Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Espectro napisał:

Przykleja w jakim sensie ?

U mnie non stop na górze tematu.

A u mnie chyba nie. Właśnie o to na górze działu mi chodzi.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, Espectro napisał:

Podobne wpisy widuję u kolegi @Maju

Można prosić o cytat?

Zdaje się że to właśnie Pan prosił bym zgłaszał pewien typ postów i TO WŁAŚNIE przypominam tym którzy są strasznie zdziwieni że to robię.....nie przypominam sobie bym na otwartym forum nawoływał do zgłaszania tak często jak ten osobnik!

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:
2 godziny temu, Jacchusia napisał:

Posty Maju zawierają coś innego niż tylko nawoływanie do masowego zgłaszania

Posty Maju przeważnie nie zawierają treści wymagajacych zgłoszenia, natomiast prawie wszystkie wołają o pomstę do nieba, panie inżynierze.

Bezlitośnie obnażasz indolencję merytoryczną.....rozumiesz musisz czymś to zrekompensować.

13 minut temu, Espectro napisał:

Dość ciekawe. Wielokrotnie takowe dzieją się akcje ? Z tego co ostatnio widywałem to jedynie adblock potrafił takowe wywoływać.

Dwa razy to zauważyłem.....nieraz edytując posta odpisuję na post który pojawia się nad nim.....zdarzyło się raz wczoraj i dzisiaj że ten post znalazł się koniec końców pod nim.....   :))

Obydwa posty były napisane w tej samej minucie.....

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

2 minuty temu, Espectro napisał:

Przykleja w jakim sensie ?

U mnie non stop na górze tematu.

A u mnie chyba nie. Właśnie o to na górze działu mi chodzi.

32 minuty temu, Maju napisał:

Przykład w temacie o Kościołach...

33 minuty temu, Maju napisał:

dziwny problem

Cud, Panie. 🙂

16 minut temu, Maju napisał:

Obydwa posty były napisane w tej samej minucie.....

Niezła wydajność 🙂

🙂

7 minut temu, jar1 napisał:

Niezła wydajność 🙂

Przeceniasz mnie......   :))
Piszę o swoim poście i tym na który odpowiadam, tak jak tu.....patrz wyżej

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Kilka osób z przeciwnej strony dysputy na potęgę zgłasza wszystko, co nie zgadza się z ich (jedynie słusznym na mocy definicji) punktem widzenia. I te same osoby nie kryją swego oburzenia że ktoś zgłasza ich. Nazywają to "jątrzeniem" i "podburzaniem".

Otóż ci państwo powinni przyjąć do wiadomości że praktykowany przez nich styl rozmowy będzie również zgłaszany. A polega on na określaniu każdego zdania odmiennego od ich zdania, każdej informacji, każdej opinii z którą oni się nie zgadzają mianem "kłamstwa", "manipulacji', "pomówień". Przedstawiane dowody są podważane, podane źródła są  dezawuowane i ośmieszane, dowody nie przyjmowane do wiadomości przy jednoczesnym zarzucaniu dyskutantom braku dowodów i oskarżaniu ich o "chorobę nienawiści".

Taki styl prowadzenia rozmowy z pozycji (mianowanego przez samego siebie) monopolisty posiadania racji jest właśnie prowokowaniem awantur.

3 godziny temu, Jacchusia napisał:

Różnica jest zasadnicza. Posty Maju zawierają coś innego niż tylko nawoływanie do masowego zgłaszania, w przeciwieństwie do twórczości bobcata.

czyzby zawierały w przeciwienstwie do Bobcata  element Boski ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

3 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Posty Maju przeważnie nie zawierają treści wymagajacych zgłoszenia, natomiast prawie wszystkie wołają o pomstę do nieba, panie inżynierze.

Z tego co widzę na podstawie cytatów we wpisach innych osób  wspomniany Użytkownik co chwila informuje że kogoś zgłosił. Skąd więc oburzenie że sam jest zgłaszany? Podwójne standardy?

Przecież już któryś kolejny Moderator (począwszy od Vlado) oświadczył oficjalnie i otwarcie, że nasz wielce sympatyczny i prawdomówny Koleżka Maju jest absolutnie niedościgłym mistrzem świata w zgłaszaniu niewygodnych dla niego postów interlokutorów.

Normalnie - Sodomia, Gomoria i absmak.

🤪

Vlado miał dobrą metodę na tych spamerów zgłoszeniowych (m&j), pozwalał działać automatowi! i był spokój co jakiś czas:)

cir gdy był moderatorem też chyba wiedział co jest grane i odpowiednio traktował ww.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

18 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Przecież już któryś kolejny Moderator (począwszy od Vlado) oświadczył oficjalnie i otwarcie, że nasz wielce sympatyczny i prawdomówny Koleżka Maju jest absolutnie niedościgłym mistrzem świata w zgłaszaniu niewygodnych dla niego postów interlokutorów.

Czyżby wiedział, kiedy "jego Moderator" jest na dyżurze?

Vlado... łza się w oku kręci. Zawsze można odejść tam, gdzie odszedł Vlado.

Edytowane przez szymon1977

Nikt ci nie broni iść za nim

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zalecaną dawkę śmiechu dostarczają mi jego pociechy. Może dlatego jakby rzadziej odsyłany jestem w niebyt?

