Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Skąd ty wiesz, co miał na celu? Jak najbardziej poważnie chciałem poddać ten temat pod dyskusję. Zatem proszę o przywrócenie go, bez względu - albo zwłaszcza ze względu - na próby zatopienia go przez pisowskich propagandzistów.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

36 minut temu, d-t-x napisał:

Jak najbardziej poważnie chciałem poddać ten temat pod dyskusję.

Na pierwszy strzał podtykając "krypto gejów" z PiS? Aha...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
53 minuty temu, d-t-x napisał:

Skąd ty wiesz, co miał na celu? Jak najbardziej poważnie chciałem poddać ten temat pod dyskusję. Zatem proszę o przywrócenie go, bez względu - albo zwłaszcza ze względu - na próby zatopienia go przez pisowskich propagandzistów.

zbyt wiele zgłoszeń 🙂 i treści tendencyjne 🙂 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
Teraz, costa brava napisał:

Przedrostek "krypto" ma chronić snujących insynuacje ?

tak jak znak zapytania w artach śmiesznych redakcji  "czy XYZ to złodziej ?" 

Dokładnie ten sam mechanizm 

Zginął w wypadku. Nie był zaszczepiony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy

Wyłączyliśmy możliwość wyłączenia wyświetlania rangi oraz odznaczeń przy postach autora.

I jest jarmarcznie i odpustowo.

Właśnie się chciałem zapytać, jak się tego pozbyć.

Po co wam to? Użytkowników to ściąga? Reklamodawców? Ruch zwiększa?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

7 godzin temu, Espectro napisał:

tak jak znak zapytania w artach śmiesznych redakcji  "czy XYZ to złodziej ?" 

To inaczej klikbajtowe zmyłki w tytułach.

Czyli zwiększanie s z u m u (zbędne)

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

11 godzin temu, xetras napisał:

To inaczej klikbajtowe zmyłki w tytułach.

Czyli zwiększanie s z u m u (zbędne)

I nijak się to ma do eko czyli oszczędzania energii, o uszanowaniu cudzego czasu nie wspominając 

Za to ma się do kasy właścicieli,  którzy zazwyczaj oficjalnie są bardzo "proeko"

Taka to hipohipokryzja

Chciałem zgłosić bardzo poważną sprawę:

Prosiłbym moderację o odniesienie się do poniższego wpisu pana Bobcata:

Nie musi rządzić bezpośrednio i wprost. Wystarczy, że rządzi (lub rządzą) zza kulis, przez podstawionych figurantów. Nicków nie będę wymieniał, gdyż może to być potraktowane jako atak personalny.

Czy naprawdę na furum władzę sprawują, po cichu, przedstawiciele KK, czyli księża?

Cz KK ma aż tak potężną władzę?

Jeżeli tak, to bardzo proszę o ujawnienie tych zakamuflowanych przedstawicieli KK sprawujących tutaj wladzę?

I żeby nie było, że coś zmyślam:

Czy mógłbym poznać księdza, który rządzi na AS? 
bubusia

Nie musi rządzić bezpośrednio i wprost. Wystarczy, że rządzi (lub rządzą) zza kulis, przez podstawionych figurantów. Nicków nie będę wymieniał, gdyż może to być potraktowane jako atak personalny.

Bobcat

Pozwolilem sobie zacytować, żeby nagle nie okazało się że pan Bobcat nie napisał tego co napisał.

Proszę o odniesienie się.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

13 minut temu, bubusia napisał:

Czy naprawdę na furum władzę sprawują, po cichu, przedstawiciele KK?

Tak i wystarczy poczytać wpisy niektórych szczególnie zaangażowanych po stronie KK użytkowników. Bo to o nich chodzi i w szczególności o wątek Kościelny oraz Polityka. Mogę wymienić co najmniej pięć nicków takich użytkowników. Jak dokładnie się przyjrzeć będzie ich więcej.  

Tu nie chodzi o prezentowanie takich a nie innych przekonań czy sympatii politycznych czy takiego a nie innego światopoglądu. Od tego jest dyskusja aby ścierały się poglądy. Chodzi o żarliwą obronę kościelnych pedofilów (oraz tych, którzy ich kryją) jak również żarliwą obronę przedstawicieli PiS, na których już w chwili obecnej ciążą bardzo poważne, udokumentowane zarzuty prokuratorskie. 

Edytowane przez Bobcat

Także wszystko jasne. Proszę moderację o odniesienie się do zarzutów kolegi Bobcata. Komu moderacja przekazała władzę. Którzy przedstawiciele KK sprawują tutaj władzę.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

6 minut temu, Bobcat napisał:

żarliwą obronę przedstawicieli PiS, na których już w chwili obecnej ciążą bardzo poważne, udokumentowane zarzuty prokuratorskie

I którzy do momentu wydania przez sąd prawomocnego wyroku są niewinni. Tak trudno to zrozumieć?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Na AS też.

MV

Wszędzie. Państwo wyznaniowe wbrew zapisom Konstytucji. Ale prawaki mają Konstytucję w pogardzie. Powołują się na nią tylko w przypadku, gdy pali im się koło d....

papangeo

Tutaj mamy kolegę papangeo, powyżej MV, obydwaj twierdzą, że władze na AS sprawują zakamuflowani przedstawiciele KK.

Bardzo proszę o odniesienie się. Kto tak naprawdę sprawuje władzę na AS?

Jeszcze raz zacytuję:

Tak i wystarczy poczytać……..

Bobcat

Edytowane przez bubusia

No cóż, może wydawać się zabawne. Ale albo mamy tutaj coś na rzeczy albo jest to pomawianie i oczernianie moderacji.

