Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Sittek

czyli jednak jesteś imigrantem nienawidzącym imigrantów ... musi ci być z tym bardzo ciężko kiedy twoi ,, gospodarze " patrzą na ciebie jak na pariasa , który zabiera prace ich synom , Myślą to tobie - jest niedokształcony , fanatyczny katol , brudas żyjący w wynajętej norze z kupą innych brudasów,pewnie myśli o tym aby zgwałcić nasze córki bo przecież żadna go nie chce ... itd itp

Tak samo myślą o tobie jak ty o Syryjczykach . Pozdrawiam cię i szczerze współczuję .

Wracaj do Polski tu przynajmniej jesteś panem we własnym domu a nie uchodźcą na zmywaku popychanym przez przełożonego :-D

Prymitywny populizm najniższych lotów. Dno.

Szkoda czasu na komentarz. Twoja mikra wiedza opiera się wyłącznie na bzdurach pisanych w mediach.

Jesteś bardzo płytki i cienki.

Mizerota.

Jeździłem jako manager lub turystycznie .

Nie byłeś żadnym managerem, a raczej 10-tym Marianem na flacie. I wróciłeś po miesiącu bo nieznajomość języka była zbyt brutalna. Teraz masz traumę i dlatego piszesz bzdury.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Szkoda czasu na komentarz. Twoja mikra wiedza opiera się wyłącznie na bzdurach pisanych w mediach.

No to opisz tu nam drogi imigrancie co robisz , jak mieszkasz , ile zarabiasz i dlaczego jesteś taki sfrustrowany. Dlaczego nienawidzisz innych takich jak ty ?

PS

No ale ty cienki nie jesteś . To widać na zdjęciu .

...there is no spoon...

Nic mnie bardziej nie wkurza jak populiści ignoranci walający się po różnorakich forach.

Prymitywny populizm najniższych lotów. Dno.

Mizerota.

Nie byłeś żadnym managerem, a raczej 10-tym Marianem na flacie. I wróciłeś po miesiącu bo nieznajomość języka była zbyt brutalna. Teraz masz traumę i dlatego piszesz bzdury.

Zlituj się człowieku nad sobą . Co ty bredzisz ? Twoja skarlała duszyczka to nie powód żeby przyrównywać takiego jak ty do mnie . Ja jestem poważnym facetem przed 50 prowadzącym firmę działającą na terenie całego kraju a ty jesteś ... imigrantem - samotnym popychadłem w obcym kraju . I na dodatek nienawidzisz innych takich jak ty .

Boisz się wszystkiego co inne ale dla twojego pracodawcy jesteś taki sam jak ci imigranci z Syrii . Parobkiem . Tylko ,że oni ciebie wyprą bo będą chcieli jeszcze mniej kasy i twój pracodawca cię wyrzuci i zastąpi Syryjczykiem .

No i co wtedy drogi Sittku ? Wrócisz do Polski ? Ale po co nam wtórni imigranci ?

...there is no spoon...

Uchodźca

6811214-lewak.jpg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

arturp jaki masz wdrożony program pomocy imigrantom?

Powinien przyjąć pod swój własny dach ze trzech co najmniej Akbarów.

Ale co ma powiedzieć. Madrych w "gebie" bylo wielu. Tutaj trzeba działać nie piepszyc.

chwilowy brak działalności w audio.

Ale co ma powiedzieć. Madrych w "gebie" bylo wielu. Tutaj trzeba działać nie piepszyc.

aj było było... tylko coś dziwnie szybko zdanie zmieniają...

Ja się tylko nad jednym zastanawiam, oni przychodzą do "nas" ale to my musimy się do nich dostosować. Dlaczego mimo nielegalnego pobytu oni u nas mają większe prawa niż my sami ?

Ktoś mi powie który to raz Niemcy rozwalają Europę ?

