Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość papageno

(Konto usunięte)

My tu jesteśmy. I będziemy. Nic nas nie zniechęci, nawet moderatorzy. Albowiem mamy mus. A gdzie jest Muls?

P.S. Dałem kiedyś uwieść się takiemu zamkniętemu forum. Cenne doświadczenie, jak z moją kandydaturą do PC. Mogę sobie teraz powiedzieć: wszędzie dobrze, ale najlepiej w domu (AS). Dlaczego? Bo tak.

Zaglądają, bo może kogoś jeszcze się uda zwerbować :)

Dzień bez slaja na AS, dniem straconym :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

Dzień bez slaja na AS, dniem straconym :)

Ukryta Zawartość

Oj, daj juz spokój Slajowi - jeszcze sie speszy takim szpiegowaniem i założy klona ;-)

Ukryta Zawartość

-----------------

Każdy widzi w bumie, kogo chce

Ja wiem kim jest bum, (ale to nie ja oczywiście) jego nick zawiera literę u

Edytowane przez Krak_oN

Oj, daj juz spokój Slajowi - jeszcze sie speszy takim szpiegowaniem i założy klona ;-)

Ale jeszcze nie założył :)

Ukryta Zawartość

post-61498-0-47682800-1482857804_thumb.jpg

post-61498-0-81840600-1482858045_thumb.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez patrick
  • 3 tygodnie później...

Co jest z Wami Panowie? nuda, żadnych sporów, żadnych kontrowersji.

Normalnie nuda, nie mam nic do poczytania.

Wszyscy niewygodni usunięci czy sami odeszli w glorii i chwale?

A tak w temacie:

Co jest z Salonikiem? już dawno obiecane było otwarcie tego przybytku dla pospólstwa, i co - cisza!

Trzeba trochę poczekać na transformację lub reinkarnację "kilku nowych żab w księżniczki".

Edytowane przez ROXI

Salonik powiadasz? Fakt, ale to jeszcze okres poswiateczny. Na gorze brak mocy przerobowych :-) Ale bedzie, spokojnie poczekaj.

Zarowno usunieci jak i ci co w swej glorii odeszli, jakos wciaz sa u nas widoczni. W swej lub innej postaci :-))) Ale to zrozumiale i jesli zachowuja sie zgodnie z netykieta i regulaminem to nie ma nic przeciw ich wizytom.

Oczywiscie nie dotyczy to tych usunietych za akcje spamowania forum.

Salonik powiadasz? Fakt, ale to jeszcze okres poswiateczny. Na gorze brak mocy przerobowych :-) Ale bedzie, spokojnie poczekaj.

Zarowno usunieci jak i ci co w swej glorii odeszli, jakos wciaz sa u nas widoczni. W swej lub innej postaci :-))) Ale to zrozumiale i jesli zachowuja sie zgodnie z netykieta i regulaminem to nie ma nic przeciw ich wizytom.

Oczywiscie nie dotyczy to tych usunietych za akcje spamowania forum.

Salonik jest bezsensownym tworem. Ludzi ciągle ponosi "kreatywność" w wymyślaniu niepotrzebnych rozwiązań. Sztuką są proste i skuteczne rozwiązania i nie uleganie chwilowym fantazjom wnoszącym dodatkowy chaos.

Edytowane przez ROXI

Dobrze ci z tym Włodek?

Jak to jest być zstępnym małego palta z piwnicznych czeluści obciachu?

Nie odpowiadaj, to było pytanie retoryczne.

Łączę ukłony.

Sztuką są proste i skuteczne rozwiązania i nie uleganie chwilowym fantazjom wnoszącym dodatkowy chaos.

Szkoda, że nie wpadli na to ojcowie założyciele owego salonowego przybytku :).

Normalnie nuda, nie mam nic do poczytania.

I weź tutaj wszystkim dogódź :). Jak takie nudy, to trzeba przywrócić na forum Slyera, Pana Prezesa oraz naturalnie ...na funkcję moderatora jego excelencję Roberto aka Space1 :).

Edytowane przez SVART

Papa. nie wywołuj wilka z lasu :).

Przeczekajmy chociaż w spokoju do przełomu zimy i wiosny, kiedy to zwykle przez forum przechodzi mniejsza lub większa rewolta.

forum.

W pierwszych słowach mojego postu zapytowywuję Kochanego Moderatora, czy już nigdy nie będę mógł załączyć załącznika? Podobno wyczerpałem jakiś limit...

Znalazłem w ustawieniach, że wykorzystałem ponad 100% limitu załączników. Klikałem na nie, w ramkach pojawiały się "ptaszki" [V] - i na tym koniec.