4 minuty temu, bubusia napisał:

albo jest to pomawianie i oczernianie moderacji.

Łubu dubu, łubu dubu ...

Nie pamiętasz kto dzisiaj zarzucał mi przypodobywanie się (forumowej) władzy?

Tu nie chodzi o przypodobywanie się. Tutaj kaliber jest większy i dużo poważniejszy.

Może pozwólmy jednak moderacji odnieść się do zarzutów. 

Edytowane przez bubusia

48 minut temu, bubusia napisał:

Tutaj mamy kolegę papangeo, powyżej MV, obydwaj twierdzą, że władze na AS sprawują zakamuflowani przedstawiciele KK.

Mam nadzieję [bardzo małą], że ktoś z Administracji porówna Twój tekst ze stanem faktycznym i za ewentualne różnice zostaniesz nagrodzony....

P.s. Jak nie umiesz napisać poprawnie nicku, to poproś kogoś kumatego, lub zrób kopiuj/wklej.   Miłego....MV2

49 minut temu, expert napisał:

Moze Prezes zatrudnił kapelana, który ma wpływ na treści zamieszczane na AS ? 🙂

Spoko....Etatowy kapelan zniknął na jakiś czas, lecz powrócił...

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

16 minut temu, MV2 napisał:

Mam nadzieję [bardzo małą], że ktoś z Administracji porówna Twój tekst ze stanem faktycznym i za ewentualne różnice zostaniesz nagrodzony....

P.s. Jak nie umiesz napisać poprawnie nicku, to poproś kogoś kumatego, lub zrób kopiuj/wklej.   Miłego....MV2

Tutaj masz stan faktyczny:

Tak i wystarczy poczytać……..

Bobcat

Co Ty i pan papa potwierdzacie. To jest stan faktyczny. Tak więc nie pal gł.. i wróć do szkoły. Tam uczą podstaw czytania ze zrozumieniem.

Edytowane przez bubusia

A teraz wkroczy Administracja [cała na biało], stanie w obronie "opiłowanych" i prześladowanych katolików, bezbożników zbanbarduje, zatłucze punktami i permami*.

* - Ten z permem, to akurat ja - mały grzeczny kotek zaszczuty przez klechy i ich czopków.

5 minut temu, MV2 napisał:

A teraz wkroczy Administracja [cała na biało], stanie w obronie "opiłowanych" i prześladowanych katolików, bezbożników zbanbarduje, zatłucze punktami i permami*.

* - Ten z permem, to akurat ja - mały grzeczny kotek zaszczuty przez klechy i ich czopków.

Dalej obrażasz i jeszcze próbujesz z siebie niewiniątko robić?

I nie odwracaj uwagi. Nie chodzi o prześladowanych katolików, tylko o waszą obsesję i oskarżanie wszystkich dookoła. Najnowszy absurd to przekazanie władzy na AS księżom.

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, bubusia napisał:

Dalej obrażasz i jeszcze próbujesz z siebie niewiniątko robić?

Niestety, drogi bubusia, ale ja nie cieszę się taką sympatią Administracji, aby nabazgrać bezkarnie 7 wpisów. Pa.

Właśnie kilka nabazgrałeś. A może i kilkanaście(w innych wątkach). Jakoś nie widzę, żeby cię ktoś zbanował. Tak że nie udawaj mocno prześladowanego. Właściwie w każdym wpisie.

Pa i spokojnych Świąt.

Tylko nie zaglądaj do lodówki.

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, bubusia napisał:

Właśnie kilka nabazgrałeś. A może i kilkanaście(w innych wątkach). Jakoś nie widzę, żeby cię ktoś zbanował. Także nie udawaj mocno prześladowanego. Właściwie w każdym wpisie.

On cierpi za miliony jak Konrad z III cz. Dziadów 🙂

Po co argumenty w obliczu dowodów...

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

6 godzin temu, bubusia napisał:

albo mamy tutaj coś na rzeczy albo jest to pomawianie i oczernianie moderacji.

"-Moja racja jest mojsza niż twojsza a najmojsza jest święta racja" forumowa.

A w ankiecie/zabawie typowania prezydenta nie ma kogo wskazać.

W dniu 14.04.2025 o 09:21, xetras napisał:

Proszę o przeredagowanie ankiety na porządek alfabetyczny 

I dopisanie pozostałych, np. Bartoszewicza, Stanowskiego, Zandberga, ...

Ponawiam apel.

Nie mam nikogo do wskazania.

Przeredagowanie alfabetyczne jest potrzebne przez rozmnożenie kandydatów.

@stench

Da się jakoś ww. ankietę poprawić?

5 godzin temu, MV2 napisał:

Etatowy kapelan

Czekasz aż Cię prześwięci?

3 godziny temu, expert napisał:

Castigat ridendo mores

Że co?

2 godziny temu, argus napisał:

Inhaero "sapientiam" tuam in ....

Że co?

|

Sami kościelni a łacina to martwy język, wybywam przewietrzyć się.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Moderatorzy
16 godzin temu, xetras napisał:

Ponawiam apel.

Nie mam nikogo do wskazania.

Przeredagowanie alfabetyczne jest potrzebne przez rozmnożenie kandydatów.

@stench

Da się jakoś ww. ankietę poprawić?

Jak zacznę gmerać to w sumie muszę usunąć starą ankietę i zbudować nową. Polecą przez to wszystkie oddane głosy.

Czy warto ? Zandberg, Stanowski, Bartoszewicz, Senyszyn  nie przekraczają wspólnie 10%.

Na początku maja planuję to zrobić ale nie wiem czy warto dorzucać "plankton" o tak niskim poparciu

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.