Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Slaj, jak ty niczego nie rozumiesz...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość masza1968

(Konto usunięte)

sly, ja nikomu nic nie dokopywałem.

To Ty pierwszy wyśmiałeś forum, którego nie znasz. Nie znasz zwyczajów i ludzi tam piszących. Mimo tego wylałeś kubeł pomyj a mi wmawiasz chamskie wpisy i obrażanie.

Ale skoro uważasz, że poniższy wpis nikogo nie obraża i jest na miejscu to nie chciałbym przeczytać jak chcesz kogoś obrazić :)

A jakież to gwiazdy tam wpadły i się znudziły? Jeśli to jest to forum o którym myślę, to mega nuda. Większość wpisów to...niepełnoletnia panienka mająca pojęcie o audio na poziomie 6-cio latka, koleś "specjalista" od vinyla, który nie ma pojęcia o prawidłowym ustawieniu kolumn ale uważa się za doradce w kwestii dobrego brzmienia, kilku handlarzy vinylami i niewątpliwie też paru porządnych melomanów. Ale jeśli ktoś nie jest wielbicielem vinyli, to nie ma tam czego szukać. I co ma do tego poklask?

Cytowałem wcześniej. Pisałeś, że tu ścigają się na długość ptaka i takie bzdury, że piszą o niczym, że szukają poklasku itd. To jest chamskie obrażanie. Ja nie wchodzę na tamto forum, żeby kogoś obrazić. Mam o nim swoje zdanie. Dla analogowców może jest ok, dla reszty jest nudne. Natomiast ty czerpiesz jakaś radość z tego, żeby obśmiać innych i to na ich forum. To rodzaj perwersji? I jeszcze najwyraźniej nie widzisz w tym nic złego. Smutne. A ty znasz tu ludzi, że z nich kpisz?

Edytowane przez sly30

Slaj, to bądź pierwszy i skończ dyskusję - jednak ty jesteś z tych co zawsze wiedzą wszystko najlepiej i przez to nie potrafią dostrzec ile błędów po drodze czynią...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Nie ja zacząłem temat o tamtym forum. Ktoś rzucił fakt, że inne fora są słabe, nie byłem to ja, po czym wszedł masza i opluł tu ludzi i to forum bez powodu, zachwalając tamto. A błędy popełnia każdy. Normalka.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A ty znasz tu ludzi, że z nich kpisz?

Odrobinę więcej niż Ty :)

Natomiast ty czerpiesz jakaś radość z tego, żeby obśmiać innych i to na ich forum.

Tzn czyim?

Przypominam, że piszemy na bocznicy...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

wszedł masza i opluł tu ludzi i to forum bez powodu

Tak, jasne.

I jeszcze spaliłem Wam domy i zgwałciłem żony.

Ja akurat znany jestem z chamskiego zachowania, wulgarności, wyśmiewania i obrażania użytkowników.

Proszę bardzo, mój chamski i obraźliwy wpis.

Więc kto się czuje przeze mnie obrażony? Słucham...

Jeśli o tym samym myślimy to ta niepełnoletnia panienka nic nie pisze na temat sprzętów. Więcej o muzyce i zapewniam, że o muzyce (stary rock) wie wiele więcej niż 90% tu klepiących o dupie maryni i o kablach.

W kategoriach wyścigu na długość ptaka to masz w zupełności rację. Nikt tam się tą dyscyplina nie para. Więc dla tutejszych hajendowców może być nudno. Dla mnie nie jest.

Handlarz płytami jest tylko jeden. Trafił tam na zaproszenie właściciela forum po konsultacjach ze wszystkimi użytkownikami.. Do tej pory popełnił tam może z 10 wpisów.

Do prawidłowego ustawienia wkładki i ramienia ustawienie kolumn nie ma nic wspólnego. Słucha jak chce.

Tyle w temacie nudnego forum z mojego punktu widzenia.

