Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wpływają na sprzedaż sprzętu marek takich jak np. Ayon ale nie na marki pokroju Magico czy Rockport. Po prostu ciułacze czytający te periodyki nigdy nie uzbierają na kolumny takich marek.

Kolumny powyżej 100 000 tyś PLN w Polsce kupuje mała grupka doskonale znanych dystrybutorom zamożnych audiofilów plus przypadkowe, bogate osoby, którym projektant wnętrz wybrał dany sprzęt grający do ich pomieszczenia.

Zgodnie z panującą w tym środowisku modą. A kto tę modę kreuje?

Płytkość rynku, mała ilość sprzedawanych egzemplarzy i duże marże zmieniają trochę model marketingu. Trzeba o tym pamiętać.

Pamiętajmy także, że były wypadki nagłego zainteresowania jakąś marką, bo w magazynie dystrybutora zalegały jakieś np. Avalony :) Wystarczy dobrze poszukać w starych wpisach różnych przypadkowych okazji, poprzedzonych wklejanymi zdjęciami i hymnami pochwalnymi. I dziwnym trafem (oczywiście zupełnym przypadkiem) autorem tych wpisów jest zawsze ta sama osoba.

Wkleiłem tu ten wpis, ponieważ autor wątku o Magico z zakładki hi-end uniemożliwil mi zamieszczenie go w normalnym miejscu.

Wątek ten moim i zdaje mi się nie tylko moim zdaniem powinien znaleźć się w zakładce sposorowane ;)

Nie ma człowieka chwilę i od razu wszystkim znana grupa trolli rozwala watek. Chyba będę musiał powrócić do banowania prewencyjnego. Co ciekawe, aby był spokój, wystarczy zbanować 7-8 userów (ze 140 tys zarejestrowanych na forum).

Daje to do myślenia.

A ten pan nadal chce używać AS jako prywatnej tablicy ogłoszeniowej.

Widzę, że Szymon wyjątkowo nie lajkuje Twojego wpisu.... :-))))) On już wie dlaczego... :-)

• Moderatorzy

Widzę, że Szymon wyjątkowo nie lajkuje Twojego wpisu.... :-))))) On już wie dlaczego... :-)

Wcisnij Ctrl+R i sprawdź jeszcze raz;-)

P.S. Jak masz cos do powiedzenia to powiedz to wprost, a nie jakies podchody i niedomówienia. Chyba ze boisz sie ze jaj napiszesz wprost, a druga strona poprosi o dowody, (których zapewne nie masz) to kolejny ban by Cie czekał?

Edytowane przez plastik1989

-----------------

Widzę, że się misiaczek salonowy strasznie rozpanoszył. Czyżby kogoś uwierały polskie produkty odnoszące sukces?

To tylko frustracja wynikająca z braku wiedzy na temat składania systemów. Masz coś godnego posłuchania to się nie krępuj, na razie żadnego odkrycia nie dokonałeś. Mało tego sam używasz "moich" monosów :)

Zgodnie z panującą w tym środowisku modą. A kto tę modę kreuje?

Płytkość rynku, mała ilość sprzedawanych egzemplarzy i duże marże zmieniają trochę model marketingu. Trzeba o tym pamiętać.

Pamiętajmy także, że były wypadki nagłego zainteresowania jakąś marką, bo w magazynie dystrybutora zalegały jakieś np. Avalony :) Wystarczy dobrze poszukać w starych wpisach różnych przypadkowych okazji, poprzedzonych wklejanymi zdjęciami i hymnami pochwalnymi. I dziwnym trafem (oczywiście zupełnym przypadkiem) autorem tych wpisów jest zawsze ta sama osoba.

Wkleiłem tu ten wpis, ponieważ autor wątku o Magico z zakładki hi-end uniemożliwil mi zamieszczenie go w normalnym miejscu.

Wątek ten moim i zdaje mi się nie tylko moim zdaniem powinien znaleźć się w zakładce sposorowane ;)

Miszczu od farb wszelakich już się wystraszył? Edytowane przez Szymon1
Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Wystarczy włączyc Tapatalk i można dalej pisać :)

Co do kolegi motocyklisty,to jak tak dalej pójdzie czas kolejnego bana jest nieodległy,kilka zaczepek stricte personalnych już mu się wyrwało,poczekajmy :)

No i zostałem zbanowany, ohh, przepraszam, że wyraziłem swoją opinię na ten temat, ale spoko, czekam na kolejną firmę, trza sobie pomagać - najgorsze jest to, że wcale złej roboty nie robi ten nasz Elb, fajnie, że testuje, fajnie, że pokazuje, fajnie, że wyraża swoje zdanie - ale daj się człowieku innym także wypowiedzieć. Dziękuję.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość rydz

(Konto usunięte)

Banowanie adwersarzy w swoich wątkach stało się niestety patologią tego forum.

