Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Espectro napisał:

W którym miejscu jest ten (INACZEJ) wyraz w tytule tematu i pierwszym wpisie który to tłumaczy co jest tematyką owego tematu.

Il Dottore zacytował mój wpis. Proszę spojrzeć.

Czy wolno do kogoś napisać, że jest mądry inaczej?

• Administratorzy
Teraz, toptwenty napisał:

Il Dottore zacytował mój wpis. Proszę spojrzeć.

Czy wolno do kogoś napisać, że jest mądry inaczej?

Zmienia Pan temat.

Ostatni raz Panu odpowiadam. Tematem jest "Chwalimy Polskę" i Pańskie wpisy są nie na temat.

Jeżeli chce Pan pisać na temat to tutaj jest takowy od tego: https://www.audiostereo.pl/topic/159012-gańmy-polskę
Czyli tak jak sam Pan napisał "Ganimy Polskę" =/= "Chwalimy Polskę"

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Zwracam się z prośbą o usunięcie wpisu #1831 (poniżej) z wątku "Kolumny aktywne" (zakładka Hi-End), popełnionego przez użytkownika sly30, skoro ktoś usunął mój wpis będący odpowiedzią na w/w, pełen inwektyw, obraźliwych, nieprawdziwych treści i nie na temat

Dziękuję.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez soundchaser

Dodam tylko, że jeśli pasja, hobby i "nowe pomysły" mają materializować się w postaci kolejnych peanów na temat sieciówek, interkonektów, ramek z kocim żwirkiem, to to nie jest pasja tylko choroba, granicząca z manią. Wskazuje też na to typowa dla nałogowców agresywna rekacja, ponieważ nałogowiec z reguły nie zdaje sobie sprawy z tego czym jest nałóg.

7 minut temu, bum1234 napisał:

Dodam tylko, że jeśli pasja, hobby i "nowe pomysły" mają materializować się w postaci kolejnych peanów na temat sieciówek, interkonektów, ramek z kocim żwirkiem, to to nie jest pasja tylko choroba, granicząca z manią. Wskazuje też na to typowa dla nałogowców agresywna rekacja, ponieważ nałogowiec z reguły nie zdaje sobie sprawy z tego czym jest nałóg.

A jednak się za tym stęskniłeś, skoro wróciłeś. Nałóg? 

🙂

Witaj bum.

O, widze, ze sly znowu sraczki dostal.

Nic nowego:)

W dniu 20.06.2022 o 20:16, bum1234 napisał:

hehe, jest forma, good.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Zawsze byl ton bon. A kable i tak graja. Tak troche:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 minuty temu, bubusia napisał:

Zawsze byl ton bon. A kable i tak graja. Tak troche:)

Ale to już zwykła chamówa  🙂

W dniu 18.05.2022 o 19:11, stench napisał:

Sory, banów nikt za friko nie wciska, trzeba sobie na nie zasłużyć.

Nieprawda 😄

Ja w tym wątku dostałem pół miesiąca wakacji Bez Wskazania Za Co… - czyli za nic 🤷‍♂️

• Administratorzy
5 minut temu, Niepokorny napisał:

Nieprawda 😄

Ja w tym wątku dostałem pół miesiąca wakacji Bez Wskazania Za Co… - czyli za nic 🤷‍♂️

Hmm kiedy to było ?

Pochwaliłem Polskę za ograniczenie roli Kk w ostatnim czasie - dostałem punkty za "nie na temat".

To już pochwalić Polski nie można w watku "Chwalimy Polskę"?

Gdzie ją chwalić - w "Gańmy?"

Post oczywiście znikł.😁

• Administratorzy
43 minuty temu, toptwenty napisał:

To już pochwalić Polski nie można w watku "Chwalimy Polskę"?

Wpis to czysty tolling a nie chwalenie polski. Trolling waży 3 pkty a wpis nie na temat 1pkt. Poza tym treść jest nie na temat jeżeli wchodzimy w szczegóły. 

2 godziny temu, Espectro napisał:

Hmm kiedy to było ?

Ciężko dokładnie stwierdzić kiedy to było bo nie dostałem informacji o banie tylko w miejscu na komentarz pod tym wątkiem było info że „wakacjach do połowy czerwca”

Blokadę dostałem w czasie gdy zadałeś mi to pytanie 👇👇

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po 61 dniach bana [dziękuję Adminowi] proszę o pomoc . Prześladuje mnie jakiś mocno POkręcony , lub inaczej POszkodowany osobnik . Ciągle mnie podgląda , stawia lajki w starych wpisach i , tak generalnie , to chyba się we mnie zakochał [?] .. Nawet przystojny facet [taki męski NiePOkorny typ] , ale ja jestem lezbijka i mnie to peszy ...Jestem tak zestresowany , że chodzę w majtkach , co bardzo dziwi wszystkie miejscowe koty .

