Skocz do zawartości
IGNORED

Ojciec Inkasent, kolos na moherowych nogach

thrak

Rekomendowane odpowiedzi

Daruj sobie, po tym już mam dość, tym razem chyba już żartujesz?

Nie wiem czy się śmiać czy raczej nad tym co piszesz zapłakać. ;(

Ps. Może nie pamiętasz ale o tym pisano wszędzie;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Rób co chcesz. To, co napisałem jest ponad możliwością percepcji fundamentalistycznego betonu.

Ponadto za moralnie obrzydliwy fakt, iż jednym z najbardziej zagorzałych krytyków UE w naszym kraju jest KK, będący jednocześnie jednym z największych (jeśli nie największym) beneficjentem środków płynących z tejże UE.

Unia "be", ale kasa od Unii jak najbardziej "cacy".

Powtarzam: to są wyrwane z kontekstu i zmanipulowane cytaty.

To fakt musisz mi "jaśnie oświecony i tryskający kulturą" wytłumaczyć co mają do tego o czym pisałem środki z UE....to jest rzeczywiście poza moja percepcją....czyżby Palikot z nich czerpał mówiąc te słowa o Kaczyńskim? :))))

Kończę tą groteskową wymianę zdań....tyle na dzisiaj. ;(

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Po polsku pisze się TĘ groteskową wymianę zdań.

Środki z UE miały być odpowiedzią Tobie w drugim wątku (Bastion). Pomyłka. Sorry.

Tak to jest gdy się jednocześnie rozmawia w dwóch wątkach.

Daruj sobie, po tym już mam dość, tym razem chyba już żartujesz?

Nie wiem czy się śmiać czy raczej nad tym co piszesz zapłakać. ;(

Ps. Może nie pamiętasz ale o tym pisano wszędzie;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A nie miał racji? ;-) same PiSuary by mu dziękowały niektóre za to :-) jeszcze chwilunia i wysadzą Mlaszczyńskiego z siodła ale z Wami jest jak z przydupasami Stalina, w końcu otruli biedaka i lekarza nie zawezwali jak konał wielki wódz :-) zrobicie to samo ze swoim wodzem zeżrecie go i wydalicie, bo sami dziada już znieść nie możecie, hahaha :-)

A gdzie Antoniego schowaliście? Przed wyborami Antek do budy idzie i po wyborach spuścicie go znowu z łańcucha :-))) to nie jest nawet śmieszne.... Jak można być tak obłudnym?

272f78cb46dfcd6831e8cad79763b846.gif?s=1414620604

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

z Wami jest jak z przydupasami Stalina, w końcu otruli biedaka i lekarza nie zawezwali jak konał wielki wódz :-)

Do dziś nie mogą się doliczyć jednej butelki (ulubionej przez wodza) gruzińskiej wody mineralnej Borżomi. Historycy rosyjscy twiedzą, że była "odpowiednio przygotowana" w laboratoriach NKWD na osobiste polecenie Berii.

A gdzie Antoniego schowaliście? Przed wyborami Antek do budy idzie i po wyborach spuścicie go znowu z łańcucha

Po wyborach to Pan Antoni będzie Ministrem Spraw Wewnętrznych.

Może w końcu poznamy prawdę o zamachu w Smoleńsku.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Po polsku pisze się TĘ groteskową wymianę zdań.

Wiem, ale mam taki (nie wiedzieć czemu) kłopot i często mylę pisząc a z e, ciągle muszę sprawdzać tekst czy nie ma pomyłki. Dziękują za zwrócenie uwagi. ;)

Ponadto za moralnie obrzydliwy fakt, iż jednym z najbardziej zagorzałych krytyków UE w naszym kraju jest KK, będący jednocześnie jednym z największych (jeśli nie największym) beneficjentem środków płynących z tejże UE.

Pewnie długo musiałbyś mi wyjaśniać co moralnie obrzydliwego jest w tym że Kk korzysta z tego co UE "daje", skrzętnie unikacie też tematu że by co UE dała to trzeba opłacić też składki, więc to są też nasze pieniądze. Może nie pamiętasz co krytykował Kk w Unii?

Druga sprawa UE daje tam gdzie przygotuje się dobrze wszystkie papierki i argumenty...skoro Kk dostaje te dotacje to tylko dobrze o merytorycznym przygotowaniu świadczy.

Zastanawia mnie dlaczego UE nie jest taka szczodra tam gdzie pieniądze generowałyby rozwój gospodarki i przemysłu, zwłaszcza tego rodzimego?

Ale to inna historia... :)))

A nie miał racji?

Niejaki Ryszard C. po tym co zrobił jest pewnie Twoim idolem?

Pewnie długo musiałbyś mi wyjaśniać co moralnie obrzydliwego jest w tym że Kk korzysta z tego co UE

Nie, wyjaśnienie jest krótkie. Nawet zwierzęta nie kąsają ręki, która się do nich wyciąga z jedzeniem. Stale opluwanie i obrzucanie łajnem instytucji, z której się czerpie kasę pełnymi garściami jest właśniem moralnie obrzydliwe.

skrzętnie unikacie też tematu że by co UE dała to trzeba opłacić też składki, więc to są też nasze pieniądze.

Polska jest beneficjentem netto. Nie słyszałeś o tym?

Może nie pamiętasz co krytykował Kk w Unii?

Pamietam. Totalnie wszystko. Poza kasą rzecz jasna.

