Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska w Soczi 2014 - kibicujemy, bojkotujemy?

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

Otwarcia nie ogladałem ale nie płaczę - może gdzieś powtórzą.

Generalnie poza paroma efektownymi bajerami całość bardzo nudna. Już ciekawiej było w Londynie. Poza tym ca cała ich pompa, taka nadmuchana i sztuczna. A jeśli ktoś gloryfikuje komunę to jest dla mnie skończony. Zrobili to pod Putina i czasami wydawało mi się, że tylko dla Putina. Jak pokaz w Korei Północnej dla tamtejszego debila.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Dawno temu. Franc Fiszer na widowni pyta- czemu oni tak lecą ? Kolega mu tłumaczy, że ten pierwszy dostanie nagrodę. Ciekawe, mówi Fiszer - a po co biegnie ten ostatni?:)

a Justysia ma kosteczkę połamaną, nie będzie medaliku? toż gawiedź będzle rzewnie płakać.a jak fani przyjmą porażkę jaszczembi, co spadną na bule? żałoba narodowa?

a Justysia ma kosteczkę połamaną, nie będzie medaliku? toż gawiedź będzle rzewnie płakać.a jak fani przyjmą porażkę jaszczembi, co spadną na bule? żałoba narodowa?

A ciebie to cieszy ?

Kibicować nie musisz. Jest taki magiczny przycisk na pilocie od tv. Czerwone kółeczko. Wciskasz i masz spokój

Długo to składałeś?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

""Rosja...od dziś nienawidzę tego kraju.. Igrzyska Olimpijskie.. Organizacja? ok. Ale mama i siostra leciały taki kawał drogi, ale nie możemy nawet usiąść na kawę. Z hotelu do mojej wioski dziś od rana... 4h podróży w tym większość piechotą - gdzie normalnie jedzie się 1.5h! Ok w końcu dotarły ale padnięte i głodne a tak się składa, że w naszej wiosce nie ma dla moich gości miejsca gdzie możemy usiąść, wyprostować nogi..napić się kawy, nie ma restauracji, nic!!! Przyjechały i pojechały :, ( totaly shit !!!!!" - napisała Maciuszek."

Jak widać nasza zawodniczka błysnęła głupotą. Widać uważa, że do Soczi pojechała, aby spotykać się tam z mamusia i siostrą. A ci wredni Rosjanie uniemożliwiają jej spotkania rodzinne.

Ta zawodniczka powinna wrócić do Polski jeszcze przed końcem Igrzysk. Żeby mieć więcej czasu dla rodziny.

Proszę Państwa

Obserwujemy dziwną i zastanawiającą sytuację, Adamowi Małyszowi nie dano być Mistrzem Olimpijskim, a Kamilowi Stochowi tak łatwo poszło dziś w pierwszej serii, taka przewaga nad pozostałymi...

Bardzo ciekawe, kto rozdaje karty w narciarstwie i w zamian za co?

Ciekawe kto zostanie dziś Mistrzem Olimpijskim, Polska, której wrak jest w Rosji, może nie posiadać tytułu do takiego zaszczytu.

Adam tak czysto nie skakał

Chyba sam w to nie wierzysz.

Adamowi mieszano w przygotowaniach, zmieniano trenerów jak rękawiczki, znasz się widać na sporcie..

I mało tego nie zdziwię się jak zdobędzie jeszcze dwa.

Niech zdobędzie, tylko tych medali nie zdobytych przez największego polskiego skoczka w historii ŻAL, NIEPOWETOWANY !!!

Adamowi mieszano w przygotowaniach, zmieniano trenerów jak rękawiczki, znasz się widać na sporcie..

Zgoda, Adam przecierał szlaki. Powstały dzięki jego sukcesom i zaplecze, sztab trenerski... skocznia i są następcy. Niczego moim wpisem nie ujmuje Adamowi, który dla mnie jest wielki....

... Opisałem tylko wrażenia mnie jako widza- kibica, a nie znawcy.

Że bełkot to zgoda, dajesz przykład.

206ff1015a972f58e2b2c7daed33998a.jpg

Szachownica na kasku Mistrza Olimpijskiego Kamila Stocha jest symbolem wspaniałości polskich lotników, bardzo wymownym na terenie państwa, które nie zapewniło polskiej delegacji z Prezydentem na pokładzie, bezpiecznie wylądować w Smoleńsku w 2010 roku !

Zgoda, Adam przecierał szlaki. Powstały dzięki jego sukcesom i zaplecze, sztab trenerski... skocznia i są następcy. Niczego moim wpisem nie ujmuje Adamowi, który dla mnie jest wielki....

... Opisałem tylko wrażenia mnie jako widza- kibica, a nie znawcy.

Adam Małysz wyraźnie powiedział w studio telewizyjnym dziś, że wiele by oddał za choć jeden złoty medal olimpijski, jakże smutna to była scena.

