Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Regulamin? Kaman...

To prywatne poletko w necie i hulaj dusza! Jak będę miał troche wolnej kasy to se kupie AS i wtedy będzie się działo...;)

Ujawnisz adresy moderatorów??? Jak Macierewicz agentów wywiadu?

Następna strona zakazana na AS

belfer.one.pl

To już nawet blogi są niebezpieczne dla SITE SA.?

Nie, to chyba ni ema z tym nic wspólnego. Prawdopodobnym powodem jest motto tej strony - cyt. "głupcem jest ten kto nie zna własnej ignorancji".

A po co? Bede sie bawił... :))

A to szkoda, oj szkoda... :-)

Koledzy, na czym polega błąd i co zrobić jeśli:

a) z YouTube wkleja się tylko link, a nie obrazek z klipem do kliknięcia

b) w polu wpisywanego postu nie mogę zaznaczyć tekstu do usunięcia i nie działa cytowanie.

Z góry dzięki za pomoc.

z YouTube wkleja się tylko link, a nie obrazek z klipem do kliknięcia

Z tabletu mam tak zawsze,czasami z laptopa,ze stacjonarnego kompa nigdy.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

"Wojowałem" z tym problemem równo rok temu.

Gdy się jakiś znaffca techniczny za to zabrał - prawie całe forum siadło.

Wyszło (i taką wieść hiobową dostałem), żem nieudacznik i nie potrafię zmienić ustawień.

Idzie przywyknąć!:-))

Nie dochodzą powiadomienia email. To globalny problem?

Podbijam pytanie, przychodzą powiadomienia nie ze wszystkich tematów a czasem przychodzą z dużym opóźnieniem.

1. Jakim prawem niektórzy z Branży mają po kilka kont na forum? Poproszę o fragment regulaminu, który to sankcjonuje.

2. Dlaczego nie ma limitu czasu dla edycji PW, to prowadzi do patologii gdzie autor może sobie po dowolnym czasie zmienić lub całkowicie usunąć treść wiadomości.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Dalej masz problem z wyświetlaniem czasu na forum? To kwestia ustawień.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A dlaczego user fox737 może rozsyłac ludziom pw z insynuacjami i grozbami? Czy to także podlega raportowaniu regulaminowemu?

Moderatorzy maja mozliwość włączania funkcjonalnosci konta w postaci wysyłania pw przez takich naprzykrzajacych się userów.

Nie ma usera fox737

Jest 733

A Arku to klon usera Kubri. Do zbanowania.

Przecież masz taką możliwość klonie.

Jeżeli Administracja Forum nie usunie klona Arku to proszę o usunięcie mojego konta.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Mam pytanie do moderacji.

Czy w zgodzie z regulaminem można bez zgody autora wypowiedzi cytować jego jedno zdanie z jakiejś wypowiedzi?

Czy na coś takiego trzeba mieć wyraźną jego zgodę?

Mam w stopce jedno zdanie z wypowiedzi moderatora i straszy mnie za to zbanowanie. Czy ma do tego prawo?

Przecież nie jestem jedyną osobą która na tym forum ma w tym miejscu ma cytat z kogoś wypowiedzi.

Przedtem przez parę lat miałem tam zdanie z BUŁHAKOWA i problemu nie było. Bardzo jestem zaskoczony tą sytuacją.

A Arku to klon usera Kubri. Do zbanowania.

Własnie o takich insynuacjach piszę. Można wyłaczać mozliwosć wysyłania pw z kont takich namolnych userów?

Arku, no wybacz, przeciez fox733 prawdę pisze. Od kiedy prawda jest insynuacją?

Mam w stopce jedno zdanie z wypowiedzi moderatora i straszy mnie za to zbanowanie. Czy ma do tego prawo?

Przecież nie jestem jedyną osobą która na tym forum ma w tym miejscu ma cytat z kogoś wypowiedzi.

Przedtem przez parę lat miałem tam zdanie z BUŁHAKOWA i problemu nie było. Bardzo jestem zaskoczony tą sytuacją.

Może to zemsta za to że nie zgodziłeś się być moderatorem:)

Dziękuję wszystkim użytkownikom , z którymi w przeszłości wymienialiśmy się wiedzą , uwagami , ocenami itd na stronach forum . Pisaliśmy o muzyce , brzmieniu , urządzeniach ,modyfikacjach ... to był naprawdę dobry czas dla mnie i znajomych zainteresowanych szeroko rozumianym audio . Czasem było ostro ale zawsze twórczo i na temat .

Dzisiaj już nie ma prawie nikogo z tamtego grona pasjonatów . Zakładki o tematyce muzycznej , filmowej czy ,,sprzętowej" są praktycznie martwe . Jedynym miejscem dyskusji jest Bocznica - ale o wartości merytorycznej i jakości tych dyskusji nie chcę nawet wspominać . Moderacja nic nie robi w kierunku oczyszczenia forum a ewidentny zamordyzm i stronniczość kilku moderatorów dotyka wszystkich , którzy dostrzegają upadek forum i nie godzą się na to głośno wzywając do naprawy . Nie mamy się co oszukiwać - to już nie jest audiostereo .

Dziwię się reklamodawcom - tak niewielu ogląda ich informacje więc po co je tu zamieszczać i za nie płacić ?

I na koniec najważniejsze - to my użytkownicy jesteśmy potrzebni temu forum bo to my generujemy ruch , z który płacą reklamodawcy utrzymujący to forum . Na szczęcie takich portali , forów i stron jest cała masa więc nie musze się babrać w tym co zostało .

