Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

48 minut temu, szymon1977 napisał:

Tak sobie myślę, że każdy ma prawo do pisania nieprawdy: można czegoś nie wiedzieć, nie zrozumieć, pomylić się, zostać prowadzonym w błąd... niekoniecznie trzeba kłamać.

Oczywiście, że tak jest. Racja.

Tylko w moim przypadku ja napisałem dwukrotnie, a potem musiałem jeszcze raz, że "czynność X miała miejsce". 

Dzięki temu, dowiedziałem się dwukrotnie od moderatora, że to co piszę nie jest prawdą bo przecież... "czynność X miała miejsce".

Dałeś radę doczytać tę objętość tekstu do tego miejsca a moderator nie dał rady dwukrotnie. Mimo że chodziło o cenzurowanie/moderowanie mojego wpisu.

Warto by Szanowna Moderacja wiedziała co cenzuruje.🙂

• Administratorzy
3 minuty temu, Kw202 napisał:

Mi co jakiś czas zmienia się rozdzielczość. 

Jak rozdzielczość ? czym się to objawia na forum ?
|

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Tak sobie myślę, że każdy ma prawo do pisania nieprawdy: można czegoś nie wiedzieć, nie zrozumieć, pomylić się, zostać prowadzonym w błąd... niekoniecznie trzeba kłamać.

Problem się zaczyna gdy wskażesz winowajcę.....okazuje się że nie wszystko można:

"A co za różnica o kim kłamiesz?"

Za taki wpis można zostać ostrzeżonym!
Za napisanie  że ktoś zadaje głupie pytania można dostać punkty, tak jak i za insynuacje że prowokuję.
Wszystko zależy od interpretacji.....   🙂

Za napisanie "tak, "TAK" i tak można dostać punkty jak też za insynuowanie że pomimo zakazu dalej tak piszę.....pewnie za zwrócenie kolejny raz uwagi, że dostaję punkty za frajer też można dostać punkty, bo to przecież można w jedynie słuszny sposób zinterpretować i pod atak na moderację i administrację podciągnąć.....inwencji wam tu nie brakuje.

Na koniec można też (zdarza się) takiemu mojemu wpisowi dać laika (prawda @Espectro) by pokazać gdzie się ma forumowicza.....można też taki wpis skasować by się inni nie dowiedzieli prawdy, albo zamknąć skuteczniej  usta dając bana!

Tym razem się nie uda, zanim ten wpis tu się pokaże poznają go inni.....ci co powinni o tym wiedzieć!

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gość

(Konto usunięte)

można pisać też, że nauka społeczna Kościoła Katolickiego to patologia

a jak się komuś takiemu wytknie ignorancję i nieuctwo to nagrodzone jest to ostrzeżeniem

.... dlatego tak sobie myślę , że standardy moderowania ulegają powoli degradacji

10 minut temu, slawek.xm napisał:

można pisać też

Można usuwać nie tylko wpisy wytykające że ktoś nie pisze prawdy, kłamie, można przy okazji wyciąć cały post bo przecież są tak zapracowani że nie wywalą tylko tego co rzekomo jest atakiem ("A co za różnica o kim kłamiesz?"), ale przy okazji całą resztę.
Nie wspomnę o tym że nie znajdą, nie będa szukać uzasadnienia kłamstw jakie @23031970 o Cejrowskim wypisywał w Twoich wpisach.....zarobieni są.   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Moderatorzy
18 minut temu, Maju napisał:

Problem się zaczyna gdy wskażesz winowajcę.....okazuje się że nie wszystko można:

Za taki wpis można zostać ostrzeżonym!
Za napisanie  że ktoś zadaje głupie pytania można dostać punkty, tak jak i za insynuacje że prowokuję.
Wszystko zależy od interpretacji.....   🙂

Za napisanie "tak, "TAK" i tak można dostać punkty jak też za insynuowanie że pomimo zakazu dalej tak piszę.....pewnie za zwrócenie kolejny raz uwagi, że dostaję punkty za frajer też można dostać punkty, bo to przecież można w jedynie słuszny sposób zinterpretować i pod atak na moderację i administrację podciągnąć.....inwencji wam tu nie brakuje.

Na koniec można też (zdarza się) takiemu mojemu wpisowi dać laika (prawda @Espectro) by pokazać gdzie się ma forumowicza.....można też taki wpis skasować by się inni nie dowiedzieli prawdy, albo zamknąć skuteczniej  usta dając bana!

Tym razem się nie uda, zanim ten wpis tu się pokaże poznają go inni.....ci co powinni o tym wiedzieć!

Dla mnie to dziwne. Jeśli mnie byłoby tak źle na forum, to bym sobie odpuścił uczestnictwo.

P.S. Nie odbieraj tego zbyt osobiście, bo powyższe nie tylko Ciebie dotyczy.

