Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

To trzeba uważać na to, jakie zdjęcie wstawiasz, żeby inni nie mieli polewki, widząc Cię w okolicznościach, których nie pokazuje się publicznie ;-)

Mam jeszcze inną propozycję. W zakładkach na górze strony jest zakładka "stereo", w skład którego wchodzi kilka podrzędnych. Proponuję, by po najechaniu na nią, rozwinęła się lista tych "podzakładkek", żeby nie trzeba było otwierać kolejnej strony.

Gość rydz

(Konto usunięte)

To trzeba uważać na to, jakie zdjęcie wstawiasz, żeby inni nie mieli polewki, widząc Cię w okolicznościach, których nie pokazuje się publicznie ;-)

To nie jest moim zdaniem dobry pomysł ze strony Administracji by autor zdjęć nie miał możliwości zweryfikowania swojej decyzji i usunięcia danej fotki .

Co innego kiedy ktoś zakłada temat i chce go zablokować lub usunąć całkowicie , tu zgoda .

Nie wiem czy tak chętnie będzie się teraz wstawiać fotki , bo mnie teraz taka chęć przeszła powiem szczerze .

Żartowałem.

Też tak uważam- były już sytuacje, że zaraz po dodaniu fotki usuwałem ją, bo była za mało czytelna, za duża rozdzielczość, czy po prostu okazało się, że inna lepiej odda temat. Każdy powinien mieć prawo do pełnej edycji swojej wypowiedzi, przynajmniej przez 15 minut po dodaniu, jak kiedyś.

Czy jest możliwość wstawienia obrazka korzystając z przydzielonego limitu tak, aby forum nie degradowało jakości zdjęcia? Kiedy wstawiam plik ważący np. 300kB w poście ląduje skompresowany do 40-50kB - z bardzo słabą jakością. Można jakoś wyłączyć tę kompresję czy trzeba korzystać z zewnętrznych serwerów?

Kiedyś była metoda ratowania topielca, napoić wodą.

A oparzenia "naprawiać" tłuszczem.

Było to wtedy, gdy ziemia była płaska:-)

Może ktoś podpowie co zrobić , żeby wyświetlały się emotikony na AS .

":-))". Nie wystarczy?

Zresztą - zapytaj @thrak'a. On wie.

Gość

(Konto usunięte)

Może ktoś podpowie co zrobić , żeby wyświetlały się emotikony na AS .

Musisz je kopiować z jakiejś strony, np. z tej http://emotikona.pl/emotikony/?page=0 . Klikasz na wybrany emotikon, kopiujesz kod html z BBCode do wstawienia na forum i wstawiasz go w swojej odpowiedzi.

0whiteVoid_1.gif

Tapatalk nie współpracuje prawidłowo z audiostereo..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Proszę o informację gdzie można ustawić opcję aby w polu informacja na temat obecności na forum pojawiło się "informacja prywatna" zamiast daty ostatniego logowania.

Wyloguj się i jest opcja przy logowaniu.

Ale w Tapatalk nie trzyma :(

Wyloguj się i jest opcja przy logowaniu.

Ale w Tapatalk nie trzyma :(

Nie wiem czy o tym samym mówimy. Nie chodzi mi o to aby ukryć moją aktualną obecność online, ale aby data ostatniego logowania była wyświetlana jako "prywatna". Twierdzisz, że jeśli moje ostatnie logowanie na forum odbyło się przy użyciu opcji dostępnej podczas logowania, to skutkuje to po moim wylogowaniu takimi danymi w profilu? Przykładowo - "Poza forum" - Informacja prywatna

Nie wiem czy o tym samym mówimy. Nie chodzi mi o to aby ukryć moją aktualną obecność online, ale aby data ostatniego logowania była wyświetlana jako "prywatna". Twierdzisz, że jeśli moje ostatnie logowanie na forum odbyło się przy użyciu opcji dostępnej podczas logowania, to skutkuje to po moim wylogowaniu takimi danymi w profilu? Przykładowo - "Poza forum" - Informacja prywatna

Musisz się wylogować i przy następnym logowaniu odznaczyć " logowanie anonimowe " Gdy jesteś na forum - " informacja prywatna , a gdy wyszedłeś ze strony forum " POZA FORUM informacja prywatna " . Z tym że nie jestem pewien .

Musisz się wylogować i przy następnym logowaniu odznaczyć " logowanie anonimowe " Nie jestem pewien . Jeśli w tej chwili widzisz u mnie " informacja prywatna , to jest to .

Dzięki. Faktycznie teraz tak jest. Rozumie, że jeśli nie jesteś zalogowany to również taka informacja się wyświetla? :) Klon w tej sytuacji jest niezwykle pomocny :)

Rozumie, że jeśli nie jesteś zalogowany to również taka informacja się wyświetla? :) Klon w tej sytuacji jest niezwykle pomocny :)

Chyba wyświetla się taka sama . Ja wylogowuję się na noc . Sprawdź u mnie .

Nie działa dodawanie zdjęć z Tapatalk.

Ukryta Zawartość

I kolejny przykład, dodany z przeglądarki.

post-61498-0-54833700-1483566594_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie działa dodawanie zdjęć z Tapatalk.

I kolejny przykład, dodany z przeglądarki.

Proszę Cię, nie pamiętam od jakiego czasu nie załatwiono tematu filmów w tapatalku. Obecnie filmiki umieszczane na AS nie są możliwe do odtworzenia.

Proszę Cię, nie pamiętam od jakiego czasu nie załatwiono tematu filmów w tapatalku. Obecnie filmiki umieszczane na AS nie są możliwe do odtworzenia.

Wrzucam aby nie było, że nie zgłaszamy.

Użytkownik dskrzypczak dnia 29.11.2016 - 13:29 napisał

A wejdź proszę jeszcze raz w te ustawienia powiadomień, pozmieniaj coś (np. dodaj e-mail) i kliknij zapisz i sprawdź jeszcze raz proszę.

Witam, Jeżeli ktoś zacytuje mój post selektywnie, mam brak powiadomień, już nie liczę ile razy tak było.

W ustawieniach mam wszystko dobrze. To jest usterka która była zgłoszona już dawno, i nadal nic.

Pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

eżeli ktoś zacytuje mój post selektywnie, mam brak powiadomień,

U mnie tak było w obserwowanych tematach. Gdy przestałem obserwować, powiadomienia działają.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość A&T

(Konto usunięte)

Czy ktoś może podpowiedzieć jak usunąć swój profil z portalu ? Napisałem do moderatorów i jednego administratora, minęło kilka dni i cisza...

Zdaje się musisz pojawiać swoją prośbę by wykazać zdecydowanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.