Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, papageno napisał:

Jeśli użeranie się ze złośliwym trollem można nazwać zabawą.

Eskalujesz i po co ?
Zakładam natomiast , że Moderator wie co robi, tak jak i Szymon.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

dziwne masz upodobania zabawowe 🙂

Xsionc, czy cuś?

3 minuty temu, xniwax napisał:

Eskalujesz i po co ?
Zakładam natomiast , że Moderator wie co robi, tak jak i Szymon.

Szymonowi jakiś wiek temu rzekłem, że gdybym z nim gadał bezpośrednio - po minucie bym się zastrzelił .

Też lubię pracować i gawędzić, no ale kurna - aż tak?

😀🥃🤪

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

po minucie bym się zastrzelił .

Trzeba podchodzić do pewnych pogaduch z laską dynamitu z centymetrowym lontem, wynik byłby remisowy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Moderatorzy

Panowie, 

Zakończcie już te OT. Nawet Adminowi się kiedyś cierpliwość kończy. Jeden user się przed chwilą o tym przekonał.

Miłego dnia 🙂 

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

Obstawiam więc, że za te "masowe" zgłoszenia odpowiedzialna jest mała grupka, dla której "ruskim trolingiem" jest wszystko, co wykracza poza ich uproszczone pojmowanie rzeczywistości. Ta bardzo słabe, że skorzystali z okazji by swoim odwiecznym oponentom przypinać metkę "ruskiego trola" i oczekiwać od moderacji usunięcia z dyskusji.

Dokładnie tak jest. Ruskie trolle działają na wielkich portalach społecznościowych, typu FB, czy Twitter, ale nie na Audiostereo. JuG też nie był żadnym ruskim trollem.
Wszyscy, którzy tutaj doszukują się ruskich onuc, czy kremlowskich agentów to zwolennicy teorii spiskowych, które nieustannie przypisują innym. 
Złodziej zawsze krzyczy najgłośniej - łapać złodzieja!
Poza tym to taka przybrana forumowa postawa - szukać sobie wrogów, negować wszystko co piszą i być w opozycji, przy okazji oczywiście obrażać i personalnie atakować...często używając wyrafinowanych technik by wyglądało, że nie łamią regulaminu.

4 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bardzo mi się podoba styl, w którym usiłuje Pan wytłumaczyć coś oczywistego typowi, który i tak niczego nie pragnie przyjąć do wiadomości .

...........

Mam nowego, znalezionego kocika . Capnąłem niebożątko na parkingu ....

Biedny, niepachnący i brudny strasznie.

Jacuś...to jest to, o czym przed chwilą pisałem.
Jaki Ty próbujesz być wyrafinowany...najpierw obrażasz, a za chwilę słodziutko piszesz o kotku i podlizujesz się przy tym administracji.
Myślisz, że tego nie widać?

2 godziny temu, papageno napisał:

Panie Espectro. A nie prościej ukarać szymon1977 za zwykły trolling, który z lubością uprawia gdzie tylko się da?

Daje się Pan wkręcać mistrzowi trollingu. Po co?

Kolejny przypadek potwierdzający o czym piszę.
Kolega lubi sobie wrogów znajdywać i wtedy to już taki forumowicz ciągle pada ofiarą wyrachowanych ataków personalnych. Oczywiście wszystko jest zgodne z regulaminem.

2 godziny temu, papageno napisał:

Przeszkadza Ci, to nie czytaj.
Moim zdaniem Szymon ma wiele racji i pisze z sensem.
Ale ja jestem elastyczny w ocenie ludzi, a nie zero-jedynkowy.

Jeśli nie piszę na temat, to przepraszam. Jednak wydaje mi się, że problem, o którym piszę ma ścisły związek z tym wątkiem.

Dobrej nocy.

• Administratorzy
4 godziny temu, papageno napisał:

Ciężko to naciągnąć będzie. Fakt.

