Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

jezz, mialem dac usmieszek, ale balem sie, ze zle zrozumiesz:)

w czambul:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

21 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Matkojedyno! Marcin!! Aleś popadł!!!

😃🤭🚀

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I na nominacja wiele wyjaśnia z dziwów przeszłości. 🧐

Ukryta Zawartość

27 minut temu, bubusia napisał:

O jest MV.

MV, pamietasz jak za mna latales z usmieszkami?

🙂

Za mną też.🙂

11 minut temu, bubusia napisał:

jezz, mialem dac usmieszek, ale balem sie, ze zle zrozumiesz:)

w czambul:)

Ja ten uśmieszek interpretuję prawidłowo, jak rasowa gimbaza.🙂

34 minuty temu, Marcinus napisał:

Trudno się odmawia, jeśli ktoś tak ładnie prosi 🙂 .

Jakoś to będzie...

Ufff... a już miałem dla dobra społeczności się zgłaszać. @Marcinusgratuluję otrzymanej nominacji i podjęcia się tego trudnego zadania.

-----

A jeśli chodzi o emotki? Na mój gust powinny być dwie, jedna zdecydowanie pozytywna druga zdecydowanie negatywna. Nikt nie ma czasu 24h/dobę siedzieć na Forum, czytać wszystkiego na bieżąco i na bierząco odpisywać. Emotki to doskonały sposób by wyrazić swoje zdanie na temat wpisów, które poczyniono jakiś czas temu. Bo bo po co niby miałbym cytować jakiś fragment z wczoraj, a w odpowiedzi pisać coś, co także wczoraj ktoś napisał? Kciuk w górę, kciuk w dół i po sprawie.

A że ktoś w emotkach doszukuje się trolingu? To aktualnie funkcjonujący sposób uczestniczenia w internetowych społecznościach, więc nie przesadzajmy.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Moderatorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Ufff... a już miałem dla dobra społeczności się zgłaszać. @Marcinusgratuluję otrzymanej nominacji i podjęcia się tego trudnego zadania.

Dziękuję.

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

A jeśli chodzi o emotki? Na mój gust powinny być dwie, jedna zdecydowanie pozytywna druga zdecydowanie negatywna. Nikt nie ma czasu 24h/dobę siedzieć na Forum, czytać wszystkiego na bieżąco i na bierząco odpisywać. Emotki to doskonały sposób by wyrazić swoje zdanie na temat wpisów, które poczyniono jakiś czas temu. Bo bo po co niby miałbym cytować jakiś fragment z wczoraj, a w odpowiedzi pisać coś, co także wczoraj ktoś napisał? Kciuk w górę, kciuk w dół i po sprawie.

Ja bym za wiele nie kombinował. Pamiętam przepychanki w temacie lików z ubiegłego roku.

Nigdy się wszystkim nie dogodzi, a obecny stan był wynikiem jakiegoś kompromisu.

4 minuty temu, szymon1977 napisał:

na bieżąco i na bierząco

No to wreszcie jak?

• Moderatorzy
6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No to wreszcie jak?

Szymonowi, na pewno chodziło o dwie różne czynności 🙂.

4 minuty temu, Marcinus napisał:

Szymonowi, na pewno chodziło o dwie różne czynności 🙂.

Na pewno.

Na bieżąco - czyta; na bierząco - odpisuje.

Proste.

18 minut temu, szymon1977 napisał:

. Nikt nie ma czasu 24h/dobę siedzieć na Forum, czytać wszystkiego na bieżąco i na bierząco odpisywać

No.

Czyżby obóz antykościelny i antyrządowy poszukiwał wzmocnienia w swoich szeregach, hmm🤔😴

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

• Administratorzy
1 minutę temu, notoryczny napisał:

Czyżby obóz antykościelny i antyrządowy poszukiwał wzmocnienia w swoich szeregach, hmm🤔😴

🙂 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

34 minuty temu, notoryczny napisał:

Absolutnie . Mamy tylu ludzi w spółkach SP , tyle nieruchomości i hektarów za ,,zeta" , lub 1% , że już więcej nie chcemy . Jesteśmy wręcz zatroskani szykanami ośrodków decyzyjnych wobec KK i Katolików .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

57 minut temu, szymon1977 napisał:

A że ktoś w emotkach doszukuje się trolingu? To aktualnie funkcjonujący sposób uczestniczenia w internetowych społecznościach, więc nie przesadzajmy.

