Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Espectro napisał:

Hmm jakis bug że miał Pan perma w tym temacie. Nie pamiętam za co bo w notatce brak.

Mam znowu czytać , że prowadzę "kartotekę na  każdego" ?  Ma Pan wgląd w moją kartotekę kryminalną i wszystkie wpisy [te obraźliwe też] ... "Wojna w Ukrainie.." 25-26.10 ......  

Nie odwołuję się od tego "permanentnego bana" .  Niech sobie będzie do końca świata i 1 dzień dłużej .

Ja tylko chciałem pochwalić Adm. za skuteczną blokadę siewców "rosyjskiej propagandy" . Pozdrawiam .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
6 minut temu, MV2 napisał:

Mam znowu czytać , że prowadzę "kartotekę na  każdego" ?  Ma Pan wgląd w moją kartotekę kryminalną i wszystkie wpisy [te obraźliwe też] ... "Wojna w Ukrainie.." 25-26.10 ......  

Nie odwołuję się od tego "permanentnego bana" .  Niech sobie będzie do końca świata i 1 dzień dłużej .

Ja tylko chciałem pochwalić Adm. za skuteczną blokadę siewców "rosyjskiej propagandy" . Pozdrawiam .

A ja zareagowałem i sytuacje sie odwróciła. 

4 minuty temu, skynyrd napisał:

Are you kidding?

To sprawa z przed pół roku to nic nowego.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

5 minut temu, skynyrd napisał:

Are you kidding?

Taka obowiązuje interptetacja wolności słowa.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
W dniu 24.02.2022 o 15:28, audiostereo.pl napisał:

Wszystkie portale borykają się z tym problemem:

https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-wojna-rosja-ukraina-w-sieci-wysyp-propagandy-rosyjskiej,nId,5852693

Będziemy podejmować stosowne działania i takie posty będą usuwane.

2 minuty temu, Espectro napisał:

Nie było mnie.

Nie mam złych intencji. Rozumiem, że część mojej rodziny na Wołyniu wymordowali kosmici?

• Administratorzy
Teraz, szymon1977 napisał:

To nie interpretacja wolności słowa ale jak wyżej wiele portali stosuje się do tej zasady.

Tworzenie grup pro rosyjskich oraz tym bardziej "pożytecznych idiotów" jest złym zjawiskiem.

• Administratorzy
Teraz, skynyrd napisał:

Nie było mnie.

Nie mam złych intencji. Rozumiem, że część mojej rodziny na Wołyniu wymordowali kosmici?

Mówimy o kwestiach aktualnie panujących na terenie Ukrainy i faktem ataku rosji na ten kraj.

Nikt nie mówi o zaszłościach dawniejszych, które miały miejsce i które także Polacy robili stronie Ukraińskiej juz o Żydowskiej nie wspominam.

W razie problemów technicznych zapraszam do mnie na PW.

Temat zamykam, aby nie spamować tutaj nie na temat.

6 minut temu, Espectro napisał:

A ta sprzed 78 ?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
Teraz, xniwax napisał:

A ta sprzed 78 ?

Mowa o decyzji, jaką podejmowaliśmy. Nie o wydarzeniach, jakie miały miejsce podczas wojny czy też wypraw krzyżowych.

14 godzin temu, szymon1977 napisał:

W pewnych okolicznościach taki zakaz ma sens, to coś na wzór "Kłamstwa Oświęcimskiego". Trywializowanie wojny na Ukrainie wpisuje się w narracje Rosji.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

27 minut temu, Jacchusia napisał:

W pewnych okolicznościach taki zakaz ma sens, to coś na wzór "Kłamstwa Oświęcimskiego". Trywializowanie wojny na Ukrainie wpisuje się w narracje Rosji.

Najgorsze co można zrobić, to wmówic samemu sobie, że jest wspaniale. Kubeł zimnej wody na głowę musi kiedyś się wylać.

14 minut temu, szymon1977 napisał:

Kubeł zimnej wody na głowę musi kiedyś się wylać.

Dokładnie, wszystko ma swoje miejsce i czas.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

Dokładnie, wszystko ma swoje miejsce i czas.

Na tak. Na mówienie, że szczepionki nie zmniejszają ryzyka śmierci czas i miejsce nadeszły dopiero, gdy producenci i rządy to przyznały, nie wystarczyły oficjalne statystyki. Nie wiem jak Ty, ale ja wolę być świadom zawszasu, niż budzić się z ręką w nocniku.

