Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Wpis równie tupeciarski co bezsensowny.

Powiedz to autorowi słów, które przytoczyłem (pewien prezydent USA).

6 minut temu, malikali napisał:

I burdel z cytowaniem wpisu x razy gotowy 🙂

Zamiast 5-ciu łapek w dół będą ze 3 trollposty.

1 minutę temu, J4Z napisał:

Nie będzie minusów? 😔

Z tego co zrozumiałem zrezygnowaliśmy z uśmieszków bo miały na test być minusy.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Teraz, J4Z napisał:

To ja nie zdarzyłem przetestować. 😀

Tydzień szybko minął.

PS Głupio mi się wtrącać, bo nie jestem stałym bywalcem, ale jak już tutaj jestem... Moim zdaniem pucharek nie pasuje do reakcji "dziękuję". Pucharek wedlug mnie to "gratulacje".

Edit: oczywiście używam go jako podziękowania, bo tak jest opisany. 

Edytowane przez J4Z

.

Tak naprawdę, to nie ma nic gorszego dla trolla, który nie widzi żadnej reakcji na swoją działalność.

52 minuty temu, szymon1977 napisał:

Ale wybryki jednego pajaca to nie powód by odbierać ikonkę wszystkim.

Widzimisię jednego użytkownika to nie powód aby uważać go za nadrzędne w stosunku do woli większości. Czasy liberum veto minęły.

9 minut temu, szymon1977 napisał:

Powiedz to autorowi słów, które przytoczyłem (pewien prezydent USA).

Powiedział w zupełnie innym kontekście. 

22 minuty temu, Bobcat napisał:

Widzimisię jednego użytkownika to nie powód aby uważać go za nadrzędne w stosunku do woli większości.

A dokładnie to 1000 userów używało, usunięto z powodu wybryku 3 pajaców, a z powodu kapryszenia 3 marud nie przywrócono - demokracja przez duże "Du"

• Administratorzy
Godzinę temu, szymon1977 napisał:

2+2=4

Zawsze było 2+2=5

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Trochę brakuje tej czerwonej strzałki w dól z opisem dno i metr mułu.

Ona działała mobilizująco żeby głupot nie wypisywać.

Albo jak czerwony na byka

48 minut temu, malikali napisał:

I jak ja mam teraz dać komuś uśmiech w temacie "brak humoru na forum"?

Bez sensu🙂

Jeżeli się zgadzasz i podoba Ci się post to daje się Like

36 minut temu, J4Z napisał:

Nie będzie minusów? 😔

Tylko dodatnie

32 minuty temu, szymon1977 napisał:

Tydzień szybko minął.

1 dzien

@szymon1977 @Bobcat załóżcie blog proszę...

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 godzinę temu, Espectro napisał:

@szymon1977 @Bobcat załóżcie blog proszę...

a dasz gwarancje ze będziesz ich regularnie czytał tak jak tu  🙂

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

6 godzin temu, Marcinus napisał:

Szymon, długo tak będziesz...?

Długo. Inaczej nie potrafi...

.....

Gdy kilka lat temu pisałem, że  wystarczy symbol "pyffa" (🍺) postawić, gdy się wypowiedź podoba, nie - gdy jest odwrotnie; zamiast, wzorem Pudelka czy tam innych bździn dla różowych dziewczynek, zabawiać się buźkami - momentalnie zbiegły się różne bupki, niwaksy i jahurki, tudzież upierdliwe szymowate od królowej - i zaczęła się jazda na pseudoargumenty.

Po co było zatem tę żabę żreć, skoroście i tak wrócili do starożytności?

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdy kilka lat temu pisałem, że  wystarczy symbol "pyffa" (🍺) postawić, gdy się wypowiedź podoba, nie - gdy jest odwrotnie; zamiast, wzorem Pudelka czy tam innych bździn dla różowych dziewczynek, zabawiać się buźkami - momentalnie zbiegły się różne bupki, niwaksy i jahurki, tudzież upierdliwe szymowate od królowej - i zaczęła się jazda na pseudoargumenty.

