Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
20 minut temu, Mickey6 napisał:

Może Moderacja pozwoli mi odpowiedzieć na zmyślony zarzut pod moim adresem

Nie. Zostają trzy posty z różnych stron sporu dla przykładu jak dyskusje przenoszą się do tego tematu. Kolejne wpisy o KK to już będą punkty. Jeśli ktoś chce kontynuować to już we właściwym wątku.

Edytowane przez Seyv

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

A ja tak zapytam od strony technicznej. Zauwazyłem, ze od kilku dni jestem oznaczony jako "uzytkownik+" i w sumie to nawet nie wiem skąd sie to wzięło  i co to znaczy 😉

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

11 minutes ago, Marcinus said:

Dzięki za odp. Jestem juz na forum ponad 13 lat, a plus pojawił się niedawno, czyli rozumiem, ze to jakas nowosc. Punktów tylu nie mam 😉

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

• Moderatorzy

Większy limit na wklejane obrazki, dłuższy czas edycji postów, bodajże większa pojemność poczty...

Teraz, brewka87 napisał:

Dzięki za odp. Jestem juz na forum ponad 13 lat, a plus pojawił się niedawno, czyli rozumiem, ze to jakas nowosc. Punktów tylu nie mam 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Masz 1031 pkt

2 minuty temu, brewka87 napisał:

a plus pojawił się niedawno, czyli rozumiem, ze to jakas nowosc

Już jakiś czas to funkcjonuje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
5 minutes ago, Marcinus said:

plus to 10 lat 10 000 postów i 10 000 reputacji. 

Napisałes ze 10 000 reputacji, a ja mam dopiero ponad 1000. Czyli po przekroczeniu 1000 to wskoczyło 😉

Dzieki za wyjasnienie 

• Moderatorzy

Cytowałem Admina, być może, że pomylił się o jedno zero. Wynika z tego, że 10 000 postów i 1000 pkt.

W każdym razie gratulujemy 🙂 

Dzięki 🙂

6 godzin temu, Marcinus napisał:

Już jakiś czas to funkcjonuje

Co to jest to żółte, którym mnie obdarzyliście?

Wypraszam sobie; wolę być znów przyzwoitym interlokutorem i kolegą.

😀

8 godzin temu, soundchaser napisał:

Oj tam, oj tam...wrócił po ciężkiej pracy do domu, walnął sobie kielicha i tyle. 😆

Ale to dobry Chłopak jest.

I ja tak myślę...😀

• Administratorzy
9 godzin temu, Marcinus napisał:

plus to 10 lat 10 000 postów i 10 000 reputacji. 

9 godzin temu, Marcinus napisał:

tam poprawka

10 lat 1 000 postów i 1 000 reputacji. To miało oznaczać użytkowników 10 lat na forum a po 1000 reputacji i postów bez problemu kazdy uzbiera przez ten czas a jednocześnie eliminuje konta nieaktywne. 

9 godzin temu, brewka87 napisał:

Napisałes ze 10 000 reputacji, a ja mam dopiero ponad 1000. Czyli po przekroczeniu 1000 to wskoczyło 😉

Dzieki za wyjasnienie 

możliwe że to zmieniliśmy jakiś czas temu. bo faktycznie liczyło się 10 lat a posty i reputacja miała filtrować tylko nieaktywne konta. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

21 godzin temu, slawek.xm napisał:

Moim zdaniem mod nie zaznajomił się z kontekstem tylko zareagował na zgłoszenie

Niestety muszę tu dopisać że w moim przypadku niemal zawsze tak bywa, że dostaję kary w kuriozalnych okolicznościach.....jak tak jak w tym przypadku piszę na temat a zarzuca mi się że nie,  jak cytuję wpisy innych osób które obrażają a je się mi przypisuje, jak nazywam po imieniu chamskimi wpisy które takimi są, nie wspomnę o tym jak niegdyś prawie wszystko to co pisałem o forowiczach, każda o nich opinia było zgłaszana jako obraźliwa i kary mi nakładano.
Rozmowy o tym z @Espectro na PW kończyły się zazwyczaj tym że coś mi sugerował (złą wolę, działania które nie miały miejsca) czego potem nigdy nie potrafił w moich wpisach wskazać.....znowu tego przechodzić nie mam zamiaru.   🙂

Minie tydzień od nienależnej kary, co najmniej pięć jak tu o tym napisałem, cztery dni jak napisałem o tym do administracji.....tak jak już pisałem, więcej wam cennego czasu zabierać nie mam ochoty, licząc że następnych zgłoszeniach ktoś dłużej pomyśli zanim da punkty i usunie post, tylko na to liczę.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Rozmowy o tym z @Espectro na PW kończyły się zazwyczaj tym że coś mi sugerował (złą wolę, działania które nie miały miejsca) czego potem nigdy nie potrafił w moich wpisach wskazać.....znowu tego przechodzić nie mam zamiaru.   🙂

byłem 2 dni na urlopie między 1 a 3 maja 🙂 dziś postaram się przeczytać i coś zareagować na pw. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

postaram się

Liczę najbardziej na to że w przyszłości to co zacytowałem wreszcie się zmaterializuje.    🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

27 minut temu, Maju napisał:

Rozmowy o tym z @Espectro na PW kończyły się zazwyczaj tym że coś mi sugerował (złą wolę, działania

No, pacz....

