Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przyszło Tobie do głowy, ze Jego córka np. nie jest katoliczką, jest ateistą lub jest innego wyznania...choćby tyle.

Super. Ja też jestem za wolnym seksem ! Niech to Duda ogłosi w kampanii wyborczej - zyska mój szacunek.

Niech to Duda ogłosi w kampanii wyborczej

Musisz na to poczekać 5 lat.

On już jest wybrany.

Ja też jestem za wolnym seksem

Co na to Twoja córka w takim razie ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Może oponencji Dudy wreszcie ustaliliby właściwie za co Go nie szanują?

Może tylko dlatego, że wygrał z salonowym bezwartościowym Komorowskim.

No to w pięknym świetle postawiłeś J. Kaczynskiego, który przegrał wybory prezydenckie z Komorowskim właśnie. :)

Dlaczego?

Należy współczuć Kaczyńskiemu, że przegrał z salonowym bezwartościowym Komorowskim.

Zresztą elektoratowi Komorowskiego wówczas mniej ale teraz tym bardziej kiedy doznali uczucia porażki

i stali się równie bezwartościowi co Komorowski...dzięki właśnie jego braku jakiejkolwiek wartości.

Dlaczego nazywasz dobrego prezydenta Polski "bezwartościowym", a tego którego córka żyje niezgodnie z przykazaniami kościoła i głoszonymi przez niego wartościami, zaś brat korzysta z hotelu z ręczniczkiem dla pieska na koszt związków zawodowych (a więc po części finansowany z budżetu - a więc i naszych pieniędzy) - wnosisz na piedestał ?

Justas czy Piotr Duda jest bratem prezydenta Andrzeja Dudy?

??? Tak ...

Aczkolwiek jest to twierdzenie nienaukowe, za które nie dam sobie "ręki obciąć", ponieważ nie robiłem im testów DNA na pokrewieństwo ...

Mam pytanie do moderacji. Dlaczego za pisanie o życiu córki prezydenta po raz enty dostaję punkty karne ? Przecież informacje te nie są fałszywe - wiedzę o tym czerpię z gazet. Nie używam tam wulgaryzmów tylko zastanawiam się jak prezydent - jako osoba publiczna - podchodzi do tych spraw. Czy to coś złego ? Czym to narusza regulamin ? Czy też już strach padł przed wyborami i się boicie że wam po wyborach pisiory forum zamkną ? Jeżeli tak to napiszcie to szczerze - to przestanę pisać o córce prezydenta ...

Obsrali się ze strachu profilaktycznie. A szczucie na imigrantów i i mniejszości zostawiają bez reakcji.

Dowód na to, w jakim kraju żyjemy.

Jestem Europejczykiem.

Dowód na to, w jakim kraju żyjemy.

Jakaś chęć bycia emigrantem, uchodźcą.

Jakaś epidemia?

Ucisk na Waszą przysadkę mózgową zakończy się 25 października 2015 r.

Wreszcie zaczniecie być wolni od ucisku.

A jakie to wartości reprezentuje Jarosław Kaczyński?

No, narodowe i patriotyczne przecież.

A konkretnie to podejrzliwość, wyrachowanie, cynizm, rusofobię, eurosceptycyzm, zasłanianie się kościołem, obsrywanie oponentów, wzmacnianie fobii ludzi ciemnych...

podejrzliwość, wyrachowanie, cynizm, rusofobię, eurosceptycyzm, zasłanianie się kościołem, obsrywanie oponentów, wzmacnianie fobii ludzi ciemnych...

Program PO na następne 8 lat.

Podejrzliwość, wyrachowanie, cynizm, każde fobię, euro lizusostwo, zasłanianie się Papieżem Franciszkiem i innymi Papieżami kiedy to pasuje, obsrywanie oponentów, wzmacnianie fobii ludzi światłych...

Czas na zmianę i Kopacz w dupu łobuzów z PO.

Podejrzliwość, wyrachowanie, cynizm, każde fobię, euro lizusostwo, zasłanianie się Papieżem Franciszkiem i innymi Papieżami kiedy to pasuje, obsrywanie oponentów, wzmacnianie fobii ludzi światłych...

Preambuła PiS

Głos ma faraon:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

??? Tak ...

Aczkolwiek jest to twierdzenie nienaukowe, za które nie dam sobie "ręki obciąć", ponieważ nie robiłem im testów DNA na pokrewieństwo ...

Mógłbyś przytoczyć jakieś źródło informacji?

Czyli wartości Jarosława są bardziej wartościowe od wartości Bronisława?Ten argument jest nie do pobicia.Oczywista oczywistość!

Czyli wartości Jarosława są bardziej wartościowe od wartości Bronisława?

Bez wartość Bronisława można pobić każdą wartością.

Wg. PiSomowy wyszło mi coś takiego:

Wynika z tego, że swojego czasu "wartość" Jarosława dostała w dupę "bez wartością" Bronisława w 2010 r.

Czyli "wartość" Jarosława okazała się mniej wartościowa nawet od "bez wartości" Bronisława.

Czyżby duch z du..pą Ci się pomylił?

Te dwie kropeczki zastępują co?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cała reszta została dograna. To zresztą była rozmowa sprzed 7 tygodni. Przez 7 tygodni męczyli się widocznie, żeby zrobić z tego „fajną” audycję, którą puszczają na tydzień przed wyborami. Motywy są oczywiste…

No i co, Bodex? Wyszedłeś na głupka.

Takoż Korner, iksik i TomekL3. Gratulacje!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.