Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Chlopaki, wchodze tu co jakis czas(co samo w sobie jest malym zboczeniem) ,

Moja żona twierdzi..że czytanie tego forum to już zboczenie, nie mówiąc o "rozbieraniu" ;-) na części pierwsze muzyki...

Acha.....czyli to ja nie mam racji, bo Buma można zbanować w swoim wątku i nie jest prawdą, że wtedy pisze dalej z kolejnych swoich klonów?....nie kompromituj się.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Problem Buma polega na tym, że nie zna umiaru. Banują go w wątkach a on zakłada kolejne konta, z których pakuje się z kopytami tam gdzie go nie chcą. Osobiście nic do niego nie mam, natomiast rozumiem doskonale osoby, które nie tolerują tego typu praktyk. Kwestia dotyczy moim zdaniem dobrego smaku. Nie należy pakować się tam, gdzie nas nie chcą, niezależnie od tego czy mamy rację, czy nie.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Problem Buma polega na tym, że nie zna umiaru. Banują go w wątkach a on zakłada kolejne konta, z których pakuje się z kopytami tam gdzie go nie chcą.

Naprawdę uważasz, że to Bum właśnie nie ma umiaru ? A co wobec tego powiesz na temat zachowania sly30 ?

Gdzie się nie pojawi natychmiast obraża każdego kto ośmieliłby się mu sprzeciwić i nie potrafi się przy tym przyznać, że nie ma racji.

Chcesz przykładów to masz w tym wątku gdzie w ciągu godziny insynuował zarówno mi jak i plastik1989 jakieś interesiki.

Może Ty właśnie zrozumiesz, kto tu stanowi problem ? Rzeczywisty problem !

Przecież on chorobliwie nie znosi inteligentniejszych od siebie (no chyba, że mu potakują), pokłócił się nawet z szesnastoletnią dziewczyną (fakt faktem, że przerasta go o głowę - no ale nie może to być żadnym dla niego usprawiedliwieniem).

Edytowane przez vittorio

Kto uważnie przeczyta te wpisy zauważy Twoje chamskie i obraźliwe wpisy pod moim adresem! A gdzie są moje obraźliwe wpisy pod Twoim adresem? Nie ma takich. Natomiast to, że nie jesteś bezinteresownym pasjonatem i to, że swego czasu mocno nalegałeś na odsłuchy u mnie Twoich sprzętów, to chyba udowodniłem wystarczajaco wyraźnie!

O i kolejne obraźliwe epitety! Daleko nie szukać. Aż tak kiepskie są te twoje, sklecane w garażu wzmacniaczyki, że z braku klientów wylewa się z ciebie aż taki hejt? Dobrze, że nie chciałem tego słuchać. Czułem, że będzie to strata czasu. Grzecznie odmówiłem, ale najwyraźniej nie dotarło.

Edytowane przez sly30

Banują go w wątkach a on zakłada kolejne konta, z których pakuje się z kopytami tam gdzie go nie chcą.

Tomkly, tutaj się zgadzam, jeśli był zbanowany w jakimś wątku, to nie powinien mieć możliwości pisania w nim - tylko to jest problem techniczny, który powinna rozwiązać administracja. Ja dla przykładu, jeśli nie chciałem czytać czyichś postów, dodawałem do "ignorowanych" i w pewnym sensie problem znikał.

Niech pisze z odblokowanego głównego konta, a administracja niech pomyśli o tym jak zabezpieczyć skutecznie forum przez zakładaniem kont klonerskich.

@sly30, @vittorio.

Zaprzestańcie osobistej pyskówki! Macie na to PW!

To ostateczne ostrzeżenie, następne jazdy i usunę Was z tego wątku!

Gość mnie chamsko obraża! A gdzie ja niby obrażam jego? Proszę o dowody.

Nie interesują mnie Wasze "dowody"! To nie jest wątek do pyskówek personalnych. Jeśli nie zrozumiałeś mojego apelu, sam sobie będziesz winien.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Problemem tego forum nie jest ani Bum, ani Sly, ani żaden pojedynczy user. Kluczową kwestią dręczącą to forum jest brak umiejętności rozmowy żeby nie rzec mocniej, często okazywany brak szacunku dla innych userów oraz kłopoty z kulturą osobistą u znacznej części użytkowników. Bezsensowne pyskówki są na porządku dziennym i nikomu to specjalnie nie przeszkadza. Ja odnoszę wrażenie, że spora część userów postrzega forum jako coś w rodzaju ringu bokserskiego.

Edytowane przez tomkly

Problemem tego forum nie jest ani Bum, ani Sly, ani żaden pojedynczy user. Kluczową kwestią dręczącą to forum jest brak umiejętności rozmowy żeby nie rzec mocniej, często okazywany brak szacunku dla innych userów oraz kłopoty z kulturą osobistą u znacznej części użytkowników. Bezsensowne pyskówki są na porządku dziennym i nikomu to specjalnie nie przeszkadza. Ja odnoszę wrażenie, że spora część userów postrzega forum jako coś w rodzaju ringu bokserskiego

Ale to już zauważono w Starej Baśni.

Parker's Mood

Salonik miał pomóc, a jak widać niewiele zmienił...bo nie może...

