Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
2 minuty temu, Adasza napisał:

Chodzi o te napisane normalnym językiem. I proszę sobie nie pozwalać na określenia jak wyżej, bo to chyba też podpada pod atak personalny ale jak domniemywam, sobie pan punktów nie przyzna.

Jeżeli przesadzę to sie do tego przyznam. A z punktami nie mam problemu. 

Prace i wpisy każdego są pod ocenę właściciela forum. 

To może jeszcze inaczej. Który wpis Pański został ukryty ? bo ten z pytaniem nadal jest.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
4 minuty temu, Adasza napisał:

Proszę porozmawiać z Łukaszem J., nie mam czasu po pięć razy pisać tego samego. Może popracujcie nad komunikacją wewnętrzną firmy, bo to co prezentujecie to jest dno... Gdybyście byli moimi pracownikami to już połowy z was odndawna by tu nie było. Ale to świadczy o właścicielu tej firmy. 

Rozmawia Pan dokładnie z tą samą osobą.

• Administratorzy
Godzinę temu, Adasza napisał:

To po co pan pyta o skasowane wpisy, skoro wszystko wyjaśniłem via @? Tam wysłałem screeny. 

Ale trudno, chociaż jest zabawnie. Coraz zabawniej 😄

Dzisiaj ? Czy z miesiąc temu ? NIe przypominam sobie abym dzisiaj komuś odpisywał na maila.

Tym bardziej nie rozumiem owych wpisów skoro sprawa wyjaśniona.

12 godzin temu, szymon1977 napisał:

Dla takich userów powinniście dwie nowe kategorie przewinień utworzyć "buraczenie zwykłe" i "buraczenie notoryczne". Przyzwyczaili się, że cenzor ich aktywnie wspierał, więc gdy dosięga ich sprawiedliwość, wyobraźnia tworzy im obraz cenzora wspierającwgo oponentów.

Przecież to prowokacja do pyskówki w watku Admina! Pozwalacie na to?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

2 minuty temu, malikali napisał:

Absolutnie to opinia jest, a nie personalna zaczepka taka to drobna różnica 🙂

Dokładnie, choć nazwy kategorii zainteresowani mogą zaproponować bardziej dyplomatyczne.

Ps.

Jak się publicznie sprawę porusza, to trzeba się liczyć z publicznymi a nieprzychylnymi komentarzami.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

To oczywiste @szymon1977

Jesteś jednym z najgorszych pieniaczy na forum i włazisz wszędzie gdzie się da byle namieszać i najątrzyć.

I ta twoja nieomylność. Zawsze masz racje a twoi oponenci nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

Tacy jak ty to problem na forach, bo w realu raczej jesteście wycofani.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

12 minut temu, fox733 napisał:

I ta twoja nieomylność.

Też mnie to męczy - wykaż mój błąd.

5 minut temu, szymon1977 napisał:

mój błąd

W dniu 6.02.2022 o 16:37, fox733 napisał:

Ooo, widzę, ze i za lajki można oberwać...

Ale jar1 nie dał a też podpadł...

Lajka można dać, a później w dowolnej chwili wycofać, więc przestań mataczyć razem z wielce urażonym jarem.

W dniu 6.02.2022 o 16:46, fox733 napisał:

Nazwałem któregoś z przeciwników szczepień debilem, to i tak łagodnie bo tacy swoją postawa przyczyniają się do wzrostu zakażeń i śmierci nieświadomych zagrożenia.

No i to jest prawdziwy powód, bo pisząc coś takiego wpisujesz się w kłamliwą narrację i przyczyniasz się do pogłębiania poważnego problemu zwanego SEGREGACJĄ, całkowicie nieuzasadnionego, a wywołanego jedynie przez zindoktrynowanych lub całkowicie nieświadomych obecnej sytuacji.

Przemyśl to.

P.S. zastanawia mnie ilość lajków pod tym Twoim wpisem. Czyżby aż tylu nieświadomych było na tym forum? Niektóre nicki mnie wręcz zaskakują...

W dniu 6.02.2022 o 17:16, Bezlitosna Niusia napisał:

Jeśli ktoś neguje sens szczepień na świrusa, to faktycznie "gówno wie" i wypowiedź Kolegi @fox733 uważam za w najwyższym stopniu słuszną, zasadną i bardzo uczciwie przedstawioną.

Amen. Tys prowda.

Uwierzyłeś Makaronowi? Dziwię Ci się, bo uważałem Cię za rozsądnego.
Ale widocznie też przeszedłeś na stronę zindoktrynowanych i gadasz te same bzdury.

Szkoda.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

rozsądnego

Rozsądna to jest ta laska, której dziś zrobiłem zdjęcie w metrze.

Napisała se na dupie, że jest soczysta i ma wy.bane.

A chłop wie z góry, czego się spodziewać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
20 minut temu, soundchaser napisał:

Lajka można dać, a później w dowolnej chwili wycofać, więc przestań mataczyć razem z wielce urażonym jarem.

No i to jest prawdziwy powód, bo pisząc coś takiego wpisujesz się w kłamliwą narrację i przyczyniasz się do pogłębiania poważnego problemu zwanego SEGREGACJĄ, całkowicie nieuzasadnionego, a wywołanego jedynie przez zindoktrynowanych lub całkowicie nieświadomych obecnej sytuacji.

Przemyśl to.

P.S. zastanawia mnie ilość lajków pod tym Twoim wpisem. Czyżby aż tylu nieświadomych było na tym forum? Niektóre nicki mnie wręcz zaskakują...

Nie ten wątek. Odpowiem w dedykowanym jak mi ban minie.

