Skocz do zawartości
IGNORED

Czy można odciąć się od rzeczywistości?

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie,przecież w TV jest nie tylko sieczka.Są i rzeczy wartościowe.Trzeba umieć wybierać.Jakoś nie dowierzam tym co twierdza,że nie mają TV.

NIESTETY W TEJ TELEWIZJI WIELE NIE ZNAJDZIESZ!

Rozumiesz to?

Ludzie,przecież w TV jest nie tylko sieczka.Są i rzeczy wartościowe.Trzeba umieć wybierać.Jakoś nie dowierzam tym co twierdza,że nie mają TV.

A skąd oni mają to wiedzieć, skoro oglądają tylko telewizyjna sieczke?

Piszę ze smartfona.

NIESTETY W TEJ TELEWIZJI WIELE NIE ZNAJDZIESZ!

Rozumiesz to?

Podobnie jest z wieloma książkami , są równie nudne , jak instrukcja użytkowania odkurzacza .

Piotr

Mam pytanie do zagorzałych politykierów. Czy możecie odciąć się od polityki? lips.gif

Albo zająć dla odmiany jakąś robotą na przykład, a nie opierdalać się całe życie na koszt podatników i mundrości małego kazia wygłaszać?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A pod tym się nie podpisuję. Człowiek nie jest niewolnikiem. Pod tym względem można również odciąć się od żeczywistości. Tylko trzeba mieć tego świadomość.

akoś nie dowierzam tym co twierdza,że nie mają TV.

od dziesięciu lat nie posiadam :)

A pod tym się nie podpisuję. Człowiek nie jest niewolnikiem. Pod tym względem można również odciąć się od żeczywistości. Tylko trzeba mieć tego świadomość.

i po kosmosie można polatać, z elvisem pobalować...

i po kosmosie można polatać, z elvisem pobalować...

O! I to jest otaczająca nas rzeczywistość. Może jeszcze niedostępna ale wkrótce kto wie?

By była jasność. Nam niedostępna.

No i proszę, kolega potrafi skutecznie odciąć się od rzeczywistości!

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Ja czasami jakieś informacje przegladam a czasami przez pare dni nic zdarza sie ze pare tygodni nic. Ostatnio sie wyłączylem na pare tygodni do wczoraj i nawet nie udzielalem sie na bocznicy poza nawolywaniem rosyjskiego człowieka Tommm.... o nie sianie propagandy niestety bez rezultatu wciąż ruskie kłamstwa glosi na bocznicy.

A wiadomości prawie nie ogladam jedynie jak u kogoś jak jestem i leca u siebie nie. Bywaly czasy ze w ogole tv nie oglądałem teraz tez zadko. No poza filmami oczywiście (ale nie w tv)

chwilowy brak działalności w audio.

Poszukaj sobie.

Musiałbym długo szukać i pewnie szybciej znalazłbym na prawicy niż lewicy.

Braki brakami ale lepiej mieć braki niż być wybrakowanym.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Skoro informacji do tak oczywistego hasła musisz długo szukać to moje współczucie. I kto tu jest wybrakowany?

Brak umiejętności poruszania się po Internecie jest w obecnych czasach kalectwem.

Zapytam ponownie - kto?

Znam gorsze kalectwa.

Generalnie można z tym żyć nawet ciekawiej niż będąc poza rzeczywistością dzięki internetowi.

Umiejętność poruszania się w internecie drogi kocibobie nie zastąpi tobie pewnej materii między uszami.

Umiejętność poruszania się w internecie drogi kocibobie nie zastąpi tobie pewnej materii między uszami.

Ma internet, wyszuka sobie. Pewnie jest w innej części bobka...:)

A Ty jesteś pewien że masz cokolwiek między uszami? Gratuluję dobrego samopoczucia.

bobek, powiedz dlaczego jakies 70% twoich postów to zwykłe odszczekiwanie?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Ma internet, wyszuka sobie. Pewnie jest w innej części bobka...:)

Ja nie muszę niczego szukać, bo na temat omawiany akurat wiedzę posiadam. To Xniwax wykazał się lukami w edukacji. Ma Internet. Poszuka sobie.

bobek, powiedz dlaczego jakies 70% twoich postów to zwykłe odszczekiwanie?

Nauczyłem się od takich jak Ty i Tobie podobni. Ostatecznie trzeba się dostosować do poziomu rozmówców.

A skoro mówimy o odszczekiwaniu to poczytaj swoje wpisy. I spróbuj się chwilę nad nimi zastanowić.

No i znowu :)

A skoro mówimy o odszczekiwaniu to poczytaj swoje wpisy.

Nie muszę, jakbys nie wiedział to podpowiem...Sam je pisze, więc wiem co w nich jest.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Nie muszę, jakbys nie wiedział to podpowiem...Sam je pisze, więc wiem co w nich jest.

Więc Ci podpowiem. 90% Twoich postów to odszczekiwanie. Ja przynajmniej staram się nie być arogancki czy wręcz chamski. Czego nie można powiedzieć o Twoich wpisach. Nie mam na myśli tylko tego wątku, ale całokształt twórczości.

Ponadto nigdy nie nawoływałem do zamknięcia wątku. Można wskazać wiele moich wad, ale nigdy mentalności cenzora czy ideologicznego zamordysty.

bo na temat omawiany akurat wiedzę posiadam.

Jaką i o kim?

Pytam zatem ponownie, kto?

Jaką i o kim?

Pytam zatem ponownie, kto?

Wiem kto się zalicza do prawdziwej lewicy. Powtarzam, że jeśli nie wiesz to sobie poszukaj w Internecie.

Znaczy nie wiesz.

Zapewniam ciebie, że w internecie nie ma prawdziwej lewicy.

@ Xniwax

Znaczy wiem. Twója niechęć do lewicy nie oznacza, że jej nie ma. Zresztą uważaj sobie co chcesz. Nie ma to najmniejszego znaczenia.

Twója niechęć do lewicy nie oznacza,

Znaczy nie wiesz w ogóle o czym mowa.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Rzeczywistość, pojmowana przez większość, to polityka? Od tak definiowane j rzeczywistości można wziąć. Rzeczywistość jednak to nie tylko polityka i media.

Rzeczywistość jednak to nie tylko polityka i media.

Może jednak przede wszystkim nie tylko polityka i media mimo, że parający się tym tego by chcieli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.