Czy na tym koniec?

Edytowane przez toptwenty

Dobrze ci z tym Włodek?

Jak to jest być zstępnym małego palta z piwnicznych czeluści obciachu?

Nie odpowiadaj, to było pytanie retoryczne.

Łączę ukłony.

To nie bylo pytanie retoryczne jak blednie je oceniles. Pytanie retoryczne wnosi oczywistosc ktora wszyscy uznaja za bezsprzeczna. To co napisales bylo sugerowaniem czytajacym, ze ty wiesz dokladnie ze ja jestem zstepnym Paltona i ze jest mi z tym dobrze.

A to zalozenie nieprawdziwe.

Nie jestem zstepnym paltona Poniewaz nie odziedziczylem niczego po nim. Bylem moderatorem razem z Paltonem na dlugo zanim popelnil blad za ktory opuscil nasze grono. Malo tego, Palton uwazal mnie za swego osobistego wroga. Zatem twoje sugestie to klamstwo.

A jak to jest byc po tej stronie uczestnictwa w forum? Niezbyt latwo. Trzeba wciaz uwazac aby nikogo nie skrzywdzic, a tych ktorzy bezsporzecznie zasluzyli na upomnienie lub usuniecie z froum, nie uwazac za gorszych od siebie samego, ani bron Boze za wrogow. Wylacznie za ludzi, ktorym nasze wymagania co do przestrzegania regulaminu i netykiety nie odpowiadaja.

Kazde forum niestety potrzebuje swoich ''Paltonow'' :-) Oby coraz lepszych, a nie gorszych od wzorca :-)))

Serdecznosci.

Wlodek.

W pierwszych słowach mojego postu zapytowywuję Kochanego Moderatora, czy już nigdy nie będę mógł załączyć załącznika? Podobno wyczerpałem jakiś limit...

Znalazłem w ustawieniach, że wykorzystałem ponad 100% limitu załączników. Klikałem na nie, w ramkach pojawiały się "ptaszki" [V] - i na tym koniec.

Czy na tym koniec?

Niestety musze Cie rozczarowac kochany TOPie. Ni cholery nie jestem kumaty w tym, jak to forum funkcjonuje w aspekcie technicznym. A ze czyni to w sposob cudaczny i upierdliwy, to ja i reszta modow wiemy az nazbyt dobrze.

Zwroc sie z tym pytaniem do Admin1. On pomoze.

W.

Zwroc sie z tym pytaniem do Admin1

Nie znalazłem niczego takiego.

Dostałem taką odpowiedź na maila:

" Witamy,

W sprawie recenzji prosimy pisać do redaktora naczelnego Pana Marcina Olszewskiego - [email protected]

W sprawie reklamy prosimy o kontakt z Panem Dawidem Skrzypczakiem pod adresem:

[email protected]

W sprawach związanych z forum i moderacją prosimy o kontakt pod adresem:

[email protected] ""

Jak z tego wynika Admin1 nie istnieje...

Jak wiesz, pisałem do Moderacji, czyli do Ciebie. Każesz mi pisać na Berdyczów?

Jak z tego wynika Admin1 nie istnieje...

Jak wiesz, pisałem do Moderacji, czyli do Ciebie. Każesz mi pisać na Berdyczów?

????

Widzisz w naglowku tego watku kto jest jego autorem?

Kliknij na admin1 to ci sie ujawni pofil. Tam na dole pod awatarem masz pzycisk "wiadomosc" Kliknij i napisz do admin1 na PW.

I to wszystko.

To jest administrator techniczny forum.

OK. Spróbuję, dzięki. Ale czemu nie ma adresu administratora technicznego wśród adresów zacytowanych przeze mnie?

OK. Spróbuję, dzięki. Ale czemu nie ma adresu administratora technicznego wśród adresów zacytowanych przeze mnie?

A skad ja mam to wiedziec???

Popros admin1 zeby dodal kontakt do siebie.

Ok. Od tej pory, jako gospodarz jesteś odpowiedzialny za porzadek i kondycje tego watku.

Otwarty, prosze pisać.

A skad ja mam to wiedziec???

Popros admin1 zeby dodal kontakt do siebie.

Admin1 nie istnieje, podobnie jak wielu założycieli wątków, którzy "wyparowali" z Bocznicy.

Gdyby istniał, to by odpowiedział na wiadomośc ode mnie, prawda?

Wracamy do punktu wyjścia.

Istnieje, ma imie i nazwisko i funkcje jaką pełni. Byc moze nie ma go obecnie na forum, ale my tego nie wiemy. Spróbuję go poprosic aby ci odpowiedział a jak nie bezie go, to powiadomie Prezesa.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.