owca ktory wejdzie w branze, Wam proponowalbym to samo.

Stasiop

W jakiej branży rzeżbisz??

Elb miejsc w Sobieskim nie ma już od miesiąca więc promocja na hasło nie bardzo.

A czy organizatorzy pokojów będą mieli jakieś identyfikatory ??

• Użytkownicy+

Wszyscy związani z pokojem diy, będą mieli jak co roku identyfikatory od organizatora.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.