Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Espectro napisał:
10 minut temu, Maju napisał:

Nie zmieni to faktu że mnie pan pomawia jakobym to zgłaszał:

Pomawiam cytując i pokazując Pańskie wpisy jako przykład popełnionego wkroczenia o którym mówimy. 

Czy ja śnię????
O czym my tu mówimy???

To napisanie do kogoś "zgłoszone" (POINFORMOWANIE) gdy ten mnie np. "oszołomem" nazywa to jest moje wykroczenie???

Pomówił mnie pan jakobym zgłaszał sytuacje polemiczne a nie to co wyżej opisałem.....jasne to dla pana??

Jak nie, to raz jeszcze: ktoś do mnie pisze "oszołomie" a ja informuję go że to zgłaszam ("zgłoszone", "moderacja sie tym zajmie") by więcej tego nie robił.....czyżby to było zabronione, naganne???
Od kiedy???

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
4 minuty temu, Maju napisał:

Pomówił mnie pan jakobym zgłaszał sytuacje polemiczne a nie toi co wyżej opisałem.....jasne to dla pana??

Ja nie kwestionuje co Pan zgłasza i czy poprawnie czy też nie. 

Polemizujemy na temat dopisków jakie Pan stosuje w stosunku do innych gdy ma Pan inne zdanie. 

jasne to dla pana??

Poddaje się. Cofnę Panu to ostrzeżenie za 0 punktów. 

Ale przy kolejnym takowym wpisie wlepiam tygodniowy ban w temacie. 

Może się Pan odwoływać ale do moich przełożonych. 

Ja się nie podejmuję polemiki. 

Czy "jasne to dla pana??"  

ps. Proszę mnie nie obrażać w ten sposób. Ja Panu nie umniejszam. 

Miłego dnia.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 minuty temu, Espectro napisał:

Pomówił mnie pan jakobym zgłaszał sytuacje polemiczne a nie toi co wyżej opisałem.....jasne to dla pana??

Ja nie kwestionuje co Pan zgłasza i czy poprawnie czy też nie. 

Zasugerował pan (cytując moje wpisy) że zgłaszam nie ataki na nas, na mnie ale sytuacje polemiczne.....czytając posty na poprzedniej stronie tego nie da się inaczej zinterpretować.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

ataki na nas,

Jakie nas ? Ciągnięty jest temat 3 dzień i problemy z powodu ostrzeżenia za 0 punktów i wielokrotne już prośby aby tego nie robić a Pan nadal. To jakiś cel życiowy ? 

30 minut temu, Maju napisał:

Czy pan rozumie że dowodem na pana słowa nie jest to co pan przedstawia?

Dowodem jest ilość tekstu. W wartościach hurtowych kartek A4.

Im więcej tekstu tym więcej w tym prawdy. > Mniej tekstu mniej prawdy.

zapytałbym co ma piernik do wiatraka ale ręce mi już opadły....to na koniec

17 minut temu, Espectro napisał:

Ciągnięty jest temat 3 dzień i problemy z powodu ostrzeżenia za 0 punktów i wielokrotne już prośby aby tego nie robić

Zżyma się pan że pytam czy to jasne....a widzę że nie bardzo.
Nie trzeci dzień, bo wczoraj o tym napisałem, a dzisiaj wcale mi o to nie chodziło.

Ja jak czegoś nie rozumiem to pytam choć tu nie dostaję jasnych odpowiedzi.
No to raz jeszcze w punktach.

1. Rozumiem mam zgłaszać i nikogo nie wolno o tym informować, bo to tu jest tu niemile widziane, można za to dostać ostrzeżenie......dobrze myślę?
2. Rozumiem że jak pytam dlaczego cytuje się moje słowa w wersji przeredagowanej to odpowiedzi po co, dlaczego tak się dzieje  nie muszę dostać.
3. Rozumiem że można mi wmówić że zgłaszam polemiczne wpisy a gdy piszę że to nieprawda, ciągnę na ten polemikę to nie ma szans na zrozumienie i  jedyne co mnie spotka to ban na ten temat.....dobrze kombinuję?

