Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Proszę.

Ależ nie ma sprawy. Można tak jak Ty lajkować chamskie wpisy, kłamliwe, podłe, efektowne... byleby dotykały tego, kogo ma się aktualnie za wroga. Jak widzę, nie ma znaczenia jakich używa się metod, jaka jest prawda, liczy się efekt.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Palton a swój pijacki bełkot,który potem koledzy w pocie czoła musieli po nocach usuwać też na tych dyskach masz? No chyba że cierpiałeś wtedy na chorobę filipińską,to przepraszam.

Niech to nie wychodzi lepiej poza salon :).

:-)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość BOBSAPP

(Konto usunięte)

Cieszą mnie powyższe wpisy, ich czytelnicy mają jasny przekaz- kółko przeciwników paltona jest ściśle określone. Są to nicki, których cechą wspólną są rzygowiny (inaczej tych historycznych wpisów nie można określić), które zostały ukryte przed widokiem publicznym. Mówię o wpisach, które spowodowały liczne ostrzeżenia i bany, o wpisach, które są niegodne nie tylko forumowicza, ale przede wszystkim człowieka. Chamskie, wulgarne, drwiące, zepsute do szpiku. Całe wasze szczęście polega na tym, że wspomniane wpisy nie są już widoczne. Na poparcie swoich słów jak zwykle mam setki dowodów, podczas gdy z drugiej strony płyną paszkwile nie poparte żadnymi dowodami. Co zrobić, gdy sama moderacja posługuje się dokładnie tymi samymi metodami, pomówieniami, ogólnikami, socjotechniką.

Piszącym o "upadku paltona" mogę odpowiedzieć tylko tyle, zapraszam w imieniu administratora do forumowego pokoju diy na AVS:

http://www.audiostereo.pl/diy-na-audiovideoshow-2016_127839.html

Ależ nie ma sprawy. Można tak jak Ty lajkować chamskie wpisy, kłamliwe, podłe, efektowne... byleby dotykały tego, kogo ma się aktualnie za wroga. Jak widzę, nie ma znaczenia jakich używa się metod, jaka jest prawda, liczy się efekt.

Myślę że Administracja tego forum przeciera oczy ze zdumienia jak mogła się w stosunku do Ciebie tak mocno pomylić.

Twoje EGO jest problemem przy moderowaniu czegokolwiek.

Myślę że chcą jak najszybciej zapomnieć o Tobie podobnie jak ja o ostatniej gali KSW.

ALE....tobie widzę że ciężko się odnależć w zapomnieniu / musisz się pogodzić będzie lżej.

Edytowane przez BOBSAPP

Piszącym o "upadku paltona" mogę odpowiedzieć tylko tyle, zapraszam w imieniu administratora do forumowego pokoju diy na AVS:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wyświetla mi się taki komunikat:

"Zostałeś zbanowany w tym temacie. Nie możesz w nim dodawać odpowiedzi."

Widzę, że pomimo tego że nic w wątku nie napisałem, dałeś mi już bana.

Brawo.

Zastanawia mnie kilka rzeczy.

Skoro zapraszasz do wątku w imieniu administratora (zakładam tutaj, że wątek powstał przy wiedzy i aprobacie administratora) to wątek nie jest twój a zatem nie powinieneś nikogo tam banować.

Natomiast jeżeli wątek jest twoją inicjatywą a administrator nic nie wie, że powołujesz się na niego to jak do tematu podejść?

Inna sprawa. Czy wiadomo, że Site w tym roku funduje pokój DIY?

A jeżeli nie, to nie myślałeś o tym, że kierownika pokoju powinni wybrać ci którzy złożą się na koszty wynajmu?

Nie pospieszyłeś się zatem z zakładaniem tego nieszczęsnego wątku?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Wszyscy oponenci byłego wzoru elegancji i bezstronności,którzy do dziś pamiętają obiektywne bany tego pana,zostali w tym jego nieszczęsnym wątku prewencyjnie zbanowani,ja tam jestem dumny :))

Edytowane przez Paweł Skurzewski

Wyświetla mi się taki komunikat:

"Zostałeś zbanowany w tym temacie. Nie możesz w nim dodawać odpowiedzi."

Widzę, że pomimo tego że nic w wątku nie napisałem, dałeś mi już bana.