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Na tak. Na mówienie, że szczepionki nie zmniejszają ryzyka śmierci czas i miejsce nadeszły dopiero, gdy producenci i rządy to przyznały, nie wystarczyły oficjalne statystyki. Nie wiem jak Ty, ale ja wolę być świadom zawszasu, niż budzić się z ręką w nocniku.

Panowie ile razy można prosić, aby nie spamić tutaj w temacie o byle czym.

1 minutę temu, Espectro napisał:

Panowie ile razy można prosić, aby nie spamić tutaj w temacie o byle czym.

My o wolności słowa a nie "byle czym".

• Administratorzy
Teraz, szymon1977 napisał:

My o wolności słowa a nie "byle czym".

9 minut temu, szymon1977 napisał:

Ewidentny brak wolności słowa.

7 minut temu, Espectro napisał:

Ewidentny brak wolności słowa.

Żebys wiedział, bo wolnosć słowa sie kończy, gdy zaczyna się patrzenie na formę wypowiedzi przez pryzmat treści.

Edytowane przez szymon1977

• Administratorzy
49 minut temu, szymon1977 napisał:

Żebys wiedział, bo wolnosć słowa sie kończy, gdy zaczyna się patrzenie na formę wypowiedzi przez pryzmat treści.

Piszecie nie na temat Panowie i zasłaniacie się wolnością słowa i wypowiedzi ?

Czy poszukiwania worka treningowego dla Egona obejmują wszystkie zakładki forum ?

Czy tylko bocznicę albo temat od spraw doraźnego bieżącego funkcjonowania o tytule: "Forum - funkcjonalność, sprawy moderacyjne" ? 

Sorry za trollowanie, ale od paru tygodni głównie sprawy jednego użytkownika tu widuję.

20 godzin temu, Espectro napisał:

Wracamy do tematyki pisania "źle" w jakikolwiek sposób o Ukrainie w aktualnym stanie.

Na co nie wyrażamy zgody i za co karamy. Propaganda umniejszająca lub poddająca pod wątpliwość każdy krok i akcję wykonywaną przez stronę Ukraińską spotka sie z karą punktową. 

Propaganda rosyjska nie będzie miała tu miejsca. 

Trochę musiałem przywyknąć do tej zmiany, ale przyjąłem ją do użytku, czyli zastosowania. Ma sens.

Co prawda propagandy tego narodu sam nie będę uprawiał.

PS.

Na komentarze i polemiki o nacjach to naprawdę nie jest odpowiedni temat.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

48 minut temu, Espectro napisał:

Piszecie nie na temat Panowie i zasłaniacie się wolnością słowa i wypowiedzi ?

Zaraz zaraz: potwierdzone przez Administratota, że na Forum nie wolno pisać źle o Ukrainie, co nie tylko moim zdaniem koliduje z wolnością słowa, nie jest odpowiednim tematem do wątku moderacyjnego?

20 godzin temu, Espectro napisał:

Tylko potwierdził Pan moje zdanie. @Zyzol

Tą opinią...

20 godzin temu, MV2 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

... pod wypowiedzią mająca na celu wyłącznie podgrzewanie niezdrowej atmosfery zwyczajnie ośmiesza Pan autorytet pełnionej funkcji.

Dziś Radio Złote Przeboje ok. 16.10 informowało o tej rozmowie prezydenta Dudy dodając, że jest to hit Internetu. Pana zdaniem to radio też jest...? 

I na zakończenie. Karami regulaminowymi broni Pan głupoty Zełenskiego na tej samej Bocznicy, gdzie dopuszcza się lżenie Prezydenta RP najgorszymi epitetami. Gdzie Pan wówczas jest ze swoją poprawnością?

Ukryta Zawartość

Screenshot 2022-11-22 at 20-53-30 Wojna w Ukrainie Na żywo z Ukrainy.png

I to jest ten słynny wpis wyceniony na permanentną blokadę pisania w wątku? Wow! Widziałem wcześniej, ale myślałem, że coś faktycznie przeskrobałeś.

36 minut temu, szymon1977 napisał:

Ukryta Zawartość

I to jest ten słynny wpis wyceniony na permanentną blokadę pisania w wątku? Wow! Widziałem wcześniej, ale myślałem, że coś faktycznie przeskrobałeś.

Nie Panie szymon1977 . Wpis Pana Zyzol nie ma nic wspólnego z moją "permanentną blokadą pisania w wątku" . Moje wpisy na "permanentną blokadę" są dostępne w tym wątku , ale po co sięgać ponad 3 tygodnie do tyłu .

