Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
3 godziny temu, bum1234 napisał:

W jaki sposób ustawiany jest czas na audiostereo?

Moje punkty karne wg tego co napisano na moim profilu powinny zniknąć o 2:20 PM. Obecnie mamy 6:41 PM.

Według jakiej strefy czasowej pracujecie?

hmm do sprawdzenia nie pamiętam na czym to polegało.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

W dniu 9.03.2024 o 08:09, jezz napisał:

Jest piosenka z tym słowem, którą śpiewał doktor Sienkiewicz. Tu od razu dostałby tygodniowego bana.

Bluzgi wzbogacają nasz język, ale jak każde słowo trzeba wiedzieć jak i kiedy je użyć. Dziwne natomiast jest, ze z jednej strony Regulamin zabrania ich użycia, a z drugiej silnik ukrywa przed Regulaminem - brak w tym konsekwencji.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 8.03.2024 o 23:02, szymon1977 napisał:

Czy Twoim zdaniem słowo ch*j jest mniej wulgarne tylko dlatego, że "u" zastąpiono gwiazdką? Bo moim zdaniem treść jest dokładnie ta sama.

Swego czasu miało miejsce ciekawe zdarzenie: userzy bluzgali sobie radośnie a system gwiazdkował - ja użyłem innej formy, system nie wygwiazdkował, wpis zniknął, pojawił się punkcik. Słówko było to samo.

To ma być ciekawe zdarzenie???

na forum zdarzają się o wiele ciekawsze zdarzenia.

Na przykład takie, że moderatorzy czytają cudze myśli. To jest dopiero ciekawostka!!!

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

To ma być ciekawe zdarzenie???

na forum zdarzają się o wiele ciekawsze zdarzenia.

Na przykład takie, że moderatorzy czytają cudze myśli. To jest dopiero ciekawostka!!!

To znam, wpis w zasadzie był ok, ale kara za to, co pisząc go podobno miałem na myśli. Ale najlepsza moim zdaniem ciekawostka to "prowokacja": czy Tobie też się zdarzyło, że pod pretekstem "prowokacji" zostałeś ukarany, bo w odpowiedzi na Twój post jakiś etatowy troll zaśmiecił Forum pyskówką?

User przez dziesiątki stron zaprzeczał faktom, wywołane przez niego pyskówki usuwane były całymi stronami, moderacja notorycznie usuwała jego wpisy bo do wątków, w których nie pisał nic przyłaził tylko po to, by nazwać mnie x i y - i co? I ja za "prowokację" mam bana na wątek, a on kolejnego Usera wprowadził w błąd, gdy przekonując do zakupu pominął te same fakty, o których każdy już wie, a on od roku zaprzecza. Wkrótce User przekona się o wartości porady, którą otrzymał - jak oceni wartość uczestnictwa w Forum?

Edytowane przez szymon1977

• Administratorzy
8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

bez sugestii.

Czytanie myśli, to przyszłość, he he he. Klaus Schwab o tym mówi - dosłownie! Mówi Klaus, jak to by było cudownie na świecie, gdyby om mógł wiedzieć co każda owca myśli...??? Dzięki naszym technologiom, będzie to możliwe już w niedalekiej przyszłości. W zasadzie, to już mamy tego namiastkę w postaci przejściowej hybrydy w kwestii myśli - większość i tak wyraża myśli na różnego rodzaju portalach społecznościowych, ale to jest jeszcze nie to - chodzi o to, żeby być pod całkowitą kontrolą.

Wystarczy obejrzeć 'Raport Mniejszości' Spielberga z Tomem Cruise. O to właśnie chodzi, co z jakiegoś określonego punktu widzenia ma sens, he he he.

Parker's Mood

• Administratorzy
3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Jakiś problem?

u mnie ? brak. Pan ma z tego co czytam.

1 minutę temu, Espectro napisał:

u mnie ? brak. Pan ma z tego co czytam.

To jest pytanie, czy zaczepka?

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
Teraz, Jaro_747 napisał:

To jest pytanie, czy zaczepka?

to odpowiedz czy trolling ?

pytam serio w czym problem. 

od tego jestem na forum.... aby pomagać 

Sporo lajków mam, odznak i punktów reputacji: w sumie na nic mi to potrzebne, a wielu uwiera. Oddam, ale zbierało się przez wiele lat, więc nie za darmo. Gotowy ktoś wyzerować swój dorobek, w zamian za wyzerowanie mojego? A może jakieś inne ciekawe propozycje?