Edytowane przez fetek

Zlituj się człowieku nad sobą . Co ty bredzisz ? Twoja skarlała duszyczka to nie powód żeby przyrównywać takiego jak ty do mnie . Ja jestem poważnym facetem przed 50 prowadzącym firmę działającą na terenie całego kraju a ty jesteś ... imigrantem - samotnym popychadłem w obcym kraju . I na dodatek nienawidzisz innych takich jak ty .

Boisz się wszystkiego co inne ale dla twojego pracodawcy jesteś taki sam jak ci imigranci z Syrii . Parobkiem . Tylko ,że oni ciebie wyprą bo będą chcieli jeszcze mniej kasy i twój pracodawca cię wyrzuci i zastąpi Syryjczykiem .

No i co wtedy drogi Sittku ? Wrócisz do Polski ? Ale po co nam wtórni imigranci ?

Moi znajomi którzy wyjechali bardzo szybko awansowali , powodem wyjazdu było to że mieli dość bycia popychadłem w polskich firmach jak widać każdy ma odmienne doświadczenia .

Bo Akbarki już muls przygarnął...

Musieli go zdominować....koranem.

Bo mulsa ni ma....zniknął.

Ja jestem poważnym facetem przed 50 prowadzącym firmę działającą na terenie całego kraju a ty jesteś ... imigrantem - samotnym popychadłem w obcym kraju . I na dodatek nienawidzisz innych takich jak ty .

Na pewno nie przyrównuję się do ciebie. Jesteś zbyt prymitywny w swoich tanich populistycznych poglądach. I poważnym facetem na pewno nie jesteś, bo gdybyś umiał myśleć doszedłbyś dawno do wniosku, że nikt nie traktuje tu ciebie poważnie.

squiggy zapytał się ciebie- jakie wdrożyłeś procedury aby pomagać imigrantom z Syrii? Polega to tylko na pieprzeniu głupot?

A skąd wiesz biznesmenie od desek sedesowych co ja faktycznie robię w UK i jak często tu bywam? :-)

"Ja się tylko nad jednym zastanawiam, oni przychodzą do "nas" ale to my musimy się do nich dostosować. Dlaczego mimo nielegalnego pobytu oni u nas mają większe prawa niż my sami ?"

Nie, nie musimy się do nich dostosowywać i "oni" nie mają żadnych większych praw niż my sami.

To brednie powtarzane jak mantra, cóż trudno walczyć z idiotyzmami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oktoberfest to nietolerancyjne i antymuzułmańskie święto. Próbowaliśmy ignorować to wydarzenie, ale w jego trakcie dochodzi do zbyt wielu antymuzułmańskich incydentów, takich jak spożywanie alkoholu czy publiczne eksponowanie nagości

—napisał w specjalnej petycji skierowanej do władz Monachium mieszkający w Turcji Yousaf Mohhamed.

Muzułmanin domaga się odwołania Oktoberfestu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Telewizja węgierska pokazała, jak kolejny miły uchodźca pokazuje nam obecnie obowiązujący międzynarodowy znak pokoju i solidarności.

Ukryta Zawartość

1441621639_zfxrcc_600.jpg

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Sittek , czym ( w oczach mieszkańców kraju w którym przebywasz ) ty i inni imigranci z Polski się różnią się od Syryjczyków ?

Pomyślmy jak widza imigrantów :

Fanatyzm religijny - katol i islamista - czyli tacy sami

Złodziejstwo- słynny polski złodziej samochodów i Syryjczyk kradnący w sklepie spożywczym - czyli tacy sami

Wykształcenie - technikum z kiepsko zdaną maturą , szkoła koraniczna - to samo

Pochodzenie społeczne - syn małorolnego chłopa z Polski i syn małorolnego chłopa z Syrii - czyli tacy sami

Moralność - świnia która za garść drobnych sprzeda swojego kolegę imigranta - to samo

Szansa asymilacji -żadna - nikt nie wyda córki za Arabusa lub Polaczka

Intelekt - kołek ze wsi polskiej i kołek ze wsi pod Aleppo - to samo

Stosunek do kobiet - Polak bije swoją kobietę a Arab zamyka w piwnicy - to samo

Alkohol - Polak to pijaczyna ale Arabowie nie piją bo im religia zabrania - czyli Arab lepszy

Higiena osobista - Polak się nie myje bo szkoda mu drobnych na wodę a Arab bo nie widzi sensu w myciu - obydwaj śmierdzą

Nie rozumiem dlaczego tak nienawidzisz tych biednych Arabów . Oni są tacy jak ty . Nie widzisz tego ?