P.s . Mam też tragiczną wiadomość - od wczoraj jestem odbanbardowany . Tyle w temacie . Zdrówka życzę .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez MV2

7 minut temu, MV2 napisał:

jestem odbanbardowany

Zaraz zaraz: zablokowano Zyzola a odblokowno Ciebie - co ma piernik do wiatraka?

Gość

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, skynyrd napisał:

political correctness rulez...

A co powiesz na obrazę uczuć politycznych ? Taka abstrakcja i małe uzupełnienie tematu poprawności politycznej i takiej tam... Kodeks Honorowy Boziewicza załatwił by wszystko.

Edytowane przez Wojtek 1959
10 minut temu, szymon1977 napisał:

Zaraz zaraz: zablokowano Zyzola a odblokowno Ciebie - co ma piernik do wiatraka?

Jak widać na załączonym obrazku , Pan Zyzol mógł pisać po otrzymaniu drakońskiej [3] ilości punktów , czyli [na mój malutki koci rozumek] zbanbardowany nie został ... Przepraszam , ale tłumaczenie tak inteligentnemu Userowi Premium  prostych rzeczy już mnie irytuje . Wystarczy tych ploteczek , bo ja mam mniejszy limit pisania w tym zacnym wątku . Pa .

• Administratorzy
2 godziny temu, xetras napisał:

Sorry za trollowanie, ale od paru tygodni głównie sprawy jednego użytkownika tu widuję.

23 godziny temu, Espectro napisał:

Rozmowa chwilę tutaj trwała tylko.

1 godzinę temu, szymon1977 napisał:

Zaraz zaraz: potwierdzone przez Administratota, że na Forum nie wolno pisać źle o Ukrainie, co nie tylko moim zdaniem koliduje z wolnością słowa, nie jest odpowiednim tematem do wątku moderacyjnego?

Pisząc o covid i tworzenie teorii wychodzących znacząco poza temat o którym sam Pan mówi. 

1 godzinę temu, Zyzol napisał:

... pod wypowiedzią mająca na celu wyłącznie podgrzewanie niezdrowej atmosfery zwyczajnie ośmiesza Pan autorytet pełnionej funkcji.

?

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

To screen Pana @MV2 z jego konta a to co nawywijał to inna sprawa. Powinien mieć kare czasową a nie perm. Skrypt po zmianach jak widać nie działa poprawnie i poprawia na permy. 

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Wow podejmujemy polemikę jak widzę. 

Wiatrak ma wiele do niczego.

@szymon1977 Jak to jest, że pojawia się Pan zawsze w momencie rozmowy / dyskusji niezwiązanej z Panem w jakikolwiek sposób. Upraszam po raz ostatni, nie jest Pan moderatorem lub kimkolwiek kto powinien ustalać  reguły tutaj w temacie i gdziekolwiek na forum. 

Godzinę temu, MV2 napisał:

Jak widać na załączonym obrazku , Pan Zyzol mógł pisać po otrzymaniu drakońskiej [3] ilości punktów , czyli [na mój malutki koci rozumek] zbanbardowany nie został ... Przepraszam , ale tłumaczenie tak inteligentnemu Userowi Premium  prostych rzeczy już mnie irytuje . Wystarczy tych ploteczek , bo ja mam mniejszy limit pisania w tym zacnym wątku . Pa .

Sprawa już wyjaśniona. Zresztą na PW także z Panem wielokrotnie. 

1 godzinę temu, Zyzol napisał:

I na zakończenie. Karami regulaminowymi broni Pan głupoty Zełenskiego na tej samej Bocznicy, gdzie dopuszcza się lżenie Prezydenta RP najgorszymi epitetami. Gdzie Pan wówczas jest ze swoją poprawnością?

Jak to dobrze, że nie interesuje się polityką. 

35 minut temu, Espectro napisał:

Jak to dobrze, że nie interesuje się polityką. 

Czy to napewno tak „dobrze”..?

Mając władzę kneblowania uniemożliwia się tym samym krytyki Ukrainy choćby za nominację Andrija Melnyka na wiceministra spraw zagranicznych Ukrainy.
   Melnyk relatywizował zbrodnie ukraińskich nacjonalistów na Polakach i Żydach oraz twierdził, że dla Ukrainy Polska była takim samym wrogiem jak III Rzesza…

Ruskie tr ole tu na AS ? Poważnie ?

Musieli by założyć konta lata temu aby się uaktywnić w czasie Wojny i w bocznicowej społeczności max 100 stałych userów..? 

Litości Adminie..🙉

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.