Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

mógłby któryś z kolegów napisać w wątku ,,dlaczego nie Harbeth m40.1,, że nie mogę udzielać odpowiedzi

bo zostałem zbanowany....nie mój wątek więc właściciel miał prawo

może to mnie zmobilizuje do szybszego działania aby otworzyć swój wątek ale już o Harbeth m40.2 ;-)

Pozdrawiam

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie będę pisał, że jest mi z tego powodu przykro bo wiem z kim mam do czynienia.

Zastanów się nad tym, czy tego rodzaju wpisy przystoją ,, nowej'' moderacji.

mógłby któryś z kolegów napisać w wątku ,,dlaczego nie Harbeth m40.1,, że nie mogę udzielać odpowiedzi

może to mnie zmobilizuje do szybszego działania aby otworzyć swój wątek ale już o Harbeth m40.2 ;-)

Pozdrawiam

W wątku zbanowano bardzo wiele osób.

Myślę, że najbardziej właściwe będzie zapytać założyciela wątku i nim wyjaśnić problem.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jest procedura usunięcia konta i wiadomo do kogo należy w tym zakresie pisać.

Możesz nam podpowiedzieć w takim razie gdzie opis takiej procedury znajdziemy? Skąd wiadomo do kogo należy się w takim wypadku zwrócić?

Zastanów się nad tym, czy tego rodzaju wpisy przystoją ,, nowej'' moderacji.

Czy mam rozumieć, że Ten wpis to swego rodzaju pouczenie?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie napisałem, że Cię pouczam. Od pouczania moderator ma tylko administratora. My forowicze możemy tylko wyrazić swoje zdanie. Poprosiłem więc tylko o małą refleksję nad tym, czy odnoszenie się do innego forumowicza w tych słowach i to jeszcze przez moderatora, to wpis który powinien mieć tu miejsce.

Moim zdaniem te personalny przytyk, mający za zadanie zdyskredytowanie osoby o której piszesz. Tego rodzaju wypowiedzi rodzą tylko i wyłącznie personalne wojny, czego myślę i Ty i ja chcielibyśmy na tym forum uniknąć.

Czy ja w polemice z Tobą odniosłem się choćby jednym słowem do Twojej osoby? Napisałem coś niepochlebnego o Tobie?

Nie, staram się tylko przedstawiać argumenty na poparcie mojego zdania w toczącej się rozmowie. Proszę więc o to samo w stosunku do mnie.

Możesz się nie zgadzać z moją opinią w dyskusji, możesz ją nawet ostro krytykować ale chyba nie powinny się w tej rozmowie znaleźć słowa:,, przecież wiem z kim mam do czynienia''.

Edytowane przez HQ150

Czy nie można uprościć tej procedury zamykania konta-jednym kliknięciem-usuń. A nie jakieś wnioski, zapytania, później rodzą się tego typu korowody( komentarze), człowiek chce zamknąć konto i nie może.Zdeterminowany wchodzi do wątku "funkcjonalność" i prosi-zamknijcie moje konto.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

W wątku zbanowano bardzo wiele osób.

Myślę, że najbardziej właściwe będzie zapytać założyciela wątku i nim wyjaśnić problem.

....teraz rozumie.....jego sprawa ;-)

Założyciel wątku ma prawo, kto w nim pisze.

W pewnym sensie to jego sprawa.

Na to nie mam wpływu.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Czy nie można uprościć tej procedury zamykania konta-jednym kliknięciem-usuń. A nie jakieś wnioski, zapytania, później rodzą się tego typu korowody( komentarze), człowiek chce zamknąć konto i nie może.Zdeterminowany wchodzi do wątku "funkcjonalność" i prosi-zamknijcie moje konto.

Dokładnie tak. Tak samo jak sami mamy możliwość założenia konta, powinniśmy mieć też możliwość jego zamknięcia.

Nie napisałem, że Cię pouczam.

Oczywiście, że pouczasz.

Moje pytanie było li tylko retoryczne.

Założyciel najpewniej sam przechodzi na 40.2, wiec wątek stał sie nieaktualny :).

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Moje pytanie było li tylko retoryczne.

Moje pytanie nie były retoryczne a jednak odpowiedzi, jak widzę, na nie brak.

Edytowane przez HQ150

Moje pytanie nie były retoryczne a jednak odpowiedzi, jak widzę, na nie brak.

O ile pamięć mnie nie myli, nie odpowiedziałeś na moje wczorajsze pytanie.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

W której to ustawie jest napisane, że tak ma być?

No skoro chcesz mieć to samo napisane po raz n-ty to proszę bardzo. Problemu nie widzę.