...there is no spoon...

Fanatyzm religijny - katol i islamista - czyli tacy sami

Złodziejstwo- słynny polski złodziej samochodów i Syryjczyk kradnący w sklepie spożywczym - czyli tacy sami

Wykształcenie - technikum z kiepsko zdaną maturą , szkoła koraniczna - to samo

Pochodzenie społeczne - syn małorolnego chłopa z Polski i syn małorolnego chłopa z Syrii - czyli tacy sami

Moralność - świnia która za garść drobnych sprzeda swojego kolegę imigranta - to samo

Szansa asymilacji -żadna - nikt nie wyda córki za Arabusa lub Polaczka

Intelekt - kołek ze wsi polskiej i kołek ze wsi pod Aleppo - to samo

Stosunek do kobiet - Polak bije swoją kobietę a Arab zamyka w piwnicy - to samo

Alkohol - Polak to pijaczyna ale Arabowie nie piją bo im religia zabrania - czyli Arab lepszy

Higiena osobista - Polak się nie myje bo szkoda mu drobnych na wodę a Arab bo nie widzi sensu w myciu - obydwaj śmierdzą

Nie rozumiem dlaczego tak nienawidzisz tych biednych Arabów . Oni są tacy jak ty . Nie widzisz tego ?

Mnie się wydaje, że to ty ich tak widzisz "oczami tubylców".

czy mógłbyś rozwinąć to?

arturp

Ty chyba nie łapiesz intencji z jakimi ,,uchodźcy,, przybywają do EU. To islamski koń trojański i mam obawy czy nie jest już za późno aby zapobiec rzezi Europy. Porównywanie polskiego imigranta-katola do imigranta-muslina to niezły odjazd. Pokaż mi kraj w EU, w którym nastąpiła integracja muzułmanów z tubylcami.

Sittek , czym ( w oczach mieszkańców kraju w którym przebywasz ) ty i inni imigranci z Polski się różnią się od Syryjczyków ?

Oczywiście niczym, bo wszyscy jak ja wjeżdżają do UK na dowód osobisty :-)

........

W twoim wypadku sugestia "pomyślmy" jest sporym nadużyciem. Jeżeli nadal nie wiesz co oznacza słowo prymitywny populizm- zapytaj pielęgniarkę.

Niedługo jak nam arabusy zabiorą zasiłki to nie będzie sensu na zachód wyjeżdżać.

Nawet nie będzie można za robotą za granicę jeździć bo syryjczyki będą jeszcze tańsze. A tego Polak - Patriota nie zniesie .

Pomoc arabusom to upadek naszej cywilizacji ...

Obyś żył w ciekawych czasach...

11951331_743825972412389_6065709640323880867_n.jpg?oh=e770b1ee390bb957fa702fe0e586a334&oe=565FB23A

Niedługo jak nam arabusy zabiorą zasiłki to nie będzie sensu na zachód wyjeżdżać.

Nawet nie będzie można za robotą za granicę jeździć bo syryjczyki będą jeszcze tańsze. A tego Polak - Patriota nie zniesie .

Pomoc arabusom to upadek naszej cywilizacji ...

12039233_1476347299335090_9117540044962394305_n.jpg?oh=98c029eed27b63aad73b35a0c378c645&oe=565FAEFB

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

sittek , gdy nie masz argumentów stajesz się wulgarny i agresywny . Jak typowy uchodźca.

jak typowy głupek i kłamca, nie uchodźca. Edytowane przez fetek
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.