Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, toptwenty napisał:

Ale wciąż nie wiadomo, czy ta agentura ma prawo pisać w AS swoje agenturalne posty?

To, że Ty nie wiesz nie znaczy, że nie wiadomo - wprost przeciwnie, wiadomo bo prawo dość jasno określa gdzie kończy się wolność wypowiedzi.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

prawo dość jasno określa gdzie kończy się wolność wypowiedzi.

Ty o prawie masz pojęcie takie jak gęś o księżycach Saturna. 

11 minut temu, Bobcat napisał:

Klasyczny przykład chamskiej bufonady. Jaśnie Pana trzeba prosić o zgodę na zakończenie dyskusji. 

Otóż nie trzeba. Dyskusja jest wymianą myśli pomiędzy co najmniej dwojgiem osób i każdy jej uczestnik może w dowolnej chwili się z niej wycofać. 

Jeżeli będzie pisać nadal, co by oznaczało że ma na to przyzwolenie trzeba sprawę zgłosić wyżej. 

Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. 

8 minut temu, Bobcat napisał:

Jaśnie Pana trzeba prosić o zgodę na zakończenie dyskusji. 

Otóż nie trzeba. Dyskusja jest wymianą myśli pomiędzy co najmniej dwojgiem osób i każdy jej uczestnik może w dowolnej chwili się z niej wycofać. 

A teraz skup się: wycofać się może, ale zakończyć nie.

• Moderatorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Brak logiki w Twojej wypowiedzi.

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

odbieranie prawa do pisania komuś tylko dlatego, że kilku nie do końca rozumiejących złożonosć sytuacj

Mam jedno troskliwe pytanie - czy ty się aby dobrze czujesz?

Bo wygląda mi na to, że "złożoność sytuacji" w twoim łbie polega na tym, że to rozwydrzone ukraińskie dzieci strzelają do "przyjaciół Moskali".

Zatem informuję cię, że jest zgoła odwrotnie.

Nie dziękuj.

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

...w twoim łbie polega na tym, że to rozwydrzone ukraińskie dzieci strzelają do "przyjaciół Moskali".

Twój łeb to wymyslił więc ode mnie się odp.dol. Zrozumiałeś?

5 minut temu, szymon1977 napisał:

Twój łeb to wymyslił więc ode mnie się odp.dol. Zrozumiałeś?

Nie widzę przeciwwskazań.

Choć jedno mnie dziwi...

Kilka dni temu inny z waszej grupy (bojących się zastrzyku), również rzekł mi to samo.

Ciekawe...

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
26 minut temu, szymon1977 napisał:

A teraz włącz logikę (o ile Cię to nie przerasta): jeśli dyskusja toczy się pomiędzy dwiema osobami i jedna się wycofuje - to w tym momencie dyskusja się kończy. Pozostaje co najwyżej jednostronny monolog. 

Z sensem, bez sensu - ale odpysknąć coś musisz, prawda?

33 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Kilka dni temu inny z waszej grupy (bojących się zastrzyku), również rzekł mi to samo.

Ciekawe...

Bo widzisz Niusiu kochana, kiedyś nawet gdy miałem odmienne zdanie, to pisałeś tak pięknymi słowami, że za samą wspaniałą formę literacką klikałem Ci lajki. Dzisiejszych Twoich wpisów kultura dyskusji przemilczeć nie pozwala, niestety próby dyskredytowania oponenta poprzez przypisywanie mu autorstwa debilizmów, które Ty sam wymyślasz, nie da się inaczej skomentować niż właśnie tak:

37 minut temu, szymon1977 napisał:

...ode mnie się odp.dol.

20 minut temu, Bobcat napisał:

A teraz włącz logikę (o ile Cię to nie przerasta): jeśli dyskusja toczy się pomiędzy dwiema osobami i jedna się wycofuje - to w tym momencie dyskusja się kończy.

A teraz włącz logikę: on się wycofuje, a dyskysja się kończy, ale niekoniecznie z jego wycofaniem a np po udzieleniu odpowiedzi przez oponenta.

20 minut temu, Bobcat napisał:

Z sensem, bez sensu - ale odpysknąć coś musisz, prawda?

Edytowane przez szymon1977

18 minut temu, szymon1977 napisał:

A teraz włącz logikę: on się wycofuje, a dyskysja się kończy, ale z jego wycofaniem a np po udzieleniu odpowiedzi przez oponenta.

