Skocz do zawartości
IGNORED

Brawo Bronisław!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

Cimoszewicz popiera Komorowskiego ponieważ ten jest przewidywalny i ma doświadczenie.

Z powodu "przewidywalności i doświadczenia" ja na stanowisku prezydenta Komorowskiego nie chcę widzieć.

Uważam, że kontynuacja dotychczasowej linii jest dla nas zabójcza.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Popatrz Towarzyszu na trendy (po waszemu "trynd").

(...)

Po waszemu to będzie "тенденція". Prawda(?), banderowcu.

Cimoszewicz popiera Komorowskiego ponieważ ten jest przewidywalny i ma doświadczenie.

Z powodu "przewidywalności i doświadczenia" ja na stanowisku prezydenta Komorowskiego nie chcę widzieć.

Uważam, że kontynuacja dotychczasowej linii jest dla nas zabójcza.

Obaj są tak samo przewidywalni. Cimoszewicz nagle i bez wiedzy rządu wyskoczył ze swoja akcja "czyste ręce", a potem porzucił lewicowy elektorat. Komorowski wiadomo, miłośnik JOW i innych klejów do prezydenckiego stołka.

Ale żeby wprowadzić JOW`y to trzeba zmienić konstytucje. A żeby zmienić konstytucje to trzeba 2/3 głosów na Wiejskiej. Czy jest jakaś partia, która zagarnie 2/3 miejsc? No właśnie...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Pooglądajcie jak dobiera się teraz osoby do rozmów w TWP. To żenująca agitacja przedwyborcza a nie dziennikarskie wywiady. Lis we wczorajszym swoim wywiadzie (Cimoszewicz, Karolak, Lewandowski) to nie wyjątek w podobno naszej i utrzymywanej obowiązkowo przez nas telewizji.

WSTYD, gdzie my żyjemy!

Żyjemy w kraju kwitnącej głupoty.Co o narodzie może sobie myśleć taki bubek jak Lis?Ja PO pewnym czasie przełączyłem na cyfre bo nie mogłęm słuchać tego bełkotu Karolaka o dwóch jego poprzednikach szybko zapominam.Bełkocąco-stękający dialog Lisa należy zapisać i dziennikarzom na studiach pokazywać jak nie należy robić wywiadów w czasie wyborczym i nie tylko.Jeśli chce się żeby cokolwiek było wiarygodne i widz miał obiektywny obraz,to trzeba zaprosić dwie strony a nie tylko jedną....słuszną.Brauny,Lisy,Paradowskie,Durczoki i im podobni po ewentualnej wygranej w wyborach powinni POlecieć ze stanowisk.

Pooglądajcie jak dobiera się teraz osoby do rozmów w TWP. To żenująca agitacja przedwyborcza a nie dziennikarskie wywiady.

Braun Komorowskiego niemal PO rencach nie całował....taki wierny.

KLIKA,SITWA i zbiór wydmuszek solidaruchów.

Widać nawet na tym forum,jaki ludzie mają problem z samodzielnym myśleniem.Pamiętam czasy telewizji polskiej kiedy rządziła tylko jedna słuszna linia.

A co dzisiaj się zmieniło?NIC!Dalej jest jedyna słuszna linia..........Platformersów.Buraczany Lis wczoraj tego dowiódł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Macie tutaj rzetelność buraczanego LISA.Za pieniądze z abonamentu robią taki szwindel.Komuno wróć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a tutaj tasiemki prawdy,ciąg dalszy.

Ech,ta Sowa i jej przyjaciele.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a tutaj tasiemki prawdy,ciąg dalszy.

Ech,ta Sowa i jej przyjaciele.

Plusem jest że teraz jedna ubecka wataha walczy z drugą i dzięki temu możemy dowiedzieć się naprawdę ciekawych rzeczy. :)

A mam wrażenie, że najciekawsze jeszcze przed nami i najcięższe działa zostaną wytoczone w okolicy czwartku-piątku.