Nie napisałem, że to jest zapisane w jakiejś ustawie. To po pierwsze.

Po drugie w regulaminie mamy paragraf jasno mówiący, że udział w forum jest dobrowolny. To od naszej dobrej woli zależy, czy chcemy być w gronie forowiczów, czy nie.

paragraf 8 punkt 5 naszego regulaminu:

,,Użytkownik ma prawo żądać zaprzestania przetwarzania i/lub usunięcia danych, o których mowa powyżej, poprzez przesłanie takiej prośby e-mailem na adres [email protected], chyba że dane takie są niezbędne do realizacji przez spółkę Site S.A. usługi - w takim przypadku usunięcie danych niezbędnych do realizacji usługi będzie równoznaczne z oświadczeniem o rozwiązaniu umowy.''

Po trzecie jak napisał Włodzimierz_55692:

,,W przypadku żądania likwidacji konta należ też stosować odpowiednie punkty artykułu 32 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, o której jest mowa również w Regulaminie.''

A teraz czekam na odpowiedzi na moje pytania.

Edytowane przez HQ150

To co napisałeś w logice nazywa się odpowiedź nie wprost.

Czyli żadna odpowiedź.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Pozdrawiam

Miro a po co chcesz pisać u miłośnika saloniku? Jest klub Harbetha,tam trzeba pisać.

Ale dlaczego drogi Przyjacielu nie chcesz zrozumieć, że to nie jest kwesta którą rozwiążą moderatorzy? Ile razy można Wam to pisać? To tak, jak byś został okradziony i pobiegł do szpitala żądając reakcji i pomocy :-)

Procedura usunięcia konta z forum troszkę trwa. Ja nie znam technicznej strony tej operacji. Jeśli użytkownik zgłosił żądanie usunięcia konta do Administracji, dostał odpowiedź że zostanie ono usunięte. Następnie kiedy zauważy pod swym nickiem wpis "w trakcie usuwania" pozostaje mu czekać na sfinalizowanie owego procesu. I to koniec tego "wielkiego" problemu. Procedura usuwania nie jest w regulaminie ani prawie limitowana w czasie!

A teraz jako moderator muszę Wam pomóc w rozwiązaniu tego problemu do końca, bo jak widzę niektórzy jak HQ150 NIGDY nie zrozumieją tego co moderacja do Niego pisze :-)

Zatem:

- jedynym miejscem właściwym do składania żądania usunięcia konta jest ADMINISTRACJA Forum.

- każdy wpis ponaglający kierowany na łamy forum otwartego, będzie traktowany jako wpis prowokacyjny i karany zablokowaniem możliwości pisania na forum, do sfinalizowania zamknięcia konta.

-osoby postronne wszczynające dyskusje w temacie zamykania konta, będą karane za atak na moderacje forum.

Ale dlaczego drogi Przyjacielu nie chcesz zrozumieć, że to nie jest kwesta którą rozwiążą moderatorzy? Ile razy można Wam to pisać? To tak, jak byś został okradziony i pobiegł do szpitala żądając reakcji i pomocy :-)

Procedura usunięcia konta z forum troszkę trwa. Ja nie znam technicznej strony tej operacji. Jeśli użytkownik zgłosił żądanie usunięcia konta do Administracji, dostał odpowiedź że zostanie ono usunięte. Następnie kiedy zauważy pod swym nickiem wpis "w trakcie usuwania" pozostaje mu czekać na sfinalizowanie owego procesu. I to koniec tego "wielkiego" problemu. Procedura usuwania nie jest w regulaminie ani prawie limitowana w czasie!

A teraz jako moderator muszę Wam pomóc w rozwiązaniu tego problemu do końca, bo jak widzę niektórzy jak HQ150 NIGDY nie zrozumieją tego co moderacja do Niego pisze :-)

Zatem:

- jedynym miejscem właściwym do składania żądania usunięcia konta jest ADMINISTRACJA Forum.

- każdy wpis ponaglający kierowany na łamy forum otwartego, będzie traktowany jako wpis prowokacyjny i karany zablokowaniem możliwości pisania na forum, do sfinalizowania zamknięcia konta.

-osoby postronne wszczynające dyskusje w temacie zamykania konta, będą karane za atak na moderacje forum.

Strach się "odezwać".

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Strach się "odezwać".

A to czemu? Spotkała Cię jakąś przykrość z powodu pisania na forum? Jaka i przez kogo? Czemu nie zgłosiłeś na panel, albo do mnie na PW?

W sprawie usuwania konta chyba Wam pomogłem, nie sądzisz?

