Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Espectro napisał:

kogo ?

Takiego jednego z drugim, którzy na PW Panu ubliżają. A może i grożą?

kogo ?

Proszę anulować mi punkty naliczone bezpodstawnie oraz proszę odblokować możliwość edycji cytatów.

• Administratorzy
3 minuty temu, papageno napisał:

Takiego jednego z drugim, którzy na PW Panu ubliżają. A może i grożą?

nie mogę bo to by było że uparłem się i karałem pod wpływem emocji 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Co wyprawia ? Niektórzy mają konserwatywne podejście do życia i szanujemy takie zachowanie.

Jeżeli ktoś nie czuje się obiektywne do sprawy (zgłoszenia) to nie moderuje takowego i prosi innych. 

TO nie jest tak że siedzi moderacja i szuka paragrafu aby kogoś uwalić lub są jakieś układy. Bo tak nie ma. 

Zbyt wiele czasu na to poświęcam tylko po to żeby mi teraz jeden z drugim spamował PW i wyzywał mnie od ... itd. 

Za coś czego nigdy nie zrobiłem i wiecznie stawałem po stronie użytkownika. A gdy moderator popełnił błąd to ja świeciłem oczami i przepraszałem osobiście. 

Pozwolę sobie na szczerość i przyjacielske klepnięcie po ramieniu, Drogi Łukaszu:

Przeczytaj raz jeszcze, co napisałem, w czym jest kwestia...

I zauważ, że właśnie TO napisałem. O "spamowaniu i wyzywaniu" Cię "od...".

Jeśli natomiast, według Ciebie  "konserwatywne podejście do życia i to szanujemy", polega na tym, że jeden z Moderatorów upaja się i zapluwa pomysłem, by strzelać do ludzi - to ja tego nie kupuję, niestety.

.....

Szczerze? Dla Waszego dobra, a przede wszystkim naszego (forumowego) - znów powiem bez obawy punktów i banicji na miesiąc lub rok - Wy, jako mądrzy faceci powinniście wywalić stencza z jego pozycji, którą to uzurpuje sobie wstrętnie i haniebnie.

Ściskam. Jacek.

11 minut temu, papageno napisał:

Dlaczego nie usunie Pan takiego jednego z drugim z forum? Konsekwencja, Administratorze.

Widzę, że na to samo zwróciłeś uwagę...

• Administratorzy
2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jeśli natomiast, według Ciebie  "konserwatywne podejście do życia i to szanujemy", polega na tym, że jeden z Moderatorów upaja się i zapluwa pomysłem, by strzelać do ludzi - to ja tego nie kupuję, niestety.

dwie różne sprawy ..

23 minuty temu, MV2 napisał:
26 minut temu, Espectro napisał:

To wypowiedz użytkownika a nie moderatora. Do momentu gdy nie wypowiada się jako moderator lub moderuje. 

Przepraszam, ale nie rozumiem Pana wpisu, ani nawet intencji.

Czego tu nie rozumiesz? Przecież napisał jasno. Każdy powinien zrozumieć.

• Administratorzy
2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Szczerze? Dla Waszego dobra, a przede wszystkim naszego (forumowego) - znów powiem bez obawy punktów i banicji na miesiąc lub rok - Wy, jako mądrzy faceci powinniście wywalić stencza z jego pozycji, którą to uzurpuje sobie wstrętnie i haniebnie.

podajcie poważne powody.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Czego tu nie rozumiesz? Przecież napisał jasno. Każdy powinien zrozumieć.

i żeby nie było. ten temat to rozmowy z moderacją .... tak samo przy zgłoszeniach.

Kwestia tworzenia dwóch kont do pisania i do moderowania jest bezsensowna.

26 minut temu, Espectro napisał:

tak niestety jest. 🙂 ja non stop jakieś wyprzedaże

używając słów niecenzuralnych i jawne kłamanie oraz pomawianie kogokolwiek. 

A kogo ja pomawiam i o co?

• Administratorzy
1 minutę temu, caleb66 napisał:

A kogo ja pomawiam i o co?

ma Pan napisane wszystko w ostrzeżeniu i opisie. po raz 10 nie będę odpowiadał Panu na to samo pytanie. Bo nie uznaje Pan odpowiedzi NIE.

dwie różne sprawy ..

Aaaaa...

To ja nie wiedziałem😀.

Zatem idę się pomyrdać z moim kotkiem Tykotkiem.

14 minut temu, soundchaser napisał:

Może po prostu nie stosują permanentnej retoryki personalnych zaczepek i nie traktują adwersarzy jak półgłówków.

Natomiast gdy my (w tej liczbie również ja) padamy ofiarą permanentnej retoryki personalnych zaczepek i jesteśmy traktowani jak półgłówki - wszystko jest w porządeczku, nieprawdaż?

• Administratorzy

Głosujmy kto jest na tak aby zdjąć @caleb66 ostrzeżenie daje "DZIĘKUJE" a kto nie daje "LUBIE TO" pod tym postem

ma Pan napisane wszystko w ostrzeżeniu i opisie. po raz 10 nie będę odpowiadał Panu na to samo pytanie. Bo nie uznaje Pan odpowiedzi NIE.

A mogę zdjęcie Tuska w awatar wstawić?

