Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

O rzesz k....a! Czy ktoś mógłby zaproponować mi jakąś łagodną pokutę?

Kwadrans czytania Naszego Dziennika.

Głosów faktycznie jeszcze nie policzono, żadną metodą.

Powiedzmy szczerze. Jeszcze nawet nie obrano metody liczenia. I znowu Exit Poll pomyli się o 20%

Czy oni naprawdę mają nas aż za takich idiotów?????

kolejne wybory potwierdzają że politycy się nie mylą w tym względzie.

Kwadrans czytania Naszego Dziennika.

Spróbuję.

Powiedzmy szczerze. Jeszcze nawet nie obrano metody liczenia. I znowu Exit Poll pomyli się o 20%

Na razie, na podstawie wyników cząstkowych, wynika że się machnęli o ok. 8 procent. Bo w tej chwili jest 39 : 29 dla Dudy.

kolejne wybory potwierdzają że politycy się nie mylą w tym względzie.

Trudno się nie zgodzić

Kuzyn murzyna

bronek na cito referendum zrobi.

Na jego miejscu dorzuciłbym jeszcze pytanie o obniżenie wieku emerytalnego czy też o sześciolatki w szkole. Na pewno po tym przybędzie mu elektoratu.

Kuzyn murzyna

naprawdę. bronek na cito referendum zrobi.

Zwłaszcza w sprawach które nie mogą być przedmiotem referendum, które i tak nikogo nie wiąże i na tematy wymagające większości konstytucyjnej której nigdy nie uzyskają.

Takie referendum zrobi na pewno, bo to kosztuje tylko pieniądze, ale nie jego.

Na razie, na podstawie wyników cząstkowych, wynika że się machnęli o ok. 8 procent. Bo w tej chwili jest 39 : 29 dla Dudy.

Na razie to... guzik wiadomo.

Przed chwila w telewizorni słyszałem ze w Warszawie więcej głosowało na Dudę niż na Komorowskiego, czyli inaczej niż podawał TVN i TVP z badań Exit Poll.

Albo już warszawskie dziennikarzyny przygotowują się na nieuchronna zmianę władzy z zaczynają wyciągać języki w kierunku rowka nowego pana. Stąd takie zachwyty wynikiem Dudy.

Jak Duda mógł wygrać I turę ? Czy wybory nie były sfałszowane ?

To muszą zbadać funkcjonariusze partii Prezesa. Jak zwykle oczywiście. Już powinni zacząć protestować. ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

I teraz wyborcy Kukiza mają niezłą zagwozdkę.

Myślę, że większość odpuści drugą turę, a swoją siłę pokażą w wyborach parlamentarnych.

Tylko Kukiz musi umiejętnie tym wszystkim pokierować, żeby nie roztrwonić entuzjazmu swojego elektoratu.

Akurat tym to nie Kukiz kierował. Za Kukiza kierowali i aż im za dobrze poszło.

Mam nadzieję że w parlamentarnych już nie będzie miał kto kierować fanami tego nerwowego abstynenta.

Bronek od zawsze za JOW-ami?????? I teraz się obudził i chce referenda robić?????????

Czy oni naprawdę mają nas aż za takich idiotów?????

Co taki zdziwiony! Oczywiście że tak! :)

A polskie społeczeństwo codziennie daje im dowody,że mają 100% racji! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

czyli, znowu wybór za dwa tygodnie między dżumą, a cholerą..... przykre to.

Tak jak mówisz - cholernie przykre! :(

Zamiast głosować na prawdziwe zmiany dokonamy sobie wyboru mniejszego zła.

Ja będę za Dudą bo jednak wolę Amerykanów od Rosjan.

Choć to jeden grzyb tak naprawdę... :(

Ale marzy mi się kiedyś zwycięstwo kandydata reprezentującego POLSKĄ rację stanu.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

okaże się że jednak wygrał nieznacznie Komorowski.

Niekoniecznie - za dużo ludzi zabrało swoje długopisy... do tego te gnojki z Ruchu Kontroli Wyborów...

Za grosz nie ufam zawodowym politykom. Teraz czytam, że prezydent Komorowski od zawsze jest zwolennikiem JOW-ów-… Śmiech … Wkrótce opublikuje nasze petycje do prezydenta. Jakoś wówczas nie był zmianą ordynacji wyborczej szczególnie zainteresowany

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ale może się okazać że kolor długopisów był niewłaściwy !

I dlatego się udało... tak myślałem.