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

JuG też nie był żadnym ruskim trollem.

Jug taki zły nie był i każdy go znał. Co ważne nie był natrętny i punkty przyjmował z honorem. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

20 godzin temu, Espectro napisał:

Mówię, jeżeli chcecie Państwo czytać ruską czy też inną propagandę to proszę bardzo.

Ale nie zgłaszajcie takich wpisów masowo. Przeczytać i zapamiętać, a nie zgłaszać. 

Nic z tych słów raczej do mnie się nie odnosi, bo ani nie chce czytać propagandy, ani nic z tych rzeczy nie zgłaszałem. Starałem się wytłumaczyć Szymonowi, ze działania moderacji to nie cenzura tylko dbanie o to, żeby nic wpisujacego się w retorykę kremlowską nie ukazywało się publicznie w polskich mediach. Widocznie mało wyraziście to wyraziłem.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
1 minutę temu, Jacchusia napisał:

Nic z tych słów raczej do mnie się nie odnosi, bo ani nie chce czytać propagandy, ani nic z tych rzeczy nie zgłaszałem

Ale kto pisze że Pan konkretnie. 

16 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Miałem kiedyś ciotkę. Z Sosnowca, słowo!!,! Strasznie była ... ten, no - upierdliwa.

Ale, nie aż tak ...

🙂 Z Sosnowca...i ciotka 🙂 Kogo chcesz nabrać? 🙂

• Administratorzy

Starałem się wytłumaczyć Szymonowi, ze działania moderacji to nie cenzura tylko dbanie o to, żeby nic wpisujacego się w retorykę kremlowską nie ukazywało się publicznie w polskich mediach. Widocznie mało wyraziście to wyraziłem.

Dokładnie tak. I bądźmy poważni nie banujemy z automatu każdego kto napisze coś głupiego czy też podchodzącego pod propagandę. 

Teraz, Espectro napisał:

Ale kto pisze że Pan konkretnie. 

Odnosił się Pan do mojej rozmowy z Szymonem i pisał "Panowie" stąd. widac nieporozumienie sie wkradło.

• Administratorzy

Ciotki do tego nie mieszajmy.

Odnosił się Pan do mojej rozmowy z Szymonem i pisał "Panowie" stąd. widac nieporozumienie sie wkradło.

Nie po prostu cytowałem i niejako odpowiadałem też Panu. Ale wypowiedz tyczy sie każdego.

28 minut temu, Espectro napisał:

...nie banujemy z automatu każdego kto napisze coś głupiego czy też podchodzącego pod propagandę. 

Doskonała odpowiedź na moje pytanie. A po co był cały wczorajszy cyrk nie wnikam. Dziekuję za wyjaśnienie.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

18 godzin temu, Espectro napisał:

Nie bo to wtedy według Pana szymon1977 odbieranie mu wolności słowa i mozliwości wypowiedzi.

Ja sie dobrze bawie. Zaś szymon1977 sam dozbiera punktów. 

a nie sadzisz ze ogladanie tej terapii ,  dla innych userów moze byc zwykłym karmieniem trolla

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy
1 godzinę temu, cir napisał:

a nie sadzisz ze ogladanie tej terapii ,  dla innych userów moze byc zwykłym karmieniem trolla

I z pewnością tak jest. Dlatego trolla się karmi, a potem pozostawia w ciszy bez możliwości pisania w temacie.

Moderacja musi być czujna. Właściwie nie wiadomo, co jest tą retoryką kremlowska?

Np. czy można napisać kto wystrzelił rakiete czy raczej nie? 

Trzeba miec tez swiadomosc, ze dialogi ekspertow geopolitycznych na bocznicy mogą spowodować ruchy supermocarstw w tym milczących do tej pory Chin.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Administratorzy
13 minut temu, electro napisał:

Trzeba miec tez swiadomosc, ze dialogi ekspertow geopolitycznych na bocznicy mogą spowodować ruchy supermocarstw w tym milczących do tej pory Chin.