A moje rozmowy z Moderatorami zawsze się kończyły uśmiechem i porozumieniem.

Zdumiewające, nieprawdaż?😀

• Administratorzy

Uwaga z nudów rozdaje karnety na wakacje. 

Teraz, Bezlitosna Niusia napisał:

No, pacz....

A moje rozmowy z Moderatorami zawsze się kończyły uśmiechem i porozumieniem.

Zdumiewające, nieprawdaż?😀

To automat wysyła 🙂 ja nawet tego nie czytam. (żart) 

z nudów rozdaje karnety na wakacje

Daj Ci Panie Boże.

Bo roboty mam tyle, że strach!😀

3 minuty temu, Espectro napisał:

automat wysyła 🙂 ja nawet tego nie czytam. (żart) 

Od razu wiedziałem że to żart....    🙂

• Administratorzy
22 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Daj Ci Panie Boże.

Bo roboty mam tyle, że strach!😀

Powodzenia zatem. 

Zachęcę do pisania na temat.

Zachęcę do pisania na temat.

No, niech będzie...😀

Moje kochane Forum wreszcie zaiwania, jak powinno. Bez przerw i zająknięć.

To cieszy. Dziękuję.

Jacek.😘

2 godziny temu, Maju napisał:

nie wspomnę o tym jak niegdyś prawie wszystko to co pisałem o forowiczach, każda o nich opinia było zgłaszana jako obraźliwa i kary mi nakładano.

Bo w tematach powinno się pisać zgodnie z tytułem, a nie wygłaszać opinie o forowiczach.

Próbka stylu,

"Muszą kurczowo trzymać się tego co im w plugawych doniosą"

I tak można cytować w nieskończoność.

Dziękuję za uwagę.

Gość

(Konto usunięte)
W dniu 5.05.2024 o 13:29, Seyv napisał:

To w przypadku ostatniego zgłoszenia @Maju zostało jeszcze 8 dni roboczych o ile napisał je w dniu zgłoszenia w tym temacie.

Informacja dla wszystkich, bo zazwyczaj rzadko mamy relacje o tym jaki jest koniec sprawy

@Espectro zajął się problemem natychmiast i przynajmniej częściowo rozwiązał go w mojej ocenie pozytywnie

Dlatego potwierdzam ,że na każde odwołanie i problem , który ja zgłaszałem odpowiedź była i zainteresowanie problemem oraz propozycje jego rozwiązania.

Ze swej strony pragnę podziękować @Espectro za takie reakcje i otwartość ...choć wiem ,że czasem jest to również dla niego mało przyjemna praca... pisząc delikatnie.

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

każde odwołanie i problem , który ja zgłaszałem odpowiedź

To zgłoś i mój, bo na moje wystąpienia na panelu zgłoszeń nigdy nie ma odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, caleb66 napisał:

To zgłoś i mój, bo na moje wystąpienia na panelu zgłoszeń nigdy nie ma odpowiedzi

🙂

Wiesz , swoich problemów mam wiele a na papuga się nie nadaję 🙂

Przecież nie będę teraz robił procedur jak z Pentagonu żeby po forum serfować, na każda inna wygooglowana stronę wchodzę bez problemu 

Edytowane przez .:Gerard:.
  • Moderatorzy
7 minut temu, .:Gerard:. napisał:

Przecież nie będę teraz robił procedur jak z Pentagonu żeby po forum serfować, na każda inna wygooglowana stronę wchodzę bez problemu 

Faktycznie coś jest nie teges na iOS. Dziwne to troszkę, bo na macOS śmiga normalnie. Myślę, że @Espectro, coś doradzi.

• Administratorzy
34 minuty temu, Marcinus napisał:

Faktycznie coś jest nie teges na iOS. Dziwne to troszkę, bo na macOS śmiga normalnie. Myślę, że @Espectro, coś doradzi.

To potrzebuje więcej namiarów. Nic zmieniane nie było. 😞

43 minuty temu, .:Gerard:. napisał:

Kazda podstrona ? 

3 godziny temu, .:Gerard:. napisał:

Pisze z systemu iOS, z Windows nie ma możliwości, strony wczytują się wieczność. 

Od kiedy tak? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.