Kolejny się mądrzy, a nie wie po co są emotki.

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Po co było zatem tę żabę żreć, skoroście i tak wrócili do starożytności?

o ile pamietam wtedy  admin tak chciał /nie Espectro/

w/g mnie  sie nie sprawdziło i jest jedynie powodem do kolejnej wojny trolli którzy wszedzie szukaja prowokacji

Edytowane przez cir

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Jeszcze wprowadzą przepis , że nie można gryźć i drapać . Koszmar .    Foch !!!

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Proponuję kompromis zadowalający wszystkich: wprowadźmy emotki negatywne, a za każde ich użycie 1pkt za trolling.

-----

13 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

zaczęła się jazda na pseudoargumenty.

Tu masz rację, argumenty przeciw ikonkom to obraza dla rozumu: wszędzie są, ale tu być nie może bo kilku userom honor ich otrzymać nie pozwala.

14 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

upierdliwe szymowate od królowej

Fajne, podoba mi się to określenie.

• Administratorzy
10 godzin temu, cir napisał:

a dasz gwarancje ze będziesz ich regularnie czytał tak jak tu  🙂

@szymon1977 na warunkowym tutaj w temacie. 

10 godzin temu, szymon1977 napisał:

Proponuję kompromis zadowalający wszystkich: wprowadźmy emotki negatywne, a za każde ich użycie 1pkt za trolling.

Ustalone i wprowadzone. Wniosków nie przyjmuje.

8 minut temu, Espectro napisał:

szymon1977 na warunkowym tutaj w temacie

Trzymam się tematu, jestem grzeczny i miły. Dyskusja chyba skończona, dziękuję za umożliwienie mi zabrania głosu. Zaległą karę z honorem odbędę, zobowiązuję się więc do poniedziałku nie pisać w tym wątku.

Czuj czuj - czuwaj!

24 minuty temu, sparton napisał:

Panowie wy tak ma powarznie ?

Chodzi o to, że tak, na powarznie. Gdyby pisano na poważnie, wystarczyłaby jedna strona. 

Dobra decyzja moim zdaniem. Ikonka "smile", była bardzo często używana, zamiast przyznania się do braku argumentów. Ikonka lubię to, i dziękuję i to także wyrażenie poparcia, i nie ma potrzeby aby to argumentować. Jeżeli ktoś się z czymś nie zgadza, to fajnie jak napisze dlaczego. Sam uśmieszek, to akurat często odbierałem jako: "nie wiem co odpowiedzieć, to się głupio zaśmieję".

System gra dobrze, albo nie....

• Administratorzy
20 minut temu, barmanekm napisał:

Dobra decyzja moim zdaniem. Ikonka "smile", była bardzo często używana, zamiast przyznania się do braku argumentów. Ikonka lubię to, i dziękuję i to także wyrażenie poparcia, i nie ma potrzeby aby to argumentować. Jeżeli ktoś się z czymś nie zgadza, to fajnie jak napisze dlaczego. Sam uśmieszek, to akurat często odbierałem jako: "nie wiem co odpowiedzieć, to się głupio zaśmieję".

Dokładnie tego samego zdania jesteśmy i takie jest założenie forum i tematów, aby dyskutować i wymieniać się zdaniami.

24 minuty temu, Espectro napisał:

Dokładnie tego samego zdania jesteśmy i takie jest założenie forum i tematów, aby dyskutować i wymieniać się zdaniami.

Jeśli ta wymiana zdań będzie mniej drastyczna , niż "reakcja negatywna" , to super pomysł . Powodzenia .

• Administratorzy
2 godziny temu, MV2 napisał:

Jeśli ta wymiana zdań będzie mniej drastyczna , niż "reakcja negatywna" , to super pomysł . Powodzenia .

