Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, Espectro napisał:

Wskazuje na jakieś siedzące ciasteczka które blokują zalogowanie i tworzą tego typu błąd.

W razie gdyby problem występował czyszczenie cookiesow w przeglądarce

Wczoraj więcej mi się to nie pojawiło, ale dzisiaj, przed chwilą miałem znowu dokładnie to samo. Problem w tym, że przeglądarkę mam ustawioną tak, żeby przy wyłączaniu przeglądarki czyściła wszystkie cookies. Jak uruchamiam przeglądarkę to nie ma co czyścić.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

• Administratorzy
2 minuty temu, fozzie napisał:

Wczoraj więcej mi się to nie pojawiło, ale dzisiaj, przed chwilą miałem znowu dokładnie to samo. Problem w tym, że przeglądarkę mam ustawioną tak, żeby przy wyłączaniu przeglądarki czyściła wszystkie cookies. Jak uruchamiam przeglądarkę to nie ma co czyścić.

No to widać może coś być w tym. Niestety za każdym razem tak będzie. Błąd wskazuje na problem z ciasteszkami i z danymi zapisanymi w przeglądarce.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Przepraszam , że takim drobiazgiem zawracam Administracji głowę , ale BARDZO PROSZĘ zajrzeć do tego wątku :

"Ulubiony typ i nie typ kobiecej urody".

Edytowane przez Mysza 13

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

A cóżeś tam nabroił?

Idź tam i się delektuj .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

4 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Idź tam i się delektuj .

O kur... jak mogłeś? Ja bym tego tego nawet najgorszemu wrogowi nie zrobił. Zgłosiłem, ale faktycznie rzecz wymaga szybkiej reakcji ze strony moderacji.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

No i jak z tymi artykułami do FAQ, pisze ktoś coś?

PS.

Forum nie działa na Samsung S3 Mini i jakimś starym Chrome - nie chodzi o to, żebyś pracował nad kompatybilnością z tak prehistorycznymi urządzeniami, ale czy da się coś przełączyć, żebym jakąś starszą wersję wczytywało? Obecnie nie da się nawet zaakceptować cookies ani zalogować.

• Administratorzy
Teraz, szymon1977 napisał:

No i jak z tymi artykułami do FAQ, pisze ktoś coś?

PS.

Forum nie działa na Samsung S3 Mini i jakimś starym Chrome - nie chodzi o to, żebyś pracował nad kompatybilnością z tak prehistorycznymi urządzeniami, ale czy da się coś przełączyć, żebym jakąś starszą wersję wczytywało? Obecnie nie da się nawet zaakceptować cookies ani zalogować.

Cisza. Piszemy powoli sami.

Co to znaczy że się nie ładuje ?

Nie wszystko się ładuje, strona ogólnie się rozłazi, okienko cookies jest jakieś przezroczyste, przycisk akceptowania cookies nie działa, nie działa przycisk, którym mógłbym się zalogować... ogólnie tragedia, obstawiam niekompatybilność aktualnej wersji Forum z prechistorycznym Androidem i Chrome (aktualne Chrome się nie zainstaluje). Nie grzeb nic, tylko napisz, czy masz jakiś pomysł aby temu zaradzić. Może da się wczytać pod innym adresem jakąś starą wersję silnika? S3 mini używam jako pilot do Daphile i jakby Forum działało to byłoby fajnie, ale szkoda zawracać sobie tym głowę.

• Administratorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Nie wszystko się ładuje, strona ogólnie się rozłazi, okienko cookies jest jakieś przezroczyste, przycisk akceptowania cookies nie działa, nie działa przycisk, którym mógłbym się zalogować... ogólnie tragedia, obstawiam niekompatybilność aktualnej wersji Forum z prechistorycznym Androidem i Chrome (aktualne Chrome się nie zainstaluje). Nie grzeb nic, tylko napisz, czy masz jakiś pomysł aby temu zaradzić. Może da się wczytać pod innym adresem jakąś starą wersję silnika? S3 mini używam jako pilot do Daphile i jakby Forum działało to byłoby fajnie, ale szkoda zawracać sobie tym głowę.

Jest też często opcja do wyświetlania w formie "wersji" komputerowej.

image.png

Może to coś zaradzi.

Nie pomogło. Nie ważne, jak rzecz wykracza poza kilka postów to nie zawracaj sobie głowy.

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Nie pomogło. Nie ważne, jak rzecz wykracza poza kilka postów to nie zawracaj sobie głowy.

to dopianie 2 linijek tak naprawdę. Ale ekran jest mega mały i optymalnie przewidujemy ok 350px szerokości a to i tak już dość nisko.

W specyfikacji wychodzi na to iż s3 może mieć jeszcze niżej i coś ok 300-320. 

Na innej przeglądarce ? może tej od samsunga ?

Spróbuję później inne przeglądarki. Ale to nie chodzi raczej o zbyt mała rozdzielczość bo ogólnie strona się mieści. Ale nie działają przyciski. Obstawiam, że za stary Android albo Chrome.