Dlaczego moderatorzy mieli się z Wami użerać za działania do nich nienależące? Po prostu niektórzy z powodu oczekiwania na sfinalizowanie zamknięcia konta, zrobili sobie nowy szpadelek do napieprzania po główkach przygłupich według nich moderatorów!

Dosyć tego.

Odzywaj się swobodnie w zakładkach merytorycznych w sposób merytoryczny. Tam Ci za to serdecznie podziękuję. Bo forum jest własnie od tego.

Serdeczności.

W.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nadal mam bana w czarnym proteście,choć minęły dwa tygodnie :))

vlado,kiedy będzie zapowiadany przez Ciebie moment otwarcia saloniku,żeby można było poczytać popisy pewnych miszczów?

Nadal mam bana w czarnym proteście,choć minęły dwa tygodnie :))

vlado,kiedy będzie zapowiadany przez Ciebie moment otwarcia saloniku,żeby można było poczytać popisy pewnych miszczów?

:-) I bardzo Cie korci uzbierać punktów na następnego bana?:-) Już cie wpuszczam.

Swoje stanowisko, jakie znacie, zgłosiłem oficjalnie. Teraz jest sporo roboty i nie została jeszcze podjęta oficjalna decyzja w jakiej formie to zrobimy. Wyśle że po ałdioszale to się skrystalizuje.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

:-) I bardzo Cie korci uzbierać punktów na następnego bana?:-) Już cie wpuszczam.

Swoje stanowisko, jakie znacie, zgłosiłem oficjalnie. Teraz jest sporo roboty i nie została jeszcze podjęta oficjalna decyzja w jakiej formie to zrobimy. Myśle że po ałdioszale to się skrystalizuje.

Nie,dałem sobie siana:)) ale dzięki,wybór zawsze jest ważny.

Już cie wpuszczam.

To nie jest w porządku,

A co powiesz drugiej stronie ? czy jesteś przychylny tylko jednej stronie ?

To nie jest w porządku,

A co powiesz drugiej stronie ? czy jesteś przychylny tylko jednej stronie ?

Dla mnie nie ma żadnych stron. Ja go zawiesiłem banem i po dwu tygodniach kary przywracam. Żadne strony mnie nie interesują. Od jego zachowania i każdego innego, niezależnie od stron, zależy czy nie zarobi bana.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Dla mnie nie ma żadnych stron. Ja go zawiesiłem banem i po dwu tygodniach kary przywracam. Żadne strony mnie nie interesują. Od jego zachowania i każdego innego, niezależnie od stron, zależy czy nie zarobi bana.

Ban miałem na tydzień,ale dziś uznałem,że sobie zapomniałeś :)

A to przepraszam, zrozumiałem ze nigdy nie był w saloniku i na prośbę zostaje wpuszczony.

Kolego, nigdy nie był,bo nigdy nie chciał,potrafisz to sobie wyobrazić?problem polega na tym,że paru salonowych lwów bardzo nie ładnie faulowało tam takich userów jak ja i przyszedł czas,aby tą ochydę upublicznić,chociażby po to,żeby inni mogli się przekonać,jak upadają "autorytety". Salonik jako taki,mam w czterech literach,dotarło?

Kolego, nigdy nie był,bo nigdy nie chciał,potrafisz to sobie wyobrazić?

Staram sie

problem polega na tym,że paru salonowych lwów bardzo nie ładnie faulowało tam takich userów jak ja i przyszedł czas,aby tą ochydę upublicznić,chociażby po to,żeby inni mogli się przekonać,jak upadają "autorytety". Salonik jako taki,mam w czterech literach,dotarło?

Ja mam tam dostęp i widzę jedyny temat o Regulaminie Salonu, gdzie użytkownicy dyskutowali z Moderatorami i Administratorami

Reszta tematów jest o audio, nie śledziłem wszystkiego ale nie przypominam sobie żeby gdzieś szczególnie o Panu Szanownym była dyskusja

Dla mnie osobiście może być Salonik udostępniony dla każdego, ale gdy tak usilnie chcecie być "sprawiedliwi" Salonik powstał po ustaleniach wspólnie z Administratorem, który potem umył ręce, to niech najzwyklej kompletnie go usunie, każdy będzie zadowolony

Pawle Skurzewski! O mnie też zapomniano, że mnie zawieszono (jak tego typa z filmu Pytonów). Straszniem się wkurzał, pisać nie mogąc, bo tu i temu - szpilę, a i tamtego opierdolić trza:)

Grzecznie zapytałem jednego z Moderatorów - ło co biega? Już rok dyndam.

I mnie grzecznie - odwieszono.

Co i Tobie polecam. Rok powieś, później pogadamy:)

Spokój. Przecież Forum to nie jest wszystko, co mamy...

Pozdro. Jacek.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.