Brawo.

Skoro zapraszasz do wątku w imieniu administratora (zakładam tutaj, że wątek powstał przy wiedzy i aprobacie administratora) to wątek nie jest twój a zatem nie powinieneś nikogo tam banować.

Natomiast jeżeli wątek jest twoją inicjatywą a administrator nic nie wie, że powołujesz się na niego to jak do tematu podejść?

Inna sprawa. Czy wiadomo, że Site w tym roku funduje pokój DIY?

A jeżeli nie, to nie myślałeś o tym, że kierownika pokoju powinni wybrać ci którzy złożą się na koszty wynajmu?

Nie pospieszyłeś się zatem z zakładaniem tego nieszczęsnego wątku?

Widziałem tam wpis z pytaniem czy może zostaną publicznie zaprezentowane słynne Kulky.

Teraz widzę że wpis zniknął :)

Czyli loża szyderców po banie - ojej, ale mi teraz smutno...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Widziałem tam wpis z pytaniem czy może zostaną publicznie zaprezentowane słynne Kulky.

I bardzo Ciebie ten fakt zadziwił, prawda?

Proszę o zaprzestanie zamieszczania wpisów kierowanych do @palton. Przez następne 10 dni nie będzie mógł odpowiadać i bronić swych racji.

Palton wrogów narobiłeś sobie sam tylu że już tego nie ogarniesz nie bardzo wobec tego rozumiem co jeszcze próbujesz tutaj tworzyć.

W każdym nieomal poście pytasz nas o dowody na Twoją " działalność " i jest w tym pewne wielkie " ale ".

Skąd na przykład ja mam niby mieć jakieś dowody na Twoją " nocną działalność " ???

Na dowód Twojej perfidnej obłudy można sobie na przykład poczytać zawartość kolegi Sparton :) Nie ma tego wiele parę stron.

Najlepiej poczytać w porządku chronologicznym. Nadmienię że wtedy Stasiop był Twoim najlepszym kumplem którego chroniłeś.

Jakież to katusze musiałeś cierpieć gdyż do pewnego momentu uwierzyłeś że Sparton to Branża :)))

Potem już poszło szybko prawda ?

Sparton nie był żadną Branżą prawda ??? zaliczył szybko 20 punkcików i bana prawda ???

Na to Palton jest dowód każdy może sobie poczytać :)

Wszytkiego jednak nocną porą nie wykasowałeś :)

Palton ma wakacje ??? Cholerka napisałem nie w porę :(

Edytowane przez jtvt4c
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Panie Vldado,jak czytam te Pana wypowiedzi to nasuwa mi się jeden wniosek.

Działa Pan w stylu"Dajcie mi władzę to Was posadzę"

Nie tędy droga szanowny Panie Vlado.

Pzdr

Mieliśmy już nic nie pisać pod adresem paltona,następny wpis zgłoszę na panel :)))))))

Panie Vldado,jak czytam te Pana wypowiedzi to nasuwa mi się jeden wniosek.

Nie tędy droga szanowny Panie Vlado.

Pzdr

Natomiast ja czytając tę pańską wypowiedź zauważam, że jest Pan zwolennikiem dotychczasowej drogi, która bezkarnie umożliwiała plucie na moderacje i Administracje forum, choćby dla rozrywki?

Wybaczy Pan, ale sam jestem w stanie wybrać którą z dróg podążać. Z pełna świadomością konsekwencji.

Również serdecznie pozdrawiam.

natomiast ja czytając tę pańską wypowiedź zauważam, że jest Pan zwolennikiem dotychczasowej drogi, która bezkarnie umożliwiała plucie na moderacje i Administracje forum, choćby dla rozrywki?

I to jest rozwiązanie!

Pluć na moderatora nie można.

No to zdejmijmy go z moderatora i niech plują na niego ile wlezie.

Zastanawiałeś się kiedyś Vlado jak to będzie, gdy kiedyś przestaniesz być moderatorem?

Edytowane przez dio

Palton a swój pijacki bełkot...

Już była raz tutaj mowa o tym, uprzejma prośba o zaprzestanie pomówień kolegów o al******m.

Skoro tak, to masz lajka ode mnie.

Zalajkujemy kolegę na audio-amen :).