Już jest wesoło - przecież to co zrobił Sienkiewicz to oczywista zdrada stanu.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Plusem jest że teraz jedna ubecka wataha walczy z drugą i dzięki temu możemy dowiedzieć się naprawdę ciekawych rzeczy. :)

A minusem,że Polak jest głupi i zamiast się zacząć ich POzbywać zagłosuje jeszcze na nich.Do tego stopnia mają zryte berety przez propagande Tefałenu i Publicznej prostytutki.

A dzisiaj jeszcze Komuchowski u Wojewódzkiego. Jaki prowadzący taki program. I znowu tylko jedna strona. Znam Wojewódzkiego z młodszych lat. Telewizja i kasa go zniszczyły.... Dzisiaj to też chłoptaś PO, więc nie ma się co dzwić. Wynalezienie kasy to był genialny ruch. Szkoda, że lasuje mózg tak samo jak Szkiełko...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

na kogo głosował nie wiem ale na pewno nie za jakimikolwiek zmianami : we władzy , układach , sitwach i mediach.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Luk, dzisiaj się okażę, na kogo, choć, w mediach, można powiedzieć każdą ściemę...

Zdaje się że Wojewodzki na "rewolucjonistę" Kukiza głosował

Jedna telewizja opluła Dudę jadem Buraczanego Lisa dzisiaj opluje pewnie druga,jadem Wojewódzkiego.Ten naród będzie najgłupszym w dziejach świata,jak tym Buraczanym dziennikarzom uwierzy.

Kukiz zauważył co się dzieje i zadeklarował,że tego tak nie zostawi.Pewnie będzie prośba o głosowanie na wskazanego kandydata.

Ci co głosowali na Kukiza teraz będą głosować na Dudę. To jest fakt...

Nie fakt tylko zwykłe chciejstwo. Kukizowcy, ci którzy w ogóle pójdą głosować wybiorą raczej Komora.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tak, tak Fox, bo im bliżej do Bronka, niż do Dudy - odstaw leki chłopie...

Ale żeby wprowadzić JOW`y to trzeba zmienić konstytucje. A żeby zmienić konstytucje to trzeba 2/3 głosów na Wiejskiej. Czy jest jakaś partia, która zagarnie 2/3 miejsc? No właśnie...

Nie ma. I lepiej żeby nigdy nie było takiej partii

1215 postów

Napisano dziś, 14:02

Użytkownik neomammut dnia 19.05.2015 - 13:37 napisał

Nie fakt tylko zwykłe chciejstwo. Kukizowcy, ci którzy w ogóle pójdą głosować wybiorą raczej Komora.

Nie znam osoby,która głosowała na KUKIZA by oddała głos na Bula. A znam ich wielu i nie sądzę a wręcz jestem pewny,ze oddadzą głos na Dudę.Sam do nich należę.Na domiar złego dla Komorowskiego będzie głos samego Kukiza za oddaniem głosu na Dudę.Tego po zapowiedziach już można się spodziewać.Nie jest idiotą i wie,że jeśli Komorowski wygra,to układ w wyborach parlamentarnych go zniszczy.

Trochę więcej o Komorowskim i Pro Civili:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Brawo Bronisław:

Ukryta Zawartość

komorowski-wroc%C5%82aw.png

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Smętne pierdolenie o prześladowaniach i notoryczne kłamstwa wyznawców Prezesa sięgają zenitu. Strach pomyśleć co będzie się działo przed następnymi wyborami.

Jestem Europejczykiem.

Tak czy inaczej więcej chamstwa i polewki gównem w tej kampanii to raczej

ze strony Komorowskiego i PO - przynajmniej w ogólnodostępnych masowych mediach.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Smętne pierdolenie o prześladowaniach i notoryczne kłamstwa wyznawców Prezesa sięgają zenitu. Strach pomyśleć co będzie się działo przed następnymi wyborami.

ile to już lat pisania tego samego ? mi by się to już dawno znudziło....
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.