Nie. W tym momencie, po wycofaniu się tamtego, pozostała tylko jedna osoba. A więc nie jest dyskusja, a już tylko monolog. Tamten który się wycofał mógł np. włączyć Ignora i tej ostatniej kierowanej doń odpowiedzi w ogóle już nie widzieć.

Poducz się logiki zanim znów coś napiszesz bez sensu. 

5 minut temu, Bobcat napisał:

Nie. W tym momencie, po wycofaniu się tamtego, pozostała tylko jedna osoba. A więc nie jest dyskusja, a już tylko monolog.

Nie. Dyskisja kończy się z zakończeniem wymiany zdań, a nie gdy jeden sie obrazi i odejdzie od kompa.

7 minut temu, Bobcat napisał:

Tamten który się wycofał mógł np. włączyć Ignora i tej ostatniej kierowanej doń odpowiedzi w ogóle już nie widzieć.

Jego strata.

7 minut temu, Bobcat napisał:

Poducz się logiki zanim znów coś napiszesz bez sensu. 

39 minut temu, szymon1977 napisał:

Dyskisja kończy się z zakończeniem wymiany zdań, a nie gdy jeden sie obrazi i odejdzie od kompa

A jaka jest wymiana zdań w sytuacji gdy jeden odszedł? Już go nie ma? Z kim ta wymiana? 

Może przestań pisać. Widać że myślenie sprawia Ci niewyobrażalną trudność.

42 minuty temu, szymon1977 napisał:

Jego strata.

Nieoglądanie Twoich wpisów jest zyskiem. Nie stratą.

18 minut temu, Bobcat napisał:

A jaka jest wymiana zdań w sytuacji gdy jeden odszedł? Już go nie ma? Z kim ta wymiana? 

Nie z kim a z czym: z jego zdaniem. Dyskusja to jest wymiana zdań a nie osób. Więc

Może przestań pisać. Widać że myślenie sprawia Ci niewyobrażalną trudność.

Bo

Nieoglądanie Twoich wpisów jest zyskiem. Nie stratą.

Edytowane przez szymon1977

Gość

(Konto usunięte)

prawo dość jasno określa gdzie kończy się wolność wypowiedzi.

A jest w tym prawie coś o głupocie? Tak z ciekawości pytam, bo nie jestem prawnikiem.
Wszak człowiek uczy się przez całe życie.
Gość

(Konto usunięte)
A teraz włącz logikę: on się wycofuje, a dyskysja się kończy, ale niekoniecznie z jego wycofaniem a np po udzieleniu odpowiedzi przez oponenta.

W kwestii formalnej.

Kto się wycofał i dlaczego uważasz że się wycofał?

[mention=87772]Espectro[/mention]
Przepraszam, ale ponieważ nie wypada dyskutować w wątku technicznym, to może rozważ uwolnienie go i założenie nowego - moderowanego, gdzie pytania trafiają po akceptacji admina i swobodna dyskusja nie jest możliwa.
12 godzin temu, Bobcat napisał:

Dlatego należy bezwzględnie zgłaszać każdy wpis moskiewskiej agentury.

Zgłaszam, zgłosiłem kilkanaście postów w ostatnich dniach. A Zyzol ze swoim klonem i notoryczny nadal piszą. 

Skoro tak się nie da, to wrzucę zgłoszenie na zglostrolla.pl.

21 godzin temu, Espectro napisał:

1 pkt dla Pana to nic strasznego.

Krótko trzymasz trolle za mordy, szacun!
Mi, za dopominanie się o ukrócenie działalności rosyjskich trolli, dałeś Ty (lub Twoi podwładni) 3 pkt.

P.S. Zgłoszenie wysłane.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Administratorzy
12 minut temu, d-t-x napisał:

Mi, za dopominanie się o ukrócenie działalności rosyjskich trolli, dałeś Ty (lub Twoi podwładni) 3 pkt.

To byłem ja. (chyba)

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

3 minuty temu, d-t-x napisał:

Zgłaszam, zgłosiłem kilkanaście postów w ostatnich dniach. A Zyzol i notoryczny nadal piszą. 

Skoro tak się nie da, to wrzucę zgłoszenie na zglostrolla.pl.

Ale udowodniłeś, w tych zgłoszeniach, że to jest ruska agentura?

Baj de łej,.

W innym wątku właśnie napisałeś

"Antyszczepy i zwolennicy teorii spiskowych to ludzie chorzy psychicznie, co udowadniasz każdym swoim wpisem."