Rochu, ja rozumiem i wielu innych pewnie też, ale adresat może mieć problem z ogarnięciem, więc nast. razą proszę tak na chłopski rozum.

Wszyscy oponenci byłego wzoru elegancji i bezstronności,którzy do dziś pamiętają obiektywne bany tego pana,zostali w tym jego nieszczęsnym wątku prewencyjnie zbanowani,ja tam jestem dumny :))

Jak troll, to troll, dumny z bana od redaktora :) :) :).

Bo premiera została przesunięta w czasie, trwają testy i udoskonalenia konstrukcji. Zalecam cierpliwość, a pewnego dnia Twoje usłyszą Ku'Kulky :).

Proszę o zaprzestanie zamieszczania wpisów kierowanych do @palton. Przez następne 10 dni nie będzie mógł odpowiadać i bronić swych racji.

A ja wnoszę o zdjęcie kajdan z ciemiężonego paltona :). Więcej prosił nie będę, ale też powstrzymam się od pisania jeśli taka będzie decyzja przez 10 dni - no chyba że kolega Robert T. zacznie pisać spod klona.

To raczej domena kolegi ex-moda na literkę p., Vlado wg mnie wypełnia swoje obowiązku. Pan Robert obraża, pluje na ludzi i atakuje moderację, zatem spotyka go zasłużona, regulaminowa kara. Nie ma w tym powodu do zdziwienia.

-------

-------

Z zupełnie innej beczki i pewien off-top :) ...ciekawe którą drogą zdecydują się dziś pójść Brytyjczycy, hm. Jak tam Vlado nastroje na wyspach?

Edytowane przez SVART

Mam pytanie do Moderacji czyli jak najbardziej nadające się do zdania w tym wątku.

Pozwoliłem sobie na dole zacytować wypowiedź Cira dla jasności :)

Dostałem 2 tygodniowego bana na konto i może by mi Moderacja raczyła powiedzieć w którym momencie stałem się złośliwym klonem ???

" nie banujemy kont po jednej wpadce czy nawet kilku bo musi sie tego nazbierac inaczej łamiemy regulamin

takie zasady ustalil admin , a moderator który nie dostosuje sie do tych ustaleń postepuje wbrew ustaleniom i jego decyzje zostana cofniete co właśnie ostatnio mialo miejsce /nie pisze o bumie/

obecnie blokada konta pozostała jedynie dla złosliwych klonów - tyle że to trzeba udowodnić :) "

Strasznie wcześnie zaczęły się w tym roku wakacje, najpierw Jurek teraz Palton...

Ten samozwańczy wątek DIY + prewencyjne banowanie zanim się cokolwiek napisze to ma być zachęta dla użytkowników czy żart z administracji?

Kazdy widac rzadzi tam gdzie moze, tak to juz jest z ludziskami, troche wladzy i zaraz woda sodowa(i nie dotyczy to tylko kolegi wszystkich kolegow)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Palton jest świetnym organizatorem - jeszcze jednak nie trafił z repertuarem. Geniusza się nie popędza :)

Zastanawiałeś się kiedyś Vlado jak to będzie, gdy kiedyś przestaniesz być moderatorem?

Oczywiście że sie zastanowiłem przyjmując te funkcję. Doszedłem do wniosku, że uczciwiej jest stanąć z otwartą przyłbicą aby coś z tą patologią zrobić, nawet za cenę plucia na swą osobę, niż siedzieć na forum cały czas w pozycji opluwającego wszystko abnegata.

A jak to będzie kiedy przestane być moderatorem - zobaczymy.

Mam pytanie do Moderacji czyli jak najbardziej nadające się do zdania w tym wątku.

Pozwoliłem sobie na dole zacytować wypowiedź Cira dla jasności :)

Dostałem 2 tygodniowego bana na konto i może by mi Moderacja raczyła powiedzieć w którym momencie stałem się złośliwym klonem ???

" nie banujemy kont po jednej wpadce czy nawet kilku bo musi sie tego nazbierac inaczej łamiemy regulamin

takie zasady ustalil admin , a moderator który nie dostosuje sie do tych ustaleń postepuje wbrew ustaleniom i jego decyzje zostana cofniete co właśnie ostatnio mialo miejsce /nie pisze o bumie/

obecnie blokada konta pozostała jedynie dla złosliwych klonów - tyle że to trzeba udowodnić :) "

Skoro takie Twoje życzenie - odpowiadam.

