Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Od dawna już tak jest, że powiadomienia o cytowanych postach z obserwowanych tematów się nie pojawiają. Z tematów nieobserwowanych owszem.

Dlaczego przy klubie Harpia Acoustics jest 0 wyświetleń?

niedługo będziemy wdrażać nową wersję silnika forum, która obsługuje wbudowane w przeglądarkę powiadomienia, więc będzie można dostać powiadomienie nawet będąc na innej stronie :)

Ale dacie możliwość wyłączenia tego?

• Administratorzy

Ale dacie możliwość wyłączenia tego?

Oczywiście.

Wiadomości dochodzą , miłego dnia .

Może masz pełną skrzynkę? Tam jest taki pasek, który pokazuje wielkość.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

No dobrze, ale ja oscyluję na ogół na 98%-99% wykorzystania załączników - w postach oraz w PW. Jak nie mogę wrzucić kolejnych zdjęć (np. w wątku o KAiM), bo przekroczyłem limit, wtedy usuwam kilka najstarszych załączników. Mam rozumieć, że teraz już nie będę w stanie nic usunąć? To i nic nowego nie wrzucę... A w tej chwili mam wykorzystane 99,45 MB z dostępnych 100 MB.

Zwiększenie limitu dla wszystkich użytkowników nie jest możliwe, gdyż mamy ich po prostu zbyt dużo. Przemyśleliśmy jednak sprawę i powstała gruba "zasłużonych", gdzie użytkownicy mają większe limity. Ponadto oczywiście od dawna większy limit przysługuje członkom klubu audiostereo.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Zgłaszam zapotrzebowanie na zwiększenie limitu załączników. Noszę się z zamiarem opublikowania kilku dobrze opisanych projektów lampowych DIY co będzie się wiązało z koniecznością zamieszczenia wielu grafik i zdjęć.

Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego z mojego licznika zniknęło prawie pół tysiąca postów, ze o kilkuset lajkach nie wsponnę?

Nie żeby mi w ogóle zależało ale to trochę dziwne.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego z mojego licznika zniknęło prawie pół tysiąca postów, ze o kilkuset lajkach nie wsponnę?

Za dużo pisałeś w saloniku, więc sam wiesz dlaczego, za karę :).

a jak nazwiesz cos co istnieje tylko na tym forum np -dzis zagościł u mnie nowy wzmak

jezykowo to przecież katastrofa i co z tym zrobic jesli nawet recenzenci tak piszą

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Nic, takie czasy. Ale np. taki kond, czy to skrót od kondom?

zalezy kto to mówi , trzeba sie domyslać -takie czasy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A gdzie szacunek do Ojczystego języka.?

Należy odróżniać szacunek od zapiekłego konserwatyzmu.

Osobiście uważam że wyrażenia żargonowe, o ile nie będą nadużywane, można tolerować, natomiast stanowczo i zdecydowanie należy tępić kaleczenie polszczyzny błędami ortograficznymi, gramatycznymi i składniowymi.

A gdzie szacunek do Ojczystego języka.?

Z całym szacunkiem, ale "ojczystego" piszemy z małej litery.

To przymiotnik, jak:

- prezesowego;

- mundrego;

- ubogiego;

- pierdolniętego;

- chorego...

Te historyje, Panie Szanowny...

Co polecam do przemyśleń nocnych!:-)

A i pozdrawiam.

Należy odróżniać szacunek od zapiekłego konserwatyzmu.

Osobiście uważam że wyrażenia żargonowe, o ile nie będą nadużywane, można tolerować, natomiast stanowczo i zdecydowanie należy tępić kaleczenie polszczyzny błędami ortograficznymi, gramatycznymi i składniowymi.

Żebym się z Tobą ugodził, bo to na muj dusiu!!!:)

Się nuż, a ze mną - nie zgodz, psiajucha...

piszemy z małej litery.

Z całym szacunkiem, ale wyrażenie "z małej litery" to rusycyzm nieprawidłowy w polszczyźnie. Po polsku piszemy "małą literą".

Pozdrawiam z całą upierdliwą uprzejmością default_wink.png

Z całym szacunkiem, ale wyrażenie "z małej litery" to rusycyzm nieprawidłowy w polszczyźnie. Po polsku piszemy "małą literą".

Pozdrawiam z całą upierdliwą uprzejmością default_wink.png

Prawdę masz. Dwadzieściam lat poza granicami. Wybacz.

Z szacunku Ojczysty, Polski, zawsze piszę z dużej litery. Szanowny Panie.:-)

A Ty - racji nie masz!:)

I nie "z dużej", lecz z "wielkiej".

:-)

Ściskam i tak.

Jacek.

A Ty - racji nie masz!:)

Prawdę rzeczesz, lecz...

I nie "z dużej", lecz z "wielkiej". :-)

...Ty także racji nie masz. Bo ani "z dużej" ani "z wielkiej", tylko "dużą" albo "wielką". Te dwie statnie formy są równie poprawne. default_wink.png

Miodek z Bralczykiem też nie poradzą,

Gdy tu w Paryżu problem jest z sadzą.

Jeszcze oddycham troszeczkę,

choć w głowie niezłą mam sieczkę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.