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Marcinus napisał:

Jeśli mnie byłoby tak źle na forum, to bym sobie odpuścił uczestnictwo.

oczywiście

moderator może wyganiać użytkowników z forum w ten sposób jaki zaprezentowałeś

równie dobrze możesz napisać , że jak mi się nie podobają oszczerstwa wobec Kościoła to też mogę spadać

zauważ cwaniaczku , że to wpisy użytkowników tworzą forum a Ty przekraczasz granice , które można tolerować

• Moderatorzy

moderator może wyganiać użytkowników z forum w ten sposób jaki zaprezentowałeś

Nie to miałem na myśli.

zauważ cwaniaczku

Tego na pewno nie będę tolerował.

• Moderatorzy
42 minuty temu, Maju napisał:

Ważne jest nie tylko to co się pisze ale w jaki sposób.  Zwrot jak powyższy na pewno nie przyczynia się do rozwoju merytorycznej dyskusji.

Edytowane przez Seyv

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

• Moderatorzy

Jak również nie będą tolerowane, mega chamskie treści w zgłoszeniach.

zauważ

Czasem tak bywa że jak ktoś ma władzę to mu się wydaje że nie musi uzasadniać niczego.....może też pokazać gdzie twoje miejsce.

Daj spokój Sławku nie warto.

1 minutę temu, Seyv napisał:

Ważne jest nie tylko to co się pisze ale w jaki sposób.  Zwrot jak powyższy na pewno nie przyczynia się do rozwoju merytorycznej dyskusji.

Jakbyś wiedział jak często ten człowiek (upominany by tego nie robił od co najmniej dekady) podaje nieprawdziwe informacje to byś się nie dziwił że tak piszę.
Nie mam już czasem ochoty metodycznie tego wykazywać......znudziło mi się.

Od razu punkty za to??
To nie przesada?

• Administratorzy
20 minut temu, slawek.xm napisał:

równie dobrze możesz napisać , że jak mi się nie podobają oszczerstwa wobec Kościoła to też mogę spadać

zauważ cwaniaczku , że to wpisy użytkowników tworzą forum a Ty przekraczasz granice , które można tolerować

powoli. Tylko że ostatnie wpisy pokazują wręcz przeciwną sytuację. 

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

I tak sto razy pod rząd.

Tak.

Godzinę temu, Mickey6 napisał:

Tylko w moim przypadku

Analiza przypadku to już nie moja działka.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
8 minut temu, Marcinus napisał:

Jak również nie będą tolerowane, mega chamskie treści w zgłoszeniach.

Lubimy gdy w opisie piszecie często "niech k**wa moderacja zrobi coś " "jesteście ślepi czy ......" TO jest bardzo miłe wtedy i przyjemne. 

10 minut temu, Seyv napisał:

45 minut temu, slawek.xm napisał:

wskaże Pan taki wpis i punkty jakie otrzymał 

bo ja widzę "tylko nieuk i ignorant"

2 minuty temu, Espectro napisał:

"tylko nieuk i ignorant"

Pójdźmy dalej jeżeli ktokolwiek napisze pod Pańskim postem "tylko nieuk i ignorant" to reakcja będzie automatyczna i prosta .....

• Moderatorzy
11 minut temu, Maju napisał:

Proponuję więc nie brać udział w dyskusjach z tym człowiekiem.

• Moderatorzy

Odpowiadanie chamstwem, na chamstwo, nadal jest chamstwem.

Jeśli nie chcemy być tak postrzegani, to warto byłoby zacząć od siebie i coś próbować zmienić. W przeciwnym wypadku wszystko będzie eskalować.

Teraz, Seyv napisał:

Proponuję więc nie brać udział w dyskusjach z tym człowiekiem.

Tym bardziej, że forum również technicznie daje taką możliwość.

• Administratorzy
1 minutę temu, Marcinus napisał:

Jeśli nie chcemy być tak postrzegani, to warto byłoby zacząć od siebie i coś próbować zmienić. W przeciwnym wypadku wszystko będzie eskalować.

Lepiej. Gdy ktoś coś obraźliwego napisze pod adresem naszej osoby to tym LEPIEJ jest mu napisać jeszcze mocniejszym pociskiem. A wtedy płakać i wypisywać że moderacja jest stronnicza bo tamtego nei ukarała a mnie bezpodstawnie.

Bawicie sie w jednej piaskownicy i pozwalacie sobie na to co każdy uważa za poprawne. Jeżeli ktoś uzna że mu się nie podoba to zgłosi i będą punkty. Nadal jeżeli obrażacie się personalnie będą kary nieważne kto zaczyna. (jedynie przy odwołaniu biorę to pod uwagę) 

Wskazywanie że ktoś kłamie nie jest chamstwem....głupotą jest niereagowanie na czyjeś notoryczne kłamstwa. Tu się dowiaduję że obrazić można kłamcę.....dobre.   🙂

7 minut temu, Seyv napisał:

Proponuję więc nie brać udział w dyskusjach

Gratuluję propozycji.....dziękuję nie mam więcej pytań.   🙂

Edytowane przez Maju

• Administratorzy

Non stop problem leży po stronie tematu Kościoły i tego żę non stop ktoś pisze nieprawdę nawet powołując się linkami i tekstami. Nadal nie potraficie rozmawiać z kulturą i nie potrafiące się dogadać.