To całe forum jest wielką patologią . :)

• Moderatorzy

No i zostałem zbanowany, ohh, przepraszam, że wyraziłem swoją opinię na ten temat, ale spoko, czekam na kolejną firmę, trza sobie pomagać - najgorsze jest to, że wcale złej roboty nie robi ten nasz Elb, fajnie, że testuje, fajnie, że pokazuje, fajnie, że wyraża swoje zdanie - ale daj się człowieku innym także wypowiedzieć. Dziękuję.

Nie Ty jeden, ja tez juz zostałem zbanowany ;-)

Elberoth tak bardzo chce podyskutować o swoich głośnikach ze dubluje wątek, a jak zaczyna sie dyskusja to banuje. No nic zobaczymy jak teraz rozpędzi sie dyskusja, skoro twierdził ze jest na forum 8 trolli, ktorych juz zbanowal i 140tys użytkowników, którzy nie piszą przez tych trollów - juz maja czyste pole, dyskusja jak sie rozhula to sie serwery zagotują :-)

P.S. Ja osobiście jak słyszę teksty ile tu tysięcy użytkowników siedzi na forum, to chce mi sie śmiać. Panowie spójrzmy prawdzie w oczy na forum aktywnych jest moze 50-100 forumowiczów i to widac, nie ma co sie podniecać statystyka i tysiącami kont duchów..

-----------------

No i cisza... :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Moderatorzy

No i cisza... :)

Bo mecz jest, poczekaj aż sie skończy i te 140tys forumowiczów sie zwali do audio nirvany prim, to jeszcze przed dogrywką magico zostaną pogonione do ludzi - oczywiście nie sa na handel, ale jak przypadkiem znajdzie sie chętny... ;-)

-----------------

Elberoth tak bardzo chce podyskutować o swoich głośnikach ze dubluje wątek, a jak zaczyna sie dyskusja to banuje.

A to u drucha Elberothua jest jakiś sprzęt poza platformami? Gdzie? Jaki wątek? Trzeba oczy nacieszyć szczęściem kolegów, bo u mnie zostały tylko podkładki antywibracyjne pod sieciówki :).

No i zostałem zbanowany, ohh, przepraszam, że wyraziłem swoją opinię na ten temat

Nie mazgaj się, tylko załóż lepiej własną "Neomammuth's Audio Nirvana" i będzie po bólu. A jak Elberothu będzie uprawiał trolling lub ataki personalno-zaczepne, to bana mu z półobrotu :). Gorzej jak Ciebie w odwecie nie wpuści na AudioVideoShow lub nakaże zupę widelcem jeść :).

Właśnie, czy na AVS wstęp powinni mieć trolle? Nawet jak kupi taki bilet, to powinien być przepadek :).

Edytowane przez SVART

Trzeba na bramkach ustawić moderację i niech banują prewencyjnie troli! :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

E tam, trza założyć wątek DIY - Detektor Trolla :)

Trzeba na bramkach ustawić moderację i niech banują prewencyjnie troli! :)

Przepraszam, to nie jest atak personalny, ale w takim wypadku p-ko trollom na bramce powinien stać ex-moderator na literkę p. On się świetnie zna na rzeczy, znaczy na trollerskich szumowinach, wyczuje takiego na kilometr. Nastroszone brwi, gęsty wczorajszy oddech i żaden troll nie waży się podejść. Ja przynajmniej bym nie próbował...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Adaś Miauuuczyński? :)

Ileż to dobrego może zdziałać jeden człowiek.

Jestem ciekaw czy on sobie kalkuluje,ilu traci klientów poprzez takie działanie. Mnie na tej wystawie już nie zobaczy,choćby wstęp był za dopłatą.

Jakimż głęboko zakompleksionym d*pkiem trzeba być aby maksymalnie utrudniać innym dostęp do forum.

Ale można dalej bez przeszkód wzmacniać i omijać dział sponsorowane :)

Obawiam się, że to Wy sami sprowokowaliście ten krok, bezczelnym omijaniem restrykcji nakładanych przez forum posiłkując się w tym Tapatalk'iem.

Obawiam się, że to Wy sami sprowokowaliście ten krok, bezczelnym omijaniem restrykcji nakładanych przez forum posiłkując się w tym Tapatalk'iem.

Przekaż adminom serdeczne życzenia dalszych sukcesów w rozwoju forum.

Ja znikam, ale zostanie przecież jeszcze jak to napisał Elb, 140 tys :D

Słuszna decyzja. Tylko dotrzymaj danego słowa, choć ten jeden raz!

Sly, to TY a nie nikt inny zabił to forum.

Bye.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.