Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczam :)

Ja wybaczę po zmianie awatara:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kochani, skoro emocje opadły bardzo proszę abyśmy dokończyli sprawę przywrócenia nam Wszystkim kolegów Szymona i buma. Ustalmy w jakim zakresie działań na forum powrócą, oraz ich zobowiązania wobec sporej grupy za nich poręczających.

Bardzo proszę samych wymienionych Szymona i buma o kontakt ze mną na PW, aby potwierdzili, czy ich te nasze zabiegi interesują i czy chcą powrotu na forum.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

skoro emocje opadły

Vlado, emocje opadły natomiast pozostał ugór i spalona ziemia. Gdziekolwiek bym nie zajrzał to w każdym wątku jakaś jatka. W efekcie obecnie w wątkach tematycznych nie dzieje się praktycznie nic. Trzeba się zastanowić co zrobić, żeby ten stan rzeczy zmienić. To co dzieje się obecnie na forum Kotler określiłby fazą schyłkową. Pozdrawiam serdecznie, Tomek.

To nic Tomaszu. Po burzy jest spokój, a kiedy ziemia odpocznie, można siać z większą nadzieja na dobry plon. :-)

Aby zmienić obecny stan rzeczy, chęć zmian musi zakiełkować u samych Użytkowników. Wszelkie próby zmian narzucane od Zarządu forum, są i jeszcze nadal będą traktowane jako próby wywarcia nacisku. Użytkownicy muszą się przekonać, że era "paltonowska" minęła i już nie powróci.

Kiedy uwierzą, sami zechcą oczyścić swoje gniazdo i to nie ogniem i mieczem, a przez wspólna zgodę.

Naiwny jestem? Nie sądzę, tak uczy historia ludzkości, ona mylić się nie może :-)

Serdeczności.

Włodek.

Vlado, emocje opadły natomiast pozostał ugór i spalona ziemia. Gdziekolwiek bym nie zajrzał to w każdym wątku jakaś jatka. W efekcie obecnie w wątkach tematycznych nie dzieje się praktycznie nic. Trzeba się zastanowić co zrobić, żeby ten stan rzeczy zmienić. To co dzieje się obecnie na forum Kotler określiłby fazą schyłkową. Pozdrawiam serdecznie, Tomek.

Nie spoglądasz wszędzie, Tomaszu.

Jest taka zakładeczka, "Czarna.Okrągła" się zwie.

Tam nikt do nikogo pretensji nie ma o nic.

Ba - nikogo tam nie zbanują nawet !:)

A z potencjalnymi wariatam - się nie gada.

Sami się zmęczą.

Ściskam - Jacek.

Proponuje odbanowanie również ilDottore nuda bez niego straszna........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Jasne.

Znowu wszystkim będzie jechał od "podludzi".

Tobie - też.

Ale ty to lubisz...

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Nie spoglądasz wszędzie, Tomaszu.

Jest taka zakładeczka, "Czarna.Okrągła" się zwie.

Drogi Jacku, ja mam zbyt mało doświadczeń z winylem żeby ośmielać się tam zabierać głos. Fajnie, że jest takie miejsce, nie wiedziałem że tam jest inaczej.

Kolego jak pamiętam to swego czasu nawet składnie zdań i akapity układaliście z doktorkiem identycznie.

Może więc wcale nie jest niezbędne odblokowanie ?

Jasne.

Znowu wszystkim będzie jechał od "podludzi".

Tobie - też.

Ale ty to lubisz...

Trzeba mieć dystans do siebie i świata jak ktoś tego nie rozumie............

Może więc wcale nie jest niezbędne odblokowanie ?

Jest różnica między "ruskim trollem a "irlandzkim pielęgniarzem" choć humor maja podobny to klikają z innych zakątków Łełropy....

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Drogi Jacku, ja mam zbyt mało doświadczeń z winylem żeby ośmielać się tam zabierać głos. Fajnie, że jest takie miejsce, nie wiedziałem że tam jest inaczej.