Wypada dziś współczuć wielkiemu mistrzowi narciarstwa, że uczono się jego kosztem, nie potrafił związek narciarski skonsumować najskuteczniej wielkiego talentu Adama Małysza.

bez odbioru

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"""prof. Jadwiga Staniszkis: Donald Tusk mógłby zostać przewodniczącym Komisji Europejskiej tylko wtedy, gdyby ostatecznie straciła ona na znaczeniu na rzecz prezydencji Hermana Van Rompuy'a. Nie wyobrażam sobie polityka tak niskiego kalibru jak Tusk na takim stanowisku. Z drugiej strony mówi się, że to stanowisko przewodniczącego Komisji "należy się" nowym krajom Unii, spośród których Polska jest największa. Stąd być może takie gorączkowe działania Tuska w sprawie Ukrainy, ten objazd stolic europejskich. Ale to wszystko jest śmieszne. Jedyną interesującą propozycję (ws. kryzysu ukraińskiego - red.) przedstawił Van Rompuy, a Tusk stwarza tylko pewne pozory. Wskazuje to jednak, że Tusk stara się zdobyć jakiś kapitał do objęcia stanowiska szefa KE."""

Masz panerai, TY lubisz dobre info na temat Tuska czy PO, więc czytaj sobie .........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Że bełkot to zgoda, dajesz przykład.

206ff1015a972f58e2b2c7daed33998a.jpg

Szachownica na kasku Mistrza Olimpijskiego Kamila Stocha jest symbolem wspaniałości polskich lotników, bardzo wymownym na terenie państwa, które nie zapewniło polskiej delegacji z Prezydentem na pokładzie, bezpiecznie wylądować w Smoleńsku w 2010 roku !

Adam Małysz wyraźnie powiedział w studio telewizyjnym dziś, że wiele by oddał za choć jeden złoty medal olimpijski, jakże smutna to była scena.

Wypada dziś współczuć wielkiemu mistrzowi narciarstwa, że uczono się jego kosztem, nie potrafił związek narciarski skonsumować najskuteczniej wielkiego talentu Adama Małysza.

... Ale Stochomanii nie będzie. Małyszomania była jedna jedyna niepowtarzalna. Jeśli w tych kategoriach patrzeć to Kamil niestety w świadomości Polaków pozostanie jako ten drugi... i choćby nie wiem co zdobył i ile wygrał

Bo to przez prezydenta rozwalili się .

masz nasrane we łbie

Napisz coś bardziej inteligentnego, tylko nie ćwierć, może być po chamsku, lubię chamstwo, ale na odpowiednim poziomie najlepiej z dobrze ukrytą ironią.

Przypomnę że Małyszowi trzykrotnie złoty medal olimpijski odbierał Amman , nie lubię za to Ammana.....baaaardzo nie lubię :)

Amman jest skończony, był bardzo nie uprzejmy wobec Adama Małysza.

świadomości Polaków pozostanie jako ten drugi... i choćby nie wiem co zdobył i ile wygrał

Nigdy nie mów-nigdy.Jeden złoty już jest,drugi w drodze,mistrzostwo świata już też ma,Puchar Świata w zasięgu a jeżeli utrzyma forme to ustrzeli dublet w jednym roku!Nie takim kozakom się to nie udawało.Stoch jest też wielki...i tyle.

A Małysz?To już historia...sportowa.Idą młode wilki,po nowe sukcesy i oby ich u nas nie zabrakło oraz szanujmy to co już mamy.

Ale Stochomanii nie będzie

Nie będzie, bo on w przeciwieństwie do Adama Małysza, dostał Złoty Medal Olimpijski podany na tacy, wszedł na gotowe, niemal bez walki.

To również nie ten poziom talentu czy osobowości.

Osiągnięcia wszelkie potrzebują odpowiedniej drogi, proporcjonalnie trudnej do rangi jaką reprezentują, nic nie jest cenne, jeśli przychodzi zbyt łatwo.

Osiągnięcia wszelkie potrzebują odpowiedniej drogi, proporcjonalnie trudnej do rangi jaką reprezentują, nic nie jest cenne, jeśli przychodzi zbyt łatwo.

To ta twoja Hujnia nic nie jest warta , jak szybko pokazała się tak szybko znikła .

Nigdy nie mów-nigdy.Jeden złoty już jest,drugi w drodze,mistrzostwo świata już też ma,Puchar Świata w zasięgu a jeżeli utrzyma forme to ustrzeli dublet w jednym roku!Nie takim kozakom się to nie udawało.Stoch jest też wielki...i tyle.

... a życzę mu tego, z całego serca. Adam Małysz eksplodował , jako zjawisko nie tylko sportowe, po latach posuchy, gdzie w sportach zimowych kompletnie nic się nie działo.

Nie będzie, bo on w przeciwieństwie do Adama Małysza, dostał Złoty Medal Olimpijski podany na tacy, wszedł na gotowe, niemal bez walki.

To również nie ten poziom talentu czy osobowości.

Gówno sie znasz na skokach!Na jakiej tacy i kto mu podał?Rywale mieli identyczne szanse,warunki były równe dla wszystkich a więc loterii nie było!Deklasacja jakiej dokonał, zawdzięcza sobie i treningom.Na jakie gotowe,człowieku otrząśnij się.

Czy teraz nie gra się hymnu kraju zwycięzcy , czy przeoczyłem?

Na Olimpiadach jest inaczej.Najpierw jest dekoracja kwiatowa przy,której nie ma hymnu a jest on przy drugiej...medalowej.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.