Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Teraz tu będziesz wmawiać, jakobym to ja napisał, że moja żona pracowała na oddziale covidowym/zakaźnym? Pisz tam na temat co chcesz, ale od moich spraw prywatnych się odpier.dol!

Proponuję metodę bardzo żmudną , niebezpieczną i niewdzięczną , aby stwierdzić , co kto napisał i jaki jest stan faktyczny - PRZECZYTAĆ wpisy w w.w. wątku .. Przepraszam , że tak trolluję proponując zapoznanie się ze ,,stanem faktycznym" , ale taki już jestem wredny troll .

p.s. Ja przeczytałem .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Czy mozna wiedziec kto mnie zbanowal na tydzien?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Moderatorzy
13 minut temu, bubusia napisał:

Czy mozna wiedziec kto mnie zbanowal na tydzien?

Właśnie sprawdziłem i wychodzi na to, że sam się zbanowałeś. Osiągnąłeś wynik 10 pkt. ostrzeżeń i system automatycznie zablokował możliwość dodawania zawartości.

Po więcej informacji zapraszam na PW.

• Administratorzy
42 minuty temu, Marcinus napisał:

Do administracji. 🙂 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Gość

(Konto usunięte)

[mention=87772]Espectro[/mention]
Udowodniłem kłamstwo [mention=44568]szymon1977[/mention] i otrzymałem za to ostrzeżenie i punkty.

Nie zgadzam się z tym.

a91a451cdeb2477f1a38905667409ed1.jpgd62a644c70ed28793b615c42ad8cde47.jpg

7 godzin temu, Marcinus napisał:

Właśnie sprawdziłem i wychodzi na to, że sam się zbanowałeś. Osiągnąłeś wynik 10 pkt. ostrzeżeń i system automatycznie zablokował możliwość dodawania zawartości.

A moze to i dobrze.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
20 godzin temu, tomek4 napisał:

[mention=87772]Espectro[/mention]
Udowodniłem kłamstwo [mention=44568]szymon1977[/mention] i otrzymałem za to ostrzeżenie i punkty.

Nie zgadzam się z tym.

a91a451cdeb2477f1a38905667409ed1.jpgd62a644c70ed28793b615c42ad8cde47.jpg

Sprawdzę. Ale jeżeli dało się uniknąć całego zajścia to punkty chyba zostaną.

15 godzin temu, tomek4 napisał:
16 godzin temu, Bobcat napisał:
Albo priv albo na dole strony jest Kontakt.

ATSD, 85 zł rocznie zapewnia bezkarność?

Raczej nie.

• Administratorzy

@tomek4 Niestety nie mogę zdjąć punktów choć to dość delikatna akcja. Niestety otrzymał Pan już wcześniej ostrzeżenie za 0 punktów z prośbą o zaprzestanie takich wpisów.

@Espectro jak ci idzie walka z kremlowską agenturą na forum? Ilu trolli już zbanowałeś sam i rękami twoich moderatorów? 

Proszę usuń tą ukraińską flagę z górnej części strony, bo rzygać się chce od tej waszej hipokryzji.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

2 minuty temu, d-t-x napisał:

Proszę usuń tą ukraińską flagę z górnej części strony, bo rzygać się chce od tej waszej hipokryzji.

Czas już wywiesić rosyjską 🙂

• Administratorzy
1 godzinę temu, d-t-x napisał:

@Espectro jak ci idzie walka z kremlowską agenturą na forum? Ilu trolli już zbanowałeś sam i rękami twoich moderatorów? 

O ciekawa sprawa.

Może ogłaszać każdego bana publicznie w TV ? 

Kliku się znajdzie i wielu aktualnie na tzw obserwacji. 

Na forum brak rosyjskiej agentury a wielu zagubionych w czasoprzestrzeni piszących bzdury.

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Czas już wywiesić rosyjską 🙂

Trolling.... 

Prosiłem o nie trollowanie tematu.

1 godzinę temu, d-t-x napisał:

Prosze wskazać mi, którzy to przynależą do owej agentury na PW a zajmę się takimi kontami w odpowiedni sposób.

10 minut temu, Espectro napisał:

Prosze wskazać mi, którzy to przynależą do owej agentury na PW a zajmę się takimi kontami w odpowiedni sposób.

Ależ byli zgłaszani-ich wpisy i nazywani z imienia za tym kto te zgłoszenia z moderatorów wrzucił do kosza? 

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
1 godzinę temu, ASURA napisał:

Ależ byli zgłaszani-ich wpisy i nazywani z imienia za tym kto te zgłoszenia z moderatorów wrzucił do kosza? 

Takich zgłoszeń w 80% bezpodstawnych jest cała masa. Bardzo prosze znaleźć chwilę czasu i podać mi listę takich użytkowników.  Oraz z chociażby z małym uzasadnieniem. Resztę dojdę już sam.

Gość

(Konto usunięte)
[mention=90557]tomek4[/mention] Niestety nie mogę zdjąć punktów choć to dość delikatna akcja. Niestety otrzymał Pan już wcześniej ostrzeżenie za 0 punktów z prośbą o zaprzestanie takich wpisów.

Z tym że tam nie wyjaśniono za co konkretnie dostałem ostrzeżenie.