Zapraszam Cię serdecznie na pogawędki muzyczne:)

Jedno tylko "ale":

Proszę cyframi i opowieściami o bitach nie gęgolić:)

By się zaś nie przerodziło o wyższości tym nad tamtym.

Tam - same swojaki.

Jako i Ty!:)

Kochani, skoro emocje opadły bardzo proszę abyśmy dokończyli sprawę przywrócenia nam Wszystkim kolegów Szymona i buma. Ustalmy w jakim zakresie działań na forum powrócą, oraz ich zobowiązania wobec sporej grupy za nich poręczających.

Bardzo proszę samych wymienionych Szymona i buma o kontakt ze mną na PW, aby potwierdzili, czy ich te nasze zabiegi interesują i czy chcą powrotu na forum.

Kolegę Szymona i jego powrót popieram, za to nie mam ochoty czytać kolejnych wpisów buma ze jestem oszustem; moderacja w tym kierunku nic nie zrobiła! Niezmiennie jestem za 100% dożywotnim banem dla tego chorego usera.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Zapraszam Cię serdecznie na pogawędki muzyczne:)

Jedno tylko "ale":

Jest jeszcze drugie "ale": ...czy jest tam już sly, czy też jeszcze nie dotarł i nie rozwalił zakładki zalewem nietematycznych postów? Tak poza tym, to dawno Ciebie Niuśka w forumowym nie było widać :).

Użytkownicy muszą się przekonać, że era "paltonowska" minęła i już nie powróci.

Hmm, coraz mniej chmur na niebie :). Oby, oby szanowna moderacjo i administracjo ...i nie napisałem tego naturalnie w sposób mający na celu dowcipkowanie, czy też podważanie autorytetu moderacji i adm. :). Autorytet mamy bodajże w końcu tutaj tylko "jeden" :)

Wystarczy raz jeden udowodnić, żeś oszustem nie jest.

Wszem i wobec.

A nie przepychać się, jak dzieci w piaskownicy, bo to i żałosne, a i niczemu nie służy.

Kolegę Szymona i jego powrót popieram, za to nie mam ochoty czytać kolejnych wpisów buma ze jestem oszustem; moderacja w tym kierunku nic nie zrobiła! Niezmiennie jestem za 100% dożywotnim banem dla tego chorego usera.

Wasze wzajemne prywatne animozje nie podlegają mojemu moderowaniu. Zatem jakoś będziecie się musieli dogadać na PW, lub całkowicie wzajemnie ignorować. Jesteście dorośli, nie musicie się kochać aby dzielić życie na tym samym forum.

Znudzi się pisanie na PW bez udziału publiki, to wszystko odżyje :)

Jest jeszcze drugie "ale": ...czy jest tam już sly, czy też jeszcze nie dotarł i nie rozwalił zakładki zalewem nietematycznych postów? Tak poza tym, to dawno Ciebie Niuśka w forumowym nie było widać :).

Hmm, coraz więcej chmur na niebie :). Oby, oby szanowna moderacjo i administracjo ...i nie napisałem tego naturalnie w sposób mający na celu dowcipkowanie, czy też podważanie autorytetu moderacji i adm. :). Autorytet mamy bodajże w końcu tutaj tylko "jeden" :)

Nie. Slaja nie ma*,

bo przecież i tak nic do powiedzenia nie ma...

Choć, szkoda. Przynajmniej pisze po polsku:)

A nie bywam w radach-poradach, bo ileż można na pytania o "gramiakach" odpowiadać?

A później - i tak cię opierdolą, żeś buc.

*niedawno jeden z Kolegów zapytał, jak ja to robię?:)

Ano - spokojnie!:)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Wystarczy raz jeden udowodnić, żeś oszustem nie jest.

Wszem i wobec.

A nie przepychać się, jak dzieci w piaskownicy, bo to i żałosne, a i niczemu nie służy.