Potwierdzone naukowo ? 

9 minut temu, Espectro napisał:

Potwierdzone naukowo ? 

Bądź czujny! 

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

3 godziny temu, Espectro napisał:

I z pewnością tak jest. Dlatego trolla się karmi, a potem pozostawia w ciszy bez możliwości pisania w temacie.

to ich musi nieżle szarpac czyli takie prawie elektrowstrząsy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy
3 godziny temu, electro napisał:

Bądź czujny! 

Będę !! 

https://www.youtube.com/watch?v=_6Ng2_eqes4

16 minut temu, cir napisał:

A tego nie wiem nie byłem na żywo przy takiej akcji.

9 godzin temu, Jacchusia napisał:

Owszem - moja pomyłka. 

Ciocia Regina, zresztą moja matka chrzestna (najukochańsza i wspaniała) tylko leży na cmentarzu w Sosnowcu. I to tam właśnie Ją odwiedzam, gdy tylko mogę i jestem w Polsce.

Całe swoje życie mieszkała w (uważaj - padnie podniecająca cię nazwa) - Świętochłowicach.

Zapisz w pamiętniku, Panie Jacku Wścibski.

9 godzin temu, Espectro napisał:

Ciotki do tego nie mieszajmy.

Zwłaszcza tych już nieżyjących.

Nie mogą się ani obronić, ani nawet popyskować po próżnicy...

😇

1 godzinę temu, cir napisał:

Mną zawsze szarpie jak czytam tego typu Twoje wpisy, albo Twoje sławne "ziew", "guzik wiesz" i "doucz się".

12 godzin temu, soundchaser napisał:

Twoje sławne "ziew", "guzik wiesz" i "doucz się".

Teksty Arkadowskiego, pewnie wrócił jako klon. 
Podobnie jak „bełkot i brednie” orężem najlepszego użytkownika AS.. Język trolli. 

Edytowane przez Niepokorny
15 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Owszem - moja pomyłka. 

Ciocia Regina, zresztą moja matka chrzestna (najukochańsza i wspaniała) tylko leży na cmentarzu w Sosnowcu. I to tam właśnie Ją odwiedzam, gdy tylko mogę i jestem w Polsce.

Całe swoje życie mieszkała w (uważaj - padnie podniecająca cię nazwa) - Świętochłowicach.

Zapisz w pamiętniku, Panie Jacku Wścibski.

Zwłaszcza tych już nieżyjących.

Nie mogą się ani obronić, ani nawet popyskować po próżnicy...

😇

BN nie załapałeś o co chodzi, nie o szanowną Ciocię, a sam _Sosnowiec_ - mając na względzie ostatnie czasy/wydarzenia na forum.

Edytowane przez Jacchusia

Szczerze mówiąc - jedna z lepszych księgarni, którą znałem - była właśnie w Sosnowcu.

Zawsze po wizycie w barze, w którym emerytowane Panie sprzedawały najlepsze pierogi na świecie - wstępowałem właśnie tam.

Dziś już obie firmy nie istnieją. Panie z przezacnego baru przerosły koszta, księgarnia zaś - sprzedaje garnki, rondle i patelnie.

Smutek i głód.

3 godziny temu, Niepokorny napisał:

Teksty Arkadowskiego, pewnie wrócił jako klon. 

Dyskredytacja kogoś , kto nie może odpowiedzieć wymaga niewyobrażalnej odwagi . Szacun .

Podobnie jak „bełkot i brednie” orężem najlepszego użytkownika AS.. Język trolli. 

Ale tu , to już trzeba odwagi , jak jaja słonia , żeby napisać Jaro_747 - utrapienie Konfederacji i [cytując Admina] "pożytecznych i.....w" .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

wrócił jako klon. 

A ja to chyba nawet wiem, czyim klonem ty jesteś...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.