Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, na tablecie mam "normalną". Jest czysty jak śnieg, zero syfu.

Szczerze mówiąc , nie sprawdzałem wersji stacjonarnej AS na smartfonie , gdyż nie cierpię pisać z tego ustrojstwa (wiecznie brakuje poprawnych słów ) , może ktoś bardziej obyty Ci pomoże ?

Piotr

W edytorze masz takie coś jak tryb edycji (pierwszy przycisk). Spróbuj proszę to przełączyć. Wówczas zmieniasz tryb edycji z htmlki na wysywiga.

Sam też pewnie sobie to przez przypadek zmieniłem... ;(

Takie proste a męczyłem się z tym ( <br>) tyle czasu.....dziękuję i pozdrawiam.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Wstawianie filmów z YT czy vimeo jako madia nie udaje się. Tylko w formie linków.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wstawianie filmów z YT czy vimeo jako madia nie udaje się. Tylko w formie linków.

Ukryta Zawartość

Wywal "s" z http i powinno zadziałać.

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

• Administratorzy

http://www.audiostereo.pl/teorie-spiskowe_79419.html/page__st__2400?do=findComment&comment=3412764

https://vimeo.com/121498016

Z tego co widzę, to wstawiasz przez url, a nie przez media. Przy użyciu tagu media zdaje się działać poprawnie:

https://www.youtube.com/watch?v=wdpDtAjZuWQ

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Wczoraj odbyła się nagonka Paltona i skandaliczne blokowanie kont niezgodne z regulaminem.

Zablokował min. użytkownika branżowego [email protected] pomimo posiadania jedynie 2 punktów.

Ta sama historia dotyczy mojego konta branżowego.

Czy administacja toleruje samowolki tego osobnika czy w końcu coś z nim zrobi?

Proszę o bezwzględne przywołanie notorycznie łamiącego zapisy regulaminu i netykiety moderatora Palton.

Jakie wymagania formalne należy spełnić aby zostać zaliczonym do kategorii użytkowników "VIP" i jakie są związane z tym przywileje i obowiązki?

Dziękuje z góry za odpowiedź.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dlaczego nie mogę wysłać wiadomości do użytkownika

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

W wersji mobilnej (smartfon, android) dziwnie działa wyszukiwanie wpisów po autorze- mam np ochotę przejrzeć tematy, w których ostatnio pisałem, wklepuję swój nick i wychodzą wyniki totalnie "od czapy", nie pomaga zmiana kryteriów sortowania, nie da się wyświetlić, jak w stacjonarnym, od najnowszych wpisów na górze.

Właśnie zauważyłem dopisek pod listą tematów na Bocznicy, że "Forum prowadzone jest przez cir"

Na innych zakładkach żadnego dopisku o oficerze prowadzącym brak.

O co chodzi?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Lojalnie uprzedzam, że osoby dokonujące w tym wątku wpisów nie na temat i trolujące bedą rozliczane regulaminowo punktami za tego typu zachowania.

Tytuł wątku jest jasny: kwestie techniczne i temat ten będzie restrykcyjnie moderowany.

Piszę to, by potem nie było darcia szat i oczerniania moderacji, że ktoś dostał punkty nie wiadomo za co.

Powrót po dłuższej przerwie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.