Przynajmniej trolli tam nie ma :)

Tak, to jest w wazeliniarski sposób ukryta szydera, tak by niby nie było nic obraźliwego ale jednak żeby wykpić innych. Myślisz, że ktoś jest durny i nie rozumie co miałeś na myśli? Ten tekst, że tam do was weszło kilka gwiazd z AS, czyli już forma kpiny, ale nie znaleźli poklasku, czyli kolejna szydera, że niby szukali poklasku, czyli są beznadziejni. Ciekaw jestem któż to taki tam wchodził? Potem kolejne wpisy, że tam nikt się nie ściga na długość ptaka, czyli tu ścigamy się na długość ptaka. To kolejna, już tym razem chamska szydera. Udajesz głupiego?

Edytowane przez sly30

masza1968 daj sobie spokój. To tak jakbyś gadał z 13-latką, która właśnie dojrzewa i wie wszystko najlepiej.

Jedyny sposób to wywlec hipokrycie obraźliwe teksty w stosunku do innych. Wtedy się zamknie.

Do czasu...

Daremny trud.

W walce na przysłowiową długość wacka nie ma nic złego . Taka ,, walka ,, jest na wszystkich tematycznych forach . Problem jest nie w walce tylko w sposobie walki ;) .

Edytowane przez kawosz

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Odezwał się klon buma, który nigdy nic merytorycznego nie pisze.Lubuje się tylko w awanturach. Niby Piękny Stefan a to tylko kolejny klon buma.

W walce na przysłowiową długość wacka nie nic złego . Taka ,, walka ,, jest na wszystkich tematycznych forach . Problem jest nie w walce tylko w sposobie walki ;) .

Mam nieco inne zdanie. W taki sposób ocenia się ludzi. Czyli nie jesteś(my) audiofilami ani melomanami, tylko pustymi baranami ścigającymi się na długość ptaka. Taka jest tego wymowa. I to jest chamskie i obraźliwe. Oczywiście napisane w zawoalowany sposób. W zasadzie nie ma się do czego przyczepić. W równie miły sposób można na to odpowiedzieć tekstem posłanki Pawłowicz, który skierowała do pewnej emerytki.

Edytowane przez sly30

To teraz przejdziemy na politykę ? Osobiście nie mam ochoty . Nie dam się też sprowokować do tłumaczenia co miałem na myśli swoim wpisem . Jaki to zresztą ma wpływ na pracę wzmacniacza ? . Szafuje Kolega ciągle określeniem troll w stosunku do innych użytkowników . Odeszliśmy bardzo daleko od powodów dla których zaczęła się ta dyskusja .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Bo kolega pewnie nie wie, że na tym i na innych forach grasuje troll pod ok 50-cioma nickami. Tu teraz jako Piękny Stefan, Janek Klos i wiele innych. To jest cały czas ten sam koleś.To nie są...inni użytkownicy tylko ten sam koleś.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Udajesz głupiego?

Czy ja udaję głupiego?

Najpierw mnie tzw hajendowcy bez zdania racji banują w swoich wątkach, nawet w tych, których słowa nie napisałem a potem oburzenie wielkie, że myślę o nich to co myślę?

Kto tu głupka udaje? Litości...

Ja Cię lubię :)

Bo kolega pewnie nie wie, że na tym i na innych forach grasuje troll pod ok 50-cioma nickami. Tu teraz jako Piękny Stefan, Janek Klos i wiele innych. To jest cały czas ten sam koleś.To nie są...inni użytkownicy tylko ten sam koleś.

Czyli dalej uważasz, że ja to bum?

No cóż. Już ze dwa razy pisałem, że nie.

Bum pisał, że nie.

To akurat wiem na 100%.

Ale skubany i tak wie lepiej ode mnie...

Edytowane przez Piękny Stefan

Atopos to był gość...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zaraz,zaraz a wsie ?

Proszę uprzejmie: Paryżewo Górne:)

Sly - gdzie Ty widzisz "szyderę" we wpisie @maszy???

No kurna - czytam raz, czytam po raz wtóry... Trzeci - już sylabizuję, bo mi może coś 'ućkło'...

Ni cholery... Fajna, grzeczna opinia.

