Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

O ! tak jest lepiej . :)

rydz

Proszę Cię nie przeinaczaj moich wpisów.

To co cytujesz jako moją wypowiedź, to dezinformacja.

Celowa?

Jak nie to ją zmień. Albo wywal mój nick z ramki boja tego nie napisałem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Gazeta wybiórcza to jest takie samo wiarygodne źródło informacji na temat Dudy jak gazeta polska na temat Bredzisława:)

Nie takie samo.

GW nie kłamie w przeciwieństwie do GP.

Trzeba chyba założyć wątek konkurencyjny, typu: "Duda lezie na zatracenie", czy cuś...

Kazek! Do dzieła!:)

Lepiej nie, bo założy taki o każdym, kto kandyduje ;-)

Wczoraj w Poznaniu na placu Adama Mickiewicza (tudzież Dwóch krzyży), odbyła się mini konwencja wyborcza, której bohaterem był Andrzej "Duda Gandalf". Nasz tam był, zdjęciotka porobił, było też parę innych ciekawych postaci, m.in. Edek Pohl, Piotr "Jordan Kiler" Montowski, Szarewarek z plakietkami-butonami za 5 zeta.

Naprawdę jestem tolerancyjna, ale niech wy***dala spod Krzyży Poznańskich. To w moim mniemaniu nie jest miejsce dla idiotów, a tym bardziej dla gier politycznych. Raz na nich widziałam Znak Polski Walczącej i inicjały Kaczora... :-( Masakra...

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Pierwszy raz od czasów przemian pójdę na wybory i napewno nie oddam głosu na bredzisława komoruskiego ponieważ trzeba rozbić tą mafię. Głosując na Dudę można tego dokonać.

Pierwszy raz od czasów przemian pójdę na wybory i napewno nie oddam głosu na bredzisława komoruskiego ponieważ trzeba rozbić tą mafię. Głosując na Dudę można tego dokonać.

Ja się obawiam, czemu dałem wyraz wyżej, że Duda to tylko zamaskowana alternatywa polityczna przygotowana zawczasu na wypadek gdyby się okazało, że liczba lemingów i Polskojęzycznej Wspólnoty Rozbójniczej jest za niska by obecny rezydent znów wygrał.(nawet z pomocą PKW i ruskich serwerów).

Tak czy owak - głos oddany czy na Dudę czy na rezydenta jest głosem na Partię Wojny, na siły które chcą wkręcić Polaków w maszynkę do mielenia mięsa.

Radziłbym się dobrze zastanowić przed pójściem na wybory, bo ich wynik przypieczętować może los Polski jako niepodległego (choć tylko teoretycznie) państwa.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Głosując na Dudę można tego dokonać

Naiwny jesteś.

W tym kraju kto by nie rządził i kto by nie był prezydentem jeszcze dłuuuugo będzie tak samo.

My nie doczekamy lepszej Polski.

Radziłbym się dobrze zastanowić przed pójściem na wybory, bo ich wynik przypieczętować może los Polski jako niepodległego (choć tylko teoretycznie) państwa.

Ale prawdę mówiąc nie ma alternatywy.

W tym kraju kto by nie rządził i kto by nie był prezydentem jeszcze dłuuuugo będzie tak samo.

Ja nie piszę o zmianie na lepsze tylko postuluje o zmianę mafi :)

Ja chce zmiany systemu a nie wladzy! Wisi mi kto bedzie rzadzil w tym systemie! Nie ma dobrej alternatywy!

System ma sie zmienic !

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Ja chce zmiany systemu a nie wladzy! Wisi mi kto bedzie rzadzil w tym systemie! Nie ma dobrej alternatywy!

System ma sie zmienic !

Dokładnie.I Duda IMO tego nie gwarantuje.

Co nie zmienia faktu, że jest najpoważniejszym zagrożeniem dla rezydenta.

Ale moim zdaniem świadczy to oznacza jedynie tyle, iż alternatywa polityczna została przygotowana gawiedzi prawidłowo.

Jest tak jak mówisz - nieważne która świnia akurat u koryta, ważne by zlikwidować koryto!

Ale prawdę mówiąc nie ma alternatywy.

No właśnie! Nie zastanawia Cię to?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Więc pozostaje tylko pucz.

Nic z tych rzeczy! Żaden pucz - taka zabawa to nie po polsku!

Konfederacja! :)

Czyli?

O idei konfederacji która powstała w środowisku krakowskich niepodległościowców mówiłem wielokrotnie.

Jak wolisz - albo poczytaj albo obejrzyj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Doktorkowi marzy się nie tyle konfederacja co rokosz.

Wojtusiowi marzy się komuna i pan w okularach spawacza w TV.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

doktorku

Lecz się sam!

Z komunizmu? Nie muszę - nigdy nie byłem zarażony.

Nie jestem lekarzem ale znając życie to raczej choroba sieroca, dotyka wielu emigrantów zarobkowych.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.