Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, tomek4 napisał:

No to bye 🙂

Nie doczytałeś: chodziło o najbardziej aktywnych w wątku np politycznym.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Czy moderacja może coś zrobić z trolowaniem Forum wklejaniem politycznych memów gdzie popadnie?

@Espectrojeden z moich postów został ukryty: nie dostałem na ten temat żadnej informacji ani wyjaśnienia. Proszę o sprostowanie na priv.

• Administratorzy
2 godziny temu, szymon1977 napisał:

@Espectrojeden z moich postów został ukryty: nie dostałem na ten temat żadnej informacji ani wyjaśnienia. Proszę o sprostowanie na priv.

Był do zatwierdzenia. Przez użyte słowo, które zresztą już Pan zna. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Gość

(Konto usunięte)
W gołych babach nic takiego nie ma.
Pamiętam, taką fajną blondynę miałem. I ona cały czas usiłowała mi się podobać - zajebiste koszulki nocne :)

Z tym że ona mnie się zajebiście podobała i bez tych koszulek :)
2 godziny temu, szymon1977 napisał:

@Espectrojeden z moich postów został ukryty

Mój też . Nie pytam , dlaczego , bo wiem .

p.s. Zniknął . Teraz już wiem , że wiem .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

3 godziny temu, Espectro napisał:

Był do zatwierdzenia. Przez użyte słowo, które zresztą już Pan zna. 

Nie. Posty "do zatwierdzenia" wyświetlają się na czerwono, ten znikł po jakimś czasie. O fakcie nie zostałem nawet poinformowany, nie mówiąc już o uzadadnieniu.

Ps.

Prosiłem na priv bo to nie jest temat do dyskusji publicznej.

• Moderatorzy
4 minuty temu, szymon1977 napisał:

Nie. Posty "do zatwierdzenia" wyświetlają się na czerwono, ten znikł po jakimś czasie. O fakcie nie zostałem nawet poinformowany, nie mówiąc już o uzadadnieniu.

Ps.

Tak znikł, bo sam go ukryłem, bo był zgłaszany. Uzasadnienie jest przy ostrzeżeniu i punktach. Jeśli koniecznie chcesz to mogę uzasadnić 🙂 .

Proszę nie rób zamieszania.

12 minut temu, Marcinus napisał:

Tak znikł, bo sam go ukryłem, bo był zgłaszany. Uzasadnienie jest przy ostrzeżeniu i punktach.

Nie mam ostrzeżenia ani punktów. Może kliknąłeś nie to co trzeba? Liczę na rzeczowe uzasadnienie.

Edytowane przez szymon1977

• Moderatorzy
Teraz, szymon1977 napisał:

Nie mam ostrzeżenia ani punktów.

Wiem, dlatego napisałem, że można to zmienić 🙂 .

Proszę Szymon, zakończ już temat tego ukrytego wpisu.

43 minuty temu, Marcinus napisał:

Tak znikł, bo sam go ukryłem, bo był zgłaszany.

Sam fakt zgłoszenia i ilość zgłoszeń nie jest powodem ukrywania , usuwania wpisu [ew. innych konsekwencji] , a raczej ocena Moderacji , czy wpis narusza Regulamin ..... Dobrze myślę ?

Godzinę temu, Marcinus napisał:

Proszę Szymon, zakończ już temat tego ukrytego wpisu.

.

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Info i wyjaśnienie proszę na priv.

Czy Moderator może arcyupierdliwemu userowi odpowiedzieć konkretnie i treściwie - "A pocałujże ty mję w dupę", czy raczej nie może?

Godzinę temu, jar1 napisał:

Nie.

Taki jestem mały , naiwny kotek . Myślałem , że , jak przez moją wiochę gonią mnie wszystkie burki nie oznacza , że te burki mają rację . Masz rację - w kupie siła .

• Moderatorzy
30 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

.

Czy Moderator może arcyupierdliwemu userowi odpowiedzieć konkretnie i treściwie - "A pocałujże ty mję w dupę", czy raczej nie może?

Raczej nie może.

Godzinę temu, Marcinus napisał:

Raczej nie może.

Oczywiście że może. Upierdliwość wyczerpuje wszystkie znamiona trollingu, więc podpada pod stosowne punkty Regulaminu.

8 minut temu, Bobcat napisał:

Upierdliwość wyczerpuje wszystkie znamiona trollingu, więc podpada pod stosowne punkty Regulaminu.

Masz lustro?

2 godziny temu, Marcinus napisał:

Raczej nie może.

ale moze bajke o fokach

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

7 godzin temu, szymon1977 napisał:

Masz lustro?

Może porównajmy ilość wpisów w tym wątku: Twoich i moich.

Typowy odpysk bez sensu aby prowokować kłótnię.

Jest 2-3 użytkowników do których odezwanie się skutkuje kilkoma stronami nieprawdopodobnego bełkotu, w którym chodzi tylko o jedno: by do nich należało ostatnie słowo. Żadna konkretna odpowiedź ich nie zadowoli. Takie zachowanie u osób dorosłych? musi budzić niepokój. Tylko ostry behawior może zaradzić, choć nie jest to do końca pewne.

2 minuty temu, papageno napisał:

Jest 2-3 użytkowników do których odezwanie się skutkuje kilkoma stronami nieprawdopodobnego bełkotu, w którym chodzi tylko o jedno: by do nich należało ostatnie słowo. Żadna konkretna odpowiedź ich nie zadowoli. Takie zachowanie u osób dorosłych? musi budzić niepokój. Tylko ostry behawior może zaradzić, choć nie jest to do końca pewne.

Pełna zgoda. Między innymi dlatego wnioskowałem do Administratora o likwidację emotikona "Uśmiech". Służy on tylko do wyśmiewania i wykpiwania rozmówcy oraz demonstrowania mu swojego lekceważenia i pogardy. Jest więc wyłącznie narzędziem służącym prowokowaniu  awantur i pyskówek na Forum.

• Administratorzy
13 godzin temu, szymon1977 napisał:

Ps.

Aktualnie Pana wpisy są poddane dyskusji. Nie wykluczone są punkty. Zaś ukrycie było szybsze.

12 godzin temu, MV2 napisał:

Sam fakt zgłoszenia i ilość zgłoszeń nie jest powodem ukrywania , usuwania wpisu [ew. innych konsekwencji] , a raczej ocena Moderacji , czy wpis narusza Regulamin ..... Dobrze myślę ?

Ilość zgłoszeń i ton wypowiedzi własnie uprawniają do automatycznego wręcz ukrycia wpisu.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

49 minut temu, Espectro napisał:

Aktualnie Pana wpisy są poddane dyskusji. Nie wykluczone są punkty. Zaś ukrycie było szybsze.

Ok, dziękuję za wyjaśnienie.

W dniu 14.03.2022 o 13:19, Espectro napisał:

To jak z tym moderatorem ? 

W dniu 14.03.2022 o 14:03, Espectro napisał:
W dniu 14.03.2022 o 14:00, papageno napisał:

Szymon1977 na moderatora? Powiedzcie, że to żart.

Trochę.

Ale faktycznie szukamy kogoś nowego i chętnego do pomocy. ( nie mylić z chętnym do robienia porządku )

W dniu 14.03.2022 o 13:42, Espectro napisał:

W takim razie szukamy jeszcze jednej osoby i leci głosowanie. 

🙂 

Tyle tu było dyskusji, tyle "żartów" i nikt się nie chwali wynikami tego głosowania.   
Przecież to wybór większości....musi być doskonały.

Gratuluję wyboru.....   :)))))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.