Wiesz - od kiedy wyrosłem z hulajnogi - nie udzielam się na forach hulajnogowych; niech się gostki cieszą i odkrywają to i owo.

Ty natomiast - zawsze z wyższością i pogardą - wpadałeś do Analogu, wypisując swe mundrości i mundrostki, traktując wszystkich, jak otumanionych i - zwyczajnie gorszych.

Bardzo mi się to nie podobało; dlatego nieczęsto tam teraz pisuję, bo się obawiam, że znowu wpadniesz.

Zresztą - nieczęsto się tam udzielam także i z innych powodów...

Sly - zostań sobie w Saloniku, proszę.

I kupuj płyty CD - teraz są żniwa!:)

Mam coraz większą pewność, że największym wrzodem tego forum jest sly...

Mi już wyskakuje z tostera i lodówki :) 22 czerwca 2011r to sądny dzień dla tego forum.

Tylko w tym ściganiu nie ma niczego złego . Chyba to logiczne że każdy chce się doskonalić . Mi przeszkadza tylko forma w jakiej to się odbywa . Tu przecież nic poniżej pewnej kwoty nie gra ;) . A najczęściej gra to co w danym momencie jest promowane ;).

Wiem że trochę przesadzam z tą generalizacją ale tak się często dzieje .

Edytowane przez kawosz

Czy ja udaję głupiego?

Najpierw mnie tzw hajendowcy bez zdania racji banują w swoich wątkach, nawet w tych, których słowa nie napisałem a potem oburzenie wielkie, że myślę o nich to co myślę?

Kto tu głupka udaje? Litości...

Czy ja ciebie kiedykolwiek gdzieś zbanowałem? Nigdy. Uważam ciebie za takiego samego audiofila jakim ja jestem. Ale rozumiem, że gdy ty poszukujesz lepszego dźwięku to jest to...droga do doskonałości. Gdy ty zmieniasz sprzęty a przecież zmieniłeś kilka razy i kolumny, i wzmaki i źródło to jest to poszukiwanie dobrego dźwięku. Ale gdy ktoś inny z tego forum robi to samo, to jest to...ściganie się na długość ptaka!! Tak?

Ale nic to.Wróciłem właśnie z miasta na bani i serdecznie ciebie pozdrawiam, podobnie jak wszystkich innych którzy kochają to hobby, bez względu na ich ściganie się itd.

Edytowane przez sly30
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Mam coraz większą pewność, że największym wrzodem tego forum jest sly...

Dlatego nie karmcie trolla.

Mnie najbardziej bawi,jak slaj utyskuje na nudę w analogu,znacząco dokładając się MZ do strollowania tej zakładki. Dowody zarchiwizowane. Znam parunastu userów i byłych userów,którzy bez ogródek twierdzą,że dzięki trollingowi slaja w analogu i kompletnemu brakowi reakcji ówczesnej moderacji,odeszli z tego forum a zakładka została poważnie zdeprecjonowana. Teraz taki gość łazi po całym forum i chlipie w rękaw,że trzeba zakładać saloniki,bo zewsząd atakują trolle,czy może to ocenić jakiś doktor?

Dowodów chamskiego,czasami wręcz poniżającego innych zachowania slaja na forum jest bez liku,ja sobie zachowałem wiele takich kwiatków i personalnych ataków na różnych userów.

Proszę uprzejmie: Paryżewo Górne:)

Sly - gdzie Ty widzisz "szyderę" we wpisie @maszy???

Ty natomiast - zawsze z wyższością i pogardą - wpadałeś do Analogu, wypisując swe mundrości i mundrostki, traktując wszystkich, jak otumanionych i - zwyczajnie gorszych.

Bardzo mi się to nie podobało; dlatego nieczęsto tam teraz pisuję, bo się obawiam, że znowu wpadniesz.

Zresztą - nieczęsto się tam udzielam także i z innych powodów...

Sly - zostań sobie w Saloniku, proszę.

I kupuj płyty CD - teraz są żniwa!:)

Czy potrzeba tu odwoływać się do archiwalii? Transmisja live

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.