Nie, wyjaśnienie jest krótkie. Nawet zwierzęta nie kąsają ręki, która się do nich wyciąga z jedzeniem.

A Korwin? :)

Skoro głupia Unia daje to trzeba brać! Ma się zmarnować u pederastów i lewaków? :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

@Bobcat

Pamięć masz wybiórczą, odpowiedzi tendencyjne a sądy o przeciwnikach ideowych przerysowane, to już wiem.

Zdania politycznego kabaretu i folkloru jakim jest błażen Korwin Mikke (używający rękoczynów) nie można brać poważnie.

Pamięć masz wybiórczą, odpowiedzi tendencyjne a sądy o przeciwnikach ideowych przerysowane, to już wiem

Powiedz sam: co mnie obchodzi Twoja ocena mojej osoby?

Zdania politycznego kabaretu i folkloru jakim jest błażen Korwin Mikke (używający rękoczynów) nie można brać poważnie.

Pamiętaj, że dał w ryj nikomu innemu, tylko komuchowi i kapusiowi Boniemu. Za to Korwina spotka nagroda w Niebie! :)

@ Bobcat

Oceniałem nie tyle Ciebie co tylko Twój sposób prowadzenia rozmowy i oceniania innych.

Jak Ciebie to nie obchodzi to może inni coś skorzystają. ;)

Pamiętaj, że dał w ryj nikomu innemu, tylko komuchowi i kapusiowi Boniemu.

Tak stawiając sprawę nie masz prawa się oburzać, że jak tamta opcja rządziła - dawała w ryj takim jak Ty. I nie zdziw się, gdy któregoś dnia któryś (jak to ładnie nazywasz: "lewak") da w ryj Korwinowi Mikke. Albo rzuci w niego nieświeżym jajem.

Maju, przyznaj się że wszystkie te swoje urojenia na tle religijnym i banialuki o otaczającym nas świecie to piszesz na laptopie pod stołem by twoj stworca nie widzial jak grzeszysz ;) co drugi twoj post to jest ocena innego usera forum. Czy to chcesz widziec czy wypierac w kolo ma(cie) ju.

Infantylne to nieco jak i twoje zacietrzewienie we własną nieomylnosc ;)

wracajac do krotkiego kurdupla w kiecce ktorego nie obowiazuja prawa swieckie to wspominam fakt jak przyslal pismo do dawnego piru w ktorym domagal sie zniesienia oplaty ,bo co bog dał to jest za darmo.Kabarecik ale szkoda ze nie pisze w tym samy stylu do urzedu skarbowego.

Maju, przyznaj się że wszystkie te swoje urojenia na tle religijnym i banialuki o otaczającym nas świecie to piszesz na laptopie pod stołem by twoj stworca nie widzial jak grzeszysz ;) co drugi twoj post to jest ocena innego usera forum. Czy to chcesz widziec czy wypierac w kolo ma(cie) ju.

Infantylne to nieco jak i twoje zacietrzewienie we własną nieomylnosc ;)

Lepiej niech uważa z tym laptopem. Podobno coraz więcej facetów używających namiętnie laptopy zapada na nowotwór jąder.

Może moderacja wyjaśni cóż takiego niestosownego było w moim wpisie (odpowiedzi) na post Rambo54 że trzeba było to wyciąć. Nie sądzę by jaśnie oświecona moderacja znała lepiej prawdę i wiedziała kto pisze bzdury(zwłaszcza dotyczące mojej osoby), dlaczego nie pozwala mi na obronę.

Dlaczego też pozostały inne wpisy nie na temat skoro wycinamy, wycinajmy wszystko.

Nawet zwierzęta nie kąsają ręki, która się do nich wyciąga z jedzeniem. Stale opluwanie i obrzucanie łajnem instytucji, z której się czerpie kasę pełnymi garściami jest właśniem moralnie obrzydliwe.

Aaaa, więc zwierzątka to dla ciebie wzór moralny do naśladowania :) Gratuluje.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Aaaa, więc zwierzątka to dla ciebie wzór moralny do naśladowania :) Gratuluje.

Nie zrozumiałeś co chciałem przekazać. I widzę, że tego nie zrozumiesz.

Szkoda mi czasu na rozmowy z Tobą, Nie chodzi o to, że w ocenie wielu rzeczy się różnimy. Na tym polega istota każdej dyskusji. Rzecz w tym, że z Tobą normalnie rozmawiać się nie da. Każdą wymianę zdań sprowadzasz do pyskówki, a w takowych uczestniczyć nie mam ochoty.

Nie zrozumiałeś co chciałem przekazać. I widzę, że tego nie zrozumiesz.

Musisz się nauczyć lepiej artykulować swoje, hmmm...Myśli, bo jak na razie to niezły bigos ci wychodzi.

Każdą wymianę zdań sprowadzasz do pyskówki, a w takowych uczestniczyć nie mam ochoty.

ty własnych postów chyba nie czytasz.

ale rozumie twoja postawe, jak komuś argumentów brakuje to nie oznacza nic innego niz tylko, że rozmówca świnia.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Jest jeszcze mały problemik. Najpierw PiS musi wygrać wybory. Idźcie marzyć dalej.

rozumie twoja postawe

Po polsku pisze się "rozumiem". I używa polskich liter.

Musisz się nauczyć lepiej artykulować swoje, hmmm...

Inteligentni ludzie rozumieją je bez problemu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.