Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

12:12 :)

Strefe czasową masz odpowiednią? Czas letni w profilu sobie włącz. Godzina na serwerze powinna być już poprawna.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Znowu nie działa cytowanie, dodawanie odpowiedzi w normalnym trybie, narzędzia, wstawianie załączników itp.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Na smartfonie pod przeglądarką Chrome działa wszystko bez zarzutu. Na PC pod przeglądarką Mozilla Firefox nie działa nic, nawet "Odpowiedz" czy "Szybka odpowiedź". Można tylko zajrzeć i sobie poczytać.

Wczoraj nie mogłem z żadnej przeglądarki pisać postów. Rano było ok. Teraz tylko z firefoxa, co też czynię. Prawdopodobnie za chwilę padną wszystkie opcje. Nadaję z win7

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość A&T

(Konto usunięte)

To proszę w innym wątku, tutaj tylko problemy techniczne.

OK. To proszę mnie odbanować. Tę samą treść wysłałem na PW admina. Reakcji brak. Bany również proszę sprawdzić i wyjaśnić.

A propos pojemnosci MB zalacznika to tez smiech na sali.... przecietna fota z kom ma dzis kilka MB. Jakos na innych forach potrafia miec 10MB ?? he za malo kasy z reklam ??

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Po prostu techniczną stroną Forum zajmują się osoby nieprofesjonalne. Pewne sprawy ewidentnie ich przerosły.

Nie śledzę tego wszystkiego dokladnie, ale moim zdaniem jeśli coś działa to się tego nie powinno ruszać. Wymiana wersji silnika na nową nie powinna następować nigdy tuż po ukazaniu się takowej. Trzeba trochę odczekać. Dodawanie nowych funkcji trzeba najpierw dokładnie przemyśleć i nie ulegać panującej obecnie manii na upgrade wszystkiego co się da. I kardynalna zasada - zanim cokolwiek wpuścimy do środowiska "produkcyjnego", najpierw dwadzieścia razy sprawdzamy w środowisku testowym.

Uleganie marketingowym naciskom zawsze stwarza problemy. System komputerowy to nie hipermarket, w którym co chwilę zmienia się rozłożenie towarów w celu zwiększenia sprzedaży.

Znaczy co?

Nasi techniczni to tak jakby rodem z "Biedronki" z pampersem gdzieś tam?

To by tłumaczyło zaaferowanie czymś istotniejszym niż działanie forum.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak napisałem, nie śledzę zmian na forum i nie wiem, czy nastąpiła wymiana silnika na nową wersję, czy tylko próba dodania jakichś funkcji. Zachowanie wskazuje na wprowadzenie jakichś istotnych zmian, bo forum nie zachowuje się normalnie od jakiegoś czasu.

Jeśli przyczyną nie jest jakiś błąd w oprogramowaniu, a zmiana wprowadzona celowo, to powstaje pytanie dlaczego nie przetestowano tego wcześniej?

Takie sytuacje miały już miejsce wcześniej i jak widać wnioski nie zostały wyciągnięte.

Z własnego doświadczenia znam presję, jaką marketingowcy i zarząd potrafią wywierać, by postulowane przez nich zmiany były wprowadzane jak najszybciej. Niestety presja ta skutkuje takimi sytuacjami jak obecna. Dzieje się tak nie tylko na AS, bo to jest zjawisko powszechne wywołane przez dominację marketingu i menedżerstwa nad zdrowym rozsądkiem.

Więc nie winiłbym tu całkowicie personelu technicznego.

Nie rozumiem jednego. Dlaczego jednym wszystko działa stabilnie a innym nie. Forum ma wielu aktywnych userów. Po ilości zgłoszeń wnioskuję, że problem jest marginalny i raczej tyczy "nietrybów" konputerowych:)

Sorki za złośliwość:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jakaś zmiana została wprowadzona, bo na safari przy przewijaniu gestem przy użyciu touchpada, trzeba ustawić kursor poza polem wpisu, bo inaczej pole zaczyna się przesuwa, co jest mocno denerwujące. To pewnie głupstwo, wystarczy zapewne przestawić wartość jakiejś flagi, ale widać trudno to zrobić ;)

Nie rozumiem jednego. Dlaczego jednym wszystko działa stabilnie a innym nie.

Dziś mogę cytować , ale zdjęć nie otworzę . Czy można wstawić ? Któż to wie .

Zróbmy mapę świata gzie są kłopoty z ich rozróżnieniem .

Piszę - 30 km na zachód od Puszczy Białowieskiej Polska .

W takim razie podpowiedz co z tym można zrobić jak tak dobrze trybisz , chętnie skorzystam z twoich rad.Nie twierdzę że jesterem orłem w tej dziedzinie.

Nie bardzo umiem Ci pomóc gdyż u mnie od lat wszystko działa bez zarzutu na lapku z win10(wcześniej 7) oraz przeglądarce Opera,

Dziś mogę cytować , ale zdjęć nie otworzę . Czy można wstawić ? Któż to wie .

Zróbmy mapę świata gzie są kłopoty z ich rozróżnieniem .

Piszę - 30 km na zachód od Puszczy Białowieskiej Polska .

Zurich-centrum.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Na Chromie z Windows 10 wszystko działa perfekt - nawet miniatury już można powiększać...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

@fox,to nie wina naszych komputerów czy przeglądarek,wcześniej wszystko działało jak należy...na tym samym sprzęcie i...się posypało.Sprawdzałem na innych forach o podobnej architekturze i nie ma jakichkolwiek problemów.

Jedyne co w tej chwili mogę zrobić to napisać post poprzez "więcej opcji".

l'enfant sauvage

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.