Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

No to może Bum na redaktora, a Marslo na głównego prawnika? :)

Czyli karty rozdane :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Dziękuję za potwierdzenie/wyjaśnienie. W takim razie będę musiał założyć drugie konto branżowe. W zakresie bycia branżystą chyba nie muszę wykazywać jaką prowadzę w tym apsekcie działalność, wystarczy, że np. często kupuję/sprzedaję sprzęt audio i robię to m.in. za pośrednictwem AS lub np. robię hobbystycznie kable audio i "reklamuję" je na AS, względnie piszę recenzje o tematyce audio/muzyki.

No to może Bum na redaktora, a Marslo na głównego prawnika? :)

Czyli karty rozdane :D

Ja bym Twój wpis potraktował jako atak personalny, dlatego przestań sobie kolego dworować, gdyż Marslo może zostać/być tylko prezesem, jeśli już. Sam dział prawny zostanie wyekspediowany na zew. w drodze outsourcingu.

Edytowane przez SVART

Proszę zaprzestać kpin z kolegów, którzy z powodu czasowego bana bronić sie w wątku nie mogą. Sami wciąż zarzucacie, że obrabiają wam przyległości w miejscu w którym bronić sie nie możecie, to raczej honorowo byłoby zaprzestać ataków na chwilowo wykluczonych!

Z mojej strony nie była to żadna kpina, piszę Vlado zupełnie poważnie, w szczególności co do osób/osoby na urlopach/urlopie. Kolega Neomammut zażartował ze mnie, z niego Twonk, a ja żartobliwie odniosłem się na post Twonka i myślę, że żaden z nas do drugiego i vice-versa nie czuje urazy. Forumowicz Neomammut tylko niepotrzebnie zaatakował kolegę BUM'a i Marslo, a ja wobec tego jako broniący dobrego imienia kolegi Marslo odniosłem się do tego zaczepnego wpisu prosząc o zachowanie powagi i zaprzestanie ataków.

I tego sie trzymaj, a ja udam że tak było w istocie.

Proszę zakończyć kpiny i złośliwości.

A co tu udawać - po prostu, wakacje tuż tuż :D

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Nie wiem czy wam tez sie to zdarza, ale mi, niewazne czy przegladam strone ma Mac'u czy na telefonie, zdarzaja sie mulenia, dropy i bledy. Nie wiem kto odpowiada teraz za administracje i modernizacje tej strony. Niemniej prosze cos z tym zrobic. Gdyz odbiera to radosc z odwiedzania tego portalu.

Edytowane przez DawidM

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• Użytkownicy+

Kiedyś osoba prosząca o ocenę, nie musiała się niczego obawiać. Koledzy życzliwie gratulowali, czasami wspomnieli co można by ulepszyć/poprawić. Jeśli ktoś zazdrościł to pisał o tym uczciwie a nie zawistnie. Życzliwość była standardem, a co mamy dzisiaj? Każdy troll wie najlepiej, gardzi innymi i przy rechocie lajkujących kumpli bryluje na forum. Tak dzisiaj wita się nowych kolegów (choćby branżą byli), a później mówi się o upadającym forum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Standardowo piszę dla tych paru osób, dla których jeszcze warto coś napisać...

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Kiedyś osoba prosząca o ocenę, nie musiała się niczego obawiać. Koledzy życzliwie gratulowali, czasami wspomnieli co można by ulepszyć/poprawić.

To sie skończyło parę lat temu. przegapiłeś chyba ten moment:)

Ja sobie, drogi ex Moderatorze, ten tekścik wlepiłem i punkt po punkcie - gdy tylko zatankuję na stacyji omnibusów -:-) - odpowiem.

Punkt po punkcie, jako się rzeklo.

Ale, zanim dojadę do mej chałpy...

Powiedz - czy ten Twój koleszka od kolumien - wciąż, z uporem - będzie mi propnował spotkanie (?) w sądzie (!)?

Bo ni uja nie chwytam zagadnienia...

Pozdrawiam - Jacek.

A!

Od jakiegoś czasu przestałem radzić i pocieszać.

Tu masz rację, Robercie.

Z...ą , jak psa.

Nuworysze. A ja wciąż biedny!:-)))

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Tutaj jest pewien słynny wątek za który szybko zaliczyłem bana i ponad 20 punktów :)

Ukryta Zawartość

Można sobie poczytać produkcję Pana Redaktora !

Oczywiście w czasach świetności Pana Moderatora !

Ukryta Zawartość

czy ten Twój koleszka od kolumien - wciąż, z uporem - będzie mi propnował spotkanie (?) w sądzie (!)?

Czyli jednak sztaby prawników pracują nad strategią procesową i pozwem :(. Klimat coś jak w np. The Running Jury" Grisham'a :).

Znów będę musiał sie tłumaczyć Adminowi z tego prześladowania Twojej osoby.

Vlado, spokojnie, Ty i wielu innych nie prześladujesz paltona, tylko jego całe hobby :).

Gość BOBSAPP

(Konto usunięte)

a później mówi się o upadającym forum.

Jak widać TY zawsze jesteś " kuty na cztery łapy ":...

https://www.infoaudio.pl/testerzy/robert-trzeszczynski

Już nie mogę się doczekać na twój test Monrio w tym magazynie audio.