W tym roku uzbierałeś już 40pkt kary za łamanie regulaminu forum. Ile masz w obecnej chwili wiesz doskonale. Co jeszcze moderacja ma Tobie udowadniać???

Proszę zwrócić uwagę ,że jeszcze nigdy nikogo nie oplułem,nie obraziłem.Po prostu czytając Pana wypowiedzi i widząc ile osób jest przez Pana zbanowanych,to wnioski aż same cisną się na usta.Nie zmieniam zdania "dajcie mi władzę to was posadzę"

Pzdr

Bardzo proszę o podanie lie osób zostało przeze mnie zbanowanych?!

Zatem kłamie Pan!

Rzuca na mnie oszczerstwa bez pokrycia. Moderator nie moze nikogo permanentnie zbanować! Nie posiada takich uprawnień. Może złożyć wniosek o udzielenie bana do Administracji Forum!

Osobiście permanentnego bana uzyskałem dla użytkownika @FatherPiO. Usunięto go na mój wniosek i jest to jedyny przypadek.

Reszta tak zwanych zbanowanych ma czasowy 10cio dniowy ban, na który uczciwie zapracowała zbierając powyżej 10ciu pkt kary za łamanie regulaminu forum. Inni odeszli z własnej woli z tego większość z powodu @paltona!

Obecna histeria, tak jak w pańskim przypadku jest jedynie oporem przed dostosowaniem sie do wymogów moderacji i Administracji i niczym więcej.

Jak widać jest Pan rzadkim uczestnikiem rozmów w tym wątku. Mam wierzyć, że wpadł Pan tutaj niechcący i od razu podjął decyzje aby dowalić podłemu moderatorowi vlado? :-)

Ile razy moderator vlado wyrządził Panu krzywdę niesprawiedliwa akarą?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Niestety nie prowadzę i prowadzić nie będę takiego dzienniczka.

Chyba wszyscy już co zbanowałeś to już uciekli lub będą uciekać z tego forum.

Pzdr

Przypominam jeszcze raz,nie piszemy już o paltonie.

Zatem kłamie Pan!

Rzuca na mnie oszczerstwa bez pokrycia. Moderator nie moze nikogo permanentnie zbanować! Nie posiada takich uprawnień. Może złożyć wniosek o udzielenie bana do Administracji Forum!

Osobiście permanentnego bana uzyskałem dla użytkownika @FatherPiO. Usunięto go na mój wniosek i jest to jedyny przypadek.

Reszta tak zwanych zbanowanych ma czasowy 10cio dniowy ban, na który uczciwie zapracowała zbierając powyżej 10ciu pkt kary za łamanie regulaminu forum. Inni odeszli z własnej woli z tego większość z powodu @paltona!

Obecna histeria, tak jak w pańskim przypadku jest jedynie oporem przed dostosowaniem sie do wymogów moderacji i Administracji i niczym więcej.

Jak widać jest Pan rzadkim uczestnikiem rozmów w tym wątku. Mam wierzyć, że wpadł Pan tutaj niechcący i od razu podjął decyzje aby dowalić podłemu moderatorowi vlado? :-)

Ile razy moderator vlado wyrządził Panu krzywdę niesprawiedliwa akarą?

Zgadza się wielu wartościowych userów odeszło stąd przez paltona a gdyby ktoś chciał z tym pójść do sądu,to gwarantuję,że pojawi się tam spora grupa świadków,którzy to potwierdzą.

"Nie piszemy" a jednak napisał :]

Im więcej objaśniamy tym bardziej zaciemnia się nam.

Tak to jest :)

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Strasznie wcześnie zaczęły się w tym roku wakacje, najpierw Jurek teraz Palton...

Ten samozwańczy wątek DIY + prewencyjne banowanie zanim się cokolwiek napisze to ma być zachęta dla użytkowników czy żart z administracji?

Mania wielkości.

f6c47a603a470cddbef6e09fbeae.1000.jpg

• Moderatorzy

Mania wielkości.

f6c47a603a470cddbef6e09fbeae.1000.jpg

Cieżko mi nie polajkowac tego posta, będąc dwulicowym chamem (trollem) piszącym na tym forum żygowiny.

-----------------

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.