W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?

Friedrich Nietzsche

Vlado Ty wiesz co Ty piszesz? Zakłada się jakieś saloniki żeby była jakaś normalna atmosfera a resztę chcecie narazić na pastwę jakiegoś delikatnie mówiąc nawiedzonego trola!!!

Ty jesteś poważny czy jaja sobie z innych tym wpisem robisz?

W sprawach saloniku wypowiadajmy się w saloniku. Skoro większość piszących tutaj nie ma prawa wglądu ani wypowiadania się w saloniku, to proszę salonikowców o nieingerowanie w wolność wypowiedzi niesalonikowców i to poza salonikiem. Ja nie dopuszczam Buma do saloniku, tylko przywracam go do otwartego forum, z racji że ma dowody na to, iż był szykanowanym przez moderatora. Wróci i sam da świadectwo o swej postawie. Jesli nasze zaufanie zostanie olane, natychmiast zniknie z tego forum. I to ostatecznie.

Ale to wymagający leczenia chory człowiek który mnie i wielu innych publicznie obrażał na forum.

Określanie Buma, czy innych użytkowników, jako "chorzy ludzie", będę karał zgodnie z regulaminem. Jak sam widzisz, zarzucasz bumowi że obrażał, a sam to czynisz i nie zauważasz???

Zatem pomogę ci.

Ja nie dopuszczam Buma do saloniku, tylko przywracam go do otwartego forum

Ależ ten forumowicz co chwilę na otwartym forum szykanował innych, Vlado ręce opadają jak takie rzeczy piszesz!!!

Opamiętaj się co robisz!

W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?

Friedrich Nietzsche

Ty mi, makgajwer - z fizjognomjom nie wyjeżdżaj, bo nie wiesz jeszcze, które pół dnia dłuższe.

I nie brataj się ze mną, proszę.

Proszę zareagować na paskudne insynuacje branży. Branża powinna mieć swoją zakładkę. Dosyć tego seksualnego domokrążstwa.

Wypraszam sobie takie insynuacje.

Ty mi, makgajwer

Makgajwer to inny użytkownik, nie ja. Zdecyduj się.

I nie brataj się ze mną, proszę.

Ani myślę.

W sprawach saloniku wypowiadajmy się w saloniku

To powinno dotyczyć obu stron. A także moderatorów.

i

Określanie Buma, czy innych użytkowników, jako "chorzy ludzie"

Będąc politycznie poprawnym wstaw w to miejsce człowiek nie respektujący ogólno dostępnych kulturalnych sposobów odnoszenia się do innych osób w spoleczeństwie !

Będąc politycznie poprawnym wstaw w to miejsce człowiek nie respektujący ogólno dostępnych kulturalnych sposobów odnoszenia się do innych osób w spoleczeństwie !

Prawie, tak jak Ty.

Ależ ten forumowicz co chwilę na otwartym forum szykanował innych, Vlado ręce opadają jak takie rzeczy piszesz!!!

Opamiętaj się co robisz!

Mnie nic nie opada, możesz mi wierzyć. Ja nie implementuję Buma do saloniku. To od Was zależy czy go przyjmiecie, albo od Niego czy ma potrzebę tam zawitać. Tak jak powiedziałem, ten wieloletni użytkownik naszego forum, ma prawo na jeszcze jedna szansę współistnienia z nami na Forum. I taka szansę za poręczeniem wielu z kolegów otrzyma. Jak z niej skorzysta jest wyłącznie Jego sprawą. Do ochrony swojej osoby na forum ma on takie samo prawo, jak wszyscy do ochrony przed Jego atakami.

Odmieniec pewnie też będzie obraźliwe, może sam Vlado zaproponuj właściwa krótką i adekwatną poprawną politycznie nazwę?

Lewactwo widzę się wszędzie panoszy, Europa przez to zginie! USA ciut później.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.