Edytowane przez szymon1977

23 minuty temu, szymon1977 napisał:

Jeden z najlepszych Moderatorów w historii Forum.

Powtarzasz się więc i ja Ci powtórzę: wkład moderatora Vlado w życie Forum już raz został przez Administrację oceniony.

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Powtarzasz się więc i ja Ci powtórzę: wkład moderatora Vlado w życie Forum już raz został przez Administrację oceniony.

Klasyczny przykład podejścia na zasadzie "nic w tej sprawie nie wiem, ale się wypowiem".

Czy się powtarzam? Tak. I będę nadal.

24 minuty temu, Bobcat napisał:

Czy się powtarzam? Tak. I będę nadal.

Po prostu nudny jesteś i tyle.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

I co z tego?

Musisz sam sobie na to odpowiedzieć.

Nie troluj xniwax chociaż w tym wątku

18 minut temu, Bobcat napisał:

Ale nie chcę.

Nie dziwię się.

21 minut temu, fox733 napisał:

Nie troluj xniwax chociaż w tym wątku

Pozdrowienia od garnka.

• Administratorzy
13 godzin temu, toptwenty napisał:

Czyżby wiedział, kiedy "jego Moderator" jest na dyżurze?

Nie ma teraz tak. (i zawsze na niekorzyść 🙂 )

14 godzin temu, Bobcat napisał:

Kilka osób z przeciwnej strony dysputy na potęgę zgłasza wszystko, co nie zgadza się z ich (jedynie słusznym na mocy definicji) punktem widzenia. I te same osoby nie kryją swego oburzenia że ktoś zgłasza ich. Nazywają to "jątrzeniem" i "podburzaniem".

Otóż ci państwo powinni przyjąć do wiadomości że praktykowany przez nich styl rozmowy będzie również zgłaszany. A polega on na określaniu każdego zdania odmiennego od ich zdania, każdej informacji, każdej opinii z którą oni się nie zgadzają mianem "kłamstwa", "manipulacji', "pomówień". Przedstawiane dowody są podważane, podane źródła są  dezawuowane i ośmieszane, dowody nie przyjmowane do wiadomości przy jednoczesnym zarzucaniu dyskutantom braku dowodów i oskarżaniu ich o "chorobę nienawiści".

Taki styl prowadzenia rozmowy z pozycji (mianowanego przez samego siebie) monopolisty posiadania racji jest właśnie prowokowaniem awantur.

Było i będzie.

Mówią że długotrwałym biciem jest się w stanie osiągnąć każdy kompromis w małżeństwie. Widać nie zawsze.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

13 godzin temu, szymon1977 napisał:

13 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Vlado

13 godzin temu, fox733 napisał:

Vlado

Na ich sentymenty nic nie poradzisz, a w ogóle jakiś kabaret w tym temacie ma miejsce.....Pan wybaczy Panie Administratorze, rozumiem że tak niektórzy (zwłaszcza jeden) mają,  nie rozumiem dlaczego bierze Pan w nim czynny udział.

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Na ich sentymenty nic nie poradzisz, a w ogóle jakiś kabaret w tym temacie ma miejsce.....Pan wybaczy Panie Administratorze, ale nie rozumiem dlaczego bierze Pan w nim czynny udział.

Bo biorę udział w temacie.

Ale mogę przestać odpisywać.

1 minutę temu, Espectro napisał:

mogę przestać odpisywać

Może Pan nie wmawiać mi pewnych rzeczy i nie drwić ze mnie......to mi w zupełności wystarczy.

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Może Pan nie wmawiać mi pewnych rzeczy i nie drwić ze mnie......to mi w zupełności wystarczy.

Wywołano mnie do odpowiedzi to odpowiedziałem. Kolejno temat był poruszany dalej to i zacytowałem to na co znałem odpowiedzi. Odpowiedzi na pytanie i na rozwiązanie odwiecznego problemu w temacie kościoły nie znam. 

Wielu po jakimś czasie walki odpuszcza i nigdy nie wraca do tematu.

Zgłoszenia są rozpatrywane 50/50 aby nie faworyzować jednej z stron konfliktu. Konfliktu bo zwykłym tematem tego nazwać nie można. 

I nie drwię z nikogo, jeżeli tak się Pan poczuwa to przepraszam z tego miejsca. Nie miałem nic złego na myśli.

Samo zdanie które napisałem określało upartość wielu w temacie i faktu braku poprawy po otrzymaniu punktów oraz banów wielokrotnie za te same przewinienia.

4 minuty temu, Espectro napisał:

nie drwię z nikogo, jeżeli tak się Pan poczuwa to przepraszam z tego miejsca. Nie miałem nic złego na myśli.

Tak te wpisy odczułem i zareagowałem impulsywnie.....za to przepraszam.

Jestem w stanie z każdego słowa napisanego wcześniej się wytłumaczyć (wmawianie, drwina) ale myślę że po tej Pana deklaracji (wyjaśnieniu) nie ma sensu tu o tym pisać, pewne stare sprawy przypominać i zaogniać sytuację.

Już stąd znikam.

38 minut temu, Espectro napisał:

Bo biorę udział w temacie.

Ale mogę przestać odpisywać.

Ktoś będzie decydował gdzie Administrator może pisać?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.