Już mocno ograniczyłem aktywność na Forum , a ten kochaś dalej mnie molestuje . Jestem załamany .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Może zmień "2" na "3", może pomoże.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

5 godzin temu, Espectro napisał:

Poza tym treść jest nie na temat jeżeli wchodzimy w szczegóły

A jaki jest temat tego wątku?

Czy nie jest nim pochwała?

I czy ja nie pochwaliłem Polski? 

Przylazło toto.. POużalało nad sobą jak  3 latka.. strzeliło focha, zawinęło ogon i polazało z powrotem..

Aspirujący do Użytkownika „premium” stały bywalec Bocznicy który od ponad roku zdania złożonego w temacie Audiostereo nie sklecił..  

Nieważne.. bo dzięki takim jest tutaj ruch i content za który płacą reklamodawcy. 

• Administratorzy

Wpisy nie na temat ukryto. Zachęcam do pisania na temat.

Miłego dnia

Pozdrawiam

1394452629_logo-audiostereo.png.f1c4e7e6

• Moderatorzy
5 godzin temu, Niepokorny napisał:

Zatem ja merytorycznie w sprawach Moderacyjnych
   Prosimy o oznaczenie tych których Bany, punkty i wakacje nie dotyczą.. proponuję:

B - jak Bezkarni

lub 

P - jak protegowani  

Zacząć można od Niusi, Sly, Papa..coś tam - śmiało.. i bez krępacji bo to bardzo Jaskrawe przypadki

Będzie od razu wiadomo dlaczego niektórzy mogą Więcej😉 i nie będzie wówczas Niusia jak za czasów Arkadowskiego i Vlado powoływać się na wspólne cytuję „piwkowanie” 

„Bo co wolno Wojewodzie to nie tobie.. Kasztelanie”

Twój staż na forum to 2,5 roku. Zastanawia mnie w takim razie, skąd tak dobrze znasz czasy, w których Vlado z Arkadowskim byli moderatorami? 🙂 

Edytowane przez Marcinus

Czy Moderatorzy mogą pisać nie na temat 😉 i czy należą się im za to punkty lub choćby oznaczenie „Wojewoda” ?

Oto jest Pytanie.. 🤔

Za czasów samowolki i bardzo stronniczych osądów wymienionych przez Ciebie jegomości wyrzuconych zostało wielu zarówno użytkowników oraz cennych dla świata Audio konstruktorów jak choćby p Piotr z Audiosynergii.. - Niektórzy wrócili. 

Zatem staż mam dłuższy od ciebie i pamiętam tu rzeczy o których tobie się nie śniło 🙈

Może ktoś mi wytłumaczy dlaczego dostałem ostrzeżenie za wpis na temat węgla, który to temat nie rozpocząłem i nie ja ciągnę temat problemów z węglem w tym wątku? Czyżby zacytowanie Janusza Kowalskiego o potędze Polski w węglu było jakimś faux pas? 

Proszę tylko nie podawać wyjaśnienia typu "nie na temat", bo to znam 😉

Edytowane przez jar1

Może czas dojrzał, żeby przywrócić znakomite rozwiązanie z przeszłości?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Przecież to właśnie się dzieje. 
Niewygodne wpisy choć na Temat są usuwane a autorów banuje. 

Wulgarne i trollujące  Kolesiostwo  zostawia i klepie po ramieniu choćby smarowali nie na temat.  
   Tak nigdy nie będzie konsensusu, ale pewnie o to chodzi..

Edytowane przez Niepokorny
  • Moderatorzy
3 godziny temu, Niepokorny napisał:

Zatem staż mam dłuższy od ciebie i pamiętam tu rzeczy o których tobie się nie śniło 🙈

Czyli przyznajesz się do łamania regulaminu (multikonto/klon), za co w tym wypadku grozi dożywotni ban?

Jest takie powiedzenie że: jak sie chce psa uderzyć to kij pod ręką zawsze się znajdzie.. i ty to właśnie robisz 😉

Słaby jesteś merytorycznie za to jesteś pożyteczny bo „służalczą masz postawę”. Kompletnie nie różnisz się od tych których przed tobą wyrzucono i skończysz jak oni. Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia czy tego tu doczekam czy też nie.. na szczęście są fora branżowe które nie żyją z ruchu na Bocznicy.

Zaganiam cię do narożnika w temacie Waszych/moderacji nadużyć oraz uskutecznianego Kolesiostwa.. 

Nie posiadasz zarówno kompetencji na bycie Moderatorem jak i argumentów przeciw moim a jedyne co masz to nadaną „władzę karania”

Czy to atak na Moderację ?

Moim zdaniem bezwzględna Krytyka.. Czyń swoją powinność 😉👋

• Moderatorzy
14 minut temu, Niepokorny napisał:

Jest takie powiedzenie że: jak sie chce psa uderzyć to kij pod ręką zawsze się znajdzie.. i ty to właśnie robisz 😉

Domagasz się przestrzegania forumowego prawa, równocześnie jawnie przyznajesz się do jego łamania  i to za 99pkt.

To czysta hipokryzja.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.