Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Aż nie zostaną zatwierdzone. Zależnie czy któryś z moderatorów natknie sie na taki post do zatwierdzenia. Tutaj nie ma płatnych modów śledzacych przez 24h każdy wpis.

Gość LTD12

(Konto usunięte)

Aż nie zostaną zatwierdzone. Zależnie czy któryś z moderatorów natknie sie na taki post do zatwierdzenia. Tutaj nie ma płatnych modów śledzacych przez 24h każdy wpis.

Dziękuję.

Nie jest to optymistyczne :).

Czy ja wiem? Dla tych którzy nigdy takich problemów nie mieli i nie przewidują mieć, to żaden klopot :-) Na tym forum od zawsze jest taka forma moderacji. Funkcje te sprawuja uzytkownicy w czasie swego pobytu na forum.

Gość LTD12

(Konto usunięte)

Czy ja wiem? Dla tych którzy nigdy takich problemów nie mieli i nie przewidują mieć, to żaden klopot :-) Na tym forum od zawsze jest taka forma moderacji. Funkcje te sprawuja uzytkownicy w czasie swego pobytu na forum.

Miałem na myśli fakt, że w ten sposób przez cały czas restrykcji post może nie zostać zweryfikowany, czyli kolejka jest praktycznie całkowitym zakazem.

Gość LTD12

(Konto usunięte)

@Vlado, co do PW, to nie jest to do końca sprawa prywatna. W przypadku, gdy wpis jest podstawą do postawienia restrykcji PW jest wówczas elementem ewentualnej skargi tj przestaje być "prywatny".

A co trzeba zrobić żeby dostać taka kolejkę?

Zapytaj kolegi, zapewne on najlepiej ci doradzi :-)

Miałem na myśli fakt, że w ten sposób przez cały czas restrykcji post może nie zostać zweryfikowany, czyli kolejka jest praktycznie całkowitym zakazem.

Mało prawdopodobne jak widzisz na swoim przypadku.

@Vlado, co do PW, to nie jest to do końca sprawa prywatna. W przypadku, gdy wpis jest podstawą do postawienia restrykcji PW jest wówczas elementem ewentualnej skargi tj przestaje być "prywatny".

Nie wiem o jakim przypadku piszesz. Nie znam sprawy.

Sorry, jeszcze jedno pytanie. Czy jeżeli post zostanie odrzucony użytkownik jest powiadamiany?

Nie.

Czas już chyba najwyższy wydzielić zakładkę "Polityka" na bocznicy.

Przecież tego nie da się już normalnie przeglądać.

Same tematy polityczne z napierdalanką w każdym temacie.

Nawet "Brak humoru na forum" zapaćkany jest tym samym dziadostwem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czas już chyba najwyższy wydzielić zakładkę "Polityka" na bocznicy.

Pomysł chybiony. Powstanie wtedy albo "bocznica polityczna" w obecnej Bocznicy, albo na forum o audio stworzy się kolejne forum polityczne.

Bocznica to swego rodzaju Hyde Park. Stworzone miejsce z myślą o wszelkich potrzebach wyrażania poglądów poza głównym tematem świata audio. Nie potrzeba budować kolejnych, wydzielonych miejsc na Forum AudioStereo.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

A może by tak wywalić całą tę politykę w Kosmos, bo człowiek zamiast myśleć o przyjemnościach, zamiast zgłębiać wiedzę o audio, studiować, doskonalić się, głowę ma zaśmieconą pierdołami. Ciśnienie skacze, cukier szaleje, cholesterol zapycha nam żyły, po co to nam?

Po sobie to widzę.

Edytowane przez sittek

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

A może by tak wywalić całą tę politykę w Kosmos, bo człowiek zamiast myśleć o przyjemnościach, zamiast zgłębiać wiedzę o audio, studiować, doskonalić się, głowę ma zaśmieconą pierdołami. Ciśnienie skacze, cukier szaleje, cholesterol zapycha nam żyły, po co to nam?

Po sobie to widzę.

Kawy pić nie potrzeba :)

Bocznica jest już wszystkim tym czego Wam potrzeba. Żadnych saloników, klubów miłośników i tym podobnej "elytarności" tutaj nie przewidujemy.

Miłego weekend'u

Jak lubisz babrać się w błocku, twoja wola.

Ja jednak pozwolę sobie wejść czasami do działu humoru i się pośmiać, zamiast czytać idiotów z niespełnioną misją polityczną.

Głupota powinna mieć na forum swoje granice.

Ok.

Jest tylko jeden problem - nie ma narzędzi do ignorowania tematów, a jak wyświetlasz "nowe posty" to te całe dziadostwo wisi na wierzchu.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Co by się stało z bocznicowymi audioholikami, gdyby im uniemożliwić pisanie o polityce? Gdzie by się bidule wyniosły? Masakra, kastracja, regres analny, dezintegracja negatywna, paranoja, dysocjacja, konwersja, dramatyczny kolaps ego, masowe chlastanie się, narkomania i alkoholizm? Jest jakiś pokerzysta, który powie: sprawdzam? Nie ma.

Bocznica jest odskocznią od trudnych tematów ze Startu, gdzie pierdylion razy zadaje się pytania w nowych tematach : jaki wzmacniacz za 150 zł, jaki wzmacniacz za 160 zł, jaki wzmacniacz za 170 zł .......... jaki wzmacniacz za 270 zł ......jaki wzmacniacz za 430 zł ....

Nie wiem co sittek, ale ja polecam Martella. Można wyhaczyć za 160 a w necie za circa 130.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Sittek, co polecasz ze wzmacniaczy za 187 PLN? :)

Proponuję uzbroić się w cierpliwość, odłożyć i dołożyć do 200PLN :-) Bankowo będzie wtedy Hi End.

• 3 tygodnie później...

Poniższy tekst wysłałem również bezpośrednio do admina1, co o tym problemie myślicie?

Czy może dalej funkcjonować ban na konkretny wątek, nałożony przez autora, który na dzień dzisiejszy został z forum wykluczony?

To, że był to ban prewencyjny to inna sprawa, jednak myślę, że sytuacji gdy na forum brak autora, wszystkie bany jego 'autorstwa' powinny być administracyjnie zniesione.

(...)

Edytowane przez iro III
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.