Skocz do zawartości
IGNORED

A co Wy od naszego sąsiada i przyjaciela chcecie ?

Luk77

Rekomendowane odpowiedzi

wróciłem do tego kraju

zainwestowałe kilka milionów zł w tym kraju

To znaczy - do którego? W Którym?

Ja nikogo nie obrażam

Tak myślisz?

I z tego " patriotyzmu" opluwasz rodaków?

I tak ci wciąż i zawsze - źle?

I zawsze narzekasz?

Jestem ostatni, który by się chciał żreć.

Życie stawia codziennie nowe wymagania.

Pozdrowienia dla żony. Trochę racji ma!-:)

Bez urazy.

Jacek.

Aha - "ten kraj" ma nazwę.

Polska.

Co chcemy od sąsiada i przyjaciela ? Nic od niego nie chcemy. I nie chcemy żeby coś chciał od nas. Bo nasze doświadczenie uczy że to sąsiad, który potrafi załatwiać swoje interesy naszym kosztem.

+

Dobre. ;)

Pisz konkretnie.

Po nicku - mniej odwagę. Cywilną.

Nie pojmuję.

Ktoś, kto kilkakrotnie pojawia się na forum pod zmienionym "zwiskiem" - pomawia mnie o brak cywilnej odwagi?

Ty się, Dziadku Włodku - opamiętasz wreszcie?:-)

+

Dobre. ;)

Jest lepsze:

- Co chcesz na Gwiazdkę?

- Jesli na czerwoną i piecioramienną, to nasrać.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Nie pojmuję.

Ktoś, kto kilkakrotnie pojawia się na forum pod zmienionym "zwiskiem" - pomawia mnie o brak cywilnej odwagi?

Ty się, Dziadku Włodku - opamiętasz wreszcie?:-)

(...)

Biedna niusia - proponuje Ulgix wzdęcia. Nie muszę się z niczego tłumaczyć, ani nie odczuwam najmniejszej potrzeby, aby robić to wobec kogokolwiek. Moją obecną reinkarnację spowodował jeden z moderatorów, który zastosował wobec mojego poprzedniego forumowego bytu sankcje niewspółmierne z wykroczeniem i niezgodne z Regulaminem, Netykietą i Regulaminem Moderacji AS. I on to powinien wytłumaczyć.

- Co chcesz na Gwiazdkę?

- Jesli na czerwoną i piecioramienną, to nasrać.

Już żem Ci miał dać plusa. Ale za tą politycznie poprawną "pięcioramienną" no nie mogę - rozwadnia to :(

W wersji która ją pamiętam:

- Jak na czerwoną, to nasrać.

:)

Nie znajesz?

Sorry ale ja nie bukwowy...

Umlautowy też nie?

Cholera, kiedyś języki wroga trzeba było znać.

Z czego do dziś profity ciągnę w CV :)

skynyrd

Użytkownicy

1199 postów

Napisano wczoraj, 01:29

Albo my, albo oni - wymordować kacapię

"

Moderują tacy sami geniusze jak ci którzy wstawiają podobne wściekle wpisy, ze nie widzą co powinni wykasować? Może czas wreszcie zatrudnić profesjonalnych moderatorów z tych pieniędzy za reklamy, zamiast darmowych userów leczących swoje kompleksy moderowaniem.

A jak nie stać to PIS (przeprosić i s... dalać), zamiast się za biznesy brać.

Białe grzyby na terenie Polski to tereny zaplanowane do zrzucenia przez NATO bomb atomowych :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odnośnie USA to warto przytoczyć dwie kwestie (pierwsza jest bardziej znana), pierwsza to taka że po wojnie oddali nas całkowicie w łapy Stalina a druga to taka (jak wykazał Kukliński z tajnych planów) że mieli nas potem totalnie zbombardować nuklearnie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To dobrze że w porę zniknął, bo inaczej to większość ludzi by w Polsce zniknęła pod Amerykańskimi bombami nuklearnymi.

''Nasz kraj miał zostać zniszczony po to, by żeby uniemożliwić przemieszczanie drugiego rzutu wojsk radzieckich atakujących na Zachód.

Sztabowcy Układu przewidywali, że w pierwszym etapie wojny rakiety z głowicami jądrowymi spadną na 43 polskie miasta. Z powierzchni ziemi miały zniknąć Warszawa, Poznań, Wrocław, Szczecin, a także miasta Górnego Śląska. Przewidywana liczba ofiar cywilnych to 2 mln zabitych i rannych. Duża część kraju miała pozostać napromieniowana i skażona chemicznie.''

Bombardowanie miało zostać wykonane przez bombowce USA, Polska miała się stać kozłem ofiarnym.

Musisz przeciagnac Polske gdzies kolo ..Kanady.

I może dobrze by było gdzie indziej przenieść Polskę, bo nasi politycy bazami USA (i poważnymi instalacjami militarnymi) pod samą granicą Rosji polaryzują u nas potencjalny konflikt między dwoma konkurującymi mocarstwami militarno nuklearnymi i stawiają nas w punkcie kulminacyjnym gdzie w razie wybuchnięcia konfliktu to wszystko będzie się u nas rozgrywać i przez nas przetaczać przy okazji siejąc totalną destrukcję. Tak że tak jak za Kuklińskiego mieliśmy być kozłem ofiarnym potencjalnego konfliktu tak i teraz wszystko na to samo wskazuje.

taaa tak jak za becka bedziemy czekac i trząsc sie ze strachu na co wpadnie putin.Jak bedziemy mieli bron atomowa w polsce to bedziemy wiedzieli na co nie wpadnie.

Odnośnie USA to warto przytoczyć dwie kwestie (pierwsza jest bardziej znana), pierwsza to taka że po wojnie oddali nas całkowicie w łapy Stalina a druga to taka (jak wykazał Kukliński z tajnych planów) że mieli nas potem totalnie zbombardować nuklearnie.

Bo polityka międzynarodowa nie opiera się na sentymentach, tylko interesach.

Polacy przekonali się już, ile warte są sojusze egzotyczne - gdzie sojusznik niewiele traci na naszym upadku.

Dlatego mamy dwa wyjścia - jedno to "umiesz liczyć, licz na siebie", a drugie - jeżeli sojusznikowi ma na nas zależeć, to musimy być dla niego cenni. W obu przypadkach bez rozwoju u nas wysokiej technologii, a przynajmniej dominacji światowej w wybranych ważnych gałęziach (+ zaplecze) będziemy w sytuacji frajera od poświęcania się.

taaa tak jak za becka bedziemy czekac i trząsc sie ze strachu na co wpadnie putin.Jak bedziemy mieli bron atomowa w polsce to bedziemy wiedzieli na co nie wpadnie.

Jak będziemy mieć system obrony nie związany z USA, czyli krajem który okrąża swoimi bazami Rosję, to przynajmniej dopóki do władzy w Rosji nie dojdą jacyś Duginowcy itp, to raczej nie mamy się wtedy co obawiać. Wyobrażasz cobie co by było jakby Rosja budowała swoje bazy w Meksyku i dozbrajała by go najnowszymi myśliwcami 5-tej generacji i czołgami armata oraz najnowszymi nośnikami rakiet itp ?.

no wlasnie my nie musimy sie obawiac doginowcow.To i ameryka tez nie.Zasada okrazania jest sluszna i nalezy okrazac.A w meksyku nie moga rosjanie i nalezy to wykorzystac.

I nie jest to kwestia wyobrazania tylko..polityki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.