Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli forum tak żle wpływa na salonikowców, nalezy ich chronić ograniczjąc wstęp na forum. Wprowadzić opcję albo/albo. Albo wstęp na salonik / albo na forum.

Edytowane przez juro7

Jeżeli forum tak żle wpływa na salonikowców, nalezy ich chronić ograniczjąc wstęp na forum. Wprowadzić opcję albo/albo. Albo wstęp na salonik / albo na forum.

Kolega chyba się jednak zapędził za mocno . Poza wszystkimi zastrzeżeniami jakie mam to jednak zupełnie mi nie przeszkadza że Osoby z Saloniku piszą na całym forum . A moje zastrzeżenia są głównie nie do ,,Salonowców ,, lecz do Właścicieli forum że na to pozwolili . No ale nie moje zabawki i nie mi decydować o polityce firmy . Sami sobie strzelają w kolano wg mnie .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Oni już sobie dawno to kolano przestrzelili - teraz już idą od tułowia w górę...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Ale tym osobom z saloniku przeszkadza że mogą pisać na całym forum. Męczą sie strasznie i należy im ulżyć w cierpieniu.

Słuchajcie, ja mam propozycję formalną żeby w ramach bocznicy wydzielić dodatkowy wątek o nazwie Hyde Park albo jeszcze bardziej jednoznacznej typu Ch.......lewik, w której będzie się można bez ograniczeń dopadać. Ustalimy zasady dyskusji, to znaczy będzie można pisać wszystko poza tym że przeciwnik to ch....., wątek nie będzie podlegał moderacji, nie będzie się można skarżyć, itp. Możemy nawet zrobić ten wątek dostępnym tylko dla zarejestrowanych, nazwijmy do antysalonik albo choćby Ch.......lewik. W ten sposób skanalizujemy złe emocje i odciążymy od bzdetów wątek funkcjonalny. Co Wy na to?

Zaraz, zaraz ja tam zgłaszam prawa autorskie na zwrot Mister Chlewik :)

>>tomkly

Tomek, to co zaproponowałeś może i jest jakimś wyjściem, ale to tworzenie nowej patologi, już jest źle, a tam było by jeszcze gorzej - bez hamulców najspokojniejszy człowiek potrafi zrobić zaskakująco złe rzeczy...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Co to jest, kult Slaja? Marslo? Elbika? Masz już ich fotografie w albumie rodzinnym? A może masz ołtarzyk, tfu Salonik?

Nie myślisz, że troszkę się zagalopowałeś kierując takie słowa do mnie?

Ale w sensie że do moderatora chyba...:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie myślisz, że troszkę się zagalopowałeś kierując takie słowa do mnie?

Dobra, może przesadziłem, przepraszam, ale Vlado, nie myśl, ze ludzie nic nie widzą - oni widzą nawet więcej niż Ci się wydaje...

Czy ignorowany widzi w jakiś sposób kto go ignoruje?

Curde...nikt ci nie odpowiedział....

Czy to znaczy, że cię ignorują? :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

No co Ty, takiego starego usera jak Qubri?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

On by się nie pytał... :-)

Przeżułby jeszcze jedną pszczołę bez popitki

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

A masz:

:-)

za to jeszcze nie dostałem bana ale kto wie :)

To są kulturowe sprawy. Kultowe. I kulturalne

Ilość zapożyczeń w końcu genialna.. - kto wie ilu to widzi?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cyt.

" Ile razy można , wy***rdalaj naganiaczu !!!! "

Dodaję zanim ten wpis zniknie .

Proszę przeczytać czego dotyczy co i tak nie zmienia tego co on tam pisze i pisał wielokrotnie .

Proszę o wyciągniecie konsekwencji . Ile razy może mnie jeszcze obrażać zanim ktoś coś z tym zrobi ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawe czy mnie zaakceptowaliby w saloniku ?

Jak mieszkasz blisko Puszczy Białowieskiej to pewnie tak. :)

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Zgłoś się, ja natychmiast Cie poprę. Z pełna odpowiedzialnością i czystym sumieniem.

Jak mieszkasz blisko Puszczy Białowieskiej to pewnie tak. :)

Dzięki . Poczytam co tam piszą .

Myślałem, że jak dopisze się do klubu to przynajmniej nie będzie reklam. Na tablecie nie mogę korzystać z AS bo same reklamy. Jak to jest ?

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Te obsr... reklamy chodzą stadami. Wczoraj się na zmianę ścigały dwie firmy od aut i jeszcze cosik innego.

Dziś natomiast jest tylko dziewczę w staniku i goglach, które umie w siedmiu narzeczach.

Po francusku też, tylko z mową jej jeszcze słabo idzie...:)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Specjalnie dla AS zainstalowałem Adblocka, wynik: 29 zablokowanych reklam!!!

And the Oscar Goes To...

Rozumiem ale myślałem, że jak zapłacę to znikną. Na innych portalach tak jest.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Na AS tylko guru nie ma reklam :)

Myślałem, że jak dopisze się do klubu to przynajmniej nie będzie reklam. Na tablecie nie mogę korzystać z AS bo same reklamy. Jak to jest ?

Dziwne. Nie należę do żadnego klubu. Za nic nie płacę. Korzystam z tabletu. Nic mi nie lata. Są tylko stacjonarne reklamy, które się dłużej wczytują ze swoją belką - specjalnie po to, żeby klikając na nazwę podforum załapywał się i otwierał banner tophifi czy co tam aktualnie. Taka - metoda na głoda :-). Gdyby reklamodawcy wiedzieli, że 50% najmniej ruchu na bannerach jest przypadkowe (sorry, przemyślane) :-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.