@Espectro:
Jak długo będziecie akceptować na forum obecność opłacanych przez Moskwę trolli?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A może sami macie w tym interes, bo wypowiedzi części moderatorów są jawnie antypolskie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Administratorzy
59 minut temu, d-t-x napisał:

@Espectro:
Jak długo będziecie akceptować na forum obecność opłacanych przez Moskwę trolli?

Bez tytułu.jpg

A może sami macie w tym interes, bo wypowiedzi części moderatorów są jawnie antypolskie?

Każdy może pisać co chce. O ile regulamin nie stanowi inaczej.

Tak? Gdy temat będzie dotyczył PiS i kościoła, też będziecie tacy pobłażliwi?

Godzinę temu, JuG napisał:

Może z tym lepiej do lekarza?

Przyjdzie jeszcze czas, gdy pójdę z tym do prokuratury.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Witam.

Czy mogę wysłać prośbę na skrzynkę PW do pana, Espectro ?

Wysyłałem już do "stench"a - myślałem że jest zawiadowcą na bocznicy, ale chyba nie w szukanym temacie i to nie jego ostrzeżenie i punkty za "prowokacyjny styl".

Wysyłałem (wczoraj) na "Kontakt" w stopce strony głównej, czyli chyba na panel moderacyjny.

Na razie bez odzewu.

Punkt słuszny - istotnie za ostro napisałem (przyznany chyba 15.02.2022,godz. 18.38)

Ale nie wiem, w którym temacie tak się nieprzyjemnie odnosiłem do rozmówcy i czemu okoliczności mnie zwiodły na manowce.

Da się jakoś dowiedzieć o info: (data, temat) żebym odebrał to u mnie na skrzynce odbiorczej PW ?

Ostrzeżenie polegało tylko na tym, że punktujący moderator wysłał mi tylko treść tego, jak mało serdecznie kogoś potraktowałem.

Chcę tego unikać i traktować dobrem innych.

Pzdr.!

Edytowane przez xetras
Dopisek

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Administratorzy
33 minuty temu, xetras napisał:

Witam.

Czy mogę wysłać prośbę na skrzynkę PW do pana, Espectro ?

Wysyłałem już do "stench"a - myślałem że jest zawiadowcą na bocznicy, ale chyba nie w szukanym temacie i to nie jego ostrzeżenie i punkty za "prowokacyjny styl".

Wysyłałem (wczoraj) na "Kontakt" w stopce strony głównej, czyli chyba na panel moderacyjny.

Na razie bez odzewu.

Punkt słuszny - istotnie za ostro napisałem (przyznany chyba 15.02.2022,godz. 18.38)

Ale nie wiem, w którym temacie tak się nieprzyjemnie odnosiłem do rozmówcy i czemu okoliczności mnie zwiodły na manowce.

Da się jakoś dowiedzieć o info: (data, temat) żebym odebrał to u mnie na skrzynce odbiorczej PW ?

Ostrzeżenie polegało tylko na tym, że punktujący moderator wysłał mi tylko treść tego, jak mało serdecznie kogoś potraktowałem.

Chcę tego unikać i traktować dobrem innych.

Pzdr.!

Wydaje mi się że odpisałem na maila. 

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Adasza napisał:

I ty naprawdę uważasz, że na takich forach nie ma ruskich troli? 

Dla niektórych każdy kto ma odmienne zdanie jest ruskim trollem. 🙂

Edytowane przez JuG
2 godziny temu, Espectro napisał:

Każdy może pisać co chce. O ile regulamin nie stanowi inaczej.

Vlado i Arkadowski odeszli już jakiś czas temu, a niektórzy nadal zaskoczeni, że nie mają monopolu na pisanie ostro i dosadnie swojego zdania.

• Administratorzy

Vlado i Arkadowski odeszli już jakiś czas temu, a niektórzy nadal zaskoczeni, że nie mają monopolu na pisanie ostro i dosadnie swojego zdania.

Tu nawet nie o to chodzi. A o fakt wymagania blokowania userów za to że piszą. 

17 minut temu, toptwenty napisał:

za to CO piszą.

Tak, bo powinno się blokować tych, co piszą pozytywnie o tym, o czym Wy piszecie negatywnie... no i wróciliśmy do cenzorów Vlado i Arkadowski. Ktoś na Forum ma odmienne zdanie a moderacja pozwala je zaprezentować? Szczerze Wam współczuję tej sytuacji, bo kiedyś to było nie do pomyślenia!

Edytowane przez szymon1977

• Administratorzy
49 minut temu, Espectro napisał:

A o fakt wymagania blokowania userów za to że piszą. 

18 minut temu, toptwenty napisał:

za to CO piszą.

Tak, bo powinno się blokować tych, co piszą pozytywnie o tym, o czym Wy piszecie negatywnie... no i wróciliśmy do cenzorów Vlado i Arkadowski. Biedactwa.

1 godzinę temu, JuG napisał:

Dla niektórych każdy kto ma odmienne zdanie jest ruskim trollem. 🙂

To akurat łatwo rozróżnić 🙂

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.