Edytowane przez BOBSAPP

Tutaj jest pewien słynny wątek za który szybko zaliczyłem bana i ponad 20 punktów :)

Ukryta Zawartość

Można sobie poczytać produkcję Pana Redaktora !

Oczywiście w czasach świetności Pana Moderatora !

Eee, toż to stare dzieje i kamień milowy w dziedzinie wibroakustyki. Wszystkie teorie i rozwiązania znam na pamięć, a część już wdrożyłem w mojej komnacie hi-fi :). Powyższe teorie są również przedmiotem badań na politechnikach, wstępne oceny są niezmiernie entuzjastyczne.

Jak widać TY zawsze jesteś " kuty na cztery łapy ":...

Ukryta Zawartość

Już nie mogę się doczekać na twój test Monrio w tym magazynie audio.

Tam już też nasz drogi redaktor, z tego co wiem, się nie udziela. Co zresztą widać, całe dwa testy, w tym jeden kabla, brakuje tylko testu stolika lub platformy antywibracyjnej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez SVART

Myślę, że tutaj oznacza to Squeezebox Touch ;)

A squeeze to ścisk, ucisk .... nie wiem czy to coś znaczy w tym kontekście, ale kto wie ........

To się porobiło, Palton jest prześladowany...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Bezczelność ex moderatora sięga już galaktyki,weź ty chłopie odrobinę się ogarnij i sam zlikwiduj swoje konto. Uwolnij nas od swojego bełkotu i ściśniętej mentalności. To będzie najlepsza rzecz jaką zrobisz. Żałuję tylko,że Stary nie doczekał twojego żałosnego upadku,choć pewnie gdzieś teraz widzi to swoim trzecim okiem i ma ubaw.

• Użytkownicy+

Cieszą mnie powyższe wpisy, ich czytelnicy mają jasny przekaz- kółko przeciwników paltona jest ściśle określone. Są to nicki, których cechą wspólną są rzygowiny (inaczej tych historycznych wpisów nie można określić), które zostały ukryte przed widokiem publicznym. Mówię o wpisach, które spowodowały liczne ostrzeżenia i bany, o wpisach, które są niegodne nie tylko forumowicza, ale przede wszystkim człowieka. Chamskie, wulgarne, drwiące, zepsute do szpiku. Całe wasze szczęście polega na tym, że wspomniane wpisy nie są już widoczne. Na poparcie swoich słów jak zwykle mam setki dowodów, podczas gdy z drugiej strony płyną paszkwile nie poparte żadnymi dowodami. Co zrobić, gdy sama moderacja posługuje się dokładnie tymi samymi metodami, pomówieniami, ogólnikami, socjotechniką.

Piszącym o "upadku paltona" mogę odpowiedzieć tylko tyle, zapraszam w imieniu administratora do forumowego pokoju diy na AVS:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez vlado
chamski atak personalny.

Cieszą mnie powyższe wpisy, ich czytelnicy mają jasny przekaz- kółko przeciwników paltona jest ściśle określone. Są to nicki, których cechą wspólną są rzygowiny (inaczej tych historycznych wpisów nie można określić), które zostały ukryte przed widokiem publicznym. Mówię o wpisach, które spowodowały liczne ostrzeżenia i bany, o wpisach, które są niegodne nie tylko forumowicza, ale przede wszystkim człowieka. Chamskie, wulgarne, drwiące, zepsute do szpiku. Całe wasze szczęście polega na tym, że wspomniane wpisy nie są już widoczne. Na poparcie swoich słów jak zwykle mam setki dowodów, podczas gdy z drugiej strony płyną paszkwile nie poparte żadnymi dowodami. Co zrobić, gdy sama moderacja posługuje się dokładnie tymi samymi metodami, pomówieniami, ogólnikami, socjotechniką.

To jest Twój problem, nie nasz...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Palton przekaż te "dowody"Ziobrze a potem się zbanuj,tylko skutecznie.

Taka moja prośba-jadąc Starym

Piszącym o "upadku paltona" mogę odpowiedzieć tylko tyle, zapraszam w imieniu administratora do forumowego pokoju diy na AVS:

Ukryta Zawartość

Zgłosiłem na panel jako " chamską w stosunku do innych wypowiedź "

Mam nadzieję że w końcu zamilkniesz na dwa miesiące :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez sparton

Na poparcie swoich słów jak zwykle mam setki dowodów, podczas gdy z drugiej strony płyną paszkwile nie poparte żadnymi dowodami. Co zrobić, gdy sama moderacja posługuje się dokładnie tymi samymi metodami, pomówieniami, ogólnikami, socjotechniką.

Oj tam, palton, nie pękaj tak w szwach, nie ma co, szkoda tych setek dowodów i pamięci na dysku na ich przechowywanie. Zaprzyjaźnijmy się lepiej, wpadnij np. do mnie i pobawimy się w wibroakustykę, doradzisz mnie o które platformy i kable udoskonalić mój system. A jak się nam znudzi, to kumple wpadną z wiertłami udarowymi i będziemy wiercić dziury, w ścianach.

I nie wiem, czy sobie zdajesz sprawę, ale swoimi słowami podważasz autorytet moderacji i administracji, a to tobie może zaszkodzić. Sam zresztą wiesz co się zwykle przytrafiało osobom podważającym autorytet moderatora.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.