Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

A kiedy wszedł ten obowiązek był już na urlopie bezpłatnym i pracy nie świadczył. Nie miał wiec komu i za co składać. Jak urlop się skończy to wtedy złoży co ma złożyć.

To oczywista oczywistość

i w każdym sądzie ma Duda to wygrane

ale jak ktoś się logiką nie posługuje

to i sto razy tłumaczyć, co znaczy, że prawo nie działa wstecz - nie wystarczy...

Ciekawe, że PO miało tylko ten jeden haczyk i chciało na tym ugrać...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

PILNE! Sztab Andrzeja Dudy - w trybie wyborczym - składa wniosek do sądu ws. insynuacji sztabu Komorowskiego.

Nie można pozwolić w demokratycznym państwie prawa na tego typu metody, na tego typu insynuacje — powiedział szef komitetu wykonawczego PiS Joachim Brudziński.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Pismańskie nieudaczniki nawet zamachu nie potrafią skutecznie przeprowadzić, z drugiej strony jaki prezydent taki zamach...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Przepraszam, ale co ma wygrane???

Ktoś go ciągnie do sądu?

hehe sam ich pociągnie :)

z innego wontku bo umknie - dla myślących (i mających 40+)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Znam wielu, którzy zostali myśliwymi za czasów komuny i jakoś im tej broni za to, że należeli do Solidarności władza nie odebrała.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Opozycjonista, który ma od 75 roku pozwolenie na broń, czyli ekskluzywny sport, żona nie pracująca, piątka

dzieci i to wszystko z jednej marnej pensji nauczyciela, a tu nagle inwestuje chyba 250 000 DM w jakąś kase

Palucha, z której nie może odzyskać wkładu - i to tutaj pomaga mu WSI. A latały już plotki, że ... kogoś trafił

na polowaniu (może zainscenizowano) i to koledzy z WSI wzięli na siebie ciężar zatuszowania ... tyle plotki. :)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

PILNE! Sztab Andrzeja Dudy - w trybie wyborczym - składa wniosek do sądu ws. insynuacji sztabu Komorowskiego.

Nie można pozwolić w demokratycznym państwie prawa na tego typu metody, na tego typu insynuacje — powiedział szef komitetu wykonawczego PiS Joachim Brudziński.

http://wpolityce.pl/lifestyle/245513-pilne-sztab-andrzeja-dudy-w-trybie-wyborczym-sklada-wniosek-do-sadu-ws-insynuacji-sztabu-komorowskiego

Coś ta Twoja informacja chyba była wyssana z palca.

Sąd stwierdził krótko. Do 16-tej żaden wniosek nie wpłynął. Więc chyba to tylko był news dla gawiedzi. czyli nie można zezwolić ale jednak zezwolili?

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17966519,Wybory_prezydenckie__PiS_w_trybie_wyborczym_pozwal.html#Czolka3Img

Nie moja Panie Manipulatorze, nie moja, tak podał portal WPolityce...

Niżej jest kolejny artykuł - do 16`tej nie wpłynął, więc dopiero w poniedziałek:

Sąd nie rozpatrzy pozwu sztabu Dudy przeciwko sztabowi Komorowskiego bo... JEST JUŻ PO 16-ej!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie wiem czy to legalne:

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Nie wiem czy to legalne:

Absolutnie nie!!! ;)

Ale o sio chosi? Armstronga już nie wolno sobie posłuchać?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Niektórzy są na tyle głupi, że nie mają pojęcia o tym, że prostacki i nachalny marketing przynosi zwykle skutki odwrotne do założonych :)))

I co ?Sraczka?

Odlemingizacja rozpoczeta. teraz żeby kukiz jeszcze jako trybun i cenzor k**estwa wszedł do sejmu, bandę złodziei odsunąć od koryta i rozliczyć po prokuratorsku, ślizgaczy z psl nazad do obornika. Tylko żeby kurduplowi nie dać większości w sejmie bo będzie jeden ch... No i rozwiązać pasożytów stu. I można zacząć ratować kraj. Anulować nie podpisane lub renegocjować chujowe kontrakty i przetargi na początek.

Gratulacje dla Andrzeja Dudy. Na początek miał dobre przemówienie triumfalno-dziękczynne. Ciekaw jestem tej prezydentury.

Warto docenić rolę w tym sukcesie Beaty Szydło - szefowej kampanii tego kandydata. Do niedawna była ona przedmiotem szyderstw i podważania jej umiejętności politycznych ze strony mainstreamu oraz traktowana jako polityk PiS z trzeciego lub czwartego szeregu. Teraz wyrasta na jedną z ważniejszych osób w państwie.

Jeśli o kobietach mówimy, to w ogólnym odbiorze bardzo pomogły też żona i córka.

Oby córki nie podkusiło zakładać bloga z cyklu "glamour life in Poland".

Quadral Signum 90, Denon DRA-800H

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.