Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

twarz Dudy to tylko rewers tej samej monety, na awersie której jest Komorowski...

Prezes wystrugał z banana jakiegoś pajaca, żeby robił za dyżurnego patriotę.

Dokładnie. To drugi poganiacz w peletonie. Następne pięć lat przesrane.

Chyba że też poleci do Smoleńska.

No tak zaraz się okaże,że to błąd i gajowy ma 5% przewagi.

Nie jest wykluczone. Na razie to tylko wstępne informacje z większych komisji. Ale 5% w te czy w tę nie ma większego znaczenia. PO dostało po łapach.

Korwin 4,4 , gratuluję!

Pogratuluje narodowi jeśli ten pajac nie przekroczy 5% progu wyborczego, czyli tradycyjnej ilości 1,4% poparcia ogółu wyborców. To zwyczajny odsetek ułomnych w każdym społeczeństwie.

Myślę, że 2 turę weżmie Duda - nikt z wyborców antysystemowych nie zagłosuje na Komora

Też tak myślę. Za dużo syfu PO wygenerowało. Komuna zaczyna się sypać, układy nie są już wystarczającą bronią.

Jeśli dojdzie do rozliczania będą podpierdalać jeden drugiego na wyścigi.

będą podpierdalać jeden drugiego na wyścigi.

Takie życie.

jeszcze nie wygrał.

To prawda, potrzebuje debaty telewizyjnej, aby wykazać wyższość.

wszyscy którzy chodzą na wybory

Tak, wybory nie wiele zmieniają, lecz nie ma alternatywy, gdyż świat posługuje się zasadą legalizmu, niestety.

Cieszę się niezmiernie, że wreszcie znalazł się ktoś kto będzie potrafił potencjał buntu w tym kraju zmaterializować. Z całym szacunkiem dla Korwina ale Korwin ten potencjał kompletnie roztrwonił. I kolejna rzecz to zdecydowanie odradzał bym Kukizowi wchodzenie w jakiekolwiek układy z innymi partiami prawicowymi ( nie licząc PIS-u z którym będzie musiał się dogadać ) szczególnie z Korwinem tylko ostre parcie na kompletne przejęcie elektoratu lewicowego w tym SLD. Ta partia już dawno powinna zniknąć jako relikt przeszłości.

Te wyniki to sondażowe czy liczone ?Jak te pierwsze to tyle samo warte co przedwyborcze sondaże,a skoro mówią że oficjalne będą się różniły góra 5% to mamy zwykłą manipulacje i oszustwo.POPIS rządzi a matoły na dole się kłócą,tyle w temacie.

Cieszę się niezmiernie, że wreszcie znalazł się ktoś kto będzie potrafił potencjał buntu w tym kraju zmaterializować. Z całym szacunkiem dla Korwina ale Korwin ten potencjał kompletnie roztrwonił. I kolejna rzecz to zdecydowanie odradzał bym Kukizowi wchodzenie w jakiekolwiek układy z innymi partiami prawicowymi ( nie licząc PIS-u z którym będzie musiał się dogadać ) szczególnie z Korwinem tylko ostre parcie na kompletne przejęcie elektoratu lewicowego w tym SLD. Ta partia już dawno powinna zniknąć jako relikt przeszłości.

Długo myślałeś nad tymi filipinkami.

e wyniki to sondażowe czy liczone ?

Liczone z ankiet przed komisjami wyborczymi. Exitpol dla TVNu albo TVP.

Tak samo liczyli w przypadku wyborów samorządowych, a potem okazało się że po raz pierwszy od wielu lat wyniki były diametralnie inne. Exitpol mylił się zwykle nie więcej niż o dwa punkty.

To i obecny Papierz jest w partii PiS? Chiolercia, jak ja malutko wim jeszcze...

Papjeżu jest w Żymie!

Fajna książka - Znaczy Kapitan.

Ach - poyebay mi się tematy, psiakość....

Przepraszam.

Jacek.

Długo myślałeś nad tymi filipinkami.

No jakieś 20 lat. Ideologicznie popieram Korwina ale mam nieodparte wrażenie, że jego nie interesuje już ideologia tylko własna dupa a mnie interesują zmiany.

Ale najbardziej mnie ucieszy gdy SLD pójdzie na dno.

No właśnie już nie popieram bo chcę wreszcie skutecznych zmian. Korwin już żadnych zmian nie gwarantuje. Sorry, że cie błędnie zidentyfikowałem bo tu rzadko zaglądam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.