Na wszelki wypadek proszę administrację o usuniecie mojego profilu w trybie natychmiastowym .

...there is no spoon...

Żałosne.

Prośbę o usunięcie konta należy kierować na [email protected]

Edit

Widzę, że gościowi odjebało i swoim epitafium zasrywa wszystkie zakładki. Należy mu pomóc w trybie natychmiastowym

Napisano dziś, 21:06

Administrator Cir

Ukryta Zawartość

kolejny watek zamieniony w personalną przepychanke

kolejne posty usunięte

reklama modowanych wzmacniaczy zaczyna dominować w zakładce klubowej doprowadzając do klopotów w kolejnych watku

moze czas na jakieś wnioski

kolejne wpisy w tematach osobistych pojedynków będa traktowane jako trolling

zgłaszam usera muda 44 do admina jako branża z uwagi na prowadzona działalnosc na forum

dzieki temu czytelnik wpisów bedzie miał jasna sytuacje i sam oceni

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za pośrednictwem tego forum praktycznie każdy coś sprzedawał czy sprzedaje więc trzeba by większość oznaczyć jako branża .

Od dawna , notorycznie i bezpodstawnie jestem atakowany przez takich forumowiczów jak rydz czy rafał735r .

Obydwaj od dawna krytykują to co robię nie mając ani wiedzy w tym temacie ani nie znając tych urządzeń na co moderator stwierdza że

" reklama modowanych wzmacniaczy zaczyna dominować w zakładce klubowej doprowadzając do klopotów w kolejnych watku "

To ja jestem winien że oni w wielu wątkach prowokują do kłótni a ja nie mam prawa się bronić ?

Tak się tu postępuje z forumowiczami którzy wnosili i coś chcą wnosić do tego forum ?

Kasować ich posty , zgłaszać do "branży " żeby uciszyć kilka osób którym żal tyłek ściska że ktoś , coś potrafi zrobić ?

Ukryta Zawartość

masz prawo pisac w watkach nikt tego nie kwestionuje , jednak koto zostanie oznaczone jako branzowe z uwagi na prowadzona działalnośc branzową

Ukryta Zawartość

tyle w temacie , mam nadzieje ze zakończy to spory

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

.

mam nadzieje ze zakończy to spory

Spory są bo od dawna dwóch forumowiczów szuka zaczepki a mnie się " karze " ?

Tych dwoje robi to regularnie od dawna . Nigdy tych urządzeń nie mieli ani nie rozumieją o co w tym chodzi co nie przeszkadza im regularnie psuć mi opinię .

Uważasz że dobrze robisz i winne są " modowane wzmacniacze " ?

Nie mam prawa się bronić ?

masz prawo pisac w watkach nikt tego nie kwestionuje , jednak koto zostanie oznaczone jako branzowe z uwagi na prowadzona działalnośc branzową

Ukryta Zawartość

Fakt , ostatnio kilka razy napisałem o tych modyfikacjach ale już dawno temu opisałem jak to zrobić .

Ukryta Zawartość

Na forum jest wiele moich wątków o modyfikacjach i tysiące bezinteresownych porad .

Tak robi branża ?

Na tym forum masa ludzi co chwila coś sprzedaje to oni nie są branżą ?

Czy na tym forum dodaje ogłoszenia o modyfikacjach i wcinam się w prawie każdy wątek ze swoimi usługami ?

Świetne podejście .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość rydz

(Konto usunięte)

No tak , wszystko jasne , jak tu nie bronić wszelkimi sposobami swoich interesów .

Ponad 160 modyfikacji x 400zl , to coś kolo sześćdziesiąt tysięcy zlotych , ciekawe co by na to urząd skarbowy .:)

No i jest !

I ponownie szuka zaczepki ale winne są " modowane wzmacniacze "

Sam też nigdy nic nie proponował przez to forum :)

Nie śledzę go ale pamiętam jak wciskał w wątkach swój gramofon ...

Chyba najwyższa pora żeby moderatorzy prześledzili jego wpisy i to jak oraz ile razy prowokował do zaczepek .

Chociaż nie wszystkie , część została skasowana .

Gość rydz

(Konto usunięte)

pamiętam jak wciskał w wątkach swój gramofon ...

Hahaha , nie wciskałem , ty byłeś nim po prostu zainteresowany .

Jeszcze zaproponowałem userowi zestaw Rotela w wyśmienitym stanie RA-870 + RCD - 855 za niewielkie pieniążki bo grałem na innym zestawie .

Tyle zaoferowalem przez niemal 6 lat jak tu jestem , dużo , nawet bym powiedzial ogromnie dużo !

Nie mam zamiaru więcej odpowiadać na twoje zaczepki , jeżeli takie będą będę zgłaszał do moderacji jako prowokacja .

Wciskałeś w kilku wątkach , mniejsza z tym i tak się wysłodzisz .

Nie mam zamiaru więcej odpowiadać na twoje zaczepki , jeżeli takie będą będę zgłaszał do moderacji jako prowokacja .

Jak ktoś chce poznać co jest warte to co piszesz niech przejrzy twoje cytaty dotyczące moich wpisów . Prawie każdy jest prowokacją .

Szkoda mi tylko forumowiczów których świadomie i celowo wprowadzasz w błąd chcąc na wszelkie możliwe sposoby mi dowalić .

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Pieprz.ć to wszytko .

Szkoda życia i zdrowia .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.