Co ciekawe juz mam pierwsze zgłoszenia pod tekstem ktoś w komentarzu dodał emotkę " 🙂 "

52 minuty temu, Espectro napisał:

Co ciekawe juz mam pierwsze zgłoszenia pod tekstem ktoś w komentarzu dodał emotkę " 🙂 "

O ile pamiętam , to zawsze apelował Pan , aby wszelkie bezeceństwa , kolizje z regulaminem , robienie wbrew itp ZGŁASZAĆ . Za chwilę cała bocznica będzie wyglądać , jak kartka papieru + 2-latek z kompletem mazaków . Jak mawiają starzy Chińczycy : "Chceta ,  mata" .  S’il Vous plaît .

P.s.  Było słuchać kotów , a nie jakichś gupich człowiekuf .

• Administratorzy
26 minut temu, MV2 napisał:

O ile pamiętam , to zawsze apelował Pan , aby wszelkie bezeceństwa , kolizje z regulaminem , robienie wbrew itp ZGŁASZAĆ . Za chwilę cała bocznica będzie wyglądać , jak kartka papieru + 2-latek z kompletem mazaków . Jak mawiają starzy Chińczycy : "Chceta ,  mata" .  S’il Vous plaît .

P.s.  Było słuchać kotów , a nie jakichś gupich człowiekuf .

Owa kwestia to nie pierwszy i nie ostatni raz. Wymaganie od kogoś braku podtekstów i gardzenia wręcz wpisami jest nie do wykonania. Ale masówka klikana reakcja "nie lubie" trochę więcej robi szkód niż sie wydaje. 

3 godziny temu, MV2 napisał:

Nie dajemy tym samym przyzwolenia na zniżenia poziomu wypowiedzi w tematach. A to co piszecie i jakiej jakości jest to tylko wasza zasługa i nikogo więcej.

Moderator nie będzie siedział i pilnował każdego wpisu oraz go redagował.

20 godzin temu, Espectro napisał:

Nie dajemy tym samym przyzwolenia na zniżenia poziomu wypowiedzi w tematach.

Po lekturze ostatnich , wysokich lotów wypowiedzi w wątkach "Wojna w Ukrainie" , "Opozycja czyli obłęd" i innych występów "zacnych" Użytkowników mam subiektywne odczucie , nieco odmienne . Ale ja jestem tylko małym głupiutkim kotkiem - niegodnym dopisku "Premium" .     

Z poważaniem

User MV2

• Administratorzy
5 minut temu, MV2 napisał:

Po lekturze ostatnich , wysokich lotów wypowiedzi w wątkach "Wojna w Ukrainie" , "Opozycja czyli obłęd" i innych występów "zacnych" Użytkowników mam subiektywne odczucie , nieco odmienne . Ale ja jestem tylko małym głupiutkim kotkiem - niegodnym dopisku "Premium" .     

Z poważaniem

User MV2

Nie mamy wpływu na to co piszecie w tematach i w jaki sposób piszecie.

Jeżeli poziom spada i nikomu to nie przeszkadza nie zgłaszacie takich akcji to jesteście także winni takiego stanu rzeczy.

18 minut temu, Espectro napisał:

Nie mamy wpływu na to co piszecie w tematach i w jaki sposób piszecie.

Tak to by było, gdyby forum działało bez moderacji.

Edytowane przez jar1
19 godzin temu, argus napisał:

najłagodniejszą, formę dezaprobaty (nawet niebezpośredniej) uznają za kamień obrazy i doniosą gdzie trzeba.

No pięknie to ująłeś, tak niewinnie 🙂

Jak ty sobie te zgłoszenia wyobrażasz? "Proszę Pana on się cały czas do mnie uśmiecha" -  tak? Nie jesteśmy w przedszkolu i nie jestem w stanie sobie wyobrazić, ze ktoś zgłasza uśmieszki. Przez łikend była tutaj rozmowa, o to jak zinterpretować uśmieszki pytał inny forumowicz, nie ja, czy inny sowicie obdarowywany nimi. 

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Nie wystarczy mądry lub głupi uśmiech własny nad klawiaturą ?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.