Druga sprawa, to na Bocznicy używamy dość swobodnego języka i nikt normalny nie robi z tego problemu.
Co innego, nadużywający Regulaminu troll - bo to właśnie [mention=44568]szymon1977[/mention] trolluje moderację swoimi zgłoszeniami.

I przechodząc do "Kłamiesz jak bura suka." - to jest wyłącznie figura retoryczna, w żadnym wypadku atak personalny. Bo trudno to ustawić w jednym rzędzie z np. "Tu ch*ju" (gwiazdka moja).

Dodatkowo, kłamstwo Szymona zostało przeze mnie udowodnione, co uprawnia mnie do stwierdzenia że "łże jak pies" (słownik podpowiada PiS ;)).
  • Administratorzy
32 minuty temu, tomek4 napisał:

Z tym że tam nie wyjaśniono za co konkretnie dostałem ostrzeżenie.

Sam wpis raczej jest widoczny. Czy mowa tu o ostrzeżeniu za 0 punktów ? Otrzymał Pan kilka minut po umieszczeniu wpisu co raczej jest łatwe do rozstrzygnięcia. Nie ma problemu jezeli zaś takowe sposoby nie dają resultatu.

34 minuty temu, tomek4 napisał:

Druga sprawa, to na Bocznicy używamy dość swobodnego języka i nikt normalny nie robi z tego problemu.
Co innego, nadużywający Regulaminu troll - bo to właśnie [mention=44568]szymon1977[/mention] trolluje moderację swoimi zgłoszeniami.

I przechodząc do "Kłamiesz jak bura suka." - to jest wyłącznie figura retoryczna, w żadnym wypadku atak personalny. Bo trudno to ustawić w jednym rzędzie z np. "Tu ch*ju" (gwiazdka moja).

Dodatkowo, kłamstwo Szymona zostało przeze mnie udowodnione, co uprawnia mnie do stwierdzenia że "łże jak pies" (słownik podpowiada PiS ;)).

I własnie na ten wpis czekałem. Podzielicie się Panowie punktami za tą akcje. Jeden jak i drugi miał swój udział w tej akcji.

Sprawa zamknięta. Punkty cofam.

36 minut temu, tomek4 napisał:

Trochę jest. Bardziej podpada pod wulgaryzm i nieodpowiedni język ale w tematach bocznicowych tego pełno. 🙂 

3 godziny temu, Espectro napisał:

Proszę poszukać milusińskich , którzy piszą ,,Bidet" , lub ,,Bide* ...

Nie jest to ,,agentura" , bo agenci , to jednak osobnicy dość kumaci , ale paru [cenzura] się znajdzie .

Przejdźmy może gremialnie na alfabet Morse`a , a wszelkie żale wyrażajmy esperantem.

Godzinę temu, costa brava napisał:

Uważaj bo zaraz będą  pisać ***** *** 

جو بایدن

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Skąd ta panika ? .. Nie bójcie się . Administracja moich sugestii nigdy nie traktowała poważnie .

Edytowane przez MV2

7 minut temu, MV2 napisał:

Skąd ta panika ?

Źle interpretujesz.
To tylko zwrócenie uwagi na absurdy jakie toczą ciebie od środka.
Osobiście szczerze martwi mnie to.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

11 godzin temu, Espectro napisał:

Na forum brak rosyjskiej agentury a wielu zagubionych w czasoprzestrzeni piszących bzdury

Taaa...

Ostatnio mocno się przerzedziło - kilku zniknęło, kilku innych ucichło. Nickami chętnie służę, a właściwie służyłbym, ale moje osobiste doświadczenie próby dialogu z moderacja nastrajają mnie pesymistycznie.

Odnoszę nieodparte wrażenie że moderacja nie zna i nie rozumie tego tematu. Najpierw proponuję się douczyć, to powinno sporo rozjaśnić w głowie. Nie pisze tego broń Boże złośliwie - wręcz przeciwnie - z troską.

Sporo tutaj nieporozumień, zamętu i zwykłych głupot na ten temat. Przykładem totalne brednie szymona, ale to już inny problem. Bo podstawowym nieporozumieniem jest takie równanie - chwali Putina=jest agentem. I odwrócenie według chłopskiej logiki nie chwali, nie jest agentem (agentem wpływu a nie żadnym szpiegiem - dla jasności). To tak nie działa.

Gdzieś na cyberdefence24.pl był artykuł na temat rosyjskich manipulacji w internecie, ale musiałbym poszukać linka. Oczywiście można tam zajrzeć - jest sporo ciekawego materiału.

P.S.

Uważam że większość oskarżeń w stronę polityków PiS o agenturalność jest nieprawdziwa - oni są na to po prostu za głupi i podpadają jedynie pod kategorię "pożytecznych idiotów". Co - żeby była jasność - nie dotyczy Macierewicza.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Sam wpis raczej jest widoczny. Czy mowa tu o ostrzeżeniu za 0 punktów ? Otrzymał Pan kilka minut po umieszczeniu wpisu co raczej jest łatwe do rozstrzygnięcia. Nie ma problemu jezeli zaś takowe sposoby nie dają resultatu.

Nie wiem jak to widać z konta admina, ale ja tu nie mam nic. Może jakiś błąd silnika, no nie wiem.

343bea62cd652bddc23050e0e0ef6b19.jpg
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.