Sly - sorry, ale może trzeba być konsekwentnym - chcieliście się odciąć od "hołoty" :-) , to się odcięliście i nikt nie wie co tam wypisujecie.

Ale ten medal ma dwie strony - nie da się mieć ciastko i zjeść ciastko. Trzeba się zdecydować. I ja o tym pisałem od razu po uruchomieniu tego tworu - że salonik przez samą swoją zamkniętą obecność będzie eskalował podziały a nie likwidował...może gdyby był otwarty do czytania - problem byłby mniejszy. Ale niekoniecznie...

Takie są mechanizmy i nic na to nie poradzisz...

I naprawdę nie jest ważne kto kogo uważa za kogo :-) - dla mechanizmu nie ma to znaczenia...

Mechanizm działa, czy to się komuś podoba czy nie - działa nawet wtedy, kiedy nie podoba się nikomu...

I chyba wtedy najskuteczniej...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Chłopy ja Wam wszystkim radzę tylko jedno, poczytajcie sobie fora anglojęzyczne. To Wam dobrze zrobi.

Tam się można czegoś konkretnego dowiedzieć. U nas trzeba łowić rybkę w oceanie.

Powiedz mi audiograde, dlaczego z Tobą i 400 czy 500 innymi piszącymi na forum uźytkownikami, mimo często zasadniczych różnic w poglądach nigdy nie było awantur, a z 20 osobami typu Parantulla, Bum, Rydz, Hafis itd...awantury są non stop?

Edytowane przez sly30

Powiedz mi dlaczego z Tobą i 400 czy 500 innymi piszącymi na forum uźytkownikami, mimo często zasadniczych różnic w poglądach nigdy nie było awantur, a z 20 osobami typu Parantulla, Bum, Malikali, Hafis itd...awantury są non stop?

Znasz odpowiedź. Jak kogoś czuje poczucie misji, to nic nie poradzisz. Zamkniesz okno, wejdzie drzwiami, zamkniesz drzwi, wejdzie kominem. ;)

Wpisz sobie w google xyzpawel - nic więcej nie potrzeba, z całym szacunkiem do tego człowieka,

Edytowane przez Mrok

To najsłynniejszy killer voodoofili w Polsce a może nawet w Europie!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Powiedz mi audiograde, dlaczego z Tobą i 400 czy 500 innymi piszącymi na forum uźytkownikami, mimo często zasadniczych różnic w poglądach nigdy nie było awantur, a z 20 osobami typu Parantulla, Bum, Rydz, Hafis itd...awantury są non stop?

A jak odwrócę twoje pytanie i zapytam - dlaczego ci (lub też i inni) wymienieni przez ciebie - uważają (bo każdy ma prawo coś tam uważać - ja, ty, oni..) - że to z tobą mają taki problem?

:-)

Nie bierz tego do siebie - pytanie jest czysto teoretyczne. Równie dobrze ktoś może i mnie nie darzyć sympatią - bo i niby dlaczego? :-)

Wiesz - ja mam taką zasadę - nie chcę nikogo na siłę przekonywać do swoich racji. Uważam, że rozsądny poczyta, posłucha, spróbuje - i wyrobi sobie sam o czymś opinię. A "najmądrzejsi" wiedzą lepiej bez sprawdzania, bez analizy, bez wyciągania wniosków. Cokolwiek by się nie działo - oni i tak wiedzą swoje. Co gorsza - próbują indokrynować innych udając fachowców. To o czym z nimi dyskutować?

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

o kurde - otworzyłem bocznicę i to co tutaj się dzieje mnie zaciekawiło, 7 stron na zad otworzyłem, biegnę z psem się zluzować i przystępuję do lektury...

Gość rydz

(Konto usunięte)

z 20 osobami typu Parantulla, Bum, Rydz, Hafis itd...awantury są non stop?

Sam jesteś typ !

Wejdż w salony i nie wychodż , będzie tu spokojniej jak nigdy .

To i rydzowi się oberwało od najbardziej postowego usera? A weź go rydzu z karata:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pytanie do Administracji, za co Szymon został najpierw wywalony z Saloniku i przez kogo oraz za co został przy okazji zbanowany? Czy Salonowcy mogą się wypowiedzieć w tej sprawie? Czy z racji tego, że Szymon to jedna z nielicznych osób, która w sposób merytoryczny pisze o akustyce/budowie kolumn/budowaniu pokoju odsłuchowego/składaniu zestawu powinna być banowana? Czy to przypadkiem nie Malinkowy Pucz z jego naczelną świtą? Proszę o wyjaśnienia! Dzięki!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Nie za dużo pytań?

:-)

Ja wczoraj zadałem pytanie na czym polegała akcja z Paltonem w saloniku - że został zawieszony podobno.

Też dostałem odpowiedź :-). Więc dont boat yourself :-)

Nie, żeby mnie to jakoś szczególnie interesowało, po prostu spodziewałem się, że mechanizmy działają :-) także tam....

Niczego się nie dowiesz, bo była dobra zmiana, forum jest zmodernizowane, wczoraj pisał nawet administrator, a ty nie wykorzystałeś okazji, twoje pięć minut na zadanie pytań właśnie wtedy minęłłło :-)

Edytowane przez audiograde

Jak byś był w saloniku to wiedziałbyś co nawywijał palton i nie tylko:) a tak...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.