Nadal uważącie, że moderacja nic nie robi w temacie choć KAŻDY (95%) zgłoszeń z tego tematu jest punktowana i jeżeli to któryś raz to także ban na temat leci. Nadal nie próbujecie rozmawiać normalnie i nie próbujecie nawet zrozumieć drugiej strony.

Zgłoście proszę osoby które faktycznie nie rokują i nic mądrego nie piszą a jedynie non stop atakują was personalnie a pobanujemy raz na zawsze. Nic innego zaproponować nie mogę.

3 minuty temu, Maju napisał:

Wskazywanie że ktoś kłamie nie jest chamstwem....głupotą jest niereagowanie na czyjeś notoryczne kłamstwa. Tu się dowiaduję że obrazić można kłamcę.....dobre.   🙂

Wskazanie że ma "niedobory mądrościowe" też nie jest obraźliwe.  🙂  🙂 

3 minuty temu, Kw202 napisał:

Co jest antysemickiego w nazwaniu żyda żydem? 

Przecież to już jest jakaś paranoja. 

Żyda żydem nie. Ale zachowywać się jak żyd już tak

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

Można, a nawet powinno:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość Kw202

(Konto usunięte)
6 minut temu, Espectro napisał:

Non stop problem leży po stronie tematu Kościoły i tego żę non stop ktoś pisze nieprawdę nawet powołując się linkami i tekstami. Nadal nie potraficie rozmawiać z kulturą i nie potrafiące się dogadać.

Nadal uważącie, że moderacja nic nie robi w temacie choć KAŻDY (95%) zgłoszeń z tego tematu jest punktowana i jeżeli to któryś raz to także ban na temat leci. Nadal nie próbujecie rozmawiać normalnie i nie próbujecie nawet zrozumieć drugiej strony.

Zgłoście proszę osoby które faktycznie nie rokują i nic mądrego nie piszą a jedynie non stop atakują was personalnie a pobanujemy raz na zawsze. Nic innego zaproponować nie mogę.

Wskazanie że ma "niedobory mądrościowe" też nie jest obraźliwe.  🙂  🙂 

Żyda żydem nie. Ale zachowywać się jak żyd już tak

Ale ja napisałem. 

Wy żydzi popieracie ludobójstwo w Palestynie. 

A nie zachowujecie się jak żydzi.

Nie jestem pewien czy dokładnie tak, ale może Pan to w każdej chwili SPRAWDZIĆ prawda? 

• Administratorzy
2 minuty temu, Kw202 napisał:

Wy żydzi popieracie ludobójstwo w Palestynie. 

Wy żydzi, wy złodzieje, wy ... jest to obraźliwe jakoby to każdy ...... 

26 minut temu, szymon1977 napisał:

Analiza przypadku to już nie moja działka.

To też prawda. Podałeś mój przypadek więc się odniosłem.

• Moderatorzy
16 minut temu, Maju napisał:

Wskazywanie że ktoś kłamie nie jest chamstwem....

Oczywiście. Tylko, że Ty tego nie wykazałeś gdyż:

36 minut temu, Maju napisał:

A tylko nazwałeś adwersarza kłamcą.

16 minut temu, Maju napisał:

Gratuluję propozycji.....

Są osoby, które żadna argumentacja nie przekona - dyskusja z nimi jest bezcelowa. No chyba, że ktoś chce się do nich upodobnić ( i nałapać punktów). 

25 minut temu, Marcinus napisał:

Zgoda. I obydwa przypadki powinny być ukarane. Natomiast zdarza się, że punkty dostaje tylko ten, kto po chamsku odpowiedział na wcześniejszy chamski wpis innego użytkownika.

• Moderatorzy
2 minuty temu, Bobcat napisał:

Zgoda. I obydwa przypadki powinny być ukarane. Natomiast zdarza się, że punkty dostaje tylko ten, kto po chamsku odpowiedział na wcześniejszy chamski wpis innego użytkownika.

Może po prostu zwykłe przeoczenie z naszej strony. Nie doszukiwałbym się celowych działań.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
12 minut temu, Espectro napisał:

Żydzi = złodzieje?

I to ja jestem antysemitą? 

13 minut temu, Espectro napisał:

Panie Espectro, proszę cofnąć mi te punkty. 

• Moderatorzy
4 minuty temu, Marcinus napisał:

Może po prostu zwykłe przeoczenie z naszej strony. Nie doszukiwałbym się celowych działań.

Dokładnie. Dlatego zamiast odpowiadać w ten sam sposób lepiej zgłaszać takie posty.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.