Tak, fajny pomysł, wręcz zajebisty - w ogóle zlikwidujmy pisanie i własne zdanie, tylko porozumiewajmy się za pomocą kolorowych znaczków - znaczki będą nową mową - ogólnoświatową. Emotikony nowym światowym językiem, prawie jak esperanto - każdy zrozumie. Zamiast wyrażania niezadowolenia lub aprobaty w formie pisanej - sru znaczek! Ale ma to sens - nie będzie wojen i agresji. Podobnie myśli Klaus Schwab - jedna planeta, jeden rząd, jeden człowiek-ajfon, jedno myślenie, jeden program, jedna religia... i dodałbym do tych atrakcji właśnie jeden uniwersalny język emotikowy. W ten sposób nie będzie wojen i będzie spokój na świecie, jak i na Forum. Ludność w szuflandii będzie się porozumiewać za pomocą kolorowych znaczków - ma to sens. 🎷🙃

Parker's Mood

• Administratorzy
9 minut temu, MV2 napisał:

Tajemnice proszę wyjaśniać z Administracją AS .  Dobranoc .

Żadna tajemnica. Zresztą poruszana tutaj z 5 razy od powstania konta MV2.

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Jeżeli chodzi o kciuk w dół to nie będzie. 🙂 

Jak to przecież wszędzie mają:) To może chociaż 💪lub🦶

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

2 godziny temu, Espectro napisał:

Jeżeli chodzi o kciuk w dół to nie będzie. 🙂 

Szkoda, bo właśnie bym Ci go kliknął 😉

• Administratorzy
9 minut temu, szymon1977 napisał:

Szkoda, bo właśnie bym Ci go kliknął 😉

O a to dlaczego ? Aż taki niedobry jestem ? 😞 

7 minut temu, Espectro napisał:

O a to dlaczego ? Aż taki niedobry jestem ? 😞 

Tak! Bo nie dajesz klikać kciuka w dół.

BTW Ty tutaj rządzisz, ja sobie mogę pomarudzić. Jakoś specjalnie mi na tym niezależy, ale nie widzę sensu pozbawiać funkcji, która "wszędzie" jest i stała się standardem internetowych konwersacji. A że były trole, co systematycznie właziły na mój profil i klikały wszystkie posty? Ich nicki nie są warte mojej pamięci.

Edytowane przez szymon1977

Jak tylko kciuk ma robić robotę, to jest to dyskryminacja. Dlaczego kciuk może występować, a palec środkowy, albo wskazujący i serdeczny nie może...??? Już o małym nie wspomnę... Brak zrozumienia i monopol na palce - żle się to kojarzy. Z nowymi ideami Santa Clausa mnie się to kojarzy, i z minioną jednomyślną epoką  🎷🙃

Parker's Mood

Gość

(Konto usunięte)
Wywalic to g**no, lajki, srajki, i bedzie spokoj. Nikt nie bedzie pisal dla lajkow. Proste.
A jak ktos je tak bardzo potrzebuje to moze niech sobie w realu znajdzie jakas lepsza forme dowartosciowania.
Czyli zamknąć Bocznicę?

A może wystarczy tylko skasować wątki polityczne i kościelne?

Dopuśćmy wszystkie palce do głosu! Strajk generalny! My chcemy wolności i równouprawnienia palców!

Edytowane przez Chicago
Edyt Taktyczny

Parker's Mood

6 godzin temu, Espectro napisał:

lub podmienić na inną bardziej wypośrodkowaną. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

O to to, najlepsza emotka jaką  w życiu widziałem  🙂

Wyraża brak emocji,  i bezwzględne  posłuszeństwo

3 godziny temu, tomek4 napisał:

Czyli zamknąć Bocznicę?

A może wystarczy tylko skasować wątki polityczne i kościelne?

Nawet i to nie - na początek wystarczy "skasować" 10 najbardziej aktywnych w tych wątkach userów, jak i to nie pomoże to następnych 10. Spokój gwarantowany!

-----

3 godziny temu, Chicago napisał:

Jak tylko kciuk ma robić robotę, to jest to dyskryminacja. Dlaczego kciuk może występować, a palec środkowy...

Akurat środkowy wyraża zakazane Regulaminem emocje.

• Administratorzy
3 godziny temu, Chicago napisał:

Dopuśćmy wszystkie palce do głosu! Strajk generalny! My chcemy wolności i równouprawnienia palców!

o pacz no....

Najważniejszy jest palec-grzebalec bez reszty da się obejść…

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

7 minut temu, fox733 napisał:

Najważniejszy jest palec-grzebalec bez reszty da się obejść…

rekawica_szpony_frediego_43131_1.jpg.28a0ca61c014c3b07da93dc93d939709.jpg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Też cie lubiem...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

12 minut temu, xniwax napisał:

Ukryta Zawartość

Fajna emotka... ale co ma wyrażać?

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.