Można prosić o edycję tytułu tematu?

Chodzi o:

Warto pisać też o innych wykonawcach podobnych stylistycznie, więc tytuł mógłby wskazywać że nie o jeden (obecnie nieistniejący) duet  chodzi w temacie.

Moja sugestia to:

Les Rita Mitsouko i inne gwiazdy frankofońskiego synthpopu

Czyli też o wykonawcach z Belgii lub Szwajcarii warto wspomnieć.

I np. o "Zoolook" Jarre'a

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

3 godziny temu, xetras napisał:

Można prosić o edycję tytułu tematu?

Ja z takimi prośbami klikam Zgłoś, Ten komentarz jest w porządku... i opisuję sprawę - działa zawsze.

A co to?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
30 minut temu, szymon1977 napisał:

A co to?

Screenshot_20240312-153622.thumb.png.5a09ef32a378b7e86201cec5a632b9c7.png

Anty ddos

Chwilowa sprawa

14 minut temu, Stary200 napisał:

Co tu się kurw… dzieje?! !!! Dopiero po usunięciu Historii przeglądania mogłem wejść na forum!!  Pogięło was!!! Prace moderacyjne przeprowadza się w nocy gdy większość śpi a nie w Ciągu dnia!!!AD39E4AA-DBE1-4427-A671-31EFF8AE1F5E.thumb.png.de872624607818580506293b2c5036c0.png

Od 20 lat jestem na tym forum i takiego gówna jeszcze nie widziałem!!!

To nie pracę techniczne.

Jeżeli uzywa Pan vpn to nie uda się wejsc na stronę.

image.png

Wystarczy poczekać. A strona się sama załaduje.

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, Stary200 napisał:

Co tu się kurw… dzieje?! !!! Dopiero po usunięciu Historii przeglądania mogłem wejść na forum!!  Pogięło was!!! Prace moderacyjne przeprowadza się w nocy gdy większość śpi a nie w Ciągu dnia!!!AD39E4AA-DBE1-4427-A671-31EFF8AE1F5E.thumb.png.de872624607818580506293b2c5036c0.png

Od 20 lat jestem na tym forum i takiego gówna jeszcze nie widziałem!!!

No właśnie. Ja od dzisiaj mam tak samo. Może założyć odzielny wątek na ten temat ? To są już sprawy silnika strony audiostereo. Sprawa raczej dla programisty, webmastera , moderacji i użytkowników strony . To jest temat bardziej zbiorowy niż indywidualny.

• Administratorzy
Teraz, Wojtek 1959 napisał:

No właśnie. Ja od dzisiaj mam tak samo. Może założyć odzielny wątek na ten temat ? To są już sprawy silnika strony audiostereo. Sprawa raczej dla programisty, webmastera , moderacji i użytkowników strony . To jest temat bardziej zbiorowy niż indywidualny.

To nie błąd ani nie problem A narzędzie przeciwdziałające spamowi i atakom ddos na forum

Druga sprawa to blokowanie skryptów forumowych. Jeżeli strona się nie ładuje po tym komunikacie to znaczy, że blokujecie adblockiem lub czymś podobnym skrypty forumowe itd 

ps. Wyłączyłem sprawdzanie. 

Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, Espectro napisał:

To nie błąd ani nie problem A narzędzie przeciwdziałające spamowi i atakom ddos na forum

Druga sprawa to blokowanie skryptów forumowych. Jeżeli strona się nie ładuje po tym komunikacie to znaczy, że blokujecie adblockiem lub czymś podobnym skrypty forumowe itd 

ps. Wyłączyłem sprawdzanie. 

I przy okazji obdarował moderator punktami… Na iOS nie używam żadnych adblokerów i żadnych VPN czy co to tam jest.. dodawajcie więcej reklam, plików cocie itp to na pewno to forum bedzie działało… dopiero co rano na głównej stronie widniała informacja w sprawie funkcjonowania forum a po południu jakieś sprawdzania czy nie jestem robotem… no sorry!!! 

Za prawdę 3 punkty przyznane i post usunięty… chyba od tego jest bocznica by zgłaszać to po swojemu!!!