Edytowane przez Maju

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

żygać się po prostu chce gdy po raz kolejny czytam, że dzięki wymianie kabla sieciowego uzyskamy efekt jak z subwooferem

.

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

nie wchodzę do wątków dotycząch kabli a tym bardzie

No to się wreszcie na coś zdecyduj.

Bo na razie to wychodzisz na typa, który podnosi jazgot, że w kraju, o którym nawet nie wie gdzie leży i się tam nie wybiera - ludzie chodzą do tyłu. Taki trollerski dym dla dymu.

.....

No i nie "żygać", lecz - rzygać, jeśli już musisz.

Wstyd, aby wszechwiedzący tak niechlujnie pisał.

2 godziny temu, jezz napisał:

Proponuję pisać, pachnie hipokryzją, forma zdecydownie bardziej bezpieczna.

Mój koleś, gdy widział w telewizorku namiętnie całującą się parę, zawsze mawiał:

" - Oho! Powiało rżnięciem"...

22 minuty temu, Espectro napisał:
24 minuty temu, Maju napisał:

ataki na nas,

Jakie nas ?

Nie pisałem wczoraj jak w temacie o Kościołach się katolików od baranów wyzywa, o codziennych drwinach, z wierzących i wiary...musiałem zapomnieć   🙂

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
2 minuty temu, Maju napisał:

nie dostaję jasnych

Jasne to taki które są przychylne Pańskiemu mniemaniu.

3 minuty temu, Maju napisał:

1. Rozumiem mam zgłaszać i nikogo nie wolno o tym informować,

Rihanna Riri GIF 

40 minut temu, Espectro napisał:

Poddaje się.

No ja się nie dziwię... 😀

.....

" - Poldek! Idę na milicję zgłosić zaginięcie Dudusia.

- Eee tam, ciociu. To nic nie da. Milicja jest za słaba na Dudusia".

🤪😀

dziecinada.....zamiast odpowiedzi wygłupy

Czego innego można się po was spodziewać....EOT!!

Edytowane przez Maju

A może by tak wprowadzić limit zgłoszeń? Przekroczenie - będzie traktowane jako nękanie Administracji/Moderacji i odpowiednio "nagrodzone" np. tygodniowym banem.

Alternatywnie można rozważyć scenariusz że karany będzie użytkownik, którego ponad X% zgłoszeń jest odrzucane jako bezzasadne (X - do ustalenia przez Administrację). Ukróciłoby to pieniactwo i warcholstwo co poniektórych.

• Administratorzy
27 minut temu, Bobcat napisał:

A może by tak wprowadzić limit zgłoszeń? Przekroczenie - będzie traktowane jako nękanie Administracji/Moderacji i odpowiednio "nagrodzone" np. tygodniowym banem.

Alternatywnie można rozważyć scenariusz że karany będzie użytkownik, którego ponad X% zgłoszeń jest odrzucane jako bezzasadne (X - do ustalenia przez Administrację). Ukróciłoby to pieniactwo i warcholstwo co poniektórych.

Nie zgłoszeń nie ma dużo od jednej osoby. Czasami tylko gdy ktoś przegrywa wojenkę w temacie to z automatu robi ctrl + a i nadusza "ZGŁOŚ" Jezeli chodzi o @Maju to nie ma tego dużo. Może 1-3 dziennie. 

21 minut temu, Espectro napisał:

Jezeli chodzi o @Maju .....

.....prosiłbym by pisać prawdę, o ile na tym forum to możliwe.

21 minut temu, Espectro napisał:

gdy ktoś przegrywa wojenkę w temacie to z automatu robi ctrl + a i nadusza "ZGŁOŚ"

"naduszam" i będę to robił zawsze w uzasadnionych przypadkach.....jak ktoś twierdzi że jest inaczej powinien to UDOWODNIĆ!!!

Przy okazji mam pytanie czy powinno się zgłaszać każde powielanie o użytkownikach nieprawdziwych informacji.....to ważne pytanie, bo to powszechna jak widać przypadłość piszących o mnie na tym forum.