Ty już nie sugerujesz, ty wprost piszesz, że inny forowicz jest chory psychicznie.

@Bobcat, czy mógłbyś wytłumaczyć panu, że to jest surowo karane przez moderscję a ty takie posty oczywiście zgłaszasz.

@Espectro, czy mógłbyś się do tego odnieść?

I przy okazji, co sądzisz o strollowaniu tego wątku w ostatnich godzinach?

• Administratorzy
1 minutę temu, jezz napisał:

I przy okazji, co sądzisz o strollowaniu tego wątku w ostatnich godzinach?

Uważam że gdybym miał o drobinę gorszy dzien to by połowa uczestników miała wakacje w tym temacie. Chętnie także przy okazji przetestuję poprawki wtyczki Ban Na Temat. 🙂

Wpisy zgłoszone z tego tematu oczekują na rozpatrzenie.

3 minuty temu, jezz napisał:

czy mógłbyś się do tego odnieść?

Nie wiem do czego dokładnie.

1 minutę temu, Espectro napisał:

Uważam że gdybym miał o drobinę gorszy dzien to by połowa uczestników miała wakacje w tym temacie. Chętnie także przy okazji przetestuję poprawki wtyczki Ban Na Temat. 🙂

Wpisy zgłoszone z tego tematu oczekują na rozpatrzenie.

Dziękuję za odpowiedź.

Miłego dnia.

@Espectro

Masz tupet. Bezczelnie usunąłeś mój wpis.
Wysyłam kolejne zgłoszenie, może coś to da. Tym razem z chęcią napiszę też parę słów o działalności moderacji w temacie propagowania rosyjskiej narracji w internecie. Inaczej z wami się nie da.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Administratorzy
Teraz, d-t-x napisał:

@Espectro

Masz tupet. Bezczelnie usunąłeś mój wpis.

Ukrywałem z automatu cale strony. Nie zamierzam czytać bzdetów poza tym nie na temat.

W 90% to zaczepki personalne które w 20% już ktoś zgłosił. 

Jakie nie na temat? Zajmujesz się tylko pierdółkami w stylu nowa skórka czy przycisk?

Dajesz przyzwolenie na działalność rosyjskich trolli i tyle. Trzeba to sobie jasno powiedzieć. Bierzesz za to pieniądze?

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Wygląda na to,że ofensywa rosyjska hamuje , wojska są wyczerpane . Prawdopodobnie walki przybiorą charakter przewlekły .A Rosjanie zrezygnują z frontalnych ataków na rzecz ostrzału artyleryjskiego i rakietowego. To będzie wojna na wyczerpanie. To pozwoli Rosjanom na ograniczenie strat . Niestety , to potrwa.

Chyba pomyliły ci się wątki.

• Administratorzy
Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Wygląda na to,że ofensywa rosyjska hamuje , wojska są wyczerpane . Prawdopodobnie walki przybiorą charakter przewlekły .A Rosjanie zrezygnują z frontalnych ataków na rzecz ostrzału artyleryjskiego i rakietowego. To będzie wojna na wyczerpanie. To pozwoli Rosjanom na ograniczenie strat . Niestety , to potrwa.

Dość sporo państw pomaga Ukrainie to i szansa jest większa na odparcie i zwycięstwo.

1 minutę temu, jezz napisał:

Do tego co powyżej.

TEgo wszystkiego ? Kilka wpisów jest zgłoszonych usera Bobcat oraz Szymon1977  co do reszty nei widziałem a i nie czytałem dokładnie bo nie na temat. (przykro mi)

jezz

tak, rzeczywiście to miało być w wątku o Ukrainie. Nie wiem czy moderacja mogłaby to przenieść ?

4 minuty temu, Espectro napisał:

TEgo wszystkiego ? Kilka wpisów jest zgłoszonych usera Bobcat oraz Szymon1977  co do reszty nei widziałem a i nie czytałem dokładnie bo nie na temat. (przykro mi)

Tylko do tego, co w moim poście.

Powiem wprost, dla mnie, używanie argumentu, że inny forowicz jest chory psychicznie, to zwykłe chamstwo.

Możesz więc nazywać mnie chamem, panie delikatny. Ale wybacz - pod wpływem obrażonego internauty nie zmienię zdania o ludziach, którzy przez 2 tysiące stron zaciekle udowadniają, że żadnej pandemii nie ma, a szczepienia to "eksperyment medyczny". To paranoja połączona z obsesją.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.