Co to jest, że na smartfonie nie można podejrzeć powiadomień (prawy górny róg, trzy kreski)? Widniejąca tam liczba zamienia się na x, trzeba przesunąć w prawo a sąsiednią stronę i dopiero tam jest "po staremu". Po co to utrudnienie?

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Co to jest, że na smartfonie nie można podejrzeć powiadomień (prawy górny róg, trzy kreski)? Widniejąca tam liczba zamienia się na x, trzeba przesunąć w prawo a sąsiednią stronę i dopiero tam jest "po staremu". Po co to utrudnienie?

Kombinują jak konie pod górę!

39 minut temu, Stary200 napisał:

Kombinują jak konie pod górę!

Spokojnie Panowie. Całkiem możliwe, że jest to kwestia tzw. frameworka który takie rzeczy wrzuca z automatu do wersji mobilnej.

Wydaje wam się, że audiostereo.pl ma takie zasoby, żeby rzeźbić w każdym elemencie interfejsu użytkownika? Jakoś nie sądzę.

Jestem Europejczykiem.

W dniu 11.03.2024 o 15:41, szymon1977 napisał:

Sporo lajków mam, odznak i punktów reputacji: w sumie na nic mi to potrzebne, a wielu uwiera. Oddam, ale zbierało się przez wiele lat, więc nie za darmo. Gotowy ktoś wyzerować swój dorobek, w zamian za wyzerowanie mojego? A może jakieś inne ciekawe propozycje?

Czego Ty oczekujesz....bo nie rozumiem 🤔

• Administratorzy
3 godziny temu, Bobcat napisał:

hmmmm

pierwszo słyszę 

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Spokojnie Panowie. Całkiem możliwe, że jest to kwestia tzw. frameworka który takie rzeczy wrzuca z automatu do wersji mobilnej.

aktualizacja systemu dziś była możliwe że to to.

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Wydaje wam się, że audiostereo.pl ma takie zasoby, żeby rzeźbić w każdym elemencie interfejsu użytkownika? Jakoś nie sądzę.

wszystko można ale zamysłu takiego nie było 

13 minut temu, soundchaser napisał:

Wątki się pomieszały z różnych zakładek.

przykład ?

Chodzi o to menu ?

U mnie problem nie występuje.

5 minut temu, Espectro napisał:

aktualizacja systemu dziś była możliwe że to to.

wszystko można ale zamysłu takiego nie było

Niestety korzystanie z elementów prefabrykowanych skutkuje różnymi niespodziankami i jest to nieuniknione. Nie wszystko jest spiskiem 😁.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Niestety korzystanie z elementów prefabrykowanych skutkuje różnymi niespodziankami i jest to nieuniknione. Nie wszystko jest spiskiem 😁.

Prawda.

Jestem tutaj od tego aby takie sprawy poprawiać.

Aktualizacja miała wprowadzać nowości do klubów a nie do paska navigacji.

5 minut temu, Espectro napisał:

przykład ?

U mnie na Bocznicy:

Ukryta Zawartość

image.thumb.png.4dc0049e99676fa6743d832e995cd573.png

image.thumb.png.1a6aaa4759386d18f9cadc734344380d.png

W zakładce Muzyka:

image.thumb.png.2ffc527a7a1f31d37735ec4075dacf47.png

image.thumb.png.4e1405fb36bffa0671a7ecf28fddfef0.png

Totalny kogel - mogel.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
3 godziny temu, Stary200 napisał:

przy okazji obdarował moderator punktami…

Nie wiadomo za co ale na 100000% moderator się uparł na kogoś. 

"Nieodpowiedni język (Regulamin §6 pkt. 5) | 2-3 pkt

"Co tu się kurw… dzieje?! " 

5 minut temu, soundchaser napisał:

U mnie na Bocznicy:

image.thumb.png.486d718ac4221d3bcf33d6576350eaea.png

image.thumb.png.4dc0049e99676fa6743d832e995cd573.png

image.thumb.png.1a6aaa4759386d18f9cadc734344380d.png

W zakładce Muzyka:

image.thumb.png.2ffc527a7a1f31d37735ec4075dacf47.png

image.thumb.png.4e1405fb36bffa0671a7ecf28fddfef0.png

Totalny kogel - mogel.

faktycznie. Aktualnie jeszcze nie wiem co jest przyczyną.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.