Niektóre nie są tak błahe....

Edytowane przez Maju

5 minut temu, Bobcat napisał:

Chyba będziesz musiał założyć sobie excel żeby dobrze przeliczał zgłoszenia.

Przepychanki, czy pyskówki na tym, czy innym forum były, są i będą... Proponuję ustawkę - wzorem kiboli🙂, lecz może nie tak drastyczną (wystarczy walenie z liścia) 🙂. Taka mini gala, coś a'la FameMMA 🙂. FameAS 🙂. Wiele sporów by zostało rozstrzygniętych, wiele poglądów naprostowanych, wiele zębów wyleczonych🙂

Pyskówki i wzajemne donoszenie do niczego dobrego nie prowadzi😔

30 minut temu, Espectro napisał:

Jezeli chodzi o @Maju to nie ma tego dużo. Może 1-3 dziennie. 

A jak to wypada na tle innych użytkowników?

• Administratorzy
19 minut temu, Maju napisał:

.....prosiłbym by pisać prawdę, o ile na tym forum to możliwe.

36 minut temu, Espectro napisał:

Aha

6 minut temu, Bobcat napisał:

A jak to wypada na tle innych użytkowników?

A to różnie ale tak jak pisałem. Jedno dwa max. Chyba że jakaś bitwa w temacie to i z 15 i 20 czasami od jednego. 🙂 

20 minut temu, Maju napisał:

"naduszam" i będę to robił zawsze w uzasadnionych przypadkach.....jak ktoś twierdzi że jest inaczej powinien to UDOWODNIĆ!!!

Ale ja nie mówię o Panu. Dobrze bardzo dobrze że używa sie przycisku w odpowiedni sposób i z odpowiednim treściwym opisem sprawy.

5 minut temu, Espectro napisał:

nie mówię o Panu

Czytam drugi raz dzisiaj że jest nie o mnie, tylko po co te ciągłe odniesienia do mnie i do moich wpisów.....odpowiem niestandardowo, choć mi nie do śmiechu

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Czytam drugi raz dzisiaj że jest nie o mnie, tylko po co te ciągłe odniesienia do mnie i do moich wpisów.....odpowiem niestandardowo, choć mi nie do śmiechu

Cabin Fever Reaction GIF

• Administratorzy
Godzinę temu, endriuw napisał:

Przepychanki, czy pyskówki na tym, czy innym forum były, są i będą... Proponuję ustawkę - wzorem kiboli🙂, lecz może nie tak drastyczną (wystarczy walenie z liścia) 🙂. Taka mini gala, coś a'la FameMMA 🙂. FameAS 🙂. Wiele sporów by zostało rozstrzygniętych, wiele poglądów naprostowanych, wiele zębów wyleczonych🙂

Pyskówki i wzajemne donoszenie do niczego dobrego nie prowadzi😔

Można stworzyć temat do tego. I pod koniec głosowanie kto wygrał bitewkę. 

3 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No to się wreszcie na coś zdecyduj.

Zanim odpowiesz przeczytaj to, co komentujesz...

3 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

...bo na razie to wychodzisz na typa, który...

...czytać nie potrafi, a bynajmniej ze zrozumieniem.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, Espectro napisał:

Chyba że jakaś bitwa w temacie to i z 15 i 20 czasami od jednego. 🙂 

A jak inaczej moderacji pokazać, ze jakiś trol nie będac w stanie nic napisać na temat, 15 czy 20 razy posądził innych o popieranie Putina?

30 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bynajmniej, aczkolwiek, azaliż i zaiste...

...a pocałuj Ty mnie w d...

• Moderatorzy

@szymon1977 -> odpoczynek od wątku

Jeśli są kolejni chętni na wakacje, to zapraszam.

7 godzin temu, Espectro napisał:

Ale kto to wie.

Ja wiem, jako ukarany.

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Matko przenajświętsza wszystkich prawych, lewych i wypośrodkowanych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Dziękuję moderacji za ogrom pracy wykonanej w weekend.

A coś dokładniej ?.

Chętnie pogratuluję osobiście.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.