7 minut temu, soundchaser napisał:

Uwierzyłeś Makaronowi? Dziwię Ci się, bo uważałem Cię za rozsądnego.
Ale widocznie też przeszedłeś na stronę zindoktrynowanych i gadasz te same bzdury.

Szkoda.

Jeśli sugerujesz zwolennikowi szczepień indoktrynację i to , że gada same bzdury , to sam się określiłeś , kim jesteś .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Rozsądna to jest ta laska

Ale po co znów obracasz w żart?
Przyjąłeś wakcynę, ale nie wiesz co będzie później.
Efekty są widoczne już teraz, więc nie pisz bzdur na ten temat.

6 minut temu, soundchaser napisał:

Ale po co znów obracasz w żart?
Przyjąłeś wakcynę, ale nie wiesz co będzie później.
Efekty są widoczne już teraz, więc nie pisz bzdur na ten temat.

Szkoda , że tu nie wykazałeś się swoją profesjonalną wiedzą :

Mam nadzieję , że zmarły Kolega nie czytał Twoich wpisów w wątku covidowym [???] .

"22 StyEspectro zablokował(a) ten temat"

Czy Szanowny Admin może uzasadnić zablokowanie tego wątku ?

• Administratorzy
8 godzin temu, Mysza 13 napisał:

"22 StyEspectro zablokował(a) ten temat"

Czy Szanowny Admin może uzasadnić zablokowanie tego wątku ?

Połowa kolejnych wpisów których Państwo nie widzą płynnie przeszły do mocno podobnego stylu co w aktualnym covidowym. (wpisy te są ukryte a temat nie prowadził do niczego)

Kolejno wpisy o fałszowaniu przez lekarzy statystyk itd W takim temacie ....

Gość Kw202

(Konto usunięte)
8 godzin temu, Adasza napisał:

Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz, nie uczyli cię tego w szkole? 

Bardzo łagodnie, bo to pospolici przestępcy, podobnie jak pijani kierowcy.

Dlatego powinno się poddawać eutanazji ludzi zbyt schorowanych aby eksperymentować na sobie. A noworodki..... Przecież to pospolici przestępcy 😂 

Można by też stworzyć takie milusie oboziki tylko dla zaszczepionych czuli by się wtedy bardzo bezpiecznie. 

Godzinę temu, Espectro napisał:

Połowa kolejnych wpisów których Państwo nie widzą płynnie przeszły do mocno podobnego stylu co w aktualnym covidowym. (wpisy te są ukryte a temat nie prowadził do niczego)

Była reakcja bo była akcja. Wypada zaznaczyć, że propaganda pro też nieboszczyka nie uszanowała. Tym sposobem zj**.ne jednostki psują obraz całej społeczności.

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

zj**.ne jednostki psują

Jednak jesteś kawał chama...

• Administratorzy

Ayy nie mam pomysłów. Proszenia nie pomaga, groźby nie pomagają, kary nie pomagają.... 

Chociaż kulturę słowa proszę zachować. Nie chcę potem słyszeć że w temacie o funkcjonalności i moderacji nie można nic napisać bo banują i biją każdego kto coś napisze. ....

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jednak jesteś kawał chama...

Cytując Was "nazywam rzeczy po imieniu".

-----

2 minuty temu, Espectro napisał:

Nie chcę potem słyszeć że w temacie o funkcjonalności i moderacji nie można nic napisać bo banują i biją każdego kto coś napisze. ....

Bez obaw, ja akurat jestem świadom użytego języka, na karę marudzić nie będę.

4 minuty temu, Espectro napisał:

Chociaż kulturę słowa proszę zachować.

Ok.

• Administratorzy
7 minut temu, szymon1977 napisał:

Cytując Was "nazywam rzeczy po imieniu".

-----

Bez obaw, ja akurat jestem świadom użytego języka, na karę marudzić nie będę.

Ok.

Ja nawet nei mówię już o tym. A o płaczu potem w innych tematach że nic nie można napisać w tym temacie.

Bo moderacja i administracja bije każdego kto nieprzychylnie według władzy coś napisze. Bzdety takie że żal słuchać.

Robienie na przekór po otrzymaniu ostrzeżenia to swego rodzaju trolling za który powinno się karać jak za recydywę bez możliwości odwołania. Szanujcie swój czas i siebie nawzajem. 

Tyle.

Przy okazji przywitajmy nowego Administratora technicznego. 

@Mihoteo 

(jak coś nie działa to możecie go atakować na PW) 

scary movie hello GIF

• Administratorzy
5 minut temu, Bobcat napisał:

Czy coś udało się ustalić z tajemniczym "Bad Gateway" które pojawia się zawsze 14 minut po pełnej godzinie?

Udało sie tyle że pojawia się teraz także równo o XX:01  i XX:14 🙂 

Każdy mówi że to nie jego problem.

6 minut temu, Bobcat napisał:

Czy coś udało się ustalić z tajemniczym "Bad Gateway" które pojawia się zawsze 14 minut po pełnej godzinie?

To jakiś reset ale dlaczego tak często to tego nie wiem. Wszystkie działania które były wykonywane w tle zostały przesunięte na inne godziny i minuty a problem pozostał.

Gość

(Konto usunięte)
44 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

wredne Pizdractwo

IMG_20220128_132148634~2.jpg

Czy Moderator może zająć się ponownie pojawiającym  się porównaniem pisowca do pizdy pisanej przez z?

• Administratorzy
1 minutę temu, misiek54321 napisał:

Czy Moderator może zająć się ponownie pojawiającym  się porównaniem pisowca do pizdy pisanej przez z?

Nie widze aby wpis był zgłoszony. A jak Pan wie moderacja nie czyta każdego wpisu na forum. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.