• Moderatorzy
6 minut temu, Espectro napisał:

nie mogę bo to by było że uparłem się i karałem pod wpływem emocji 

Trzeba takie sprawy wrzucać na panel moderatorski np. pod głosowanie. Unikniemy wtedy takich zarzutów.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

• Administratorzy
1 minutę temu, Bobcat napisał:

Natomiast gdy my (w tej liczbie również ja) padamy ofiarą permanentnej retoryki personalnych zaczepek i jesteśmy traktowani jak półgłówki - wszystko jest w porządeczku, nieprawdaż?

cały wątek polityka to takie wpisy ....

14 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

jeden z Moderatorów upaja się i zapluwa pomysłem, by strzelać do ludzi

Aleś Ty mało inteligentny Jacek, albo zwyczajny manipulant.
Innej opcji nie widzę. 😉

Aleś Ty mało inteligentny Jacek, albo zwyczajny manipulant.
Innej opcji nie widzę. 😉

Mało inteligentny manipulant.

Chcesz coś jeszcze, Mareczku?

• Administratorzy
6 minut temu, Seyv napisał:

Trzeba takie sprawy wrzucać na panel moderatorski np. pod głosowanie. Unikniemy wtedy takich zarzutów.

załatwię to sam. Polubownie. Każdemu może się zdarzyć.

8 minut temu, Bobcat napisał:

My, czyli kto? Dzielisz społeczeństwo jak PiS. Jak wchodzę w wątki polityczne, w których czujecie się jak Pany, to widzę jednostronne ataki z Waszej strony...niestety.

cały wątek polityka to takie wpisy ....

Nie jest to prawdą jakoby.

7 minut temu, Espectro napisał:

Głosujmy kto jest na tak aby zdjąć @caleb66 ostrzeżenie daje "DZIĘKUJE" a kto nie daje "LUBIE TO" pod tym postem

Chce Pan wystąpić w roli Piłata? Niusia, a pospiesz ino z miednicą.

• Administratorzy
4 minuty temu, papageno napisał:

Chce Pan wystąpić w roli Piłata? Niusia, a pospiesz ino z miednicą.

Ja dałem na NIE ale Pan którego dotyczy sprawa od 6 godzin non stop spamuje mi pw i nadal nie rozumie NIE

My, czyli kto? Dzielisz społeczeństwo jak PiS. Jak wchodzę w wątki polityczne, w których czujecie się jak Pany, to widzę jednostronne ataki z Waszej strony...niestety.

Wątek Polityka jest podzielony jak scena polityczna: na opcję PiS i opcją opozycja. W moim przypadku "my" to opozycja. 

Widzisz tylko ataki z naszej strony? Znaczy jesteś pół-obiektywny i widzisz tylko to, co chcesz zobaczyć.

• Administratorzy
2 minuty temu, Bobcat napisał:

Wątek Polityka jest podzielony jak scena polityczna: na opcję PiS i opcją opozycja. W moim przypadku "my" to opozycja. 

nie. nadal obie strony są przeciwko Moderacji.

Temat zamykam na nockę bo rano będę musiał rozdać punkty i bany.

Za chwilę przeczytam pw i odpowiem.

Każde bluzgi traktuje jako atak na moją osobe i karam tygodniem ++++

10 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Pozwolę sobie na szczerość i przyjacielske klepnięcie po ramieniu, Drogi Łukaszu:

Przeczytaj raz jeszcze, co napisałem, w czym jest kwestia...

.....

Ściskam. Jacek.

Widzę, że na to samo zwróciłeś uwagę...

Pozwolę sobe zauważyć :) że mamy wiek 21-szy i w każdej aptece jest pełno leków na wszelakie uczulenia  :)

Z fobiami to może do Papy ?

• Administratorzy
4 minuty temu, sparton napisał:

Pozwolę sobe zauważyć 🙂 że mamy wiek 21-szy i w każdej aptece jest pełno leków na wszelakie uczulenia  🙂

Z fobiami to może do Papy ?

z takimi wycieczkami zapraszam do innych tematów !!!!!!

• Administratorzy
1 minutę temu, Ajothe napisał:

Sam byłem ofiarą edytowania cytatów w wątku o piłce nożnej 😪

#metoo

rozumiem 

11 godzin temu, Espectro napisał:

załatwię to sam.

Masz rację , też uważam , ze nie dorośliśmy do demokracji 🙂 🙂 🙂

11 godzin temu, Espectro napisał:

nie. nadal obie strony są przeciwko Moderacji.

to nieprawda

nie trudno sobie wyobrazić co by się działo na bocznicy bez moderowania i ostrzeżeń

dlatego uważam , że wszystkie strony mają tego świadomość

aktualne podgrzanie atmosfery to ogólnie wybory a szczególnie to naprawdę niefortunna (pisząc oględnie) wypowiedź kolegi , który chciałby strzelania do statków a uchodźcami ...

reszta to bicie piany przy okazji zadymy 🙂

Niezwykle rzadko zabieram głos w tym temacie i bardzo rzadko zgłaszam ale jak już to ma to konkret 

Jestem bardzo uczulony na słowa o przemocy i związane z nią aspekty i to obojętne z jakiej strony ...tyczy się to wyrzucania ludzi że śmigłowców jak i strzelania do "statków"szczegolnie jeśli ta osoba jest moderatorem...czy konsekwencje będą wyciągnięte?Zostawiam te pytanie administracji...

Czy karać-tak ale mieć umiar ..chyba że to o czym wspomniałem wylej .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.