Sie kurde śmiej, ale nawet ja mocny sceptyk teorii spiskowych poszedłem z własnym długopisem i się zastanawiałem czy zabrać niebieski czy czarny :-)

Teraz czytam, że prezydent Komorowski od zawsze jest zwolennikiem JOW-ów-…

Może i był. Zwłaszcza, że JOWy zapewniłyby absolutyzm parlamentarny dla PO-PiS! Tylko że mógł nie mieć wystarczającego poparcia w parlamencie.

Ale marzy mi się kiedyś zwycięstwo kandydata reprezentującego POLSKĄ rację stanu.

... nawet jak sie taki zjawi to przylepisz mu latke czyjegos agenta...nie dajesz szansy nikomu i z gory ferujesz wyroki

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Chciałem Państwu bardzo serdecznie podziękować za udział we wczorajszych wyborach. I tym, którzy oddali głos na mnie i tym, którzy głosowali na moich kontrkandydatów. Chce powiedzieć, że szanuję wszystkich moich kontrkandydatów. To było dla mnie ważne. Jestem im wdzięczny, że wzięli udział w debacie. To była kwestia szacunku nie tylko do wyborców, ale też do samych siebie. Pokazaliśmy, że możemy się pokazać razem w jednym miejscu i zachowywać się w sposób rzetelny, cywilizowany. Za to dziękuję

— mówił Andrzej Duda podczas spotkania z wyborcami na rynku w Sochaczewie.

Chciałbym odbudowania szacunku do władzy w Polsce. Chciałbym, żeby wróciła ludziom wiara, ze władza działa dla nich, a nie dla siebie i pod siebie. Dla mnie to jest niezwykle ważne. Tylko wtedy można skutecznie naprawiać państwo. Czasami zmiany są ryzykowne i społeczeństwo musi zaufać, że ludzie którzy to robią, chcą dobrze i że mają szczerą wolę i wiarę w to, że uda się to dobrze przeprowadzić

Musimy w Polsce naprawić system podatkowy, trzeba naprawić polską edukację, służbę zdrowia. To są te dziedziny, które cierpią. Trzeba spowodować, żebyśmy przestali być traktowani jak państwo kolonialne, z którego można wyprowadzać pieniądze za granicę. Powinniśmy czynić wszystko, żeby te zachodnie firmy, które tu zainwestowały dalej tu zainwestowały, a nie transferowały pieniądze do swoich krajów. Dlaczego mamy mieć najwyższe w europie opłaty i prowizje bankowe skoro nie jesteśmy póki co najbogatsi. Wręcz przeciwnie, 4-5 razy mniej zarabiamy niż na zachodzie. Przecież młodzi by nie wyjeżdżali gdyby tu była godna praca i płaca. Musimy dążyć, aby zbliżyć się do tego poziomu

— powiedział Duda.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

... nawet jak sie taki zjawi to przylepisz mu latke czyjegos agenta...nie dajesz szansy nikomu i z gory ferujesz wyroki

To nie paranoja - to złe doświadczenia z przeszłości. :)

Może i był. Zwłaszcza, że JOWy zapewniłyby absolutyzm parlamentarny dla PO-PiS! Tylko że mógł nie mieć wystarczającego poparcia w parlamencie.

Nie prawda, byłoby albo PO albo PIS, nie byłoby PSLu. Poza tym struktura wewnętrzna tych partii uległaby całkowitej zmianie co sprawiłoby że pewnie by się rozpadły. JOWy mają inny minus - są podatne na lobbing lokalny, ale i tak lepsze to niż lobbing centralny.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Widzę,że w amoku wyborczym co niektórym to i owo się pomieszało.To,że Komorowski zgodził się na referendum w sprawie JOWów wcale nie oznacza,że się z tą koncepcją godzi.Po prostu daje możliwość wypowiedzenia się ludziom.

Widzę,że w amoku wyborczym co niektórym to i owo się pomieszało.To,że Komorowski zgodził się na referendum w sprawie JOWów wcale nie oznacza,że się z tą koncepcją godzi.Po prostu daje możliwość wypowiedzenia się ludziom.

Znaczy się zwrócił twarzą ku pospólstwu, bo wcześniej twarze mu się pomieszały.

Sprawa JOWów nie jest taka jednoznaczna.Po obu stronach są zwolennicy i przeciwnicy.

Budowanie na tej podstawie programu wyborczego może się sprawdzić tylko na krótką metę.Kukiz zebrał grupę niezadowolonych tak jak wcześniej Palikot.Na dłuższy dystans to nie wystarczy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.