Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

U mnie działa:

111.jpeg

Zapewne wyczerpałeś limit przypadający na usera na załączniki. Sprawdź proszę w moje media - ewentualnie skasuj jakiś ze starych załączników tam.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Ponawiam sprawę, którą wielokrotnie zgłaszałem. A ona stale występuje.

Piszę post ze smartfona. Wysyłam. Na wyświetlaczu pojawia się komunikat błędu: #pag001 - ta strona nie istnieje.

Wychodzę więc z Forum, aby po chwili nań powrócić. Mój post jak najbardziej już jest, widoczny.

Tak jest przy co drugim - trzecim poście. Przeważnie na Bocznicy, ale nie tylko.

Potwierdzam, Bobcat.

Plus jeszcze jedno: czasem się muszę logować trzy - czterokrotnie, by "zaskoczyło".

A to "ups!" - to kto Wam sklecił?:-)

Bo mocno niepoważne i infantylne.

Pozdro; kombinujcie, by było po ludzku.

"ups" jest teraz wszędzie w sieci i na kompach.

Raz prawie zabiłam procesor, pojawił się komunikat "Ups [...]"

Też tak mam z wersją mobilną.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Problem nie został rozwiązany. Kiedy to wyeliminujecie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy

Potwierdzam, Bobcat.

Plus jeszcze jedno: czasem się muszę logować trzy - czterokrotnie, by "zaskoczyło".

A to "ups!" - to kto Wam sklecił?:-)

Bo mocno niepoważne i infantylne.

Pozdro; kombinujcie, by było po ludzku.

To jakieś mniej lub bardziej oficjalne tłumaczenie IPboard. Dzięki za zgłoszenie, zbadamy sprawę. Niedługo wychodzi nowa duża aktualizacja - IPBoard 4.0, więc pewnie będziemy do niego aktualizować, możliwe że to rozwiąże sporą część problemów.

Gość jt211

(Konto usunięte)

To jakieś mniej lub bardziej oficjalne tłumaczenie IPboard. Dzięki za zgłoszenie, zbadamy sprawę. Niedługo wychodzi nowa duża aktualizacja - IPBoard 4.0, więc pewnie będziemy do niego aktualizować, możliwe że to rozwiąże sporą część problemów.

Ze skipami już jakiś czas spokój :>)

Gość vasa

(Konto usunięte)

Chyba poza okresem pionierskim, gdy AS się formowało nie było już takich przypadków żeby jedna osoba założyła dwa lub więcej sensownych wątków w ciągu tygodnia.

Natomiast mnożyć można przykłady natręctw różnorakich, pętających się po zakładkach.

Czy byłoby wbrew interesom forum gdyby założyć limit tworzenia wątków?

Np nie więcej niż jeden tygodniowo?

Nadęty bootz doktorek zbanował mnie w założonym przez siebie wątku po jednym moim wpisie.

Czas skończyć z tym wręczaniem małpom brzytwy, czyli możliwością nieograniczonego banowania "inaczej myślących".

Jestem Europejczykiem.

Nadęty bootz doktorek zbanował mnie w założonym przez siebie wątku po jednym moim wpisie.

Czas skończyć z tym wręczaniem małpom brzytwy, czyli możliwością nieograniczonego banowania "inaczej myślących".

Od dłuższego czasu nie mam żadnych problemów technicznych z tym forum.

Czy możecie dodać jeszcze trochę reklam? Fajnie jest mieć reklamę nawet na zdjęciach i każdą zamykać. Ale fajniej by było, żeby reklamy zasłaniały też tekst. Byłoby pasjonujące pojedynczo odsłaniać każdą wypowiedź. :)

Nie można odpowiadać przez przycisk cytowania oraz edytować wpisów.

Działa tylko przycisk "więcej opcji".

Arku napisz na jakiej przeglądarce i ew. systemie - to pomaga rozwiązać problem. Ja u siebie np. pod Chrome na Windows tego nie mam.

Powrót po dłuższej przerwie...

Firefox. Ale działało wszystko sprawnie. Poknociło się jakieś trzy dni temu. Te awarie się powtarzają była o tym mowa już kiedyś na forum. Możliwe że występują po automatycznej aktualizacji firefoxa.

Próbowałeś CTRL+R ?

Nie. Ale odpaliłem Operę, odświeżyłem hasło i teraz przycisk "odpowiedz" działa.

A na Firefoxie nadal nie działa. Mogę otworzyć okno "Edytuj" pod swoim postem - ale już nie mogę edytować posta.

Nie działają przyciski pod postami (cytuj, odpowiedz, napisz). Żeby napisać post w Firefoxie muszę go wpisać w oknie "dodaj odpowiedź", przejść do trybu "więcej opcji" i dopiero w tym trybie działa przycisk "Dodaj odpowiedź", który zamieszcza odpowiedź.

• Administratorzy

Arku: wygląda na to, że JSy Ci nie działają pod firefoxem. Spróbuj otworzyć nową kartę w trybie prywatnym (CTRL+SHIFT+P) i sprawdź czy wówczas problem występuje.

Czy użytkownicy widzą, za które posty innym użytkownikom przyznano punkty karne? Czy tez trzeba zamieszczać za każdym razem wpis moderatorski po przyznaniu punktów?

Powrót po dłuższej przerwie...

• 3 tygodnie później...

Dałoby sie zrobić jakieś powiadomienia dźwiękowe o nowych postach? Cóś jak w komunikatorach?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

albo zeby nie wyskakiwaly powiadomienia o ciasteczkach po kazdej zmianie strony ?

Mozna tez prosić o przyklejenie watkow na cala pierwsza strone bocznicy. Bo dwanascie to stanowczo za malo.

No i najwazniejsza informacja że Audiostereo uzywa cookies do sledzenia uzytkowników, a nie tylko poprawy funkcjonalnosci przeglądania serwisu. Od tego nalezało by zacząć że kłamiecie w komunikatach z tych wyskakujących okienek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.